2014. május 9. péntek

máj. 9
0:06
Championship: peches korábbi MU-kapus, előnyben a Derby (She)
Az angol labdarúgó-másodosztály, a Championship rájátszásának első elődöntőjén a Derby County idegenben 2–1-re legyőzte a Brighton and Hove Albiont.
máj. 9
0:24
Légiósok: jönnek az ajánlatok Lovrencsicsért, aki távozhat (She)
A lengyel labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznan a nyáron minden bizonnyal elengedi néhány kulcsjátékosát, köztük a magyar válogatott Lovrencsics Gergőt. A lengyel klub alelnöke, Piotr Rutkowski elmondása szerint több klub is ajánlatot tett a középpályásért.
máj. 9
0:30
Átigazolás: Balotellit nem adja el a Milan (Agroinform)
Habár a pletykák augusztus 31-ig kitarthatnak, az AC Milan nem akar megválni csatárától, Mario Balotellitől.
máj. 9
0:42
Légiósok: jönnek az ajánlatok Lovrencsicsért, aki távozhat (She)
A lengyel labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznan a nyáron minden bizonnyal elengedi néhány kulcsjátékosát, köztük a magyar válogatott Lovrencsics Gergőt. A lengyel klub alelnöke, Piotr Rutkowski elmondása szerint több klub is ajánlatot tett a középpályásért.
máj. 9
1:36
Röplabda: győzelemmel kezdett a női válogatott (She)
Lejátszotta Szlovéniában első Eb-felkészülési mérkőzését női válogatottunk Mariborban, ahol a házigazdák nemzeti csapata ellen léptek pályára és 0:2-ről fordítva győztek.
máj. 9
4:36
Így telik Risztov egy napja (Blikk)
Debrecen – Ahogyan a versenyeken, a hétköznapokban is elképesztő tempót diktál Risztov Éva (28).
máj. 9
5:48
NFL: Clowney az 1/1-es, Manziel Clevelandben, Bridgewater Minnesotában (She)
Magyar idő szerint péntek hajnalban megtartották a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2014-es játékosbörzéjének (draft) első fordulóját. A Houston Texans az irányítósiettető Jadeveon Clowneyt vitte el 1/1-esként, a csúszó Johnny Manzielre a Cleveland Browns csapott le, az első kör utolsó húzásával pedig a címvédő Seattle Seahakwsszal cserélő Minnesota Vikings Teddy Bridgewatert…
máj. 9
7:00
NBA: már 2-0-ra vezet a Miami és a San Antonio is (She)
A Brooklyn Nets és a Portland Trail Blazers ismét csak asszisztálni tudott a Miami Heat, illetve a San Antonio Spurs sikeréhez az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) főcsoport-elődöntőjében, így a győztes felek már 2–0-ra vezetnek a párharcban.  A címvédő 12 ponttal nyert a 22 pontos LeBron James vezetésével, míg az alapszakaszelső 17 pontot tett közé, miközben hét játékos (!)…
máj. 9
7:02
NHL: idegenben egyenlített a Boston, szépített az Anaheim (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásában a legutóbbi játéknap ismét a vendégeké volt: a Boston Bruins hosszabbítás után 1–0-ra nyert a Montreal Canadiens ellen, így egyenlített a párharcban, míg az Anaheim Ducks 3–2-re győzött a Los Angeles Kings otthonában, és ezzel megszakította riválisa hatmeccses sikersorozatát.
máj. 9
7:36
WBA: lesz-e hattyúdal? Gera vasárnap búcsúzhat (She)
Angliai beszámolók szerint a szezon végén távozik a West Bromwich Albion labdarúgócsapatától Gera Zoltán. A magyar középpályásnak a Stoke City elleni hazai mérkőzés lehet az utolsó, amelyen elbúcsúzik a klubtól.
máj. 9
8:48
FTC: dicséret - a stadionépítők „mehetnek Brazíliába” (She)
A tervezetthez képest legalább két hónappal korábban elkészül a Ferencváros új stadionja, így május végétől megkezdődhetnek a tesztelések. Erről Fürjes Balázs, a beruházásért felelős kormánybiztos beszélt a Digi Sport Reggeli Start című műsorában, és arról is említést tett, hogy a stadionon dolgozó munkások nemrég milyen dicséretet kaptak.
máj. 9
8:54
Madridi tenisztorna: Sarapova-Li a nap rangadója (Agroinform)
A madridi salakpályás tenisztorna pénteki játéknapján a negyeddöntők összecsapásai kerülnek lebonyolításra.
máj. 9
8:56
Karrier: Alves távozásával fenyeget (Agroinform)
A Barcelona jobbhátvédje célzott arra, hogy a nyáron távozhat a katalán gárdától, ha bizonyos dolgok maradnak a régiben.
máj. 9
9:06
DVTK: „Legalább nyolcezer diósgyőri utazik a kupadöntőre” (She)
A DVTK sportigazgatója, Kovács Zoltán a DVSC elleni hétközi kupasikerről szívesen elmondta a véleményét a Nemzeti Sport kérdésére, az NSO azon értesülését viszont, mely szerint Újpesten is szóba került a neve lehetséges sportigazgatóként, nem kívánta kommentálni.
máj. 9
9:30
Ferrer a nyolc között Madridban (Metropol)
Utolsóként az ötödik helyen kiemelt spanyol David Ferrer jutott be a legjobb nyolc közé a madridi salakpályás tenisztorna férfi versenyében.
máj. 9
10:00
DVTK: lengyel szurkolókkal erősítenek a Fradi ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK fanatikusai lengyel szurkolókkal együtt biztatják csapatukat a szombati, Ferencváros elleni bajnokin.
máj. 9
10:02
Videó: elképesztő - Roberto Carlos híres gólját másolták (She)
Parádés gólt szerzett Fernando Guerrero, az ecuadori labdarúgó-bajnokságban lejátszott Independiente del Valle–LDU Loja (4–0) mérkőzésen. A találkozó 4. percében Guerrero az alapvonaltól egy méterre, a szögletzászlóhoz közel járt, amikor kapura lőtt. A labda a meglepett kapus felett a hálóba szállt. Annak idején Roberto Carlos szerzett hasonló gólt a Real Madrid színeiben a Tenerife ellen.
máj. 9
10:24
Jégkorong: Kezdődik a jégkorong-világbajnokság! (Agroinform)
A svédek címvédésre, az oroszok az olimpia feledtetésére, míg a tengerentúliak és a csehek meglepetésre készülnek.
máj. 9
10:42
Vasárnap bajnok lehet az Atlético Madrid (Metropol)
A listavezető Atlético Madrid vasárnap este megnyerheti a spanyol labdarúgó-bajnokságot, ugyanakkor a papírforma alapján nem valószínű, hogy már most ünnepelhet.
máj. 9
10:54
FIFA: Sepp Blatter ismét indul az elnökválasztáson (She)
Sepp Blatter a svájci Blicknek adott interjúban jelentette be, hogy ismét indul a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökválasztásán. A 78 esztendős sportvezető 16 éve a FIFA elnöke, és az ötödik ciklusát kezdheti meg, ha újraválasztják.
máj. 9
11:00
Mourinhónak 13 ezer fontjába került a cinizmus (Metropol)
A portugál tréner a Sunderland 1-0-s sikerével zárult találkozó után - félreérthetetlen szarkazmussal - fantasztikusnak és hihetetlennek nevezte Mike Dean bíró ténykedését.
máj. 9
11:00
Real Madrid: Décima vagy katasztrófa? (Agroinform)
Ancelotti mostantól nem kockáztathat, be kell áldoznia a bajnokságot.
máj. 9
11:12
Davis-kupa: 15 évesen már a válogatottnál pallérozódik (She)
Egyelőre csak edzőpartnerként van jelen a Davis-kupa euro-afrikai zóna III-as csoportjának szegedi tornáján Valkusz Máté, az első magyar, aki kétszer is az év teniszezője lett korosztályában az európai szövetségnél.
máj. 9
11:18
60 éves az egyetlen magyar Wimbledon-győztes (Metropol)
Pénteken tölti be 60. életévét Taróczy Balázs teniszező, edző, sportvezető, minden idők legsikeresebb magyar férfi teniszjátékosa.
máj. 9
11:36
Vízilabda: A Szolnok visszavágna az Egernek (Agroinform)
Pénteken kezdetét veszi a három nyert mérkőzésig tartó OB I-es férfi vízilabda bajnokság döntője.
máj. 9
11:48
F1: Hamilton a leggyorsabb, Vettel leállt Barcelonában (She)
A legutóbbi három versenyt megnyerő Lewis Hamilton zárta az élen a Spanyol Nagydíj első szabadedzését Barcelonában, megelőzve Jenson Buttont és Daniel Ricciardót. Sebastian Vettel hétvégéje rémesen kezdődött, a Red Bullja elektronikai hiba miatt leállt – a világbajnoknak egyelőre nem vált be a régi-új kasztni, amelyet a tesztelésen használt a csapata, hasonló sikerrel. Folytatás 14 órától.
máj. 9
11:50
Anglia: az Arsenal kinevelte, a Liverpool profivá tette (She)
Angliai és nigériai beszámolók szerint a Liverpool szerződtette a 16 éves nigériai labdarúgót, Ovie Ejariát, aki így a „vörösöknél” válhat profi játékossá.
máj. 9
12:06
NBA - Csörgőkígyó a Portland öltözőjében (Infostart)
Kisebb riadalmat okozott a Portland Trail Blazers kosárlabdázói között, amikor a San Antonio Spurs otthonában lejátszott csütörtöki összecsapás előtt egy csörgőkígyót találtak az öltözőben.
máj. 9
12:06
Arsenal: az MU-val harcolnak Van Persie fiáért? (She)
Sajtóhírek szerint az Arsenal és a Manchester United labdarúgócsapata is szerződtetné Robin van Persie fiát, Shaqueelt. A hétéves fiú a Manchester City akadémiáján pallérozódik.
máj. 9
12:12
Serena Williams sérülés miatt visszalépett (Metropol)
Combsérülése miatt visszalépett a madridi salakpályás tenisztornától Serena Williams, a női világranglista éllovasa.
máj. 9
12:24
Tenisz: Federer indulni akar a Roland Garroson (She)
Ikerfiai világra jötte után legkésőbb a május 25-én kezdődő francia nemzetközi bajnokságon visszatér a teniszcirkuszba a korábbi világelső Roger Federer.
máj. 9
13:00
Túraautó-vb: Michelisz a 10. az első szlovákiai edzésen (She)
Michelisz Norbert a 10. helyen zárta a túraautó-világbajnokság szlovákiai versenyhétvégéjének pénteki félórás tesztjét. A Hondával szereplő magyar pilóta majdnem két másodperccel maradt el a 30 perces tréninget első helyen befejező argentin José María Lópeztől.
máj. 9
13:18
F1: Vettelnek ki kell hagynia a 2. spanyol szabadedzést (She)
Sebastian Vettelnek ki kell hagynia a Spanyol Nagydíj második szabadedzését, mert olyan súlyos probléma van a Red Bull elektromos kábelezésével, hogy a csapat nem tudja időben megjavítani.
máj. 9
13:20
Videó: parádés - 0-s mezben dobták a nap kosarát (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapjának öt legszebb jelenetét felvonultató összeállításban Damian Lillard (Portland Trail Blazers, 0-s mez) parádés egyéni megoldása végzett az első helyen. Íme!
máj. 9
13:24
Karrier: Giggs bevállalna még egy évet a pályán (Agroinform)
Ryan Giggs még nem döntött jövőjéről. Szívesen játszana még egy évet labdarúgóként, de menedzseri munkát is vállalna.
máj. 9
13:26
Bundesliga: Németországban az utolsó felvonás következik (Agroinform)
A hétvégén az utolsó fordulót rendezik a német Bundesligában.
máj. 9
13:28
Atlétika: Katari magasugró hozhat pénzt a dohai Gyémánt Liga rajton (Agroinform)
A hazai körülményeket jól ismerő katari Mutaz Essa Barshim lehet a pénteki dohai Gyémánt Liga verseny sztárja.
máj. 9
13:30
Tipp: Az EL-döntő előtt még zakózhat egyet a Sevilla (Agroinform)
A kiesés ellen menekülő Getafe könnyedén két vállra fektetheti a Sevilla gárdáját vasárnap.
máj. 9
13:36
Vb 2014: zöld utat kapott az MU védője (She)
A Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának védője, Phil Jones sérülése nem olyan komoly, mint gondolták, így egészséges lesz a nyári világbajnokságig.
máj. 9
13:38
Férfi kézi BL: eljárás indult a Vardar bírózó elnöke ellen (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) fegyelmi bizottsága eljárást indított Szergej Szamszonyenko, a Vardar Szkopje elnök-tulajdonosa ellen, miután a Flensburggal szemben elbukott Bajnokok Ligája-negyeddöntőt követően megkérdőjelezte a játékvezetők függetlenségét és pártatlanságát.
máj. 9
13:40
FTC: már zöldell a gyep az új stadionban - fotó (She)
A Ferencváros új stadionjában eltávolították a játéktérről azt a fátyolfóliát, amely a magok fizikai védelmét biztosította a csírázásig, így láthatóvá vált a zöldellő gyep.
máj. 9
13:42
Sportgazdaság: Edző nélkül a pénz nem sokat ér (Agroinform)
A legutóbbi idényben harmadával többet költött a bérekre a Premier League-ből kieső QPR, mint a BL-döntős Atlético.
máj. 9
13:54
Spanyol Nagydíj - Vettel nem indul a második szabadedzésen (Infostart)
Nem indul a barcelonai Forma-1-es Spanyol Nagydíj 14 órakor rajtoló második szabadedzésén a világbajnoki címvédő Sebastian Vettel. A legutóbbi három futamon győztes Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Forma-1-es Spanyol Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
máj. 9
13:54
Válogatott: lengyel játékvezető a Dánia elleni meccsen (She)
A lengyel Szymon Marciniak vezeti a magyar labdarúgó-válogatott soron következő, dánok elleni felkészülési mérkőzését, amelyet május 22-én a debreceni Nagyerdei Stadionban rendeznek.
máj. 9
13:56
F1: Spanyol Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Még el sem kezdődött a Spanyol Nagydíj második szabadedzése, de már megvan az első szenzáció: Sebastian Vettel nem ülhet bele a Red Bulljába, amelyen az első szabadedzés alatt olyan súlyosan károsodott az elektronikus rendszer  kábelezése, hogy a délutáni tréning idejére sem tudják megjavítani. A Mercedesnél Nico Rosberg energiaátalakítójának hűtésével voltak gondok, azt talán könnyebb megjavítani…
máj. 9
14:00
Lengyel játékvezető a dánok ellen (Metropol)
A lengyel Szymon Marciniak vezeti a magyar labdarúgó-válogatott soron következő, dánok elleni barátságos mérkőzését.
máj. 9
14:12
Válogatott: telt ház, elfogytak a jegyek a magyar-dánra (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján bejelentette, hogy elfogytak a jegyek a május 22-én 20.15-kor kezdődő Magyarország–Dánia felkészülési mérkőzésre.
máj. 9
14:14
Atlético: Diego Costa kihagyhatja a hétvégi bajnokit (She)
A jelek szerint kihagyja a Málaga elleni vasárnapi bajnokit Diego Costa, a spanyol élvonalbeli Atlético Madrid labdarúgója. A gólerős támadó térdsérüléssel bajlódik, ami miatt erősen kérdéses a hétvégi játéka.
máj. 9
14:16
KTE: Polekszics ismét a válogatottban (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano kapusát, Vukasin Polekszicset ismét behívták a montenegrói válogatottba.
máj. 9
14:18
Atlético Madrid: Bajban az Atlético, megsérült Diego Costa (Agroinform)
A Matracosok gólfelelőse izomsérülés miatt kihagyta a pénteki edzést.

Keresés