2014. október 5. vasárnap

okt. 5
15:36
Djokovic kiütötte a döntőben Berdychet (Infostart)
A világelső Novak Djokovic kiütéses győzelmet aratott a pekingi keménypályás tenisztorna férfi versenyének vasárnapi döntőjében.
okt. 5
15:36
Francia-rali: Latvala 27 pontra csökkentette a hátrányát (She)
A finn Jari-Matti Latvala nyerte meg a rali-világbajnokság vasárnap zárult franciaországi versenyét, így 27 pontra csökkentette hátrányát az összetett pontversenyben vezető Sebastien Ogier-vel szemben.
okt. 5
15:36
Djokovic kiütötte Berdychet (Metropol)
A világelső Novak Djokovic kiütéses győzelmet aratott a pekingi keménypályás tenisztornán.
okt. 5
15:38
PL: Chelsea-Arsenal élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójában a listavezető Chelsea az Arsenalt fogadja. Gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 5
15:40
Juventus: Barzagli további egy hónapig nem játszhat (She)
További egy hónapig nem játszhat a lábfejsérüléssel bajlódó Andrea Barzagli, a bajnoki címvédő Juventus olasz labdarúgója.
okt. 5
15:54
Férfi vízi MK: presztízsmeccset nyert a Szeged a Vasas ellen (She)
Nem hozott meglepetést a férfi vízilabda Magyar Kupa első selejtezőköre, amelyből az esélyesek jutottak a legjobb nyolc közé.
okt. 5
15:54
NB I: Pintér Attila vagy Mészöly Géza követheti Horváth Ferencet az ETO kispadján (Agroinform)
A felnőtt vagy az utánpótlás válogatott volt trénere veheti át a vélhetően távozó Horváth Ferenc helyét Győrben.
okt. 5
16:12
Kosárlabda: Hanga lett az olasz felkészülési torna legjobbja (She)
A nyáron az Avellinóhoz érkezett Hanga Ádámot választották egy olasz felkészülési kosárlabdatorna legjobbjának.
okt. 5
16:14
Videó: Wenger nekiment Mourinhónak, két kézzel lökdöste (She)
Bőven jutott izgalom és feszültség már a Chelsea–Arsenal angol bajnoki rangadó első félidejére is.
okt. 5
16:30
F1: Bianchit megműtötték, nincs lélegeztetőgépen - sajtóhír (She)
A francia L'Équipe sportnapilap jelentése szerint befejeződött a Formula–1-es Japán Nagydíjon súlyos fejsérülést szenvedett pilóta, Jules Bianchi műtétje a miei kórházban.
okt. 5
16:32
Dortmund: Klopp vállalja a felelősséget a gyenge bajnoki szereplésért (She)
Szombaton újabb vereséget szenvedett a Bundesligában a Borussia Dortmund (legutóbbi négy meccséből háromszor kikapott, egyszer ikszelt), amelynek edzője, Jürgen Klopp vállalja a felelősséget a gyenge bajnoki eredményekért.
okt. 5
16:34
NB I: MTK-Nyíregyháza bajnoki élőben az NSO-n! (She)
MTK–Nyíregyháza találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 5
16:48
Chelsea: vér folyt a füléből, kórházba vitték Courtois-t (She)
Kórházba szállították Thibaut Courtois-t, a Chelsea labdarúgócsapatának belga kapusát, aki az Arsenal elleni rangadón ütközött szerencsétlenül Alexis Sánchezzel.
okt. 5
16:48
Sanghaji tenisztorna: Folytatódik Kínában a harc a világbajnokságért (Agroinform)
Roger Federer és Rafael Nadal vitrinjéből is hiányzik a sanghaji trófea, vajon most valamelyiküknek összejön a siker?
okt. 5
17:06
Videó: furcsán reagált a Marseille trénere Gignac góljára (She)
André-Pierre Gignac az utolsó másodpercben szerzett győztes gólt a Caen–Olympique Marseille francia élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen, ezzel a Marseille 2–1-re megnyerte a találkozót. A meccs végén az edzőhöz ment „ünnepelni” a gólszerző, azonban Marcelo Bielsa nem várt módon reagált a támadó közeledésére. Gignacnak nem ez az első ilyen afférja...
okt. 5
17:08
Serie A: öt gól és két piros Rómában; harmadik a Samp (She)
A Lazio hazai pályán izgalmas első félidő és egy-egy kiállítást hozó második játékrész után 3–2-re nyert a Sassuolo ellen, amely így továbbra is nyeretlen és sereghajtó az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A).
okt. 5
17:10
PL: a Tottenham megverte Eriksen „kedvenc” ellenfelét (She)
A Premier League 7. fordulójának vasárnapi játéknapján Mauricio Pochettino jelenlegi csapata, a Tottenham hazai pályán 1–0-ra megverte az argentin szakember korábbi együttesét, a Southamptont. A házigazda győztes gólját az első félidő hajrájában Christian Eriksen szerezte.
okt. 5
17:24
PL: a Chelsea megverte az Arsenalt (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 7. fordulójában a listavezető Chelsea az Arsenalt fogadta, és küzdelmes meccsen biztos, 2–0-s győzelmet aratott a londoni rangadón.
okt. 5
17:42
Hanga lett az olasz felkészülési torna legjobbja (Infostart)
A nyáron az Avellinóhoz érkezett Hanga Ádámot választották egy olasz felkészülési kosárlabdatorna legjobbjának.
okt. 5
17:42
NB II: győzelmével egy pontra az első helytől a Szolnok (She)
A Szolnok 3–0-ra győzött Balmazújvárosban a labdarúgó NB II 8. fordulójának záró mérkőzésén, ezzel a negyedik helyre lépett előre, és csak egy pontra van az éllovas Gyirmóttól.
okt. 5
17:44
Premier League - A Chelsea maradt veretlen (Infostart)
Az éllovas Chelsea legyőzte az Arsenalt a mezőny korábbi két veretlen csapatának csatájában az angol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának vasárnapi rangadóján.
okt. 5
17:44
NB III: kiütés - a Honvéd-MFA nyolc gólt vágott a Veresegyháznak (She)
A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 8. fordulójában a Budapest Honvéd második csapata hazai pályán fölényes, 8–0-s győzelmet aratott a Veresegyház felett. A kispestiek sikeréhez Bobál Gergely három, Prosser Dániel két góllal járult hozzá, de betalált a Milantól érkező elefántcsontparti U-válogatott középpályás, Donald Bende Bendé is.
okt. 5
18:00
Bundesliga: Naldo hozta a három pontot a Wolfsburgnak (She)
A Wolfsburg labdarúgócsapata Naldo góljával 1–0-ra legyőzte az Augsburgot a német Bundesliga vasárnap délutáni mérkőzésén. A hatalmas termetű brazil védő a második bajnoki gólját szerezte meg a szezonban, ezelőtt a 2. fordulóban az Eintracht Frankfurt hálójába talált be.
okt. 5
18:02
Rövid pályás úszó-vk: Hosszú Katinka utolérte az „utolérhetetlent” (She)
A szombati három után vasárnap négy számban bizonyult a legjobbnak Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának negyedik, moszkvai állomásán.
okt. 5
18:04
Eredivisie: a PSV-t nem zavarta, a Feyenoord kihasználta a pirost (She)
Ugyan az utolsó fél órában emberhátrányban játszott, a PSV így is könnyedén legyőzte 3–0-ra az Excelsiort a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában. Az első félidő végén Adam Maher, majd Luciano Narsingh is betalált eindhoveni részről, a második játékrész elején pedig Jürgen Locadia köszönt be, Jeffrey Bruma piros lapja így csak arra volt elég a vendégeknek, hogy ne kapjanak…
okt. 5
18:06
Videó: Costa pazar emeléssel biztosította be a Chelsea sikerét (She)
Mint arról beszámoltunk, a Chelsea 2–0-ra legyőzte az Arsenalt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi mérkőzésén. Íme, a találkozó összefoglalója!
okt. 5
18:08
Futsal: bravúros MVFC-siker, továbbjutás a BL-ben! (She)
A Berettyóújfalu – a sportág Bajnokok Ligája-sorozata, az UEFA Futsal Cup 6. csoportjában házigazdaként játszó – csapata 5–1-re legyőzte a Slov-Matict, előzetesen esélyesebbnek tartott riválisát, ezzel városának legnagyobb sportsikerét aratva bejutott az elitkörbe!
okt. 5
18:10
Serie A: Juventus-Roma élőben az NSO-n (She)
Olasz bajnoki csúcsrangadó Torinóban: a bajnoki címvédő és listavezető Juventus a trónkövetelő AS Roma együttesét fogadja. Mindkét csapat százszázalékos mérleggel áll a tabella élén, de ez ma este biztosan megváltozik. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 5
18:12
Torna vb: 11. a női csapat, Makra egyelőre finálés helyen (She)
A selejtezők 6. csoportja utána a 11. helyen áll a Makra Noémi, Böczögő Dorina, Csillag Tünde, Divéky Luca, Romhányi Eszter és Horváth Enikő összeállítású női válogatott a tornászok nanningi világbajnokságán. Makra Noémi összetettben a 19. (mivel az összetett döntőbe nemzetenként csak két tornász juthat, gyakorlatilag a 16.) helyen áll, az ő sorsa, csakúgy, mint a csapaté a hétfői selejtezők…
okt. 5
18:18
Rövidpályás úszó vk - Hosszú Katinka négy aranyérmet nyert (Infostart)
A szombati három után vasárnap négy számban bizonyult a legjobbnak Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának negyedik, moszkvai állomásán.
okt. 5
18:18
Tekesport: négy érmet gurítottak össze a magyarok (She)
Egy aranyat, két ezüstöt és egy bronzot gyűjtöttek be a legjobb magyar klubcsapatok a tekézők hétvégén megrendezett világkupáján, Európa-kupáján és az NBC Kupán.
okt. 5
18:18
Premier League: a Chelsea maradt veretlen (Metropol)
Az éllovas Chelsea legyőzte az Arsenalt.
okt. 5
18:18
Sanghaji tenisztorna: Dimitrov és Cilic is megszenvedhet a továbbjutásért (Agroinform)
Kiválasztottuk a sanghaji tenisztorna hétfői játéknapjának legizgalmasabb, legérdekesebb mérkőzéseit.
okt. 5
18:20
Röplabda NB I: a Szolnok és az UTE is 3:1-re nyert (She)
A Szolnok 3:1-re megverte a vendég Pénzügyőrt a férfi röplabda NB I vasárnapi mérkőzésén, míg a nőknél az UTE hasonló arányú győzelmet aratott Kaposváron.
okt. 5
18:20
Hosszú Katinka négy aranyérmet nyert vasárnap (Metropol)
A szombati három után vasárnap négy számban bizonyult a legjobbnak.
okt. 5
18:36
Labdarúgó NB I - Könnyedén nyert az MTK a Nyíregyháza ellen (Infostart)
Az MTK Budapest 2-0-ra legyőzte újonc vendégét, a Nyíregyháza Spartacust a Bozsik Stadionban a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
okt. 5
18:36
Videó: Tőzsér nagyon okos gólt lőtt szabadrúgásból (She)
Mint arról szombaton beszámoltunk, a Tőzsér Dánielt soraiban tudó Watford 1–1-es döntetlent játszott a Brighton & Hove Albionnal a Championship 11. fordulójában. A magyar légiós szerezte csapata egyetlen gólját. Nézze meg Tőzsér pazar találatát!
okt. 5
18:38
NB I: az MTK legyűrte a Nyíregyházát is „albérletében” (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójában az MTK a Bozsik József Stadionban fogadta a Nyíregyházát, és Torghelle Sándor, valamint Hidvégi Sándor találatával 2–0-ra győzött.
okt. 5
18:40
NB I: Haladás-Lombard Pápa élőben az NSO-n! (She)
Haladás–Lombard Pápa találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 5
18:42
Rögbi: dél-afrikai fricska Új-Zélandnak, argentin öröm (She)
A rögbi Négy Nemzet-kupa hatodik, záró fordulójában a Johannesburgban a címét már egy fordulóval korábban megvédő Új-Zéland kétpontos vereséget szenvedett a házigazda Dél-Afrikától. Argentína megszerezte első győzelmét – harmadszor vesz részt a sorozatban –, méghozzá otthon Ausztrália ellen.
okt. 5
18:54
Phelps egy időre felhagy az úszással (Infostart)
Egy időre felhagy az úszással a 18 olimpiai bajnoki címével rekorder Michael Phelps, aki azt tweetelte vasárnap, hogy most saját magára kell figyelnie - jelentette a CNN.
okt. 5
18:54
Légiósok: győztes rangadón van túl a sérült magyar csapata (She)
A német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának rangadóján a sérülése miatt továbbra is harcképtelen Jakabfi Zsanett csapata, a címvédő Wolfsburg hazai pályán 2–1-es győzelmet aratott az eddig százszázalékos Turbine Potsdam ellen. A mindent eldöntő gólt a 88. percben a 2013-ban a világ legjobb játékosának megválasztott Martina Müller szerezte.
okt. 5
18:54
Könnyedén nyert az MTK a Nyíregyháza ellen (Metropol)
Az MTK Budapest 2-0-ra legyőzte újonc vendégét, a Nyíregyháza Spartacust a Bozsik Stadionban a labdarúgó OTP Bank Liga tízedik fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.
okt. 5
18:56
Úszás: Phelps pihenőn, jobban meg akarja érteni önmagát (She)
Egy időre felhagy az úszással a 18 olimpiai bajnoki címével rekorder Michael Phelps, aki azt tweetelte vasárnap, hogy most saját magára kell figyelnie – jelentette a CNN. Az amerikai hírtévé szerint minden idők legsikeresebb olimpikonja arról értesítette követőit: egy olyan programban fog részt venni, amely segít neki abban, hogy jobban megértse önmagát.
okt. 5
19:12
F1: Bianchi magától lélegzik műtétje után - sajtóhír (She)
Az angol BBC megerősítette a francia L'Équipe hírét, amely szerint a Szuzukában, a Formula–1-es Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedő Jules Bianchi műtétje után magától lélegzik és nem szorul lélegeztetőgép segítségére.
okt. 5
19:12
Phelps egy időre felhagy az úszással (Metropol)
Egy olyan programban fog részt venni, amely segít neki abban, hogy jobban megértse önmagát.
okt. 5
19:14
NB I: Torghelle Sanyi nyilván a Torghelle Sanyi - Csábi (She)
Az MTK labdarúgócsapatát irányító Garami József szerint nehezebb győzelmet arattak a Nyíregyháza elleni bajnokin (2–0), mint az kívülről tűnhetett. Csábi József, a vendégek vezetőedzője abban látja vereségük legfőbb okát, hogy kevés ember állt a rendelkezésére.
okt. 5
19:16
La Liga: már csak két csapat veretlen a bajnokságban (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának vasárnapi játéknapján a Celta Vigo hazai pályán 3–1-es vereséget szenvedett a Villarrealtól, így már csak a Barcelona és a Valencia veretlen az első osztályban.
okt. 5
19:18
Ligue 1: mesterhármassal tarolt a dobogós ellen a Lyon (She)
A francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 9. fordulójában a Lyon hazai pályán Alexandre Lacazette három góljával 3–0-ra legyőzte a Lille-t.
okt. 5
19:30
Argentína: Verónt választották az Estudiantes elnökévé (She)
Juan Sebastián Verónt választották meg az argentin labdarúgó-bajnokságban szereplő Estudiantes elnökévé.

Keresés