2012. október 1. hétfő

okt. 1
14:20
Kézilabda: az asszony árulta el Luka Karabaticot (She)
Egybehangzó francia lapértesülések szerint Luka Karabatic párja, a modell Jeny Priez bevallotta, hogy a kézilabdázó kérésére fogadott a Montpellier meccsére a tőle kapott pénzzel.
okt. 1
14:22
Női kézi: Klivinyi és Szepesi is bizonyíthat a válogatottban (She)
Karl Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét a hétvégén a romániai Nagyváradon sorra kerülő Kárpát-kupára. A csapat kedd este kezdi meg a felkészülést Debrecenben, ahol összesen öt edzésen vesznek részt a játékosok, majd a keret csütörtök este utazik Nagyváradra.
okt. 1
14:36
Légiósok: Buzsáky egy hónapra a Portsmouthba igazolt (She)
Buzsáky Ákos egy hónapra az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Portsmouthhoz igazolt – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A magyar középpályás szerződését már csak az FA-nek és az angol ligának kell bejegyeznie.
okt. 1
14:54
Barca: Inkább jó ember lennék, mint a legjobb játékos - Messi (She)
Lionel Messi, a spanyol labdarúgás élvonalában szereplő FC Barcelona argentin sztárja számára fontosabb, hogy jó emberként és barátként tekintsenek rá csapattársai, mint az, hogy a világ legjobb futballistájának tartsák.
okt. 1
14:54
Messi a díjaknál többre vágyik (Metropol)
Az argentin futballista számára fontosabb, hogy jó emberként és barátként tekintsenek rá csapattársai.
okt. 1
14:56
BL: Scholes, Giggs és Carrick nélkül az MU a Cluj ellen (She)
Paul Scholes, Ryan Giggs és Michael Carrick nélkül utazik a román CFR Cluj otthonába BL-csoportmeccsre a Manchester United. Sir Alex Ferguson ma kijelölte keretét.
okt. 1
14:58
Atlétika: egy évig „szünetelteti” a tízpróbát Zsivoczky (She)
Bár nem fejezi be pályafutását, legalább egy évig „szünetelteti” a tízpróbát Zsivoczky Attila. A világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes atléta szeptembertől óraadó tanárként dolgozik a Testnevelési Egyetemen.
okt. 1
15:00
Videó: Neymar két perc alatt kiállíttatta magát a Gremio ellen (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajokság 27. fordulójában a Santos 1–1-es döntetlent ért el a Gremio otthonában. A brazil válogatott Neymar az 51. perben szabálytalanság miatt sárga lapot kapott, majd két percre rá a piros is villant. Tekintse meg a jelenetet!
okt. 1
15:12
Válogatott: négy győri játékos Egervári keretében (She)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az észtek és a törökök elleni vb-selejtezőre készülő keretet, amelyben négy győri futballista is helyet kapott.
okt. 1
15:14
Profi ökölvívás: edzője nélkül készül Vladimir Klicsko (She)
Emanuel Steward helyett unokaöccse és tanítványa, a szintén a Kronk Gym kötelékébe tartozó Javan „Sugar” Hill készíti fel a WBA/WBO/IBF profi ökölvívó-világbajnokát, Vladimir Klicskót a következő, Mariusz Wach elleni találkozóra.
okt. 1
15:16
Videó: Azok után, amiket értem nem tettek, nincs joguk - Paksy (She)
Az NSO Tv is ott járt a hétfői sajtótájékoztatón, amelyen Paksy Tímea bejelentette, Ausztriában folytatja pályafutását, de most elsősorban a civil életre koncentrál. A világbajnok kajakos őszintén beszélt érzéseiről. Almási Nándor, Ausztria szövetségi kapitánya és Paksy edzője is elmondta véleményét az ügyről.
okt. 1
15:30
Európa-liga: rutinos izlandi vezeti a Vidi-Sportingot (She)
A 43 éves Kristinn Jakobsson vezeti a csütörtöki Videoton–Sporting mérkőzést az Európa-ligában – írja a vidi.hu.
okt. 1
15:30
Buzsáky Ákos a Portsmouth-ban folytatja (Metropol)
A 30 éves középpályás legutóbb a Premier League-ben érdekelt Queens Park Rangersben szerepelt.
okt. 1
15:32
Újonc Győrből Egervári keretében (Metropol)
Pátkai Máté személyében újonc is bekerült a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor keretébe.
okt. 1
15:48
Győri újonc is Egervári keretében (Infostart)
Kihirdette a magyar labdarúgó-válogatott keretét Egervári Sándor szövetségi kapitány az észtek és a törökök elleni világbajnoki selejtező előtt. A listavezető győriektől négy futballistát hívott be.
okt. 1
15:48
Belgium: két zakó után kirúgták a magyar edzőt (She)
Elköszönt magyar edzőjétől, Balog Tibortól a belga harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő La Louviere. A klubvezetők türelme azután fogyott el, hogy a csapat legutóbbi két bajnokiján pontot sem szerzett.
okt. 1
16:06
Dopping: kevesebb vizsgálat, több pozitív eset (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) által hivatalosan elfogadott – szakszóval akkreditált – jelenlegi 33 laboratórium 2011-ben az előző évhez képest kevesebb doppingvizsgálatot végzett el, miközben az elemzettek közül pozitívnak bizonyuló minták száma nőtt.
okt. 1
16:24
Gyulay novemberben tárgyal Ecclestone-nal (Infostart)
Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója novemberben két Formula-1-es futamra is elutazik, s az Abu-Dzabi Nagydíjon tárgyalni fog az F1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone-nal.
okt. 1
16:24
Portsmouth: Gyepesnek elege van a sérüléshullámból (She)
Gyepes Gábornak, az angol harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Portsmouth védőjének elege van a sérülésekből. Mint ismert, a bokaproblémával bajlódó magyar futballista gólt szerzett a hétvégén a Scunthorpe ellen 2–1-re megnyert találkozón.
okt. 1
16:24
Pars: Nem ütöttem meg a postást (Blikk)
Budapest — Ártatlannak vallja magát Pars Krisztián (30)
okt. 1
16:26
Paksy osztrákként lapátol tovább (Blikk)
Budapest — A három olimpiáról lemaradó Paksy Tímea (29) több társához hasonlóan elhagyja a válogatottat. A kilencszeres világ- és tízszeres Európa-bajnok egy linzi klubban folytatja a kajakozást, s a jövőben Ausztriát képviselheti.
okt. 1
16:28
Karabaticék öt évet kaphatnak (Blikk)
Párizs – Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok francia Nikola Karabatic (28), valamint testvére, Luka (24) elismerte, fogadott egy bajnoki mérkőzésre, ám tagadták, hogy manipulálták a végeredményt.
okt. 1
16:42
Videó: bravúros megoldás a Packers elkapójától (She)
Bravúros elkapást mutatott be a Green Bay Packers szélsője, James Jones. A New Orleans Saints elleni NFL-meccsen nem túl kellemes testhelyzetben fogta meg a labdát.
okt. 1
16:42
Izlandi bíró vezeti a Videoton meccsét (Metropol)
A 43 éves Kristinn Jakobsson fújja majd a sípot a székesfehérvári együttes első hazai találkozóján.
okt. 1
17:00
Videó: rosszul dobta ki a labdát, góllal bűnhődött csapata (She)
Gólpassznak szenzációs, kidobásnak szörnyű volt Steve Mandanda megmozdulása a Valenciennes–Marseille (4–1) francia bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A vendégek kapusa 2–0-s állásnál mutatta be az alábbi videón látható kidobást.
okt. 1
17:02
NS: Ön mit gondol Janics Natasa távozási szándékáról? - Köztér (She)
A háromszoros olimpiai bajnok Douchev-Janics Natasa szerb színekben kíván versenyezni a jövőben. Ön mit gondol a klasszis kajakos távozási szándékáról?
okt. 1
17:04
Tenisz: Azarenka könnyen jutott tovább, Sarapova nehezen (She)
A Pekingben zajló 4.828 millió dollár összdíjazású WTA-torna első fordulójában az első helyen kiemelt fehérorosz Viktorija Azarenka csupán egy gémet engedélyezett a francia Alizé Cornet-nak, a második helyen rangsorolt orosz Marija Sarapova viszont küzdelmes találkozón jutott túl a román Simona Halepen.
okt. 1
17:18
Tenisz: Cilic és Verdasco gyors búcsúja Pekingben (She)
A Pekingben zajló, 2.205 millió dollár összdíjazású ATP-torna első fordulójában meglepetésre kikapott, így gyorsan búcsúzott a negyedik helyen kiemelt horvát Marin Cilic, valamint a nyolcadikként rangsorolt spanyol Fernando Verdasco. Mindkét játékos megnyerte az összecsapás első játszmáját, de utána fordított az ellenfél.
okt. 1
17:20
F1: Gyulay Zsolt novemberben tárgyal Ecclestone-nal (She)
Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója novemberben két Formula-1-es futamra is elutazik, s az Abu-Dzabi Nagydíjon tárgyalni fog az F1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone-nal.
okt. 1
17:36
Hollandia: Kádárt és E. Koemant is egy meccsről eltiltották (She)
A Holland Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága egy meccsről eltiltotta a Roda magyar válogatott védőjét, Kádár Tamást, akit a Groningen elleni bajnokin állított ki a játékvezető.
okt. 1
17:38
Barcelona: Iniesta, Puyol és Adriano is elutazott Lisszabonba (She)
A portugál Benfica ellen játssza soron következő BL-csoportmérkőzését a Barcelona labdarúgócsapata, a hétfőn délben Lisszabonba megérkező katalánok keretében ott találhatjuk Andrés Iniestát, Carles Puyolt, valamint Adriano Correiát, akik sérülés után lesznek ismét bevethetők.
okt. 1
17:40
Kézilabda: „Ha Karabatic ezt tette, akkor egy s…fej” (She)
A francia férfi kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Daniel Costantini szörnyűnek nevezte a vasárnap kirobbant Karabatic-botrányt, a Montpellier vezetőedzője, Patrice Canayer és Rémy Lévy klubelnök pedig kemény szankciókról beszélt, amennyiben a vádak igaznak bizonyulnak.
okt. 1
17:54
Premjer-liga: Koman újra a csapatban, pont idegenből (She)
Koman Vladimir csapata, az FK Krasznodar 2–2-es döntetlent játszott a Krilja Szovjetov vendégeként az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 10. fordulójának hétfői játéknapján.
okt. 1
18:12
Videó: kis ütés Kaymernek, de nagy ütés Európának (She)
Európa golfválogatottja fantasztikus bravúrt vitt véghez: a 39. Ryder-kupa utolsó versenynapján a 12 egyéni partiból nyolcat megnyert, így ledolgozta a sokak által ledolgozhatatlannak hitt négypontos hátrányát a házigazda Egyesült Államokkal szemben, és az előző két nap bizonytalankodásai ellenére megtartotta a hatalmas presztízsű trófeát. A Chicago közeli Medinah-ban megrendezett viadalon a…
okt. 1
18:14
Athletic: Bielsa az edzésről küldte be Llorentét az öltözőbe (She)
Rendhagyó közjáték zavarta meg a spanyol Athletic Bilbao labdarúgócsapatának mai edzését. Miután a vezetőedző, Marcelo Bielsa kritizálta a csapat hétvégi teljesítményét (2–0-s vereség a Real Sociedad vendégeként), a pályán tartott fejmosás során bezavarta az öltözőbe az együttes válogatott centerét, Fernando Llorentét, aki grimaszokat vágott, más spanyol hírforrás szerint azonban vissza is…
okt. 1
18:30
Férfi kosárlabda: 30 év után már nem Falco a Falco (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Falco-SZOVA KC Szombathely a jövőben Szombathelyi Kosárlabda Klub néven folytatja – tudatta a klub hivatalos honlapja.
okt. 1
18:32
Labdarúgás: Gibraltár ideiglenes UEFA-tag lett (She)
Ideiglenes státust kapott Gibraltár az Európai Labdarúgó-szövetségben. Az UEFA végrehajtó bizottsága hétfőn szentpétervári ülésén döntött az ibériai félszigeten lévő, 28 ezer lakosú, brit fennhatóságú koronagyarmat felvételéről.
okt. 1
18:48
Tereprali ob: lefújták a szlovákiai futamot, Nagykálló a végállomás (She)
A hét végén esedékes, Nagykálló környéki viadal lesz a tereprali országos bajnokság hatodik, záró futama, miután az eredeti menetrendben szereplő szlovákiai versenyt a rendezők lemondták.
okt. 1
18:50
Vb 2014: a győri csatár is készülhet a magyarok ellen (She)
Jarmo Ahjupera, a Győri ETO támadója is meghívót kapott Észtország labdarúgó-válogatottjába a Magyarország elleni október 12-i hazai és az Andorra elleni október 16-i idegenbeli vb-selejtezőre.
okt. 1
19:06
Kézilabda: vizsgálóbíró elé állnak Karabaticék (She)
A montpellier-i ügyész szerint „nagyon erős a gyanú, hogy megsértették a sportetikát” a montpellier-i kézilabdázók, a május 12-én játszott, Cesson-Sévigné elleni mérkőzésükre kötött fogadások kapcsán. Az érintettek kedden állnak a vizsgálóbíró elé.
okt. 1
19:08
Videó: különleges kombináció szögletből a szerb fiataloktól (She)
Ötletes szögletrúgás után szerzett gólt a szerb U17-es labdarúgó-válogatott a Moldova elleni mérkőzésen. A bepasszolt labdát hárman is elengedték a lábuk között, és csak a negyedik rúgta kapura, de ezzel gól is lett az akcióból.
okt. 1
19:10
Videó: tornádó csapott le a pályára a focimeccsen (She)
Különleges vendége akadt egy amatőr labdarúgó-mérkőzésnek. Az alábbi videón látható, hogy a játékosok nyugodtan fociznak, amikor a pálya szélén feltűnik egy tornádó. A hatalmas porfelhőt kavaró szél végigment a pálya szélén, ám a játékosok, mintha mi sem történt volna, tovább rúgták a bőrt.
okt. 1
19:42
Kerékpár: két amerikaival fiatalított a Sky Team (She)
A profi Sky Team két tehetséges fiatal amerikai kerékpárost igazolt le. A két 21 éves ígéret, Joe Dombrowski és Ian Boswell két évad után hagyta el a Bontrager-Livestrong 23 éven aluliak csapatát.
okt. 1
19:44
Videó: aranyat érő kezek a Sportcsillagok Falán (She)
A londoni olimpián egyformán aranyérmes Berki Krisztián tornász és Pars Krisztián kalapácsvető tenyérlenyomatával bővült hétfőn a Hemingway Alapítvány által létrehozott Magyar Sportcsillagok Fala. Az NSO Tv riportja.
okt. 1
20:00
Fáraó-rali: rókázással indult, nagy győzelemmel végződött (She)
Az Egyiptomban először versenyző Kalifa al-Mutajvej magabiztos szakaszgyőzelmével kezdődött meg a terepralisok hagyományos viadala, a Fáraó-rali.
okt. 1
20:18
Ökölvívás: Povetkin már Vladimir Klicskóra pályázik (She)
A múlt hétvégén egy, önhibáján kívül teljesen szükségtelen mérkőzésen gyalogolt át másfél menetben a korábbi vitathatatlan nehézsúlyú világbajnok, kötelező kihívó Hasim Rahmanon a WBA „rendes” nehézsúlyú címvédője, Alexander Povetkin.
okt. 1
20:20
Finnország: kiváló napjuk volt a liga magyarjainak (She)
Mindkét magyar érdekeltségű csapat győzött a finn labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának hétfői játéknapján: az FC Lahti (Szentpéteri Viktor) a bajnoki címre törő TPS-t verte 1–0-ra, a JJK (Gruborovics Tamás, Szeróvay Mihály) a Mariehamn legénységét 3–2-re.
okt. 1
20:22
Törökország: a szárnyaló újonc megegyezett Roy Keane-nel (She)
A török labdarúgó-élvonal újonca, a hat fordulót követően 2. helyen álló Kasimpasa megegyezett Roy Keane-nel – állítja a klub elnöke, Hasan Hilmi Öksüz.
okt. 1
20:36
Sakk: 43 lépés vezetett Lékó nyolcadik döntetlenjéig (She)
Lékó Péter hétfőn újra remizett a sakk Grand Prix-sorozat londoni állomásán.
okt. 1
20:38
Fogadási botrány: a bíróság elutasította Aczél keresetét (She)
A szombathelyi munkaügyi bíróság hétfőn elutasította a nemzetközi fogadási csalásokban gyanúsított Aczél Zoltán labdarúgóedző keresetét, amellyel korábbi klubja, a Szombathelyi Haladás rendkívüli felmondását támadta meg.

Keresés