2014. április 6. vasárnap

ápr. 6
19:07
Férfi röplabda NB I: a MAFC szerezte meg a bronzérmet (She)
A MAFC csapata végzett a harmadik helyen a férfi röplabda NB I-ben, mivel a bronzéremért kiírt párharc vasárnapi, ötödik meccsén három játszmában nyert a Dunaferr vendégeként.
ápr. 6
19:09
Ligue 1: Gomis százados lett, a Lyon győzött (She)
Az Olympique Lyon 2–1-re győzött a Valenciennes otthonában a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 32. fordulójában. A vendégek vezető gólját Bafétimbi Gomis szerezte, akinek ez volt a 100. találata a Ligue 1-ban. A házigazdánál Majeed Waris gólja után büntetőt hibázott a 86. percben.
ápr. 6
19:21
NB III: kövesdi kölcsönjátékos triplájával nyertek Détáriék (She)
Détári Lajos csapata, a Felsőtárkány 3–1-re győzött Ebesen a labdarúgó NB III Keleti csoportjának 22. fordulójában. A vendégek mindhárom találatát a Mezőkövesdről kölcsönbe érkezett Bogdány Csaba szerezte. A Középcsoportban a Honvéd-MFA 3–2-re győzött a Monor ellen otthon, Bobál Dávid is eredményes volt a meccsen.
ápr. 6
19:21
Hamilton nyert, kettős Mercedes-siker (Metropol)
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Bahreini Nagydíjat, Nico Rosberg lett a második.
ápr. 6
19:23
PL: A nagy vereségek megrendítettek minket - Wenger (She)
Újabb nagy pofonba szaladt bele az Arsenal a Premier League-ben: a londoniak ezúttal az Everton otthonában kaptak ki 3–0-ra, így a bombaformában levő liverpooli kékek a vesztett pontok tekintetében már jobban állnak Arsene Wenger csapatánál a BL-selejtezőt érő 4. helyért folytatott harcban.
ápr. 6
19:25
Primera División: 93. perces döntés Elchében (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 32. fordulójában az Elche a csereként pályára lépő Yiadom Richmond Boakye 93. percben szerzett találatával 1–0-ra legyőzte a Getafét.
ápr. 6
19:27
F1: Késhegyre menő csatát vívtam Nicóval - Hamilton (She)
Lewis Hamilton győzelmével zárult a Bahreini Nagydíj. A brit versenyző pályafutása során először tudott ezen a pályán nyerni, és ezért a sikerért tényleg meg kellett küzdenie csapattársával, Nico Rosberggel. A világbajnok nem is tagadta, hogy mennyire kemény csatát is vívtak a némettel a győzelemért.
ápr. 6
19:29
Videó: Destro háromszor mattolta a Cagliarit, nyert a Roma (She)
Mint beszámoltunk róla, az AS Roma 3–1-re győzött a Cagliari otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 32. fordulójában. A fővárosiak mindhárom gólját Mattia Destro szerezte. Íme, a gólok!
ápr. 6
19:31
F1: Ez volt karrierem legizgalmasabb versenye - Rosberg (She)
Nico Rosberg lett a második a Bahreini Nagydíjon Lewis Hamilton mögött, A német vegyes érzésekkel szállhatott ki a kocsijából, hiszen azt nyilatkozta, hogy egyértelműen csalódásként élte meg a második helyet, ugyanakkor azt is elmondta, hogy ez volt karrierje eddigi legizgalmasabb versenye.
ápr. 6
19:33
PL: már biztos, nem védi meg bajnoki címét az MU (She)
Mint ismert, a Premier League 33. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén a Liverpool Steven Gerrard két büntetőjével 2–1-re legyőzte a West Ham Unitedet, ezzel pedig már 17 ponttal vezet a Manchester Uniteddel szemben öt meccsel a bajnokság végét megelőzően, így eldőlt, a „vörös ördögök” nem védhetik meg címüket.
ápr. 6
19:57
Real: C. Ronaldo egymaga több mezt adott el, mint az egész Bayern (She)
A német Bild napilap érdekes információt tett közzé mai cikkében: az újság beszámolója szerint Cristiano Ronaldo egymaga több mezt adott el, mint az egész Bayern München.
ápr. 6
19:57
Bahreini Nagydíj: Hamilton és Rosberg egyetértett, látványos showt kreáltak (Agroinform)
Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Bahreini Nagydíjat.
ápr. 6
19:59
Forma-1: Jöttek, láttak, vesztettek (Agroinform)
Természetesen a Ferrariról van szó, akik ebben a szezonban is bántóan közepesek. De ki a hibás?
ápr. 6
20:15
Videó: Gerrard hibátlan büntetőivel nyert a Liverpool (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League 33. fordulójában a Liverpool a West Ham vendége volt, és Steven Gerrard két, büntetőből szerzett góljával nyert. Íme, a gólok!
ápr. 6
20:15
Bácsi Péter is aranyérmes (Metropol)
Lőrincz Tamás után Bácsi Péter is aranyérmet nyert vasárnap a finnországi birkózó Európa-bajnokságon.
ápr. 6
20:17
Férfi kosár NB I: körmendi siker Nyíregyházán (She)
A Körmend 11 pontos különbséggel győzött Nyíregyházán a férfi kosárlabda NB I középszakaszának vasárnap rendezett alsóházi mérkőzésén.
ápr. 6
20:51
Serie A: Parma-Napoli élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 32. fordulójában az Európa-ligáért küzdő Parmához a Bajnokok Ligájáért hajtó Napoli látogat. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő, online közvetítésünk segítségével!
ápr. 6
20:52
Premier League: Gerrard higgadtan várja a Manchester Cityt (Agroinform)
Az FC Liverpool 2-1-re nyert a West Ham otthonában az angol Premier League 33. fordulójának vasárnapi meccsén.
ápr. 6
21:09
Primera División: a Sevilla négyet vágott az Espanyolnak (She)
A Sevilla 4–1-re győzött az Espanyol ellen hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában. Kevin Gameiro duplázott, Ivan Rakitic a hajrában volt eredményes a találkozón.
ápr. 6
21:11
Tottenham: „Lloris 100 millió font alatt nem megy sehova” (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham menedzsere, Tim Sherwood elmondása szerint együttese nem tervezi eladni francia kapusát, Hugo Lloris.
ápr. 6
21:13
Tenisz: Petkovic harmadik tornagyőzelmét aratta (She)
A német Andrea Petkovic nyerte az egyesült államokbeli Charlestonban rendezett, 710 ezer dollár összdíjazású női salakpályás tenisztornát.
ápr. 6
21:27
Eurofutball: szép gól, a Galata nyerte a derbit - videó (She)
A Galatasaray hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Fenerbahcét a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. A mindig parázs hangulatú isztambuli derbin ezúttal 16-szor villant a sárga lap és kétszer a piros. A mindent eldöntő gólt Wesley Sneijder jegyezte egy szép akció végén, a Galata életben tartotta bajnoki reményeit.
ápr. 6
21:29
EBEL: újabb sikerével a bajnoki cím küszöbén a Bozen (She)
A Bozen Foxes jégkorongcsapata egy győzelemre került az EBEL bajnoki címétől, miután a finálé második mérkőzésén hazai pályán 4–2-es győzelmet aratott a Red Bull Salzburg ellen.
ápr. 6
21:45
PL: repült a „kanárik” edzője, kupagyőztes a helyén (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Norwich azonnali hatállyal menesztette Chris Hughton menedzsert. A klub hivatalos közleménye szerint a tréner segítői, Paul Trollope és Colin Calderwood is távoznak, az új menedzser Neil Adams lett.
ápr. 6
21:47
F1: Maldonado három büntetőpontot és rajtbüntetést kapott (She)
Pastor Maldonadót 10 másodperces stop-and-go büntetése mellett további szankciókkal sújtották a Bahreini Nagydíj után: a Lotus venezuelai pilótáját öt rajthellyel hátrébb sorolják Sanghajban a két hét múlva esedékes Kínai Nagydíjon, és három büntetőpontot is zsebre tett.
ápr. 6
21:49
Evezés: Oxford nagyon elverte Cambridge-et - videó (She)
Az oxfordi evezősegység fölényes, 11 hajóhossznyi győzelmével ért véget a 2014-es Oxford–Cambridge verseny. Az összesített állásban még mindig a Cambridge vezet, az örökmérleg 81–78, egy eldöntetlen párharc mellett.
ápr. 6
21:51
Videó: fantasztikus hangulat Husztiék derbijének napján (She)
Régen várt rangadóra került sor az Eintracht Braunschweig otthonában a német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában vasárnap. A Hannover elleni Lower Saxony derbik története régre nyúlik vissza, de legutóbb 1976-ban játszottak egymás ellen az élvonalban Braunschweigben, ennek megfelelően a hazai drukkerek igazán kitettek magukért, és csodás hangulatot varázsoltak a stadionba.
ápr. 6
22:03
Vb 2014: újabb lemaradó, sípcsonttörés a belga kapusnál (She)
Biztosan nem vehet részt a 2014-es labdarúgó-világbajnokságon Koen Casteels, a Hoffenheim 21 éves belga kapusa, aki a Hertha BSC elleni bajnokin szenvedett súlyos sérülést.
ápr. 6
22:03
Magyar Kupa: A címvédő Loki a Diósgyőrrel találkozik (Agroinform)
A címvédő Debrecen a Diósgyőri VTK-val csap össze a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében.
ápr. 6
22:21
Női jégkorong: vereséggel kezdett a magyar válogatott (She)
A házigazda Lettország 4–0-ra legyőzte a magyar női jégkorong-válogatottat a divízió I/B-világbajnokság első fordulójában. A lettek mind a három harmadban betaláltak a magyar kapuba. A mieink legközelebb a Kazahsztánt 3–0-ra legyőző Észak-Koreával találkoznak hétfőn (15.30).
ápr. 6
22:21
Két magyar arany zárásként (Metropol)
Lőrincz Tamás 71, illetve Bácsi Péter 80 kilogrammban aratott diadalt vasárnap a finnországi birkózó Európa-bajnokságon.
ápr. 6
22:39
Serie A: kikapott a Napoli a Parma otthonában (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 32. fordulójában az Európa-ligáért küzdő Parmához az ezüstérem megszerzéséért hajtó Napoli látogatott, és a mérkőzést nagy meglepetésre az erősen tartalékos hazaiak nyerték, Marco Parolo bombagóljával.
ápr. 6
22:39
Topligák: Lelépték az Arsenalt, Huszti kapufáig jutott, Destro triplázott (Agroinform)
Az Everton 3-0-ra verte az Arsenalt, a Hannover elhullott Braunschweigben, az AS Roma sikerrel járt Cagliariban.
ápr. 6
22:57
NS: aranyak Finnországból; Hali: lopakodó üzemmód; Merci, Merci! (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
ápr. 6
22:59
Primera División: a Valladolid ikszelt otthon a Valenciával (She)
A Valladolid gól nélküli döntetlent játszott a Valenciával hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában.
ápr. 6
23:15
Serie A: a Catania már megint kirúgta Marant (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Catania vezetősége ismét edzőt váltott: Rolando Marant a szezon folyamán másodszor menesztették, utódja Maurizio Pellegrino.
ápr. 6
23:17
Videó: Parolo pompás lövéssel nyert meccset a Parmának (She)
Mint arról már beszámoltunk, Marco Parolo góljával a parma legyőzte a Napolit az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában. Íme, a mindent eldöntő gól!
ápr. 6
23:19
Ligue 1: Falcao távollétében honfitársa repítette a Monacót (She)
A sérült Radamel Falcaót nélkülöző Monaco hazai pályán 3–1-re legyőzte a Nantes-ot a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 32. fordulójában. A hercegségbeliek vezére James Rodríguez volt, aki két góllal és egy gólpasszal segítette együttesét.
ápr. 6
23:33
Súlyemelő Eb: Soóky hatodik lett összetettben (She)
Soóky Gergely vasárnap összetettben 261 kilogrammos teljesítménnyel hatodik lett a Tel-Avivban zajló súlyemelő Európa-bajnokság férfi 62 kg-os kategóriájában.
ápr. 6
23:51
Férfi kosárlabda: Hangáék kikaptak a Murciától (She)
A Murcia otthonában játszott a Hanga Ádámot soraiban tudó Laboral Kutxa a spanyol élvonalbeli kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 26. fordulójában, s mivel nem tudott nyerni a nagyon szép dolgokat mutató magyar légiós csapata, így már csak 50 százalékos mérleggel rendelkezik.

Keresés