2013. március 1. péntek

márc. 1
0:06
Férfi kosár Euroliga: nyert a Real Madrid és a Barcelona is (She)
A férfi kosárlabda Euroliga 2. csoportkörének 9. fordulójában a Real Madrid és a Barcelona is hazai környezetben nyert. Összeállításunkban megtekintheti a mai eredményeket.
márc. 1
0:42
Tenisz: V. Williamsnek sikerült, ami Baboséknak nem (She)
Venus Williams bejutott a legjobb négy közé a florianópolisi WTA-tornán, miután három szettben legyőzte a szlovák Magdalena Rybarikovát. A tornán indult Babos Tímea és Czink Melinda – mindkettejük számára a negyeddöntő jelentette a végállomást.
márc. 1
1:00
Eger: Vidovics érkezett; Szabó Bencével nincs megállapodás (She)
Az egrifc.hu tájékoztatása szerint az Eger szerződtette Marko Vidovicsot. A 24 éves balhátvéd legutóbb a Budapest Honvédban szerepelt.
márc. 1
1:18
Tenisz: Babos párosban is kiesett Florianópolisban (She)
Az egyes után párosban is búcsúzott Babos Tímea a florianópolisi WTA-tornán, miután a japán Date-Krumm Kimikóval az oldalán döntő rövidítésben vereséget szenvedett az első helyen kiemelt Anabel Medina Garrigues, Jaroszlava Svedova spanyol-kazah duótól.
márc. 1
3:45
Bármelyik csapattal bajnok lettem volna - Verebes József (Agroinform)
A legutóbbi győri bajnokcsapat edzője a hatharom.com-nak elmondta, 30 éve senkinek sem volt ellenszere a Rába ETO ellen.
márc. 1
7:00
NOB: Schmitt Pál a Sport és Környezetvédelmi Bizottság élén (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) nyilvánosságra hozta 2013-as bizottságainak tagságát és azok vezetőit.
márc. 1
7:00
Úszóparadicsom épül? (Behaviour)
Példátlan kalandra adta a fejét a magyar vizes sportok vezérkara: úszó-, szinkronúszó-, nyíltvízi úszó-, műugró és vízilabda világbajnokságot rendezne 2021-ben. A szándékot a napokban jelentette be Barcelonában, a FINA elnökségi ülésén Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke. Persze nem üres kézzel utazott a katalán fővárosba a szakág vezetője.
márc. 1
7:02
Tavaszi rajtot vesz a labdarúgó NB I. (Behaviour)
Ma a Pécs és az MTK mérkőzésével három hónap szünet után folytatódik az OTP Bank Liga. A holtszezonban több csapat is komolyan erősített, s három együttesnél is edzőváltás történt.
márc. 1
7:04
Zéró toleranciát hirdetett az UFEA (Behaviour)
Újabb és újabb cáfolatát adja az Európai Labdarúgó Szövetség annak, hogy akkor, amikor a románok elleni, budapesti világbajnoki csoportmeccset zárt kapussá nyilvánította, nem a magyarokkal akart kibabrálni: szimplán zéró toleranciát hirdetett a rasszista megnyilvánulásokkal szemben.
márc. 1
7:06
Hokipályák épülnek társasági adóból? (Behaviour)
Országszerte jégkorongpályákat építenének a társasági nyereségadóból (TAO) befolyó összegekből.
márc. 1
7:18
NB I: két meccsel folytatódik a szezon - amit a fordulóról tudni kell (She)
Kezdődik! A labdarúgó NB I 2012–2013-as szezonja ma, három hónapos szünet után két mérkőzéssel, a PMFC–MTK és az Eger–DVTK találkozóval folytatódik. Tekintse meg a 18. forduló legfontosabb tudnivalóit!
márc. 1
7:18
Száznyolcvanmilliós támogatás a vívó vb-re (Behaviour)
Száznyolcvan millió forinttal támogatja a kormány az augusztusi budapesti Mol vívó-világbajnokság megrendezését. "Ez a támogatás a jelen gazdasági helyzetben példa értékű - mondta Simicskó István sportért felelős államtitkár, hozzátéve: Magyarország számára fontos, hogy sportnagyhatalmi státusát megőrizze, sőt tovább erősítse.
márc. 1
7:20
Tovább szárnyal a Bayern (Behaviour)
A Bayern deklarálta, nincs jobb csapat nála Németországban; a PSG megint megverte a Marseille-t; az Atlético lesz a Real Madrid ellenfele a spanyol Király Kupában; mindeközben a Chelsea összekerült a Manchester Uniteddel és menedzsere, Rafa Benítez kiborult. Hétközi futballkörkép.
márc. 1
7:54
NHL: sok meccs, sok gól, tovább menetelő Chicago (She)
Sok meccs, izgalmak, sok gól. Röviden így összegezhetjük az észak-amerikai amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapját, melyen 11 találkozót rendeztek. A legtöbb gól egy meccsen kilenc volt: a Toronto hosszabbításban nyert 5–4-re az Islanders otthonában, a Colorado otthon verte meg 5–4-re a Calgaryt. A ligát továbbra is a Chicago vezeti, amely a St. Louis ellen érte el sorozatban…
márc. 1
8:12
NBA: a 33 pontos Bryant vezérletével nyert a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Los Angeles Lakers a 33 pontot jegyző Kobe Bryant vezérletével nyert otthon a Minnesota ellen. A másik Los Angeles-i alakulat, a Clippers az Indiana vendégeként győzött, míg a Chicago a 23 pontja mellett 21 lepattanót is begyűjtő Joakim Noah remeklésével múlta felül hazai pályán a Philadelphiát.
márc. 1
8:12
Ezer versenyző érkezhet a vívó-vb-re (Metropol)
A magas létszám magyarázata, hogy most első alkalommal integrált vb-re kerül sor, vagyis a kerekes székes vívók is pástra lépnek.
márc. 1
8:33
Babos Tímea párosban az elődöntőben fejezte be (Agroinform)
Egyes után párosban is búcsúzott Babos Tímea a 235 ezer dollár összdíjazású brazíliai női tenisztornán.
márc. 1
8:48
Eger: „magyaros” csapat lett a Lovcsen, Vujovics is hazatért (She)
A montenegrói élvonalban szereplő Lovcsen Csetinje labdarúgócsapatához szerződött a legutóbb Egerben futballozó montenegrói csatár, Goran Vujovics.
márc. 1
8:48
Ezer versenyző érkezhet a nyári budapesti vb-re (Metropol)
A kerekes székes sportolók is pástra lépnek augusztusban a SYMA csarnokban.
márc. 1
8:50
Sportmenedzsment: egyesült két nagy hazai ügynökség (She)
A magyar és az európai kézilabdázás egyik legismertebb sportmenedzsment-ügynöksége, a SportConcept megállapodott az ország egyik legsikeresebb kosárlabdával foglalkozó menedzserirodájával, a Vinko Grouppal, és létrehozták a The Prime Managementet – az egyesülést csütörtökön hivatalos sajtótájékoztatón jelentették be az érintettek.
márc. 1
8:51
Nadal, Ferrer, Almagro - spanyol túlsúly az elődöntőben (Agroinform)
Három spanyol játékos is könnyedén jutott az elődöntőbe az Acapulcóban zajló salakpályás tenisztorna férfi viadalán.
márc. 1
8:52
Videó: sorsolással „döntöttek” a Videoton védőpárosáról (She)
A labdarúgó NB I 2012–2013-as szezonja három hónapos szünet után folytatódik. A Sport Televízió két műsorvezetője, Takács Rita és Petur András az NSO Tv kamerája előtt beszélt a 18. forduló mérkőzéseiről. A műsorvezető páros a Budapest Honvéd–Videoton találkozó kapcsán sorsolással döntötték el, hogy a Vidi három védője - Juhász Roland, Marco Caneira, Paulo Vinícius – közül ők kit…
márc. 1
8:54
FTC: profi szerződést kapott a tehetséges fiatal védő (She)
Újabb játékossal bővült a Ferencváros labdarúgócsapatának kerete. A vezetőség ugyanis profi szerződést kötött az eddig az U19-es csapatban futballozó Csilus Tamással.
márc. 1
9:06
NB I: a két pápai légiós még nem játszhat a Fradi ellen (She)
Biztossá vált, hogy nem lesz a Lombard Pápa Ferencváros elleni hétvégi meccskeretében Tino Lagator és Georges Henri Griffiths sem, ugyanis játékengedélyük csak a jövő héten érkezik meg.
márc. 1
9:08
Eger: otthon jól megy a játék a korábbi jamaicai légiósnak (She)
Visszatért hazájába a legutóbb az Egri FC keretéhez tartozó jamaicai középpályás, Wolry Wolfe.
márc. 1
9:09
Szinte sehol nem vagyunk - Ambros Martín (Agroinform)
Szombaton a Larvik legyőzésével a továbbjutást és akár a csoportelsőséget is bebiztosíthatná a Győri Audi ETO KC.
márc. 1
9:24
Tenisz: Ferrer és Nadal is az elődöntőben Acapulcóban (She)
Három spanyol, az első helyen kiemelt David Ferrer, a másodikként rangsorolt Rafael Nadal, valamint a harmadik Nicolas Almagro is könnyedén jutott az elődöntőbe az Acapulcóban zajló salakpályás tenisztorna 1.2 millió dollár összdíjazású férfi viadalán. Rajtuk kívül az olasz Fabio Fognini került a legjobb négy közé.
márc. 1
9:45
Rangadót nyert a Clippers (Agroinform)
Csütörtökön fontos meccset nyert a Clippers, hiszen Indianapolisból távoztak győztesen Griffinék.
márc. 1
9:47
Továbbra is Schmitt Pál a NOB sport- és környezetvédelmi bizottságának vezetője (Agroinform)
Továbbra is a MOB tiszteletbeli elnöke, korábbi köztársasági elnök vezeti a NOB sport- és környezetvédelmi bizottságát.
márc. 1
10:00
U17: döntetlennel zárt az idősebbek ellen a Pisont-csapat (She)
A márciusi Eb-selejtező minitornára készülő U17-es magyar labdarúgó-válogatott második meccsén gól nélkül zárt a házigazda máltaiak U19-es csapata ellen.
márc. 1
10:02
Videó: szarvassal ütközött a kerékpárversenyző (She)
A hegyikerékpározó Jeff Plassman egy virginiai versenyen indult, amikor 15 percnyi tekerés után egy szarvassal ütközött. Az állat a fák közül rontott ki, s leterítette az erdei úton haladó versenyzőt, akinek a kamerája rögzítette is a balesetet. A sportoló az ütközést súlyos sérülés nélkül megúszta.
márc. 1
10:18
Női kézilabda KEK: a nevezési díjat is már átutalta a Vác (She)
A női kézilabda KEK-ben a nyolc közé jutás miatt anyagi gondokkal küzdő Váci NKSE csapata a csütörtöki határidőig átutalta az európai szövetségnek az Issy Paris elleni negyeddöntő 750 eurós nevezési díját.
márc. 1
10:20
WTCC: Michelisz megtette az első hivatalos tesztköreit a Hondával (She)
Michelisz Norbert csütörtökön tette meg első hivatalos tesztköreit a Honda Civickel egy Cremona közeli pályán – egyelőre a tavalyi géppel, mert új autóját csak az első versenyhétvégén kapja meg.
márc. 1
10:21
A Győr után a Ferencváros is vidéki csapatba költöztetheti fiatal tehetségeit (Agroinform)
Stratégiai megállapodást kötött a Ferencváros és a Siófok kézilabdacsapata. Megosztják tehetségeiket, erőforrásaikat.
márc. 1
10:22
MTK: Garami nincs optimista hangulatban a mai meccs előtt (She)
Az MTK labdarúgója, Vadnai Dániel sérülés miatt nem léphet pályára a Pécs elleni tavaszi NB I-es nyitányon, amely 17 órakor kezdődik a baranyai megyeszékhelyen. A kék-fehérek hivatalos honlapján már a várható kezdőcsapatot is kihirdette Garami József szakmai igazgató.
márc. 1
10:23
Egyértelműen hoznunk kell a León elleni párharcot - Császár Gábor (Agroinform)
A Hathárom Tv-nek nyilatkozó veszprémi irányító szerint a Leónt le kell győzni, de a Final Fourhoz szerencse is kell.
márc. 1
10:36
Válogatott játékosokkal erősösödött mezőnnyel folytatódik az NB I (Infostart)
Pénteken két mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga, megkezdődik a tavaszi idény. A téli holtidény átigazolásaiban az egyébként is a legbiztosabb anyagi hátterűnek tartott klubok jártak az élen.
márc. 1
10:36
Motorsport: platinalemezzel erősítették meg Talmácsi állát (She)
Sikeres operáción van túl Talmácsi Gábor, aki a kedd este érkezett haza Ausztráliából, ahol a supersport-világbajnokság idénynyitójának első szabadedzésén bukott, zúzódásokat szenvedett a bokáján és horzsolásos sérülést a vállán, továbbá eltört az állkapocscsontja.
márc. 1
10:38
DVTK: Gosztonyi, Rudolf és Tisza is sokat javult - Szentes (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulójában a DVTK az Egerrel találkozik Vácon. A diósgyőriek szakmai igazgatója a klub hivatalos honlapján értékelte a felkészülést, beszélt várakozásairól.
márc. 1
10:39
Így szerzett tripla-duplát Joakim Noah - videó (Agroinform)
A csütörtöki nap legkiválóbb egyéni teljesítményét Joakim Noah szállította, tripla-duplát ért el, 11 dobást blokkolva.
márc. 1
10:41
Vadveszély! - Szarvassal ütközött a hegyikerékpáros (Agroinform)
Gyorsan véget ért a verseny egy mountain bike-os számára az elmúlt hétvégén az amerikai Virginia államban.
márc. 1
10:43
Blake Griffin ismét rácáfolt a fizika törvényeire – videó (Agroinform)
Blake Griffin az NBA csütörtöki játéknapján az Indiana Pacers ellen igyekezett ellentmondani a fizika törvényeinek.
márc. 1
10:54
BVSC: az önkormányzat mégsem menti meg a klubot (She)
A nagy nap csütörtökön jött volna el, akkor a zuglói önkormányzat a korábbi terveknek megfelelően rábólintott volna a BVSC tulajdonjogának átvételére, aztán se szó, se beszéd, Papcsák Ferenc polgármester és tiszteletbeli elnök mögül hirtelen még saját párttársai is kihátráltak. Igazi K. O. ez egy már megnyertnek hitt meccsen, a pofonból a klub ügyvezető elnöke, Szentpáli Gábor is alig tud…
márc. 1
10:56
Ökölvívás: marihuanával bukott le a mexikói világbajnok (She)
A nevadai sportbizottság kilenc hónapos eltiltással és 900 ezer dolláros pénzbüntetéssel sújtotta Julio César Chávezt, a Boksz Világtanács (WBC) korábbi középsúlyú világbajnokát, mivel tavaly szeptemberi címmeccse után fennakadt a doppingvizsgálaton.
márc. 1
10:57
Futamgyőzelemmel elődöntős a fedettpályás Eb-n Baji Balázs (Agroinform)
Baji Balázs bejutott az elődöntőbe 60 méter gáton pénteken a göteborgi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon.
márc. 1
10:58
Légfegyveres Eb: nincs magyar döntős női pisztolyban (She)
Babicz Sárának, Tobai-Sike Renátának és Csonka Zsófiának sem sikerült döntőbe jutnia a női pisztolyosok között az odensei légfegyveres Európa-bajnokság pénteki napján, a hármójuk alkotta csapat pedig az ötödik helyen végzett.
márc. 1
11:00
Man. United: Giggs újabb egy idényre írt alá - hivatalos (She)
A Manchester United labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy Ryan Giggs egy évvel meghosszabbította szerződését. A rutinos középpályás így a 2013–2014-es szezonban is a „vörös ördögök" futballistája lesz.
márc. 1
11:12
Asztalitenisz ob: Póta és Fazekas címvédésre készül (She)
Öt év elteltével szombaton és vasárnap ismét Budaörs, a Városi Sportcsarnok ad otthont a legrangosabb hazai asztalitenisz eseménynek, az országos bajnokságnak, amely már a 96. lesz a sorban.
márc. 1
11:14
Atlétika: Baji elődöntős a fedett pályás Eb-n (She)
Baji Balázs bejutott az elődöntőbe 60 méter gáton pénteken a göteborgi fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon.
márc. 1
11:15
Keményíteni próbál az MLSZ a gyűlöletkeltőkkel szemben (Agroinform)
Az MLSZ az OTP Bank Ligában az UEFA háromlépcsős gyakorlatát vezeti be a sportszerűtlen megnyilvánulásokkal szemben.

Keresés