2014. október 5. vasárnap

okt. 5
0:00
Eurofutball: Nani adta meg a kegyelemdöfést az újoncnak (She)
Nani is góllal járult hozzá ahhoz, hogy a Sporting idegenben 4–0-ra legyőzze az újonc Penafielt a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 5
0:04
La Liga: 10 emberrel nyert az 1. percben gólt kapó Málaga (She)
A Málaga 2–1-re nyert hazai pályán a Granada ellen, míg az Almería 2–2-es döntetlent játszott az Elchével a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában.
okt. 5
0:18
NS: a DVTK megtörte az átkot; Szalai góllal hangolt; Kaká és a tojás - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
okt. 5
6:36
WTCC: Michelisz előbb a 6., majd az 5. helyről rajtol (She)
Michelisz Norbert az első versenyt a 6., a másodikat az 5. helyről kezdi Kínában, a túraautó-vb hétvégi állomásán.
okt. 5
7:12
F1: közelít a tájfun Szuzukához, szakad az eső a pályán (She)
Másfél órával a Japán Nagydíj rajtja előtt szakadó esőben tartották meg a versenyzők szokásos helyszíni parádéját, miután a Phanfone nevű tájfunhoz tartozó csapadékzóna elérte a szuzukai versenypályát. A versenyt az FIA jelentése szerint a tervezett időpontban, helyi idő szerint 15, magyar idő szerint 8 órakor elkezdik, de az előrejelzések szerint az 53 körös verseny felénél megérkezik az erős…
okt. 5
7:14
Videó: ünnepelték a Dortmund-drukkerek a vesztes csapatot (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a kieső helyen álló Hamburg 1–0-ra győzött a Borussia Dortmund otthonában. A vereség ellenére a hazai szurkolók úgy ünnepelték a csapatot, mintha hatalmas győzelmet aratott volna.
okt. 5
7:30
F1: Japán Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
A Phanfone nevű tájfunhoz tartozó csapadékzóna elérte a szuzukai versenypályát – a Japán Nagydíjat az FIA a tervezett időpontban, helyi idő szerint 15, magyar idő szerint 8 órakor indítja, de az előrejelzések szerint az 53 körös viadal felénél megérkezik az erős széllel kísért, a mostaninál sokkal intenzívebb csapadék, amely miatt minden bizonnyal idő előtt le kell inteni a futamot. Kövesse a…
okt. 5
8:06
Serie A - Magabiztos Milan-siker (Infostart)
Az AC Milan Sulley Muntari és Honda Kejszuke góljaival könnyedén nyert a vendég Chievo ellen az olasz labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombati második mérkőzésén.
okt. 5
8:24
Pekingi tenisztorna: Djokovics egy lépésre az ötödik pekingi címétől (Agroinform)
A hölgyeknél Kvitová-Sarapova, míg az uraknál Djokovics-Berdych döntőt rendeznek Pekingben.
okt. 5
8:42
Japán Nagydíj - Újraindították a versenyt (Infostart)
Körülbelül 20 perc szünet után vasárnap újra elrajtolt a Forma-1-es Japán Nagydíj, amely a heves esőzés miatt az első, biztonsági autó mögött lebonyolított start után félbeszakadt.
okt. 5
8:42
Légiósok: A futball őrület - Szalai Ádám üzenete (She)
Szalai Ádám nem tulajdonít jelentőséget annak, hogy éppen volt csapata, a Schalke ellen talált be szombaton a Hoffenheim színeiben, bár voltak német drukkerek, akik túlzónak, tiszteletlennek tartották a gólörömét. Ugyanakkor a magyar szurkolók is üzentek, természetesen már a jövő heti, bukaresti válogatott meccsel kapcsolatban...
okt. 5
8:42
Rangadót nyert a Veszprém a BL-ben (Metropol)
A Rhein-Neckar Löwen csapata még vezetett a félidőben, de a második játékrészben feljavultak a veszprémi kézilabdások.
okt. 5
9:00
Ajánló: Chelsea-Arsenal, Juve-Roma, Hali-Pápa (She)
A labdarúgó topligákban több érdekesnek ígérkező mérkőzést is rendeznek vasárnap: Angliában a Chelsea az Arsenalt, a Manchester United az Evertont fogadja, Olaszországban többek között Juventus–Roma és Fiorentina–Internazionale mérkőzéseket rendeznek.
okt. 5
9:00
Hamilton nyerte a kétszer félbeszakított versenyt (Metropol)
Heves esőzés nehezítette a pilóták dolgát. Súlyos baleset miatt ért véget hamarabb a futam, Bianchit meg kell műteni.
okt. 5
9:18
Videó: Rogerio Ceni és Robinho is újra gólt szerzett (She)
Ismét betalált Rogerio Ceni, a Sao Paulo kapusa a Gremio elleni brazil elsőosztályú labdarúgó-mérkőzésen. A góljairól elhíresült kapus több, mint százszor volt már eredményes pályafutása során, legtöbbször büntetőből, csakúgy, mint ezúttal. A találatának köszönhetően a Sao Paulo 1–0-ra győzött idegenben. Szintén három pontot ért a fordulóban a korábbi brazil válogatott Robinho találata is a…
okt. 5
9:36
FTC: műbalhé a kispadnál - „nem kellett volna felfújni” (She)
„Műbalhé” – így kommentálták a Ferencvárosnál a DVTK elleni – 2–1-re elveszített – bajnoki hajrájában történt esetet, amikor a kispadok között szóváltás alakult ki, melynek következtében a diósgyőri Ivan Rados és Predrag Bosnjak piros lapot kapott.
okt. 5
9:54
WTCC: Michelisz hatodik lett az első kínai futamon (She)
Michelisz Norbert hatodik helyen végzett az első futamon Kínában, a túraautó-vb hétvégi állomásán.
okt. 5
10:12
Hamilton győzött Szuzukában, Bianchit kórházba kellett vinni (Infostart)
A Mercedes angol versenyzője, Lewis Hamilton nyerte a Formula-1-es Japán Nagydíjat csapattársa, a német Nico Rosberg és a címvédő német Sebastian Vettel előtt. A 2008-as világbajnok sikerével 10 pontra növelte előnyét az összetettben. A francia Jules Bianchi kicsúszott, és egy traktorral ütközött, nem volt eszméleténél, amikor kórházba vitték.
okt. 5
10:12
Videó: Henry öt méterről üres kapura lőtt győztes gólt (She)
Thierry Henry győztes gólt lőtt a New York Red Bulls–Houston Dynamo labdarúgó-mérkőzés 46. percében, így csapata 1–0-ra megnyerte a találkozót. A hazaiak francia csatára öt méterről talált az üres kapuba, ezzel pedig szezonbeli tízedik gólját szerezte meg. Egy másik Európában jól ismert játékos, az ír Robbie Keane három perc alatt két gólt rúgott a hétvégén, mellyel Los Angeles Galaxy 3–0-s…
okt. 5
10:14
NB I: Szűcs Lajos pontokat szerezne, Artner futballt vár (She)
Nyugat-dunántúli rangadót rendeznek vasárnap az NB I 10. fordulójában, ahol a Haladás a Lombard Pápát fogadja. Artner Tamás, a hazaiak vezetőedzője szerint csapata sokat fejlődött, de Szűcs Lajos, a Lombard kapusa is bizakodó.
okt. 5
10:16
F1: baleset miatt korábban véget ért a Japán Nagydíj (She)
Mentési munkálatok miatt hét körrel a Japán Nagydíj vége előtt piros zászlóval leintették a szuzukai F1-es futamot. Az egyik kanyarban kicsúszott Adrian Sutil, majd a Sauber mentése közben ugyanott kicsúszott Jules Bianchi is, akihez a mentőautó is a helyszínre sietett. A versenyt nem indították újra, Lewis Hamilton nyert Nico Rosberg és Sebastian Vettel előtt.
okt. 5
10:30
Real: „Nem ugyanazt várom Jamestől, mint Di Maríától” (She)
A Real Madridot irányító Carlo Ancelotti elmondta, nem várhatja ugyanazt a játékot a nyáron érkezett James Rodrígueztől, mint a Manchester Unitedbe távozó Ángel di Maríától.
okt. 5
10:48
F1: Bianchi eszméletlen állapotban került kórházba (She)
Az FIA közleményben tudatta, hogy Jules Bianchit eszméletlen állapotában szállították kórházba a szuzukai Japán Nagydíjról, amelyen nekiütközött az Adrian Sutil Sauberét mentő traktornak.
okt. 5
11:06
F1: Nem akarom részletezni, mit láttam Bianchin - Sutil (She)
Adrian Sutil szerint Jules Bianchi kritikus állapotban került kórházba a Japán Nagydíjon történt balesete után. A Marussia pilótáját műteni kellett, nagy vérömlenyt távolítanak el a koponyájából – közölte az FIA.
okt. 5
11:24
Japán Nagydíj - Végeredmény, a pontversenyek állása (Infostart)
A vasárnapi Forma-1-es Japán Nagydíj végeredménye és a világbajnoki pontversenyek állása (a formula1.com alapján):
okt. 5
11:24
WTCC: Michelisz ötödikként zárta a második futamot (She)
Michelisz Norbert a hatodik hely után ötödik pozícióban végzett a második futamon Kínában, a túraautó-vb hétvégi állomásán.
okt. 5
11:42
PL: Mourinho nem örülne, ha Fabregast már nem érdekelné az Arsenal (She)
Vasárnap először léphet pályára korábbi csapata, az Arsenal ellen Cesc Fabregas, aki jelenleg a Premier League listavezetőjét, a Chelsea-t erősíti. José Mourinho nem örülne, ha Fabregast már nem érdekelné az Arsenal.
okt. 5
12:01
A nap mérkőzése: Egy, csak egy legény maradhat talpon a Temze partján - csúcsderbi Londonban (Agroinform)
A két veretlen londoni klub találkozik a Stamford Bridge-en a nap mérkőzésén. Vajon Mourinho vagy Wenger győz?
okt. 5
12:18
Real: Khedira megegyezett az Arsenallal, januárban távozhat? (She)
Sami Khedira távozása régóta téma a Real Madridnál, a legújabb információk szerint az Arsenal lehet a végső befutó.
okt. 5
12:54
Győri ETO: Pintér és Mészöly Géza is jelölt lehet - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint a leváltott szövetségi kapitány, Pintér Attila visszatérhet Győrbe, ő lehet Horváth Ferenc vezetőedző utódja, amennyiben a szakember pénteki lemondását elfogadja a klub tulajdonosa, Tarsoly Csaba.
okt. 5
12:56
F1: Javult Michael Schumacher állapota - Jean Todt (She)
Javult Michael Schumacher állapota – ezt mondta Jean Todt, az FIA elnöke, a hétszeres világbajnok korábbi csapatfőnöke a francia L’Équipe-nek azt követően, hogy nemrég meglátogatta a már otthon gyógyuló német F1-es legendát.
okt. 5
13:12
F1: Bianchit megműtik, a rendőrség a pályán helyszínel (She)
Az F1-es Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedő Jules Bianchi édesapja a francia France 3 televíziónak nyilatkozva elmondta, a fiát súlyos fejsérülésekkel szállították a szuzukai pályától 10 kilométerre fekvő kórházba, ahol műteni kezdték – ezt az FIA is megerősítette. Olasz sajtóhírek szerint a pilóta önállóan lélegzik.
okt. 5
13:14
PL: Manchester United-Everton élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójában a Manchester United az Evertont fogadja. A "vörös ördögök" a 10. helyen szerénykednek a tabellán, ám a liverpooli kékek is alulteljesítenek, így mindkét együttesnek égető szüksége van a pontokra. Kövessék a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 5
13:16
Videó: lányt gáncsolt el az edző, nagy bunyó lett belőle (She)
A Costa Rica-i labdarúgó-szövetség két évre eltiltotta Paul Mayorgát, az LD Alajuelense női labdarúgócsapatának edzőjét, miután az egyik mérkőzésen gonosz módon elbuktatta a mellette elfutó lányt, aki nagyot esett, s emiatt tömegverekedés tört ki a pályán. „Ez egy ösztönös reflex volt... A lábam magától mozgott. Nem én kerestem a problémát, a probléma jött hozzám” – mondta az edző, aki nem…
okt. 5
13:30
Nisikori másodszor nyert hazai közönség előtt (Infostart)
A japán közönség örömére Nisikori Kej pályafutása során másodszor nyerte meg az 1,4 millió dollár összdíjazású, tokiói férfi keménypályás tenisztornát.
okt. 5
13:30
Tenisz: Sarapova megtorpant, de tornagyőztes lett Pekingben (She)
A negyedik helyen kiemelt orosz Marija Sarapova három szettben nyert a harmadikként rangsorolt cseh Petra Kvitová ellen a pekingi női tenisztorna döntőjében.
okt. 5
13:30
Eurosport Snooker Blog: Ronnie visszatér! (Agroinform)
Ronnie O’Sullivan ma bejelentette, hogy elindul az idei snooker világbajnokságon. Ezt minden további nélkül megteheti, selejtezőt sem kell játszania,...
okt. 5
13:48
Tenisz: tokiói sikerével Nisikori még közelebb Londonhoz (She)
A japán Nisikori Kei nyerte meg a tokiói kemény pályás teniszversenyt – másodszor pályafutása során –, miután a döntőben 7:6, 4:6, 6:4-re legyőzte a kanadai Milos Raonicot.
okt. 5
13:48
Sarapova nyert Pekingben (Metropol)
Három játszmában győzte le a cseh Petra Kvitovát.
okt. 5
14:06
Primera División - Simán nyert a Sevilla (Infostart)
A Sevilla hazai pályán 4-1-re legyőzte a Deportivo La Corunát a spanyol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
okt. 5
14:06
La Liga: a Sevilla Mbia vezérletével kiütötte a Deport (She)
A Sevilla 4–1-re nyert a Deportivo ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában.
okt. 5
14:06
NFL: Tom Brady és a halálfélelem - avagy egy újabb nehéz nap a Patriotsnál? (Agroinform)
A veretlen Cincinnati Bengals és az eddig döcögő New England Patriots randija sok izgalmat és pontot ígér.
okt. 5
14:24
Videó: íme, Falcao első gólja és gólöröme az MU-ban (She)
Ángel Di María a 27. percben szerzett vezetést a Manchester Unitednek az Everton ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában. Az argentin támadó 15 méterről tekert a kapu bal oldalába. Steven Naismith egyenlítésével oda lett a hazaiak előnye, azonban a 62. percben Radamel Falcao betalált, megszerezve ezzel első MU-gólját és a három pontot csapatának.
okt. 5
14:42
Videó: Király nem akar szégyent hozni Gerára - exkluzív (She)
Mint ismert, Király Gábor az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Fulhambe igazolt a nyáron, ebben az együttesben 2008 és 2011 között Gera Zoltán is játszott. Az 1860 München korábbi magyar kapusa nemcsak labdarúgóként, hanem edzőként is tevékenykedik a klubnál. Király a mindennapjairól és klubbeli szerepeiről is beszélt. Elmondta, sokszor az hajtja, hogy ne…
okt. 5
14:44
Férfi kézi BL: a Wisla nem bírt a Barcelona sztárjaival (She)
A Barcelona 30–25-re nyert hazai pályán a Wisla Plock ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 2. fordulójában.
okt. 5
14:46
Serie A: az Empoli győzött a nyeretlenek mérkőzésén (She)
Az újoncok csatájában az Empoli simán, 3–0-ra nyert a Palermo ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 6. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
okt. 5
15:00
Tenisz: Berdych elkerülte a 6:0, 6:0-t Djokovics ellen (She)
Novak Djokovicsnak labdája volt a 6:0, 6:0-hoz is, ám végül „csak” 6:0, 6:2-re nyerte meg a pekingi kemény pályás teniszverseny férfi döntőjét Tomás Berdych ellen.
okt. 5
15:00
Forma-1: Nagy a baj Bianchival, a legrosszabbtól rettegnek az F1-esek (Agroinform)
A Marussia francia pilótája a Japán Nagydíj végén szenvedett súlyos balesetet, meg is műtötték, kritikus az állapota.
okt. 5
15:18
Falcao góljával győzött a Manchester United (Infostart)
A Manchester United 2-1-re legyőzte a vendég Evertont az angol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
okt. 5
15:18
PL: Falcao góljával győzött a Manchester United (She)
A Manchester United hazai pályán 2–1-re legyőzte az Evertont az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójában. A kékek büntetőt hibáztak az első félidő hajrájában, a három pontot érő találatot Radamel Falcao jegyezte.

Keresés