2009. április 4. szombat

ápr. 4
20:29
Tenisz: nagyon könnyen nyerte a miami döntőt Azarenka (She)
Nagyon simán nyert a Key Biscayne-i WTA-tenisztorna döntőjében a fehérorosz Viktorija Azarenka a sérüléssel küszködő világelső, Serena Williams ellen. A 19 éves Azarenka 71 perc alatt 6:3, 6:1-re győzött, karrierje eddigi legnagyobb sikerét aratva.
ápr. 4
20:45
Premier League: csak a ráadásban, de megérdemelten nyert a Liverpool (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 31. fordulójában a Liverpool a hosszabbításban szerzett Josszi Benajun-góllal 1–0-s győzelmet aratott a Fulham otthonában. Gera Zoltán a 80. percben lépett pályára a vesztes csapatban.
ápr. 4
21:03
Soproni Liga: már az első félidőben döntött a Debrecen (She)
A Debrecen a Siófokot fogadta a Soproni Liga 21. fordulójában. Az esélyeknek megfelelően a hazaiak magabiztosan győztek.
ápr. 4
21:05
Soproni Liga: döntetlent játszott a Kaposvár és a Fehérvár (She)
A labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójában a Kaposvári Rákóczi FC hazai pályán fogadta az FC Fehérvárt, és játszott 1–1-es döntetlen. Nemanja Obrics 30. percben szerzett góljával szerezte meg vezetést, amire Farkas Balázs válaszolt a második félidő első percében büntetőből.
ápr. 4
21:07
Soproni Liga: magabiztos játékkal győzött a ZTE az MTK vendégeként (She)
A zalai gárda sokkal jobban játszott, végig kezében tartotta a mérkőzést, és rengeteg munkát adott Végh Zoltánnak. Az első félidőben Horváth András volt a legaktívabb, ám ekkor még nem született találat. A fordulás után azonban Balázs Zsolt két gólpasszt is adott, előbb Alomerovicsnak, majd az ő helyére beálló Slukának. Végeredmény: 2–0.
ápr. 4
21:09
Soproni Liga: döntetlent játszott a REAC a Nyíregyházával (She)
A Soproni Liga 21. fordulójában a REAC hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Nyíregyházával.
ápr. 4
21:21
Videó: tekintse meg Benajun Fulham elleni győztes gólját! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Premier League 31. fordulójában a Liverpool a hosszabbításban szerzett Josszi Benajun-góllal 1–0-s győzelmet aratott a Fulham otthonában. Most megmutatjuk a találatot videón!
ápr. 4
21:23
Soproni Liga: Tóth góljával otthon tartotta a három pontot a DVTK (She)
Bár többet támadott a Paks, Tóth Mihály góljával a Diósgyőr otthon tartotta a három pontot a Soproni Liga 21. fordulójában.
ápr. 4
21:25
Női kézilabda MK, elődöntő: a Győr a másik döntős a Loki mellett (She)
A másik elődöntőn sem borult a papírforma a Duna Takarék női kézilabda Magyar Kupában. A Győr több, mint kétszer annyi gólt lőtt az Újbudánál.
ápr. 4
21:57
Férfi kosárlabda MK: a Pécs lesz a Falco ellenfele a döntőben (She)
A házigazda Falco után a Pécs jutott be a férfi kosárlabda Magyar Kupa döntőjébe, miután 66–55-re nyert a Szolnok ellen.
ápr. 4
21:59
Primera División: ezúttal Eto’o egyetlen gólja is elég volt a sikerhez (She)
Az FC Barcelona 1–0-s győzelmet aratott a Real Valladolid otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. A mindent eldöntő találatot Samuel Eto’o szerezte a találkozó 40. percében. A sikert követően ismét kilenc pont a katalánok előnye a később játszó Real Madriddal szemben.
ápr. 4
22:15
Ligue 1: győzött, és tovább őrzi első helyét a Lyon (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a Lyon 3–1-re nyert a Le Mans otthonában, ezzel megőrizte előnyét a táblázat élén a szintén három pontot szerző Bordeux-val szemben.
ápr. 4
22:17
Videó: nézze meg Eto’o Valladolid elleni győztes gólját! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Barcelona 1–0-ra nyert a Real Valladolid otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. Most megmutatjuk videón, hogyan emelt Samuel Eto’o a Valladolid hálójába!
ápr. 4
22:19
Jupiler League: győzött a Club Brugge, kikapott a Genk (She)
A belga labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a Club Brugge 2–1-re nyert a Charleroi ellen, ezzel megerősítette harmadik pozícióját a tabellán. A Genk hazai pályán szenvedett 4–1-es vereséget a Westerlótól. A Genkben sem Tóth Balázs, sem Tőzsér Dániel nem lépett pályára.
ápr. 4
22:33
Jégkorong: több ezer plüssmaci talált új gazdára (She)
4532 plüssállatot dobtak be a jégre a szurkolók a csütörtöki, fergeteges hangulatú, finnek elleni győztes mérkőzés első magyar gólja után. A játékokat Kangyal Balázs, Svasznek Bence, Majoross Gergely, Fodor Szabolcs és válogatott játékos társaik, valamint Ocskay Gábor húga személyesen adta át három gyermekklinika kis betegeinek.
ápr. 4
22:51
Bulgária: kiütéses győzelmet arattak Sándor Györgyék (She)
A Sándor Györggyel a kezdőben felálló Litex Lovecs kiütéses, 5–1-es győzelmet aratott a Botev Plovdiv ellen a bolgár labdarúgó-élvonalban. A Litex a harmadik helyen áll a tabellán, amelyet a Levszki vezet ősi riválisa, a CSZKA Szófia előtt.
ápr. 4
22:53
Eredivisie: Dzsudzsák góllal vette ki a részét a PSV sikeréből (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV idegenben 2–0-ra megverte a Sparta Rotterdam együttesét. A magyar válogatott középpályás a 41. percben csapata első gólját szerezte, és végigjátszotta a találkozót.
ápr. 4
23:09
Videó: Dzsudzsák Balázs gólja a Sparta Rotterdam ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, Dzsudzsák Balázs ismét eredményes volt a PSV színeiben. Az eindhoveniek a Sparta Rotterdam otthonában nyertek 2–0-ra a holland labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában rendezett találkozón, amelyen a magyar légiós szerzett vezetést csapatának. Íme a találat videón!
ápr. 4
23:27
Ligue 1: gól nélküli döntetlen a Caen és a Toulouse között (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában gól nélküli döntetlent játszott egymással a Caen és a Toulouse.

Keresés