2009. április 28. kedd

ápr. 28
16:17
Ancelotti szerint Beckham 2010 elején tér vissza a Milanba (Infostart)
Carlo Ancelotti vezetőedző szerint David Beckham 2010 januárjától lesz ismét az AC Milan labdarúgója.
ápr. 28
16:51
Atlétika: Kővágó Zoltán edző nélkül, de jó formában (She)
Kővágó Zoltán ott szeretné kezdeni az idei szezont, ahol az ősszel abbahagyta, azaz 65-67 méteres eredményeket remél. Az olimpiai ezüstérmes diszkoszvető maga irányítja edzéseit.
ápr. 28
17:09
Sakk: Lékó Péter legyőzte a korábbi világbajnokot Nalcsikban (She)
Harmadik győzelmét aratta Lékó Péter a nalcsiki Grand Prix-tornán. Az első számú magyar nagymester az üzbégek egykori világbajnokát, Rusztam Kaszimdzsanovot verte meg, mindössze 30 lépésben.
ápr. 28
17:11
Blog: Fülöp bízik benne, hogy kilábalnak a hullámvölgyből (She)
Újabb írással jelentkezett fanzone.hu-n olvasható blogjában Fülöp Márton, a magyar labdarúgó-válogatott és a Sunderland kapusa. Fülöp elmondja véleményét csapata gyenge szerepléséről, valamint a napokban zajló jégkorong-világbajnokságról.
ápr. 28
17:45
Pénzbüntetés a Győrnek és a ZTE-nek (Behaviour)
A Győrt és a Zalaegerszeget egyaránt 100.000 forintos pénzbírsággal sújtotta keddi ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága.
ápr. 28
18:03
Szerdán tárgyalják a McLaren ügyét (Infostart)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Világtanácsa szerdán Párizsban tárgyalja a Forma-1-es McLaren-Mercedes "hazudozási-ügyét". Az istálló a szezonnyitó ausztrál GP-n megtévesztette a versenybírókat, ezért a vb-címvédő Lewis Hamiltont és a csapatot utólag kizárták a versenyből.
ápr. 28
18:03
Kézilabda: Veszprémben lesz az ősbemutatója a Cozma-filmnek (She)
Az országos bemutató előtt, május 7-én 19 órától a Veszprém Arénában lesz az ősbemutatója Kálomista Gábor dokumentumfilmjének, amelyet a román Marian Cozma, az MKB Veszprém meggyilkolt beállósa emlékére forgatott a rendező.
ápr. 28
18:05
Magyar válogatott: Románia elleni meccsel emlékezünk Cozmára (She)
Augusztus 12-én az őszi négy világbajnoki selejtező főpróbájaként a román labdarúgó-válogatottat fogadja a magyar csapat a Puskás Ferenc Stadionban. A barátságos mérkőzés az MKB Veszprém meggyilkolt kézilabdázójának, Marian Cozmának állít emléket. Erről az mlsz.hu adott tájékoztatást.
ápr. 28
18:21
MLSZ: a Győr és a ZTE is 100 000 forintos pénzbírságot kapott (She)
A Győrt és a Zalaegerszeget egyaránt 100 000 forintos pénzbírsággal sújtotta keddi ülésén a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága.
ápr. 28
18:21
Sakk GP, Nalcsik - Lékó harmadik győzelme (Metropol)
Lékó Péter világossal legyőzte az üzbég Rusztam Kaszimdzsanovot a sakk Grand Prix-sorozat nalcsiki állomásának keddi, 12. fordulójában.
ápr. 28
18:23
Magyar-román a Puskás Stadionban (Metropol)
Ez a találkozó lesz Erwin Koeman csapatának utolsó felkészülési összecsapása a svédek és portugálok elleni, szeptemberi, sorsdöntőnek ígérkező hazai világbajnoki selejtezők előtt.
ápr. 28
18:39
Vereség a fehéroroszoktól, az alsóházban folytatják a magyarok (Infostart)
A magyar válogatott az alsóházban folytatja szereplését a svájci jégkorong-világbajnokságon, miután 3-1-es vereséget szenvedett a fehérorosz csapattól, így az A csoport negyedik helyén végzett.
ápr. 28
18:39
Jégkorong-vb: a fehéroroszok két góllal nyertek ellenünk (She)
Fehéroroszország 3–1-re legyőzte a magyar válogatottat a svájci jégkorong-világbajnokság utolsó csoportfordulójában, így Pat Cortina együttese az alsóházban folytatja a küzdelmeket a bennmaradásért.
ápr. 28
18:41
Tenisz: Szávay a döntő szett rövidítésében verte meg Szugijamát (She)
A stuttgarti női tenisztorna első fordulójában Szávay Ágnes a japán Szugijama Aijal mérkőzött, és nyert a döntő szett rövidítésében, így a magyar lány jutott a következő fordulóba.
ápr. 28
18:57
Jégkorong-vb: az oroszok legyőzték Svájcot, és csoportelsők (She)
A jégkorong-világbajnokság kedd délutáni mérkőzésén az orosz válogatott 4–2-re legyőzte a házigazda Svájcot.
ápr. 28
18:57
Nem jött össze a sima bentmaradás (Blikk)
A magyar válogatott az alsóházban folytatja szereplését a svájci jégkorong-világbajnokságon, miután 3-1-es vereséget szenvedett a fehérorosz csapattól délután. Pat Cortina tanítványai pénteken várhatóan az osztrákok ellen lépnek jégre az első, kiesés elkerüléséért sorra kerülő meccsen.
ápr. 28
18:57
Kézilabdás jegybotrány Győrben (Metropol)
Bár csak kedden reggel kezdte el árusítani a belépőket a női kézilabda Bajnokok Ligája-döntő május 16-ai visszavágójára a Győri Audi ETO KC, fél 9-kor már nem juthattak jegyhez a szurkolók, akik hajnal óta kígyózó sorokban vártak a Magvassy-csarnok előtt.
ápr. 28
18:59
Kikaptunk a fehéroroszoktól (Metropol)
Pat Cortina tanítványai pénteken várhatóan az osztrákok ellen lépnek jégre az első, kiesés elkerüléséért sorra kerülő meccsen.
ápr. 28
19:15
Soproni Liga: hét bajnoki mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Kövesse figyelemmel a labdarúgó Soproni Liga 25. fordulójában, 19 órakor kezdődő hét találkozót a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 28
19:33
Női kézilabda BL: csak hatszáz belépő került a győri pénztárba (She)
Győrben méltatlankodtak kedden a jegypénztár előtt sorban állók, mert hiába érkeztek az ország minden részéből órákkal a nyitás előtt, nem jutottak belépőhöz. Ugyanis percek alatt elkeltek a „maradék” jegyek a május 16-i, veszprémi Audi ETO–Viborg női BL-visszavágóra.
ápr. 28
19:35
Öttusa: magyar juniorok Eb-fináléja a bolgár tengerparton (She)
Három magyar került a döntőbe a férfiak között az albenai junior Európa-bajnokságon. A sportág világversenyeinek gyakran otthont adó bolgár tengerparti városban Demeter Gergely csoportjából, a B-ből a kilencedik helyen, 4596 ponttal jutott tovább, amiről a szövetségi edzőként a helyszínen tartózkodó Kállai Ákos számolt be.
ápr. 28
19:37
Női U19-es Eb-selejtező: súlyos vereség Spanyolországtól (She)
A harmadik helyen végzett a Gyirmóton és Pápán megrendezett női labdarúgó Eb-selejtezőtornán a magyar válogatott, miután 5–1-re kikapott Spanyolországtól.
ápr. 28
19:51
Jégkorong-vb: a fehérorosz kapitány szerint hiányoznánk az A-csoportból (She)
A Magyarország–Fehéroroszország mérkőzést követően mindkét szövetségi kapitány először Ocskay Gáborról emlékezett meg nyilatkozatában. Glen Hanlon, az ellenfél szakvezetője szerint a magyar válogatottnak az A-csoportban a helye, és nagyon hiányozna onnan, ha kiesne. Pat Cortina kiemelte csapata küzdőszellemét, taktikus, okos játékát, és a folyosón azért mérgelődött egy sort a játékvezetők az…
ápr. 28
19:53
Oroszország: a rossz kezdés a Lokomotiv edzőjének állásába került (She)
Mindössze hat forduló után menesztették az orosz élvonalbeli Lokomotiv Moszkva labdarúgócsapatának edzőjét, Rasid Rahimovot.
ápr. 28
19:55
Jégkorong-vb: Tokaji szerint nem akarták, hogy továbbjussunk (She)
Kevesebben voltak a magyar drukkerek a Fehéroroszország elleni meccsen, mint korábban, de nem sokkal. A szurkolással pedig ezúttal sem volt semmi gond, a helyzetkihasználásunkkal inkább. Ám ez is dicséret valójában, hiszen senki sem gondolhatta, hogy a világranglista kilencedik helyezettje ellen ennyi helyzetünk lesz. Abban, hogy a sok lehetőségből csak egy találatot sikerült szerezni, nagy része…
ápr. 28
20:09
BL-elődöntő: a Barcelona-Chelsea kezdőcsapatai (She)
Josep Guardiola és Guus Hiddink is kihirdette a kezdőcsapatot a 20.45-kor kezdődő Barcelona–Chelsea Bajnokok Ligája-elődöntőre.
ápr. 28
20:11
Női kosárlabda NB I: a BSE az ötödik, a Szolnok a hetedik (She)
A BSE szerezte meg az ötödik, míg a Szolnok a hetedik helyet a női élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban, miután mindkét csapat megnyerte párharcának harmadik mérkőzését.
ápr. 28
20:13
Hearts: László Csaba „kitakarította” két litván légiósát (She)
Azonnali hatállyal felbontotta két litván légiósa, Saulius Mikoliunas és Deividas Cesnauskis szerződését a skót Hearts labdarúgócsapata.
ápr. 28
20:27
Eredivisie: eltiltották Bodort, vége a légiós szezonjának (She)
A Holland Labdarúgó-szövetség (KNVB) fegyelmi bizottsága három plusz egy mérkőzésre eltiltotta Bodor Boldizsárt, a Roda JC magyar labdarúgóját.
ápr. 28
20:29
Tenisz: Marija Sarapova Rómában és Madridban sem indul (She)
Sérülése miatt az orosz Marija Sarapova kihagyja a római és a madridi WTA-tenisztornát is.
ápr. 28
20:31
Férfi kosárlabda NB I: Kecskeméten nyert a Körmend (She)
A Körmend a Kecskemét otthonában nyert a férfi kosárlabda-bajnokság 9–14. helyéért folytatott rájátszásban.
ápr. 28
20:33
Jégkorong: élcsapatok szállhatnak ki a svéd ligából (She)
Kiszállt a Svéd Jégkorongligával (SHL) kötött együttműködési szerződésből öt svéd élcsapat, a Frölunda, a HV71, a Färjestad, a Linköping és a Djurgarden.
ápr. 28
20:45
Mi a közös Beyoncéban és a Milanban? (Infostart)
A Milan érdeklődése olyan, mintha Beyonce kacérkodna velem - mondta Emmanuel Adebayor, az Arsenal labdarúgója.
ápr. 28
20:45
A dívadivat örök (Metropol)
A mai világban jobbnál jobb cégek, tervezők, stylistok, fodrászok és smink­esek próbálnak nekünk segítséget nyújtani abban, hogy eligazodjunk a divat és a szépség dzsungelében, úgy, hogy közben igazán magunkra találjunk.
ápr. 28
21:03
Soproni Liga: minimális győzelmet aratott a Fehérvár Pakson (She)
Bár mezőnyfölényben játszott, több helyzetet alakított ki és még büntetőt is kapott a Paks a Fehérvár ellen, végül Gellei Imre csapata vereséget szenvedett, mivel a vendégek André Alves találatával és Sebők Zsolt bravúrjaival elhozták a három pontot.
ápr. 28
21:05
BL-elődöntő: Barca-Chelsea élőben az NSO-n! (She)
Két régi ismerős csap össze a Camp Nouban a Bajnokok Ligája keddi elődöntőjében, a Barcelona és a Chelsea már „unalomig ismeri egymást” az első számú európai kupából. Kövesse a találkozó élő, szöveges közvetítését a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 28
21:07
Soproni Liga: Kaposváron győzni tudott a Szombathely (She)
Gól nélküli első félidő után fordulatos meccsen 3–2-re győzött a Haladás Kaposváron.
ápr. 28
21:09
Peking 2008: hét újabb pozitív doppingmintára akadtak (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság kedden bejelentette, hogy a pekingi olimpián leadott doppingminták újraviszgálása során újabb hét pozitív mintát találtak az orvosszakértők, melyek hat versenyzőhöz tartoznak.
ápr. 28
21:11
Soproni Liga: a Siófok idegenben legyőzte a Honvédot (She)
A labdarúgó Soproni Liga 25. fordulójában a Budapest Honvéd a Siófokot fogadta, és Aczél Zoltán csapata hatalmas meglepetésre 2–0-ra győzni tudott a fővárosban Ivancsics Gellért és Magasföldi József góljával.
ápr. 28
21:13
Soproni Liga: könnyed debreceni győzelem Rákospalotán (She)
A Soproni Liga 25. fordulójában az utolsó helyen álló REAC fogadta a bajnoki címért harcoló Debrecent. A Loki könnyedén, 4–0-ra nyert.
ápr. 28
21:15
Soproni Liga: tízéves átkot tört meg a Diósgyőr a Nyíregyháza ellen (She)
Magabiztos játékkal 1–0-ra nyert a Diósgyőr hazai pályán a Nyíregyháza ellen. A gólt Lippai Ákos szerezte.
ápr. 28
21:21
Soproni Liga: idegenben győzni tudott a Kecskemét a Vasas ellen (She)
A Soproni Liga 25. fordulójában a hazai pályán játszó Vasas vereséget szenvedett a Kecskeméttől. A vendégek az első félidőben Vladan Csukics révén szereztek vezetést 23. percben, amit Yannick Mbengono a 41. perben megduplázott. A szünetet követően Sowunmi Thomas gyorsan, már az 50. percben szépített, a vendégek azonban végig állták a hazai rohamokat, és három ponttal gazdagodtak. A végeredmény:…
ápr. 28
21:23
Soproni Liga: a Győri ETO 7-2-re megverte a Zalaegerszeget (She)
Gyors félidei ETO-gólok; zalai fordítás, majd összeomlás; Bajzát-tripla és gólpasszok – emlékezetes mérkőzés emlékezetes eredménnyel a veretlenek csatáján: a Győri ETO FC idegenben 7–2-re megverte a Zalaegerszeget a Soproni Liga 25. fordulójában. A győriek már a 3. percben vezettek, a zalaiak fordítottak a szünetre, ám Matej Miljatovic kiállítása után összeomlottak, és 0–6-tal zárták a második…
ápr. 28
21:25
Férfi kosárlabda NB I: nyert a Nyíregyháza a Debrecen ellen (She)
A Nyíregyháza hazai pályán nyert a Debrecen ellen a férfi kosárlabda-bajnokság 9–14. helyéért folytatott rájátszásban.
ápr. 28
21:39
Hét gólt lőve nyert a Győr a Zalaegerszeg otthonában (Infostart)
A labdarúgó NB I 25. fordulójában hét mérkőzést játszottak. Mindössze a Diósgyőr tudott - presztízsmérkőzésen - nyerni a pályaválasztók közül, hat vendégsiker született.
ápr. 28
21:57
Kézilabda NB I: sima veszprémi siker, Perics megsérült (She)
A címvédő MKB Veszprém magabiztos győzelmet aratott a vendég Dunaferr felett a Budapest Bank férfi kézilabdaliga alapszakaszának utolsó mérkőzésén, kedden. A vendégek 6–6-ig tudtak lépést tartani Mocsai Lajos csapatával, a vége papírforma-eredmény. Az igen jól védő Perics kisebb sérülést szenvedett.
ápr. 28
21:59
Tenisz: Szávayra a 2. kiemelt Gyementyjeva vár Stuttgartban (She)
Szávay Ágnes következő ellenfele a második helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjeva lesz a stuttgari WTA-tenisztornán. Az orosz klasszis három játszmában jutott túl a meglepően nagy ellenállást tanúsító német Grönefelden.
ápr. 28
22:01
Tenisz: Kapros az első körben kiesett, Czinkre orosz vár (She)
Az első fordulóban búcsúzott a marokkói Fezben rendezett női tenisztorna párosküzdelmeitől Kapros Anikó.
ápr. 28
22:33
Peking 2008: Rebellin is a CERA-val megbukottak között van? (She)
A La Gazzetta dello Sport információi szerint az országúti kerékpározás egyik nagy egyénisége, a pekingi ezüstérmes olasz Davide Rebellin is a CERA-val megbukott sportolók között volt a 2008-as nyári olimpián.
ápr. 28
22:35
Jégkorong-vb: kikaptak a németek, így nehezebb lesz a mieinknek (She)
A svájci jégkorong-világbajnokságon Németország kikapott Franciaországtól, így a németek a bennmaradásért folytatják, de ők semmiképpen nem eshetnek ki, mert jövőre rendezői lesznek a vb-nek.

Keresés