2014. október 30. csütörtök

okt. 30
0:15
Frankfurt: állva tapsolták meg Détárit az esti ünnepségen (She)
A németek megadták a módját. Ötcsillagos szálloda, homár, rövid városnézés, este pedig vastaps a stadionban – ez volt címszavakban Détári Lajos szerdai napja Frankfurtban.
okt. 30
0:33
Videó: Nagyon hálás vagyok a játékosaimnak - Dujsebajev (She)
Rázós meccsen, mindössze egyetlen góllal győzött a magyar férfi kézilabda-válogatott Portugália ellen a miskolci Eb-selejtezőn. Nagy Kornél, Talant Dujsebajev és Balogh Zsolt értékelt.
okt. 30
0:37
Bayern: szurkoló támadt Ribéryre, a francia begőzölt (She)
A Bayern München 3–1-es győzelmet aratott a Hamburg otthonában a Német Kupa második fordulójában. A találkozó legvégén egy szurkoló a pályára rohant, és sáljával csapást mért Franck Ribéry, a bajorok középpályása arcára, majd látványosan (mindkét középső ujját a francia játékos felé fordítva) provokálta őt. A betolakodót a biztonságiak ártalmatlanná tették, érdemes figyelni, ahogy Claudio Pizarro…
okt. 30
0:51
NS: Magyaros stílusjegyeket! Fekete szerda; Ancelotti beszólt Blatternek (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.
okt. 30
2:39
Kispályás NB I-esek (Blikk)
Budapest — Fűről műfűre, nagyról kispályára, profistátuszból amatőrre vált szabad idejében néhány NB I-es labdarúgó.
okt. 30
2:43
Berki, a boldog apuka (Blikk)
Békéscsaba – Egyik szeme sír, a másik viszont nevet Berki Krisztiánnak (29). A lólengés 2012-es olimpiai bajnoka vállsérülése miatt ki kell, hogy hagyja az e hét második felére eső mesterfokú bajnokságot, ám így viszont több ideje jut feleségére, Máriára (29), valamint januárban született kislányára, Liára.
okt. 30
6:51
NHL: a Detroit Washingtonban, a Nashville Edmontonban nyert (She)
A Detroit Red Wings Washingtonban, a Nashville Predators pedig Edmontonban győzött az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján.
okt. 30
7:09
NBA: Westbrook 38, Bryant 31 pontot szórt hiába (She)
Russell Westbrook hiába dobott 38 pontot az Oklahoma City Thunder színeiben, csapata 106–89-re kikapott Portlandben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 2. játéknapján.
okt. 30
7:11
MLB: 3-2-es sikerével a San Francisco Giants a bajnok (She)
A San Francisco Giants 3–2-re nyert a Kansas City Royals otthonában az amerikai profi baseballbajnokság (MLB) nagydöntőjének utolsó, hetedik mérkőzésén.
okt. 30
7:27
Angol Ligakupa: a Chelsea és a Pool is 2. ligás csapatot kapott (She)
A Chelsea és a Liverpool labdarúgócsapata is másodosztályú csapattal találkozik az Angol Ligakupa negyeddöntőjében.
okt. 30
7:45
NB II: nincs több szankció, az idény végéig várnak a Vasasnál (She)
Amint arról beszámoltunk, az elmúlt időszakban mutatott gyenge teljesítmény miatt a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas vezetősége megvált Rodenbücher Istvántól, illetve felfüggesztette a csapat prémiumkifizetéseit. Azóta a játékosok teljesítményértékelései is megtörtének, de a vezetőség egyelőre nem hozott további szankciókat.
okt. 30
8:03
Torna: Makra két aranyérmet nyert a mesterfokú bajnokságon (She)
Makra Noémi két aranyérmet nyert a tornászok mesterfokú bajnokságának szerdai nyitó napján.
okt. 30
8:21
Haladás: Halmosi gumivédővel tartja melegen a vádliját (She)
Az ultrahangos vizsgálat szerint nincs szakadás Halmosi Péter vádlijában. A Haladás labdarúgója valószínűleg erős húzódást szenvedett a Győri ETO elleni múlt hétvégi bajnokin.
okt. 30
8:39
WTCC: Michelisz dilemmája - menni vagy maradni? (She)
Évek óta pedzegetjük: itt lenne már az ideje, hogy Michelisz Norbert gyári szerződést kapjon. A vérmesebbek már akkor erre vágytak, amikor 2010-ben Makaóban a magyar fiú megszerezte pályafutása első futamgyőzelmét a túraautó-világbajnoki sorozatban (WTCC), és az utóbbi két-három évben valóban komolyra fordult az ügy. Világbajnok csak úgy lehet az ember, ha egy gyári csapat autóját vezeti, de…
okt. 30
8:41
Videó: Hanga alley-oopja a legszebb jelenetek között (She)
Az Avellino megszerezte első győzelmét az olasz kosárlabda-bajnokságban, miután a Pesarót 69–60-ra felülmúlta a hétvégén. Az együttes legjobbja Hanga Ádám volt, aki még csak a harmadik bajnokiját játszotta, de máris beválogatták a találatát a legszebb tíz jelenet közé.
okt. 30
8:57
Hamburg: Ez nem a HSV! - elnézést kértek Ribérytől (She)
A HSV labdarúgócsapata elnézést kért a Bayern Münchentől és Franck Ribérytől, miután a két együttes hamburgi Német Kupa-mérkőzésén szerdán egy hazai szurkoló a pályára rohanva inzultálta a bajorok francia játékosát.
okt. 30
8:57
Állva tapsolta a frankfurti közönség Détárit (Blikk)
Frankfurt - Tapsvihar köszöntötte Détári Lajost (51) egykori sikerei helyszínén.
okt. 30
8:57
Párizsi tenisztorna: Dimitrov-Murray a nap slágermeccse (Agroinform)
Kiválasztottuk a párizsi tenisztorna csütörtöki játéknapjának legizgalmasabb, legérdekesebb mérkőzéseit.
okt. 30
8:59
Férfi vízilabda: kényszerpihenőn az Eger-Szolnok bírója (She)
A Magyar Vízilabda-szövetség játékvezetői bizottságának kezdeményezésére a versenybíró-bizottság 2014. november 20-ig nem küldi mérkőzésre Vogel Gábort.
okt. 30
9:15
Spanyolország: adóvizsgálat Barca- és Real-játékosok ellen (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint többek között Sergio Ramos, Iker Casillas, Xabi Alonso, Andrés Iniesta, Xavi és Gerard Piqué ellen is adócsalási vizsgálat folyik.
okt. 30
9:33
Női kézi: Görbicz Anita babát vár, kihagyja az Eb-t! (She)
A legutóbbi két szezonban aratott BL-győzelmek után a Győri Audi ETO KC világklasszis kézilabdázója, Görbicz Anita anyai örömök elé néz. Az irányító elérkezettnek látta az időt a családalapításra, és klubjával, valamint a válogatott szövetségi kapitányával egyeztetve az elkövetkező időszakban az anyaságra koncentrál. Görbicz egy ideig még edzésben marad, mérkőzést azonban nem játszik, így nem…
okt. 30
9:33
MLB: A San Francisco nyerte a bajnokságot (Metropol)
A Giants történetében ez volt a nyolcadik bajnoki cím.
okt. 30
9:35
Fulham: bevált az ideiglenes menedzser, véglegesítették (She)
Kit Symons lett az angol másodosztályban szereplő, Király Gábort is foglalkoztató Fulham labdarúgócsapatának új menedzsere.
okt. 30
10:09
Videó: neheztelnek Marcelóra a „túlzott″ gólöröme miatt (She)
A Real Madrid 4–1-re nyert a Cornella ellen a Király-kupa legjobb 32 csapata között. A címvédő negyedik találatát Marcelo szerezte, akire a Cornella játékosai meg is haragudtak: szerintük a hátvéd úgy ünnepelte a gólját egy kiscsapat ellen, mintha a vb-finálét döntötte volna el. Marcelo erre csak annyit reagált, hogy ritkán szerez gólt, hadd élvezze ki a pillanatot.
okt. 30
10:09
Görbicz Anita gyermeket vár (Metropol)
A Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC világklasszis kézilabdázója az elkövetkező időszakban az anyaságra koncentrál.
okt. 30
10:11
Barcelona: ez hogy lehet? A klub rövidítése az Espanyol csapatbuszán - fotó (She)
Megmagyarázhatatlan jelenségről adott hírt a Marca az internetes hasábjain. A madridi illetőségű lap által készített fotó tanúsága szerint az FC Barcelona rövidített neve, az FCB megjelenési felületet kapott a városi rivális Espanyol csapatbuszán. Jó kérdés, mi vezetett a félreértéshez.
okt. 30
10:27
Kiesett a címvédő Manchester City a Ligakupából (Infostart)
Kiesett a címvédő Manchester City az angol labdarúgó Ligakupából, miután szerdán este, a nyolcaddöntőben 2-0-ra kikapott hazai pályán a Newcastle Unitedtől.
okt. 30
10:27
Kézilabda: Görbicz sem lesz ott az Eb-n (Agroinform)
A világklasszis irányító babát vár, a szezonban több meccsen már nem lép pályára.
okt. 30
10:45
Német Kupa: kemény túra vár a Dortmundra a 16 között (She)
Elkészült a labdarúgó Német Kupa nyolcadöntőjének párosítása: a legutóbbi finlalista Borussia Dortmundnak a Dynamo Dresden otthonában lesz jelenése. A két csapat legutóbb balhés kupameccset játszott Dortmundban, ahová tízezer vendégszurkoló kísérte el a drezdaiakat, és több lelátói összecsapás is történt. A címvédő Bayern Münchenre a másodosztályú Eintracht Braunschweig, míg a Borussia…
okt. 30
10:47
Videó: újpesti tervek - surranópályán törnének az élre (She)
Az Újpest labdarúgócsapata öt győzelemmel, hat döntetlennel és egy vereséggel, 21 megszerzett ponttal az ötödik helyen áll az NB I-ben. A lila-fehérek legutóbb a 2009–2010-es bajnokságban szerepeltek ilyen jól, akkor a negyedik pozícióban végeztek a szezon végén. Az NSO Tv-nek az Újpest vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics és Simon Krisztián vázolta az idei célokat.
okt. 30
10:49
FTC: Dibusz a megérzéseire hallgatott a szétlövés során (She)
Mint ismert, a Ferencváros labdarúgócsapata tizenegyesekkel legyőzte a Budapest Honvédot a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A szétlövés során Hidi Patrik és Bobál Gergely kísérletét is hárító Dibusz Dénes a klubja hivatalos honlapjának adott videointerjúban elárulta, a megérzéseire hallgatott a párbajban.
okt. 30
11:03
MLB: a szurkolók önfeledt ünneplése a Giants-győzelem után - fotók (She)
A San Francisco Giants 3–2-re nyert a Kansas City Royals otthonában az amerikai profi baseballbajnokság (MLB) nagydöntőjének utolsó, hetedik mérkőzésén. Ahogy a meccs véget ért, San Francisco főterén mintegy kilencezer Giants-szurkoló gyűlt össze, hogy megünnepelje kedvenc csapatának győzelmét.
okt. 30
11:03
Diósgyőr: Julian Jenner visszatért az NB I-be (Agroinform)
A Ferencváros korábbi légiósa visszatért Magyarországra, és a Diósgyőrben folytatja karrierjét.
okt. 30
11:21
Man. City: Pellegrini nyugtalan és ideges a mutatott forma miatt (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol Ligakupa nyolcaddöntőjében a címvédő Manchester City hazai pályán 2–0-ra kikapott a Newcastle Unitedtől, így véget értek számára a küzdelmek. A vesztes fél menedzsere, Manuel Pellegrini aggódik az utóbbi időben mutatott forma miatt, a jövőt illetően ugyanakkor bizakodó.
okt. 30
11:21
Tipp: Ismét Nisikori okozhatja Tsonga vesztét Párizsban (Agroinform)
Egy év elteltével újra egymásnak feszül Tsonga és Nisikori, 2013-ban a japán győzött, és ezúttal is neki áll a zászló.
okt. 30
11:39
Serie A: Allegri a pályát (is) okolja a Juve vereségéért (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Juventus meglepetésre 1–0-ra kikapott a Genoa vendégeként. A torinóiakat irányító Massimiliano Allegri a pályát is okolja a vereségükért. Közben a Roma nyert, így pontszámban beérte a tabellát vezető Juvét.
okt. 30
11:39
MLB: Vége a szezonnak, bajnok a San Francisco Giants (Agroinform)
Hetedik mérkőzésen lett bajnok a San Francisco Giants, amelynek hőse Madison Bumgarner pitcher lett.
okt. 30
11:57
Videó: a Roma edzője nyelvet öltött a Juve-vereség láttán (She)
Nagy csatában áll a Roma és a Juventus az első helyért az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A két együttes olyannyira figyeli egymást, hogy a „farkasok″ találkozója után Radja Nainggolan örömében kirohant a kispadhoz és mutatta csapata vezetőedzőjének, Rudi Garciának a Juve-vereséget. A mester arcáról mindent le lehetett olvasni...
okt. 30
11:59
Videó: a Napoli Real-nevelése a gólvonalról rúgta ki a stadionból (She)
José María Callejón tényleg kihagyta a kihagyhatatlant az Atalanta–Napoli olasz bajnoki mérkőzés utolsó perceiben.
okt. 30
12:01
Franciaország: a szezon végén befejezi a BL-győztes csatár (She)
A szezon végén befejezi pályafutását a korábbi francia válogatott támadó, Djibril Cissé, aki a 2004–2005-ös idényben Bajnokok Ligáját nyert a Liverpool játékosaként. A jelenleg a Bastia alkalmazásában álló 33 éves csatár úgy véli, szervezete nem áll készen arra, hogy folytassa az élsportot.
okt. 30
12:03
FIFA: a főtitkár szerint lesz majd férfi-vb is műfüvön (She)
„Inkább előbb, mint utóbb” rendeznek majd férfi labdarúgó-világbajnokságot is műfüvön, nem csak nőit – írta a nemzetközi szövetség (FIFA) honlapján Jérome Valcke.
okt. 30
12:15
Női kézi Eb: Pytlick egy híján megnevezte a dán keretet (She)
Több mint egy hónappal a magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság rajtja előtt Jan Pytlick, a dánok szövetségi kapitánya 15 játékost már megnevezett a keretéből. A hiányzó embert, aki valószínűleg valamelyik belső posztról fog kikerülni, egy-két héten belül jelenti be. A dánok a magyar válogatott ágán szerepelnek, debreceni csoportjukban a norvégokkal, a románokkal és az…
okt. 30
12:17
Vb 2022: az élklubok áprilisi-májusi rendezést javasolnak (She)
Az európai élklubok szervezete (ECA) hétfőn egyeztet a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséggel (FIFA) a 2022-es katari világbajnokság időpontjáról.
okt. 30
12:33
Labdarúgás: Détári segít a magyar tehetségek felkutatásában (She)
Sokan nem tudják, de Détári Lajos néhány hónapja játékosmegfigyelői pozícióban (is) dolgozik. A Fair Play Sport nevű hamburgi menedzseriroda egyik vezetője, Kozák Attila kérte fel az együttműködésre, Döme feladata a magyarországi tehetségek felkutatása.
okt. 30
12:33
Kosárlabda: Könnyed győzelem előtt a két orosz óriás (Agroinform)
A CSZKA Moszkva Zágrábban, míg az UNIKSZ Kazany hazai pályán gázolhat át riválisán.
okt. 30
12:35
NBA: megműtötték a Lakers tehetségét, kihagyja a szezont (She)
Julius Randle, az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers fiatal tehetsége csapata nyitó mérkőzésén súlyos lábtörést szenvedett. A balszerencsés kosarasnak ki kell hagynia a teljes szezont.
okt. 30
12:37
Románia: „Ha drágul a kenyér, azért is a magyarok hibásak” (She)
Kereskényi Gábor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség parlamenti képviselője szerint Kovács István játékvezető nem érdemli meg az eltiltást, és szó sincs arról, hogy a bíró a „saját fajtáját segítette”.
okt. 30
12:51
Katari vb - Az élklubok hétfőn egyeztetnek a FIFA-val (Infostart)
Az európai élklubok szervezete (ECA) hétfőn egyeztet a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséggel (FIFA) a 2022-es katari világbajnokság időpontjáról.
okt. 30
12:51
Spanyolország: négymeccses eltiltás a csatár megütéséért (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága négymeccses eltiltással sújtotta Alexist, a Getafe védőjét, aki az Atlético Madridtól elszenvedett 1–0-s vereség alkalmával ököllel megütötte a városi rivális győztes gólt szerző horvát csatárát, Mario Mandzukicot.
okt. 30
12:53
Videó: Lahm nem kegyelmezett az elszánt kapus férfiasságának (She)
A Bayern München gond nélkül jutott tovább a Német Kupában, miután 3–1-re legyőzte a Stieber Zoltánt végig a soraiban tudó Hamburgot. Jaroslav Drobny kapusnak a kiesés mellett Philipp Lahm lövése is fájhatott...

Keresés