2014. szeptember 16. kedd

szept. 16
15:24
Eb 2020: a német elnök szerint egyeztetnek angolokkal (She)
Wolfgang Niersbach, a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) elnöke szerint elképzelhető, hogy mégsem pályáznak a 2020-as Európa-bajnokság döntőjének megrendezésére, s visszalépnek az angolok javára. A döntés a magyar pályázat sorsát is befolyásolhatja.
szept. 16
15:42
Válogatott: román össztűz Miriutára, aki a tükörbe tud nézni (She)
Hatalmas felháborodás követte Romániában Miriuta Vasilének, a kolozsvári CFR vezetőedzőjének a kijelentését, miszerint szívesen segít Pintér Attila magyar szövetségi kapitánynak, ha felkéri a román válogatott taktikai elemzésére a két csapat október 11-i bukaresti Eb-selejtező mérkőzése előtt.
szept. 16
16:00
Videó: Simonék után az Evertonnak is bedobta a bugi-vugit Boga (She)
A Chelsea U21-es labdarúgócsapatában játszó Jeremie Boga óriási tehetségéről tett tanúbizonyságot az Everton korosztályos csapata és a Simon Attilát is foglalkoztató Wolfsberger AC ellen. A 17 éves labdarúgó ugyanis mindkét csapatnak egyformán óriási szólógólt lőtt. Íme!
szept. 16
16:18
Ligakupa: Rocchi-dupla, hetet vágott a Honvéd, kikapott a Loki (She)
A labdarúgó Ligakupa második fordulójában, kedden 14 mérkőzést rendeznek.
szept. 16
16:20
Speciális Olimpia: magyar aranyban úszott Antwerpen (She)
A délelőtti két arany- és egy bronzérmet követően délután négy első és egy harmadik helyet szereztek a speciális magyar olimpikonok az Antwerpen zajló Európa Játékokon.
szept. 16
16:54
Juventus: zöldben a „zebrák”, megvan a 3. mez - fotók (She)
Megvan az olasz rekordbajnok Juventus új harmadik számú meze, a Nike által kidolgozott zöld dresszben pompázhatnak Paul Pogbáék.
szept. 16
17:12
Ligakupa: döntetlen a KTE és a Dunaújváros meccsén is (She)
A labdarúgó Ligakupa második fordulójában mindkét 15 órás mérkőzésen döntetlen született.
szept. 16
17:30
Videó: zsonglőr Lewandowski, arcon lőtt játékvezető (She)
A német labdarúgó Bundesliga legutóbbi, 3. fordulójában nem csak szép gólokat, vagy védéseket láthattak a nézők. A liga hivatalos Youtube-csatornájának összeállításában a legviccesebb pillanatokat is összegyűjtötték a hétvégéről.
szept. 16
17:48
BL: Totti a Romával követné az Atlético Madrid példáját (She)
Francesco Totti szerint a Roma követheti az Atlético Madrid előző szezonbeli példáját, és maradandó nyomot hagyhat maga után a Bajnokok Ligájában.
szept. 16
17:50
Birkózó-vb: legjobb évét koronázta meg Bácsi az arannyal (She)
Élete legjobb éve volt az idei Bácsi Péter számára, aki áprilisi Európa-bajnoki címét és gyermekének júliusi születését követően múlt szombaton megnyerte a kötöttfogásúak 80 kilogrammos kategóriájának küzdelmeit a taskenti birkózó-világbajnokságon.
szept. 16
17:52
Hamburg: az U23-asok edzője veszi át Stieberék irányítását (She)
Máris megtalálta Mirko Slomka utódját a Hamburg vezetősége, amely az eddig az U23-as csapatot trenírozó Josef Zinnbauerre bízza a Stieber Zoltánt is foglalkoztató együttes irányítását.
szept. 16
18:06
Ligakupa: kikapott a Loki, 7-et vágott a Csákvárnak a Honvéd (She)
A Ligakupa második fordulójában a 16 órától kezdődő mérkőzéseken az NB I-es csapatok közül vereséget szenvedett a Debrecen és a Puskás Akadémia FC. A Nyíregyháza és a Honvéd viszont könnyedén nyert.
szept. 16
18:24
Videó: magyaroktól zengett az antwerpeni csarnok (She)
Fantasztikusan szerepeltek a speciális magyar olimpikonok kedden az Antwerpenben zajló Európa Játékokon. A mieink kilenc érmet köztük hat aranyat szereztek asztaliteniszben, bocsában, kerékpárban, tollaslabdában és úszásban. Az NSO Tv helyszíni riportja.
szept. 16
18:26
Franciaország: Zidane szívesen lenne szövetségi kapitány (She)
Idővel szívesen lenne a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Zinedine Zidane, aki a nemzeti csapattal még játékosként 1998-ban világ-, két évvel később Európa-bajnok volt.
szept. 16
18:28
MLSZ: megszüntették az eljárást a PMFC ellen; Szpisljak eltiltva (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága megszüntette a PMFC ellen Márton Gábor edzővel szembeni pénzügyi tartozás miatt indított eljárást. Az indoklás szerint a fegyelmi vétség elkövetése nem állapítható meg.
szept. 16
18:42
Férfi kézi BL: Már nem csak a Kiel és a Barca esélyes - Karabatic (She)
A világ egyik legjobb kézilabdázójának tartott Nikola Karabatic szerint már nemcsak a német Kiel, vagy klubja, a spanyol Barcelona számít esélyesnek a férfi Bajnokok Ligájában, hanem további öt csapattal – köztük az MKB-MVM Veszprémmel – is számolni kell.
szept. 16
19:00
Ligakupa: győri derbit nyert az ETO, 5 gólt szerzett az MTK (She)
A Ligakupa második fordulójában a 17 órától kezdődő mérkőzéseken az MTK és a Győri ETO is háromgólos győzelmet aratott.
szept. 16
19:02
Férfi kosár: távozott posztjáról a spanyol szövetségi kapitány (She)
Lemondott posztjáról Juan Antonio Orenga, a spanyol férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember azért döntött a távozás mellett, mert csapatával csalódást keltően teljesített a hazai rendezésű világbajnokságon.
szept. 16
19:18
Kézilabda Eb: létszámemelés és helyszínek a terítéken (She)
A 2018-as és 2020-as férfi és női kézilabda Európa-bajnokságok helyszíneiről, valamint a 2020-tól életbe lépő létszámemelésről döntenek az európai szövetség (EHF) pénteki és szombati dublini kongresszusán.
szept. 16
19:36
Férfi kézi, SEHA-liga: 18 gólos sikert aratott a Veszprém (She)
A férfi kézilabda SEHA-liga 5. fordulójában az éllovas MKB-MVM Veszprém hazai pályán 36–18-ra kiütötte a sereghajtó horvát Nexe együttesét.
szept. 16
19:38
DVSC: Semmi nem jön össze nekünk - Kondás (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata hiába szerepeltetett a másodosztályú Békéscsaba elleni, hazai Ligakupa-mérkőzésen egy sor rutinos játékost, 3–2-es vereséget szenvedett. Kondás Elemér vezetőedző  szerint gödörből kell kijönnie a debrecenieknek.
szept. 16
19:40
Videó: gyönyörű szólógól a Real Madrid korábbi ifistájától (She)
A spanyol Rubén Sobrino jelenleg a másodosztályú Ponferradina labdarúgója, de korábban megjárta a Real Madrid C- és B-csapatát is, tehát nem tehetségtelen játékosról van szó. Az alábbi videón látható, Numancia elleni szólógól is ezt bizonyítja.
szept. 16
19:54
BL: Arsenal-fanok habpartija a dortmundi szökőkútnál (She)
A londoni Arsenal drukkerei kedd délután megérkeztek Dortmundba, csapatuk első őszi BL-mérkőzésének helyszínére, és kiválóan mulattak a város központjában.
szept. 16
19:56
Ligakupa: nyert a DVTK, a Paks és a Pécs is (She)
A Ligakupa második fordulójában a 18 órától kezdődő mérkőzéseken a Paks és a Diósgyőr könnyed, a Pécs minimális különbségű győzelmet aratott.
szept. 16
20:12
BL: Az MU-nak nincs elég pénze a játékosainkra - Guardiola (She)
Megtartotta a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést felvezető sajtótájékoztatóját Pep Guardiola, a Bayern München vezetőedzője, akit nemcsak a soros ellenfélről, hanem a City városi riválisáról, a Unitedről is kérdezték a helyszínen tartózkodó újságírók.
szept. 16
20:30
BL: Kloppot szenzációsan parodizálta tolmácsa - videó (She)
Komolytalanul vette feladatát Jürgen Klopp tolmácsa, aki az Arsenal elleni BL-mérkőzés előtti sajtótájékoztatón nemcsak azt fordította le, amit a Borussia Dortmund vezetőedzője mondott, de közben utánozta is. Bár a végeredményt csak hallani lehet, zseniális lett, az egész sajtóterem és Klopp is hangos nevetésben tört ki a produkciótól.
szept. 16
20:48
Címvédőhöz méltó rajtot vett a Real Madrid a BL-ben (Infostart)
A Dortmund 2-0-ra nyert az Arsenal ellen a BL-játéknap rangadóján. A tavaszi két döntős közül a Real Madrid kiütéssel nyert, az Atlético ellenben kikapott.
szept. 16
20:48
Nyíregyháza: újabb sérült, kidőlt a gólt szerző Szécsi (She)
Megsérült a Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapatának keddi Ligakupa-mérkőzésén a Szpari csatára, Szécsi Márk.
szept. 16
20:50
BL: Dortmund-Arsenal élőben az NSO-n! (She)
Nyolc csoportmérkőzéssel megkezdődik a Bajnokok Ligája 2014–2015-ös kiírása. Az első nap egyik rangadója az Arsenal és a Borussia Dortmund összecsapása, de izgalmasnak ígérkezik a magyar játékvezetés mellett zajló Galatasaray–Anderlecht találkozó is. Kövesse a német–angol párharcot online, szöveges közvetítésünk alapján!
szept. 16
20:52
BL: Hulké volt a játéknap első gólja - eredmények (She)
Nyolc csoportmérkőzéssel kezdődött meg a Bajnokok Ligája 2014–2015-ös kiírása. A tavalyi döntősök közül a Real Madrid gálázott, az Atlético Madrid viszont kikapott Görögországban.
szept. 16
20:54
BL: Liverpool-Ludogorec élőben az NSO-n! (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a B-csoportban a Liverpool a bolgár Ludogorec Razgradot fogadja az Anfielden. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 16
20:56
Férfi kézi NB I: füredi siker a hibátlanok csatáján (She)
A férfi kézilabda NB I 4. fordulójában a Balatonfüredi KSE hazai pályán 26–23-ra legyőzte a Grundfos Tatabányát.
szept. 16
20:58
A Real elgázolta Sousa Baseljét, őrült hajrá Liverpoolban (She)
A Real Madrid fölényes győzelemmel, a Liverpool egy a hosszabbításban kiszenvedett sikerrel rajtolt a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, a B-csoportban.
szept. 16
21:06
Ligakupa: a Videoton öttel válaszolt a Vasas góljára (She)
A Ligakupa E-csoportjának második fordulójában a Videoton hazai pályán hátrányból felállva 5–1-es győzelmet aratott a Vasas ellen. A székesfehérvári együttes sikeréhez Filipe Oliveira két góllal járult hozzá.
szept. 16
21:08
Videó: Bale gyönyörű gólja, Balotelli első találata a Poolban - BL-gólok (She)
Az alábbi videós összeállításban megtekintheti a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapjának góljait!
szept. 16
22:00
UEFA Ifjúsági Liga: brutálisan bekezdett a Barcelona (She)
A korosztályos Bajnokok Ligája címvédője, a Barcelona 3–0-ra legyőzte az APOEL-t a csoportkör első fordulójában.
szept. 16
22:02
Válogatott: szerdán rendkívüli ülés, eldőlhet Pintér sorsa (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) szerdán rendkívüli elnökségi ülést tart, melyen akár a szövetségi kapitány, Pintér Attila sorsa is eldőlhet.
szept. 16
22:54
Zidane idővel szívesen lenne francia szövetségi kapitány (Infostart)
Idővel szívesen lenne a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Zinedine Zidane, aki a nemzeti csapattal még játékosként 1998-ban világ-, két évvel később pedig Európa-bajnok volt.
szept. 16
23:12
BL, B-csoport: gálázott a Real Madrid, szenvedett a Liverpool (She)
Megkezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája 2014–2015-ös idényének csoportköre. A B-csoportban a címvédő Real Madrid hazai pályán 5–1-re kiütötte a Paulo Sousa irányította FC Baselt, míg a Liverpool az utolsó utáni pillanatban gyűrte le a Ludogorecet.
szept. 16
23:30
BL, C-csoport: beragadt a rajton a Benfica és a Bayer (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjának első fordulójában az orosz Zenit 2–0-ra nyert a 18. perctől emberhátrányban játszó portugál Benfica otthonában, a Monaco pedig 1–0-ra legyőzte a német Bayer Leverkusent.
szept. 16
23:32
BL, A-csoport: Tévez-duplával nyert a Juve, kikapott az Atlético (She)
A Bajnokok Ligája A-csoportjának első fordulójában a legutóbbi kiírás döntőse, a spanyol bajnok Atlético Madrid 3–2-re kikapott az Olympiakosz otthonában, míg a Juventus hozta a kötelezőt, és 2–0-ra megverte a Malmőt. A torinói együttes mindkét gólját Carlos Tévez szerezte.
szept. 16
23:34
Tenisz: a hazai pálya hátránya - hullottak a franciák Metzben (She)
A hazai közönség előtt versenyző játékosok közül Kenny de Schepper, Laurent Lokoli, Adrian Mannarino és Pierre-Hugues Herbert is búcsúzott a franciaországi Metzben zajló kemény pályás tenisztorna férfi egyesének első fordulójában. A játéknap ötödik búcsúzója az olasz Andrea Seppi, aki szetthátránynál és dupla brékhátrányál feladta a holland Igor Sijsling elleni összecsapást.
szept. 16
23:48
BL, D-csoport: nyert a Dortmund, ikszelt a Galata és az Anderlecht (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportkör első fordulójában a D-jelű négyes rangadóján a tartalékos Borussia Dortmund teljesen megérdemelten nyert odahaza a szintén tartalékos Arsenal ellen, míg a Galatasaray nem bírt az Anderlechttel.
szept. 16
23:50
Championship: Tőzsér, Bajner és Bogdán csapata is nyert (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 7. fordulójában Tőzsér Dániel csapata, a Watford a második félidő derekán értékesített Matej Vydra-büntetővel 1–0-ra nyert a Blackpool otthonában, így jelenleg a második helyen áll. Érdekesség, hogy a hazaiak is lőhettek egy tizenegyest a hajrában, de Nile Ranger a kapufát találta el. A magyar középpályás végigjátszotta a találkozót.

Keresés