2014. április 22. kedd

ápr. 22
17:56
NBA: Gregg Popovich harmadszor lett az év edzője (She)
A San Antonio Spurst irányító Gregg Popovichot választották az év edzőjének az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA).
ápr. 22
17:58
El: a Juventus „kabalabírója” vezet Lisszabonban (She)
A török Cüneyt Cakir fújja a sípot a Benfica–Juventus mérkőzésen, míg a szlovén Damir Skomina vezeti a Sevilla–Valencia találkozót az Európa-liga elődöntőjének csütörtöki első mérkőzésén.
ápr. 22
18:12
Ligakupa: Debrecen-Videoton elődöntő élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén a DVSC-Teva a Videoton együttesét fogadja. A bajnokságban mindkét összecsapást a DVSC nyerte, José Gomes együttese a Ligakupában javíthat a bajnoki éllovas ellen. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
ápr. 22
18:12
Nincs jegy a PSG elleni visszavágóra (Metropol)
Telt ház lesz a Veszprém Arénában.
ápr. 22
18:12
Férfi kézilabda BL: A Sulic-Ilics-Nagy hármasra nincs ellenszer? (Agroinform)
A vb-ezüstérmes kézilabdázó szerint a Veszprém belső tengelye megoldhatatlan feladat elé állítja az ellenfeleket.
ápr. 22
18:30
Videó: fogadási csalás - A. Zoltán nem beszélhetett kedden (She)
Érdemben nem haladt előre a magyar fogadási csalások ügye a Fővárosi Törvényszéken kedden. A. Zoltán meghallgatása azért maradt el, mert S. László és H. Gábor különböző okok miatt nem jelentek meg. A tervek szerint a tárgyalássorozat A. Zoltán meghallgatásával folytatódik június 3-án. Az NSO Tv riportja.
ápr. 22
18:32
Inter: Atlético, Real? Mást kell keresniük - Icardi (She)
Mauro Icardi iránt sajtóhírek szerint többek között a Real Madrid és az Atlético Madrid is érdeklődik, az argentin csatár azonban az Internazionale labdarúgócsapatában akar maradni.
ápr. 22
18:48
Kerékpár: tíz év eltiltást kapott Armstrong volt csapatfőnöke (She)
Az amerikai doppingellenes szervezet (USADA) tíz évre mindenféle sporttevékenységtől eltiltotta Johan Bruyneelt, Lance Armstrong korábbi edzőjét, akit bűnösnek talált rendszeres doppingolás megszervezésében.
ápr. 22
18:50
Videó: medencés bulival ünnepelte a feljutást a Köln (She)
Mint arról beszámoltunk, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának záró mérkőzésén a listavezető 1. FC Köln hazai pályán 3–1-es győzelmet aratott a szünetben még vezető Bochum ellen, így tizenegy pontosra növelte előnyét a harmadik helyezett Paderborn előtt, ezzel biztossá tette a feljutását – és a bajnoki címét. A játékosok megadták a módját az ünneplésnek.
ápr. 22
19:06
F1: Räikkönen megunta, hogy a motivációját firtatják (She)
Kimi Räikkönent még a Fernando Alonsóval szemben a Kínai Nagydíjon összeszedett közel egyperces hátrány sem bosszantotta fel annyira, mint az az újságíró, aki azt firtatta, a motivációnak köze lehet-e ahhoz, hogy csapattársa négy verseny után 30 vb-ponttal többel áll, mint ő.
ápr. 22
19:06
Tenisz: Nadal növelte előnyét, Wawrinka őrzi a harmadik helyét (Agroinform)
Nadal és Djokovics is betlizett Monte-Carlóban, de a spanyol jött ki belőle jobban, és növelte előnyét a ranglistán.
ápr. 22
19:24
Videó: sírva fakadt a kisfiú, amikor találkozott Torresszel (She)
Nagy esemény lett Fernando Torres „hazalátogatása” az Atlético Madrid–Chelsea Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. Torres a Chelsea támadója, de a spanyol labdarúgó Atlético-nevelés, így őt megkülönböztetett figyelem kíséri. Egy kisfiú egyenesen elsírta magát, amikor találkozhatott kedvencével.
ápr. 22
19:26
Tenisz: Nisikori győzelemmel tért vissza, Davigyenko kiesett (She)
Nisikori Kei győzelemmel tért vissza. A japán teniszező a Roger Federer elleni miami diadala óta harcképtelen volt ágyéksérülése miatt, ám a barcelonai tornán már vállalni tudta a részvételt, és a 2. fordulóban három szettben legyőzte a spanyol Roberto Bautista-Agutot.
ápr. 22
19:42
Női vízi világliga-sel.: álom maradt a nyolcas döntő (She)
A magyar válogatott utolsó selejtezőmérkőzésén 10–8-ra kikapott a görögöktől, így nem jutott be a női vízilabda-világliga nyolcas döntőjébe.
ápr. 22
20:00
Férfi vízilabda ob I - Újabb KSI-siker (Infostart)
A KSI másodszor is nyert - ezúttal büntetőkkel - a Hegyvidék-Ybl csapata ellen, és így a 9. helyért folytatja a férfi vízilabda ob I-ben.
ápr. 22
20:00
Férfi kosár NB I: jó szolnoki főpróba, az Olaj lelépte a paksiakat (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság felsőházi rájátszásában, az ötödik fordulóból elhalasztott találkozón a Szolnoki Olajnak két remek negyed is elég volt az Atomerőmű elleni biztos hazai sikerhez. A szolnokiak kilencedik mérkőzésükből a nyolcadikat nyerték meg, a paksiak a másodikat veszítették el. A felsőházban egy forduló maradt a rájátszásból, az Olaj legközelebb – EuroChallenge-…
ápr. 22
20:01
Bajnokok Ligája: Remélem, Cristiano Ronaldo pályára léphet! - Guardiola (Agroinform)
A Real Madrid a Bayern Münchent fogadja szerdán, a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének odavágóján.
ápr. 22
20:02
BL: Courtois véd az Atléticóban, Torres a Chelsea éke - kezdők (She)
Kijelölték a kezdőcsapatokat az Atlético Madrid–Chelsea labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntőre. A spanyol csapat kapuját Thibaut Courtois védi, az angoloknál Fernando Torres kezdőbe került korábbi csapata ellen.
ápr. 22
20:04
Ligakupa: a Videoton öt góllal vágott vissza a Debrecennek (She)
A magyar labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén a Videoton kiütéses, 5–1-es sikert aratott a DVSC-Teva otthonában, így már a jövő heti visszavágó előtt borítékolható José Gomes együttesének a döntőbe jutása. A Videoton hosszú idő után nyert ismét egymás után két tétmérkőzést, egyúttal visszavágott a Debrecennek a bajnokságban elszenvedett vereségekért.
ápr. 22
20:18
Női vízilabda világliga - Vereség a görögöktől (Infostart)
A magyar válogatott utolsó selejtezőmérkőzésén 10-8-ra kikapott a görögöktől, így nem léphet tovább a női vízilabda-világliga nyolcas döntőjébe.
ápr. 22
20:18
Videó: „Férfiként hokizzunk, legutóbb gyerekként tettük” (She)
A legnagyobb favoritnak számító Szlovénia lesz Magyarország ellenfele a magyar idő szerint szerda reggel 5.30-kor kezdődő mérkőzésen a gojangi divízió I/A-s világbajnokságon. Vas János szerint az a jó, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, mert ezt ki tudjuk használni. Rich Chernomaz szövetségi kapitány úgy fogalmazott, hogy férfiként kell hokiznunk, mert az ukránok ellen gyerekként tettük. Az…
ápr. 22
20:20
Ligakupa - Egy félidő alatt döntött a Videoton (Infostart)
A Videoton egy félidő leforgása alatt eldöntötte a továbbjutás kérdését a labdarúgó Ligakupa elődöntőjének keddi első mérkőzésén, mivel 45 perc után már 3-0-ra vezetett, s végül 5-1-re nyert a bajnokságban listavezető Debrecen vendégeként.
ápr. 22
20:20
Férfi kosár NB I: a Falco tíz pontot vert a Nyíregyházára (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság alsóházi rájátszásában az első fordulóból elhalasztott találkozón a Falco Szombathelyen tíz ponttal nyert a sereghajtó Nyíregyháza ellen.
ápr. 22
20:36
Férfi vízi ob I: ötméteresekkel nyert, és továbbjutott a KSI (She)
A KSI másodszor is nyert – ezúttal ötméteresekkel – a Hegyvidék-Ybl csapata ellen, és így a 9. helyért folytatja a Ferencváros ellen a férfi vízilabda ob I-ben.
ápr. 22
20:38
BL: Atlético Madrid-Chelsea elődöntő élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája keddi elődöntőjében az Atlético Madrid a Chelsea-t fogadja. A spanyol csapat a sorozatban egyedüliként még veretlen, és az angol együttes ellen is szeretné megőrizni kiváló mérlegét. Vajon sikerül? Tartsanak velünk, élő szöveges tudósításunk segítségével mindent megtudhatnak!
ápr. 22
20:54
A Chelsea kivédekezett egy döntetlent Madridban (Infostart)
Gól nélküli döntetlennel végződött az Atlético Madrid-Chelsea labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő.
ápr. 22
20:54
Ligakupa: Kondás Elemér szerint a továbbjutás már eldőlt (She)
A DVSC-Teva hazai pályán 5–1-es vereséget szenvedett a Videotontól a labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén, nem csoda, hogy a debrecenieket irányító Kondás Elemér már nem nagyon hisz a továbbjutásukban.
ápr. 22
20:56
Férfi vízi ob I: az ötödik helyért folytathatja a Vasas (She)
A Vasas másodszor is nyert a Kaposvár ellen, így az ötödik helyért játszik majd a férfi vízilabda ob I-ben.
ápr. 22
21:12
BL: Ancelotti bizonytalan CR-ben, és összekeverte a Bayernt a Barcával (She)
Carlo Ancelotti, a BL-elődöntő hazai felvonására készülő spanyol Real Madrid rutinos olasz trénere a szerdai, német Bayern München elleni első felvonást megelőzően még mindig bizonytalan Cristiano Ronaldo játékát illetően, továbbá az élcelődések középpontjába került azzal, hogy Pep Guardiola jelenlegi együttesét (a Bayern Münchent) összekeverte a korábbi csapatával (a Barcelonával).
ápr. 22
21:30
Videó: Petr Cech rosszul esett, megsérült - BL-események (She)
Az alábbi videós összeállításban az Atlético Madrid–Chelsea labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésének legfontosabb jeleneteit nézheti meg!
ápr. 22
21:48
BL: Remélem, hogy Cristiano Ronaldo játszik - Guardiola (She)
Sportszerűen nyilatkozott a szerdai BL-elődöntő első felvonásának felvezetéseként Pep Guardiola, a címvédő német Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője, aki a spanyol ellenfél, a Real Madrid kisebb sérüléssel bajlódó aranylabdását, Cristiano Ronaldót az első perctől a pályán szeretné látni.
ápr. 22
22:06
Videó: a Vidi sorban használta ki a ziccereket a Loki ellen (She)
Mint arról már beszámoltunk, a magyar labdarúgó Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén a Videoton kiütéses, 5–1-es sikert aratott a DVSC-Teva otthonában. Íme, a találkozó összefoglalója!
ápr. 22
22:07
Bajnokok Ligája: Célba ért a Chelsea, lenullázta a meccset (Agroinform)
Az Atlético Madrid 0-0-ra zárt otthon a Chelsea-vel a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első meccsén.
ápr. 22
22:08
BL: kontrollálni akarja a Real kontráit a Bayern spanyolja (She)
Javi Martínez, a német Bayern München spanyol labdarúgója számára ismerős terep lesz a Santiago Bernabéu Stadion, amelyben a BL-címvédő szerdán az elődöntő első felvonásán lép pályára. A középpályásként és védőként egyaránt bevethető játékos szerint kulcsfontosságú lesz, hogy a Real Madrid kontráit kontroll alatt tudják-e majd tartani.
ápr. 22
22:09
Jégkorong: Baljós előjelek a hoki vb-n, Szlovénia ellen kéne javítani (Agroinform)
Két mérkőzésen van túl a magyar válogatott a dél-koreai Gojangban zajló divízió I/A osztályos jégkorong vb-n.
ápr. 22
22:24
Horvátország: sorozatban kilencedszer bajnok a Dinamo (She)
A Dinamo Zagreb 5–0-ra kiütötte a sereghajtó Dragovoljacot hazai pályán a horvát élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában, így biztossá tette bajnoki címét. A fővárosi együttes sorozatban kilencedik alkalommal nyerte meg a horvát bajnokságot, a liga 1992-es fennállása óta pedig már a 16. alkalommal.
ápr. 22
22:42
Roma: felvette a kapcsolatot Rudi Garciával a Barca - sajtóhír (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Barcelona labdarúgócsapatának vezetői közvetetten már felvették a kapcsolatot Rudi Garciával. A Roma francia trénere az egyik lehetséges jelölt a szezon végén minden bizonnyal távozó vezetőedző, Gerardo Martino utódjának.
ápr. 22
22:44
BL: 3-4 hetes kihagyás várhat Cechre - sajtóhír (She)
Spanyol lapértesülés szerint Petr Cech válla kiugrott az Atlético Madrid–Chelsea a Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén.
ápr. 22
22:46
Jégkorong-vb: korai kezdés Szlovénia ellen (She)
A Dél-Koreában zajló divízió 1/A világbajnokság harmadik fordulójának nyitó mérkőzésén Szlovéniával játszik a magyar jégkorong-válogatott. Két fordulót követően mindkét válogatott három ponttal – egy-egy győzelem és vereség – áll a csoportban, amelyből az első és a második jut fel végül az A-csoportba, míg az utolsó helyezett kiesik a 2015-ös divízió 1/B-be. A közép-európai idő szerint 5.30…
ápr. 22
23:00
BL: nem bírt egymással az Atlético Madrid és a Chelsea (She)
Nem született gól az Atlético Madrid és a Chelsea összecsapásán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első felvonásán. Hiába támadott többet a házigazda spanyol együttes, nem tudta gólra váltani mezőnyfölényét, így az angol csapat került lépéselőnybe. Visszavágó egy hét múlva Londonban.
ápr. 22
23:18
Championship: Vargáék és Bogdánék egyformán kikaptak (She)
Varga József és Bogdán Ádám is vesztes csapatnak volt tagja az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság keddi játéknapján.
ápr. 22
23:18
Nem bírt egymással az Atlético és a Chelsea (Metropol)
A labdarúgó Bajnokok Ligája első elődöntőjének első felvonásán gól nélküli döntetlen született.
ápr. 22
23:20
NS: Véber szivara; 50 nap a vb-ig; kit kell helyre tenni Győrben? - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
ápr. 22
23:36
BL: Mourinho szerint frusztrálták az Atléticót (She)
Nem született gól az Atlético Madrid és a Chelsea összecsapásán a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első felvonásán. Hiába támadott többet a házigazda spanyol együttes, nem tudta gólra váltani mezőnyfölényét, így az angol csapat került lépéselőnybe. Visszavágó a jövő héten Londonban, addig is nézzük, hogyan vélekednek az ütközetről az est főszereplői!
ápr. 22
23:38
Arsenal: Diaby több mint egy év után visszatért (She)
Több mint egyéves kihagyás után újra hivatalos mérkőzést játszott Abou Diaby, az Arsenal 27 éves francia labdarúgója.
ápr. 22
23:40
Videó: csodaszép kapáslövésből született gól Zimbabwéban (She)
Nem mindennapi találatot szerzett Nhamo Lameck, a Triangle United labdarúgója a Chiredzi ellen 3–1-re megnyert mérkőzésen a zimbabwei bajnokságban. Nhamo szerezte mind a három hazai gólt, közülük a második egészen parádés lett. Íme!
ápr. 22
23:42
Real Madrid: Bale beteg, nem jelent meg az összetartáson (She)
A kedd estét már a Real madridi főhadiszállásán tölti Carlo Ancelotti együttese a szerdai, Bayern München elleni hazai BL-elődöntő előtt, Gareth Bale azonban kisebb betegsége miatt felmentést kapott, így a walesi labdarúgó – ellentétben társaival – saját otthonában alhat.
ápr. 22
23:54
Bulvár: LeBron Jamest guglizza leginkább Amerika (Agroinform)
A kontinensnyi ország felében a Miami Heat klasszis kosárlabdázójának nevére keresnek a leggyakrabban a fanatikusok.

Keresés