2014. szeptember 14. vasárnap

szept. 14
18:42
NB I: a Videoton két góllal nyert az Újpest ellen (She)
A labdarúgó NB I hetedik fordulójának rangadóján a listavezető Videoton odahaza teljesen megérdemelten győzte le a bajnokságban korábban még veretlen Újpestet, Juhász Roland és Nikolics Nemanja találatával.
szept. 14
18:44
Ausztria: Gulácsiékkal majd’ egy éve nem látott csúfság történt (She)
A második félidőben emberhátrányban játszó, Simon Attilát végig a kispadon tartó Wolfsberger AC hazai pályán 1–0-s győzelmet aratott a Gulácsi Pétert nélkülöző címvédő Salzburg ellen az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában.
szept. 14
18:46
NB I: Ferencváros-Puskás Akadémia élőben az NSO-n! (She)
Ferencváros–Puskás Akadémia találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 14
18:48
Bayern München: Badstuberre újabb hosszú kihagyás vár (She)
Combizomszakadás miatt újabb hosszú kényszerpihenő vár Holger Badstuberre, a Bayern München labdarúgócsapatának 25 éves védőjére.
szept. 14
18:50
Strandlabdarúgás: nem jutott ki a vb-re a magyar válogatott (She)
Hetedikként zárt az olaszországi Jesolóban vasárnap befejeződött európai selejtezőtornán a magyar strandlabdarúgó-válogatott, így nem jutott ki a jövő évi, portugáliai világbajnokságra.
szept. 14
19:00
Barca: L. Enrique máris beírta magát a katalánok történelmébe (She)
A Barcelona nyáron kinevezett vezetőedzője, Luis Enrique máris beírta magát a katalánok történelmébe, miután csapata három győzelemmel és kapott gól nélkül kezdte a bajnokságot.
szept. 14
19:02
NB III: Zsolnai-tripla, félbeszakadt egy meccs (She)
Egy harmadosztályú labdarúgó-mérkőzés is az időjárás áldozatává vált: a Dabas–Dunaharaszti találkozót nem tudták lejátszani. A Vác 5–1-re győzött Szentlőrincen, Zsolnai Richárd triplázott a meccsen. Vasárnapi NB III-as eredmények.
szept. 14
19:04
PL: négyet vágott az MU, megvan Van Gaal első sikere (She)
A Premier League 4. fordulójában a Manchester United 4–0-ra legyőzte a Queens Park Rangerst. Ángel Di María indította be a gólgyártást, rajta kívül Ander Herrera, Mata és Rooney volt eredményes, utóbbi beérte a PL örökranglistáján Thierry Henryt góllövések tekintetében. Ez volt Louis van Gaal első győzelme az MU kispadján hivatalos tétmeccsen.
szept. 14
19:06
Primera División: a Valencia könnyedén megverte az Espanyolt (She)
A Valencia 3–1-re győzött az Espanyol ellen hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában.
szept. 14
19:08
DVTK: az eső borította a terveket, az első csapat játszik kedden (She)
Tomiszlav Szivics, a DVTK labdarúgócsapatának vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta: a tervekkel ellentétben első csapatát küldi pályára kedden a Ligakupában. A diósgyőriek hétvégi paksi bajnoki mérkőzése a pálya használhatatlansága miatt elmaradt.
szept. 14
19:18
Speciális Olimpia: egyedi dicséret a legjobbak közé jutó magyaroknak (She)
Vasárnap a divízionálásokkal megkezdődtek a Speciális Európai Játékok Antwerpenben, ahol hatvan értelmi fogyatékossággal élő magyar sportolónak szurkolhatunk.
szept. 14
19:20
NB I: hétből hét diadal, 2011-ben volt legutóbb ilyen (She)
A Videoton az Újpest elleni győzelmének köszönhetően hétből hét sikerrel rajtolt az NB I-ben: legutóbb a 2011–2012-es idényben fordult elő hasonló a hazai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A Vidinél természetesen klubrekord a szezonkezdő hét győzelem.
szept. 14
19:22
Sportlövő-vb: Major Veronika aranyérmes a junioroknál (She)
Major Veronika aranyérmet nyert a junior lány futócéllövők 10 méteres, 40 vegyes számában a granadai sportlövő-világbajnokságon.
szept. 14
19:36
NB I: Carrillo örül, hogy ilyen játékosokkal dolgozhat (She)
A Videoton labdarúgócsapatát irányító Joan Carrillo nagyon elégedett volt játékosai hozzáállásával az Újpest ellen 2–0-ra megnyert bajnokin.
szept. 14
19:38
Bundesliga: már csak Stieberék nem találtak be a szezonban (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának zárómérkőzésén a Stieber Zoltánt végig a soraiban tudó Hamburg kétgólos vereséget szenvedett Hannoverben, ahol sorozatban harmadszor kapott ki. A HSV az egymást követő negyedik idényben kezdte három vereséggel a bajnokságot. A hazaiak góljait Leon Andreasen és Artur Sobiech jegyezte.
szept. 14
19:40
Videó: Di María nagyot játszott - így nyert a Manchester United (She)
A Manchester United simán, 4–0-ra legyőzte a Queens Park Rangerst az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 4. fordulójában. Íme, a találkozó góljai!
szept. 14
19:42
Torna: öt magyar arany a szombathelyi GP-n (She)
Remekeltek a magyar versenyzők a tornászok szerenkénti fináléiban a szombathelyi VI. Swietelsky GP-n. Berki Krisztián lólengésben aranyérmet szerzett, Böczögő Dorina felemás korláton és talajon, Divéky Luca pedig ugrásban és gerendán diadalmaskodott, ráadásul a magyar válogatott tagjai további ezüst- és bronzérmeket is szereztek.
szept. 14
19:44
Görögország: Pintérék ikszeltek hazai pályán (She)
A Levadiakosz Pintér Ádámmal a soraiban 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Pantrakikosszal a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában.
szept. 14
19:54
Női kézi NB I: a Győr Szegeden, a Fehérvár Vácon nyert (She)
A címvédő Győr 38–16-ra nyert az újonc Szeged otthonában, míg a Fehérvár KC Vácon győzött 24–19-re a női kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.
szept. 14
19:56
Profi boksz: agyműtét után kritikus állapotban a brit bunyós (She)
Agyműtét után kritikus állapotban fekszik kórházban a britek profi ökölvívója, Jerome Wilson, akit a kameruni Serge Ambomo ütött le kettejük sheffieldi mérkőzésén.
szept. 14
19:58
Atlétika: a legjobbak is ott voltak a csapatbajnokságon, kivéve Pars (She)
A Gödöllő, a BEAC és az IKARUS közös csapata nyerte meg az idén újra életre hívott atlétikai csapatbajnokság Székesfehérváron rendezett döntőjét.
szept. 14
20:00
Férfi kézi EHF-kupa: döntetlen után a 2. körben az Orosháza (She)
Az Orosháza 28–28-as döntetlent játszott hazai pályán a moldovai Olimpus 85 Usefsszel, így 62–56-os győzelemmel bejutott a legjobb 40 közé a férfi kézilabda EHF-kupában.
szept. 14
20:02
Eredivisie: a nigériai csatár triplájára nagy szükség volt (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) ötödik fordulójában a Vitesse hazai pályán 3–1-re megverte az Excelsiort, ezzel idénybeli első győzelmét aratta. A vendéglátóknál a mesterhármast jegyző Abiola Dauda jobbal, ballal és fejjel is eredményes volt, erre holland első osztályú mérkőzésen a nigériai csatárt megelőzően 2013 szeptemberében Mark Uth volt képes.
szept. 14
20:12
EBEL: kilenc gól, sima Volán-vereség Bécsben (She)
Sima vereséget szenvedett a jégkorong EBEL-ben a Fehérvár AV19, mely Bécsben kapott ki 6–3-ra a Vienna Capitalstól.
szept. 14
20:30
Férfi röplabda-vb: Irán a legjobb hatban; amerikai búcsú (She)
Irán bejutott a legjobb hat közé a Lengyelországban zajló férfi röplabda-világbajnokságon, miután a 2. csoportkörben 3:1-re legyőzte Szerbiát, míg az Egyesült Államok 3:2-re kikapott Argentínától.
szept. 14
20:32
Premjer-liga: a Szpartak nyerte meg a városi derbit (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) hetedik fordulójának fővárosi derbijét a Szpartak Moszkva nyerte meg, amely a nyáron igazolt Quincy Promes duplájának is köszönhetően 3–1-es győzelmet aratott a Torpedo ellen.
szept. 14
20:34
NB I: sovány Fradi-győzelem a Puskás Akadémia ellen (She)
A labdarúgó NB I hetedik fordulójának záró mérkőzésén a Ferencváros Benjamin Lauth és Böde Dániel találatával biztosan vezetett a Puskás Akadémia ellen, de miután a hajrában Sallai Roland szépített, izgulniuk kellett a győzelemért a zöld-fehéreknek.
szept. 14
20:48
Vuelta: Contador harmadszor nyerte meg a versenyt (She)
Alberto Contador nyerte meg a Vuelta a Espana kerékpáros versenyt, miután az utolsó szakaszon, a compostelai egyéni időfutamon csak 27 másodpercet hozott rajta a másodikként végző Chris Froome. A spanyol kiválóság 2008 és 2012 után harmadszor diadalmaskodott hazája háromhetes körversenyén.
szept. 14
20:50
Videó: „Nem értem, miért passzolgattunk ezen a pályán” (She)
A heves esőzések miatt nagyon nehéz talajon játszott egymással a Videoton az Újpesttel Székesfehérváron. A vendégek kapusa, Balajcza Szabolcs nem is értette, hogy a csapattársai közül néhányan miért akartak minden áron passzolgatni. A rosszul sikerült válogatott szereplés után Nikolics Nemanja most betalált, ez egyfajta vigasz lehet számára. Simon Krisztián a lilák támadójátékát kritizálta.
szept. 14
21:06
Serie A: Parma–Milan élőben az NSO-n! (She)
Parma–AC Milan találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
szept. 14
21:08
Primera División: tartja a lépést a Sevilla (She)
A Sevilla 2–0-ra győzött a Getafe ellen hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában, így tartja a lépést az élmezőnnyel.
szept. 14
21:10
Férfi kosár-vb: USA-Szerbia döntő élőben az NSO-n! (She)
A spanyolországi férfi kosárlabda-világbajnokság döntőjében a címvédő (és ezidáig veretlen) Egyesült Államok, és az egyenes kieséses szakaszban remekül teljesítő Szerbia csap össze az aranyéremért. Kövesse velünk a mérkőzést élő, folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
szept. 14
21:12
NB I: Javítanunk kell a helyzetkihasználásunkon - Doll (She)
Mint arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I hetedik fordulójában a Ferencváros hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott a Puskás Akadémia ellen. A zöld-fehéreket iráőnyító Thomas Doll a mérkőzést közvetítő Sport Televíziónak elmondta, hogy javítani kell a helyzetkihasználásukon, míg a felcsútiak vezetőedzője, Benczés Miklós a vereség ellenére sem elégedetlen a látottakkal.
szept. 14
21:14
Videó: torkaszakadtából üvöltött az „egyetlen” Puskás-drukker (She)
A jelek szerint a Ferencváros elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzésen „egyetlen igazi" Puskás Akadémiának szurkoló drukker jelent meg. A videón látható úriember mindent beleadott, ahogy csak a torkán kifért, biztatta a játékosokat.
szept. 14
21:24
NB I: Ilyen nincs, Gerát elvették tőlünk! - Doll kifakadt (She)
A labdarúgó NB I hetedik fordulójában a Ferencváros 2–1-re legyőzte a Puskás Akadémiát. A mérkőzést követő sajtótájékoztatót azonban nem a találkozó elemzése uralta, hanem Thomas Doll kifakadása. A német szakember nem érti, miért nem kereste a klubot senki a válogatottól Gera Zoltán állapotát illetően.
szept. 14
21:42
Tenisz: Babos legyőzője nyerte a québeci tornát (She)
A horvát Mirjana Lucic-Baroni nyerte meg a québeci kemény pályás női teniszversenyt, miután a döntőben 6:4, 6:3-ra legyőzte az amerikai Venus Williamst.
szept. 14
22:18
Eurofutball: Futácsék ikszeltek; Köteles hatalmas lesgólt kapott (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában a Köteles Lászlóval a kapujában felálló Genk 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán az FC Bruges-zsel.
szept. 14
22:36
NFL: ezúttal a Brownstól kapott ki a Saints, nyert a Dallas és a Pats is (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2. fordulójában a New Orleans Saints 26–24-re kikapott a Cleveland Browns otthonában. A Dallas Cowboys a Tennessee Titans vendégeként 26–10-es győzelmet aratott, míg a New England Patriots 30–7-re nyert a Minnesota Vikings ellen, az Arizona Cardinals pedig 25–14-re végzett a New York Giants pályáján.
szept. 14
22:38
Davis-kupa: a spanyolok kiestek a világcsoportból (She)
A spanyol válogatott kiesett a világcsoportból a teniszezők Davis-kupájában, miután a brazíliai osztályozón kikaptak a házigazdáktól.
szept. 14
22:54
Serie A: a Milan kilencgólos meccset nyert meg Parmában (She)
A Milan egy tizenegyest, öngólt, két kiállítást és kilenc találatot hozó mérkőzésen 5–4-re nyert a Parma otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának 2. fordulójában.
szept. 14
22:56
Férfi kosár-vb: az Egyesült Államok simán húzta be a döntőt (She)
A spanyolországi férfi kosárlabda-világbajnokság döntőjében az Egyesült Államok rendkívül simán, 129–92-re legyőzte Szerbiát, így megvédte címét.
szept. 14
22:58
Primera División: nem esett gól a vasárnap esti meccsen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) harmadik fordulójának vasárnapi játéknapján a Villarreal idegenben gól nélküli döntetlenre végzett a Granadával. A „sárga tengeralattjáró” sorozatban harmadszor maradt gólképtelen a Los Cármenesben.
szept. 14
23:12
Videó: A végén kicsit bepánikolt a Fradi a Puskás ellen - Busai (She)
Bár eleinte úgy tűnt, hogy az FTC gond nélkül legyőzi a Puskás Akadémiát a labdarúgó NB I 7. fordulójában, a vége váratlanul szoros és izgalmas lett. Busai Attila szerint a kicsit pánikba estek, ugyanakkor szerinte nem forgott veszélyben a győzelmük. Szélesi Zoltán úgy véli, a semmiből kaptak két gólt, Tischler Patrik pedig kifejtette, elég nagy probléma, hogy nem tudnak nullára hozni egy…
szept. 14
23:14
Ligue 1: őrségváltás az élen, gól a 20. másodpercben (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) ötödik fordulójának vasárnapi játéknapján az Olympique Marseille 3–1-es győzelmet aratott az Evian otthonában. A vendégek már a 20. másodpercben megszerezték a vezetést André-Pierre Gignac révén, aki a Ligue 1 most futó idényének eddigi leggyorsabb találatát szerezte.
szept. 14
23:30
PL: Sokkal jobban is tudunk játszani - Van Gaal (She)
Első győzelmét aratta tétmérkőzésen a Manchester United menedzsereként Louis van Gaal, aki csapatával 4–0-ra megverte a Queens Park Rangerst a Premier League negyedik fordulójának vasárnapi játéknapján. A holland szakember úgy véli, sokkal jobb teljesítményre is képesek, mint amit mutattak, annak azonban örül, hogy ezúttal kihasználták a helyzeteiket.
szept. 14
23:48
Kilenc gól és Milan-győzelem Parmában (Infostart)
Az AC Milan 5-4-re győzött a Parma vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság második fordulójának vasárnap esti mérkőzésén, így a címvédő Juventushoz és a legutóbb ezüstérmes AS Romához hasonlóan százszázalékos maradt.
szept. 14
23:48
Videó: két kiállítás, 11-es - kilencgólos csatát nyert a Milan (She)
Mint arról már beszámoltunk, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 2. fordulójában a Parma hazai pályán 5–4-re kikapott az AC Milantól. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
szept. 14
23:50
NS: vízen járt a Vidi; Doll vs. Pintér; amerikai kosárálom - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Keresés