2009. április 22. szerda

ápr. 22
13:51
Gálameccs: megérkezett a Milan a Ligaválogatott elleni mérkőzésre (She)
Fél egykor megérkezett Budapestre az AC Milan labdarúgócsapata, amely 19 órakor a magyar ligaválogatott ellen lép pályára a Puskás Ferenc Stadionban.
ápr. 22
13:51
Megérkezett az AC Milan! (Behaviour)
Fél egykor megérkezett Budapestre az AC Milan labdarúgócsapata, amely 19 órakor a magyar ligaválogatott ellen lép pályára a Puskás Ferenc Stadionban.
ápr. 22
13:53
Championship: menesztették az Ipswich Town menedzserét (She)
A Championshipben szereplő Ipswich Town vezetői menesztették az együttes menedzserét, Jim Magiltont, mivel már eldőlt, hogy a csapat nem végezhet rájátszást érő helyen a bajnokságban.
ápr. 22
14:27
Hosszú eltiltás vár a Real brutális védőjére - videókkal (Infostart)
Akár 10 mérkőzésre szóló eltiltást is kaphat Pepe, a Real Madrid futballcsapatának hátvédje, akit sorozatban elkövetett és különlegesen durva megmozdulásaiért kiállított a bíró a Getafe elleni, kedd esti bajnoki hajrájában.
ápr. 22
14:45
Itt a Milan kezdőcsapata! - Három aranylabdással kezdenek ma este (Infostart)
Mindhárom aranylabdás futballistáját a kezdőcsapatba jelölte Carlo Ancelotti, a Milan vezetőedzője a szerda esti, magyar ligaválogatott elleni budapesti barátságos mérkőzésre.
ápr. 22
14:45
Női kézilabda: Kolozsváron folytathatja Petróczi Viktória (She)
Petróczi Viktória, a székesfehérvári Fehérép Alcoa FKC női kézilabdacsapatának kapusa Kolozsvárra, a helyi U Jolidon együtteséhez igazolhat át.
ápr. 22
15:21
Gálameccs: a Milan mindhárom aranylabdása kezdő lesz este (She)
Hivatalossá vált az AC Milan kezdőcsapata a ma esti, magyar ligaválogatott elleni mérkőzésre. A kiadott összeállítás szerint a Milan a rendelkezésre álló legerősebb csapatával lép pályára a Puskás-stadionban.
ápr. 22
15:23
Gálameccs: Maldini mezét árverezik el jótékony célból (She)
A Magyar Gyermeklabdarúgó-Szövetség felajánlásával az RTL Klub élő közvetítése során elárverezik az AC Milan ikonjának, Paolo Maldininek azt a mezét, amelyet 2009 nyarán visszavonultatnak.
ápr. 22
15:39
Téli speciális világjátékok: elismerő oklevél a sportolóknak (She)
Török Ottó, az Önkormányzati Minisztérium sport-szakállamtitkárságának vezetője köszöntötte ma a 2009-es téli speciális világjátékokon eredményesen szereplő magyar sportolókat, sportvezetőket és edzőket.
ápr. 22
15:39
Huszti miatt félmilliós büntetés a Zenitnek (Metropol)
Fél millió rubel - mintegy 3,4 millió forint - pénzbüntetést kapott Huszti Szabolcs csapata, a Zenit, amiért a gárdában egyidejűleg a megengedettnél több idegenlégiós szerepelt a moszkvai Lokomotiv elleni, múlt heti bajnokin.
ápr. 22
15:41
Oroszország: félmilliós büntetés a Zenitnek, az eredmény marad (She)
Félmillió rubel – mintegy 3.4 millió forint – pénzbüntetést kapott Huszti Szabolcs csapata, a Zenit, amiért a gárdában egyidejűleg a megengedettnél több idegenlégiós szerepelt a moszkvai Lokomotiv elleni múlt heti bajnokin.
ápr. 22
15:57
Női kézi BL: a Győr mindkét meccse szombaton lesz a döntőben (She)
Eldőlt, hogy pontosan mikor lesz a Győri ETO két találkozója a dán Viborg ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében.
ápr. 22
15:59
FA-kupa: Howard Webb mehet a Wembleybe, ő vezeti a döntőt (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) kijelölte a Wembley Stadionban május 30-án megrendezésre kerülő FA-kupa-döntő játékvezetőjét és asszisztenseit. E szerint a fináléban a 37 éves Howard Webb fújja majd a sípot, asszisztensei pedig Michael Mullarkey és David Richardson lesznek.
ápr. 22
16:15
NBA: a veterán Dikembe Mutombo visszavonul a térdsérülése után (She)
Térdsérülését követően bejelentette visszavonulását Dikembe Mutombo, a Houston Rockets kosárlabdacsapatának veterán centere.
ápr. 22
16:33
A Cavaliers és a Lakers sem hibázott (Metropol)
Az alapszakaszgyőztes Cleveland Cavaliers és a nyugati első Los Angeles Lakers is megnyerte második hazai mérkőzését, ezzel egyaránt 2-0-ra vezetik párharcukat az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első fordulójában.
ápr. 22
16:51
Csehország: a Chelsea volt menedzserével tárgyal a szövetség (She)
A Cseh Labdarúgó-szövetség tárgyalásokat kezdett a volt Chelsea-menedzser, Avram Grant képviselőjével, így lehet, hogy az izraeli szakember lesz a szövetségi kapitány.
ápr. 22
16:53
Formula-1: 12 év távollét után visszatérhet a Lola-istálló (She)
A Lola brit autógyártó cég vezetősége azon gondolkodik, hogy 13 év, az 1997-es Mastercard-Lola-csapat sikertelen próbálkozása után a következő évadban ismét benevez a Formula–1-es világbajnoki versenysorozatba.
ápr. 22
16:55
Rangers: már nem léphet pályára a szezonban a skótok középpályása (She)
Vádlisérülése miatt már nem léphet pályára a 2008–2009-es szezonban Barry Ferguson, a Rangers labdarúgója.
ápr. 22
17:09
Magyar Kupa: MTK-Győri ETO mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Kövesse figyelemmel a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóját a Nemzeti Sport Online-on! A vendég győriek egygólos előnyt szereztek az első meccsen.
ápr. 22
17:45
Kerékpár: Rebellin harmadszor is győzött a Vallon Nyílon (She)
Az olasz Davide Rebellin karrierje során harmadszor diadalmaskodott a Vallon Nyíl országúti kerékpárversenyen.
ápr. 22
17:47
AS Roma: német befektetők vehetik meg a csapatot (She)
Olasz sajtóhírek szerint a német Flick család vásárolhatja meg az AS Roma labdarúgócsapatát a jelenlegi tulajdonos Italpetroli olajtársaságtól.
ápr. 22
18:21
Női kosárlabda: három ponttal nyert és egyenlített a Szeged (She)
A női kosárlabda bajnoki döntő második mérkőzésén a Szeviép Szeged hatalmas küzdelemben 66–63-ra nyert a Sopron ellen, és egyenlített az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban, amelynek állása így 1–1.
ápr. 22
18:23
Anglia: Robinho mindenképp maradni szeretne Manchesterben (She)
Bár korábban több találgatás megjelent az angol sajtóban arról, hogy a brazil Robinho távozhat a Manchester Citytől, a támadó angol lapoknak elmondta, hosszú távon tervez csapatánál.
ápr. 22
18:39
Tenisz: Rafael Nadal két szettben győzött Barcelonában (She)
A címvédő spanyol Rafael Nadal bejutott a barcelonai torna nyolcaddöntőjébe, miután két szettben győzött a portugál Frederico Gil ellen. A 2. forduló egyetlen meglepetését a 14. helyen kiemelt Robin Söderling kiesése jelentette.
ápr. 22
18:41
Formula-1: a Daimler dolgozói kiszállnának a száguldó cirkuszból (She)
A Daimler AG igazgatótanácsának egyik tagja, Helmut Lense közölte: a vállalat dolgozói nem támogatják a Mercedes Formula–1-es szerepvállalását, ezt pedig figyelembe kell venniük a projekt sorsát meghatározó vezetői döntésnél.
ápr. 22
18:43
Sakk: Lékó nem bírt Vaszilj Ivancsukkal a nalcsiki tornán (She)
Újabb döntetlennel folytatta szereplését Lékó Péter a nalcsiki Grand Prix-tornán. A fordulatos összecsapáson a magyar nagymester anyagi előnyre tett szert, de ukrán riválisának aktivitása végül remit eredményezett.
ápr. 22
18:45
Irán: két héten belül a második szövetségi kapitányt nevezték ki (She)
Az Iráni Labdarúgó-szövetség két héten belül második szövetségi kapitányát nevezte ki, Afsin Qotbi személyében.
ápr. 22
18:57
Kézilabda: doppingolt a Lemgo cseh válogatott kapusa? (She)
A német Hamburger Morgenpost című lap szerint pozitív lett Martin Galiának, a Lemgo cseh válogatott kézilabdakapusának doppingtesztje.
ápr. 22
18:59
Románia: kizárták Gheorghe Hagit az olimpiai bizottságból (She)
Kizárták Gheorghe Hagit, az egykori kitűnő labdarúgót, majd szövetségi kapitányt a Román Olimpiai Bizottságból.
ápr. 22
19:01
NBA: Flip Saunders lesz a Washington Wizards mestere (She)
Négyéves, 18 millió dolláros szerződést kötött a Washington Wizards kosárlabdacsapatával Flip Saunders.
ápr. 22
19:03
Hegyikerékpár: szlovák uralom a Pilis Kupán, Vajda és Melts második (She)
A Pilis Kupa alkalmával került sor a magyar hegyikerékpáros olimpiai krossz kupasorozat első futamára. A pilisszántói C2-es besorolású nemzetközi viadalra Szlovákiából, Ausztriából, Oroszországból is érkeztek bringások. Az elit hölgyeknél és a férfiaknál egyaránt szlovák elsőség született, a második és harmadik helyen a hazaiak osztoztak.
ápr. 22
19:15
Magyar Kupa: a döntetlen a győriek továbbjutását jelentette (She)
Nem bírt egymással az MTK és a Győr a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján, ami a vendégek továbbjutását jelentette.
ápr. 22
19:17
Bulgária: ikszelt a Litex, Sándor György végig játszott (She)
Nem született gól a bolgár élvonalbeli Cserno More–Litex labdarúgó-mérkőzésen, melyet Sándor György, a vendégek magyar légiósa végigjátszott. A listavezető CSZKA sima idegenbeli győzelmet aratott a kiesőjelölt Vihren Szandanszki otthonában, előnye hét pont a nagy rivális Levszki előtt.
ápr. 22
19:19
ZTE: nyoma veszett a nigériai kölcsönjátékosnak (She)
Nem hivatalos források szerint másfél két hete nem jelentkezett a ZTE csapatánál a télen Nigériából kölcsönvett Alika Henry Osadolor. A Heartland klubjától érkezett U23-as nigériai válogatott játékos több edzőmérkőzésen is pályára lépett a téli időszakban, de a bajnokságban még nem mutatkozott be, sőt, a ZTE második számú csapatában sem lépett pályára.
ápr. 22
19:33
Jégkorong: orosz-magyar meccs élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a magyar jégkorong-válogatott vb előtti utolsó felkészülési mérkőzése, melyet a címvédő orosz csapat ellen vív.
ápr. 22
19:33
A Győr lesz a Honvéd ellenfele az MK-döntőben (Metropol)
A Győri ETO lesz a Budapest Honvéd ellenfele a labdarúgó Magyar Kupa fináléjában, mivel elődöntős párharca szerdai visszavágóján - az első mérkőzésen aratott 2-1-es győzelmét követően - 2-2-es döntetlent ért el az MTK Hungária vendégeként.
ápr. 22
19:35
NBA: sajtóértesülések szerint Derrick Rose az év újonca (She)
A Chicago Tribune és az Associated Press hírügynökség információi szerint Derrick Rose (Chicago Bulls) lett az év újonca az NBA-ben.
ápr. 22
19:51
Gálamérkőzés: Magyar Ligaválogatott-AC Milan mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Kövesse figyelemmel a Magyar Ligaválogatott és az AC Milan gálamérkőzését a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 22
19:53
Női kézilabda NB I: Békéscsabán tudott nyerni a Győr (She)
A női kézilabda NB I rájátszásában az 1-4. helyért zajló mérkőzésen a bajnok Győr Békéscsabán győzött 30–26-ra. Az alsóházban a Vác nyert a Vasas ellen.
ápr. 22
20:09
Férfi röplabda NB I: a Kaposvár nyert és már elődöntős (She)
A bajnok Kaposvár idegenben is nyert a Dág ellen, így a papírformának megfelelően 2:0-ra megnyerte a párharcot és bejutott az elődöntőbe.
ápr. 22
20:11
Női kosárlabda NB I: nyolc ponttal nyert a Pécs a Győr ellen (She)
A női kosárlabda NB I-ben a 3. helyért zajló mérkőzésen a MiZo Pécs 59–51-re nyert a Győr ellen, ezzel 1–0-ra vezet a két sikerig tartó párharcban. A második meccset szombaton Győrben rendezik.
ápr. 22
20:27
Férfi kézilabda NB I: a Szeged és a Veszprém is győzött (She)
A férfi kézilabda NB I 26. fordulójában a Pick-Szeged idegenben, az MKB Veszprém hazai pályán győzött az alapszakasz utolsó fordulójában.
ápr. 22
20:29
Férfi vízilabda: a Szeged elhódította a LEN-kupát (She)
Rendkívül izgalmas mérkőzésen hosszabbítás után, ötméteresekkel dőlt el a férfi vízilabda LEN-kupa sorsa: a Szeged 12–10 után 5–3-ra nyerte meg a párbajt, ezzel pedig az aranyérmet is, 17–13-mas összesítéssel!
ápr. 22
20:31
Férfi röplabda NB I: Szolnokon 3:0-ra kikapott a Szeged (She)
A férfi röplabda NB I negyeddöntőjének második meccsén a Szolnok hazai pályán 3:0-ra nyert a Szeged ellen, így 1–1-re alakította a két győzelemig tartó párharc állását.
ápr. 22
21:03
Orosz Kupa: elődöntős a CSZKA és az FK Moszkva (She)
Bejutott az Orosz Kupa elődöntőjébe a CSZKA és az FK Moszkva csapata. Az egykori katonacsapat városi rangadón győzte le 1–0-ra a Lokomotivot, míg az FK 2–1-re verte meg otthon a beteg Németh Norbert nélkül játszó Tom Tomszkot. A CSZKA a Dinamóval, az FK Moszkva a Rubin Kazannyal játszik a négy között.
ápr. 22
21:05
Osztrák Kupa: szoros meccs után döntőben Sáfárék (She)
A Sáfár Szabolccsal felálló Austria Wien jutott másodikként a labdarúgó Osztrák Kupa döntőjébe, miután Okotie 47. percben szerzett góljával legyőzte a másodosztályú Wiener Neustadtot. Sáfár a hazaiak mindkét ziccerénél szépen hárított, másodszor Aigner elől mentett a 89. percben. A „violákra” a fináléban az Austria amatőrcsapatát kiejtő Admira vár.
ápr. 22
21:39
Jégkorong: 5-1-re kaptunk ki a vb-címvédő oroszoktól (She)
A magyar jégkorong-válogatott a svájci vb előtti utolsó felkészülési mérkőzésén vereséget szenvedett Oroszországtól. Az első harmad után 2–0-ra vezetett a világbajnoki címvédő, mely sokat játszott emberelőnyben, de a mieink jól tartották magukat, és a második harmadot csak egy szerencsétlen góllal vesztettük el. A záró játékrészben Benk András szerezte meg a találkozó egyetlen magyar gólját, ami…
ápr. 22
21:41
Cseh Kupa: elődöntős a Sparta, a Teplice és a Slovácko (She)
Nem volt előny a pályaelőny: az idegenben játszó csapatok jutottak be a labdarúgó Cseh Kupa elődöntőjébe a negyeddöntők visszavágói után. A Slovácko megőrizte otthon megszerzett minimális előnyét, míg a Sparta Praha és a Teplice a hazai 0–0 után idegenben nyert, és ment tovább.
ápr. 22
21:43
Gálamérkőzés: hét gól és Milan-parádé a Puskás-stadionban (She)
Az egy-egy gólt hozó első félidő után az AC Milan 5–2-re verte a Magyar Ligaválogatottat.
ápr. 22
21:45
Török Kupa: Meyé gólt lőtt, de a Besiktas a finalista (She)
Bár meglepetésre 2–1-re győzni tudott az Ankaraspor az Inönüben a Besiktas ellen a Török Kupa elődöntőjének visszavágóján, a fináléba így is az isztambuli csapat jutott. A fővárosiak az ex-zalaegerszegi Roguy Meyé góljával szereztek vezetést, erre a találatra Holosko válaszolt, a győztes gólt pedig Ömer Aysan rúgta. A fináléban a Besiktasra a Sivassport kiejtő Fenerbahce vár.

Keresés