2015. június 27. szombat

jún. 27
15:54
Európa Játékok - Kikapott az ukránoktól a strandlabdarúgó-válogatott (Infostart)
Kétgólos vereséget szenvedett a magyar válogatott Ukrajna csapatától a bakui Európa Játékok strandlabdarúgó-tornájának szombati helyosztóján, így vasárnap a hetedik helyért léphet pályára.
jún. 27
15:54
Felkészülés: a Békéscsaba megverte az Újpestet (She)
A Békéscsaba 2–1-re legyőzte az Újpestet szombat kora délután a Megyeri úti felkészülési mérkőzésen.
jún. 27
15:56
Barcelona: az elnök elmondta, még egy játékos érkezik (She)
Josep Maria Bartomeu, a spanyol élvonalbeli FC Barcelona elnöke elárulta, a katalán labdarúgócsapat még egy játékost szerződtet a nyári átigazolási időszakban.
jún. 27
16:12
WTCC: Michelisz a 8., majd a 3. helyről rajtolhat (She)
Michelisz Norbert a nyolcadik helyen zárta a túraautó-vb (WTCC) franciaországi állomásának időmérő edzését. Ez azt jelenti, hogy az első vasárnapi versenyt a 8., a másodikat a harmadik rajtkockából kezdi Le Castellet-ben.
jún. 27
16:14
Atlétika: remek eredmények az amerikai és jamaicai válogatón (She)
Mind a Kingstonban zajló jamaicai, mind a eugene-i amerikai világbajnoki válogatón remek eredmények születtek atlétikában női és férfi 100 méteren.
jún. 27
16:30
Holland Nagydíj - Rossi megszakította Lorenzo győzelmi sorozatát (Infostart)
Az olasz Valentino Rossi győzött MotoGP-ben a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei nyolcadik futamán, a szombati Holland Nagydíjon.
jún. 27
16:48
Újpest: Eden Hazard öccse aláírt a lila-fehérekhez! (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC hivatalos honlapján bejelentette, hogy három évre szerződtette a Chelsea-ben futballozó Eden Hazard 19 éves öccsét, Kylian Hazard-t.
jún. 27
16:51
Három döntő érem nélkül (Metropol)
Sós Dániel alig maradt le a dobogóról 400 méter vegyesen a bakui Európa Játékokon.
jún. 27
17:06
Vidi: válogatott „kapussal erősítettek”, aki csak fejjel véd - videó (She)
A Videoton labdarúgócsapata június 30-ig Ausztriában edzőtáborozik. A fehérváriak az egyik edzésen a szabadrúgásokat gyakorolták, de a kapuba ezúttal a mezőnyjátékosok álltak, akik közül a magyar válogatott védője, Juhász Roland kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A vidi.hu videója.
jún. 27
17:08
Inter: a Barca védője két évre, kölcsönbe érkezik - sajtóhír (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale egybehangzó sajtóértesülések szerint két évre kölcsönveszi Martín Montoyát, az FC Barcelona jobbhátvédjét, bár a hivatalos bejelentés egyelőre várat magára.
jún. 27
17:24
Tenisz: hétéves korától minden nap edz, 18 évesen tornát nyert (She)
A tizennyolc esztendős svájci Belinda Bencic három szettben legyőzte a 2012-es wimbledoni döntős Agnieszka Radwanskát az eastbourne-i füves pályás női tenisztorna fináléjában, ezzel pályafutása első WTA-tornagyőzelmét aratta. A férfiak nottinghami versenye az üzbég Gyenyisz Isztomin sikerével zárult.
jún. 27
17:26
R. Madrid: 60 milliós MU-ajánlat Ramosért, akit CR marasztal (She)
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli Manchester United hajlandó lenne hatvanmillió eurót kifizetni Sergio Ramosért, a spanyol első osztályú Real Madrid válogatott középhátvédjéért. Cristiano Ronaldo, a királyi gárda háromszoros aranylabdás sztárja azonban nem szeretné, ha Ramos távozna.
jún. 27
17:42
Európa Játékok - Három döntőben egy "majdnem-bronz" a szombati magyar úszómérleg (Infostart)
Három magyar szerepelt a szombati úszódöntőkben, és közülük a legjobban teljesítő Sós Dániel alig maradt le a dobogóról 400 méter vegyesen a bakui Európa Játékok sportági zárónapján.
jún. 27
17:42
Hertha: 6 millió eurós üzleten dolgoznak a berliniek (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha dolgozik a megállapodáson a leendő főszponzorral, miután a német vasút (DB) már nem támogatja a klubot.
jún. 27
17:44
Videó: ilyet is tud az Újpest légiósa, Hazard remek gólja (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC hároméves szerződést kötött Kylian Hazard-ral, a Chelsea-ben futballozó Eden Hazard 19 éves öccsével. A fiatal középpályás még januárban, az Excelsior elleni felkészülési mérkőzésen lőtt egy szép gólt. Íme!
jún. 27
17:46
Honvéd: aláírt a Győri ETO középpályása - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján bejelentette Djordje Kamber szerződtetését.
jún. 27
18:00
A Boca hivatalosan bejelentette Tévez szerződtetését (Infostart)
A Boca Juniors labdarúgócsapata hivatalosan bejelentette Carlos Tévez szerződtetését, aki a Bajnokok Ligája-döntős Juventustól tért vissza első profi klubjához.
jún. 27
18:00
Felkészülés: Czvitkovics és Remili betalált, nyert a Vasas (She)
A Vasas 2–0-ra győzött a horvát NK Osijek ellen felkészülési mérkőzésen. Az angyalföldiek góljait Remili Mohamed és Czvitkovics Péter szerezte az eszéki együttes ellen.
jún. 27
18:02
Edzősors: Három hónapja egy pohár sört sem ittam – Széles Sándor (She)
Az olimpiai bajnok és háromszoros világbajnok Gyurta Dánielnek minden valószínűség szerint csak jövő szerdán és csütörtökön lesz jelenése az idei országos bajnokságon, csupán addig, amíg végez Győrben a 200 méteres mellúszás előfutamával és középdöntőjével, majd másnap a sikerszáma döntőjében is igazolja a papírformát. Ott lesz mellette Széles Sándor, a londoni aranyérmes munkáját irányító…
jún. 27
18:18
Női kosár Eb: Montenegró szerezte meg a hetedik helyet (She)
A montenegrói válogatott 12 pontos győzelmet aratott a litván csapat ellen, így a hetedik helyen végzett a magyar-román közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokságon.
jún. 27
18:20
Napoli: az Atlético 15 milliót fizet a szélsőért - sajtóhír (She)
Olasz sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli Atlético Madrid megvásárolná José Callejónt, a Serie A-ban szereplő Napoli labdarúgóját.
jún. 27
18:36
Kétszer olyan jó volt a magyar pólóválogatott, mint az olasz (Infostart)
Az olaszok legyőzésével igyekezett feledtetni az amerikaiak elleni vereséget a bergamói vízilabda Világliga-döntőben a magyar férfiválogatott. Benedek Tibor csapatának nehéz feladat jutott: a házigazda ellen kellett vízbe szállni.
jún. 27
18:36
Kerékpár: Szurominé Pulsfort Diána lett a bajnok (She)
Molnár István remek sprinttel nyerte meg az országúti kerékpárosok országos bajnokságát. A nőknél Szurominé Pulsfort Diána megvédte címét, immár harmadik éve ő a bajnok.
jún. 27
18:38
Atlétika: átadták a 350 millióba kerülő miskolci központot (She)
Szombaton átadták a Miskolci Atlétikai Centrumot, amelynek futópályája Tábori Lászlóról, a megye egykori világcsúcstartó atlétájáról kapta a nevét
jún. 27
18:54
Férfi vízi világliga: az olaszok ellen nyalogattuk a sebeinket (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 10–5-re nyert Olaszország ellen a bergamói világliga szuperdöntőjének alsóházi helyosztóján. Benedek Tibor együttese holnap Ausztráliával játszik az ötödik helyért.
jún. 27
18:56
El: íme, minden fontos tudnivaló a Fradi meccséről (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján El-kisokost adott ki a csapat közelgő Európa-liga-meccse kapcsán.
jún. 27
18:58
Felkészülés: nem bírt egymással a Honvéd és a Paks (She)
A Honvéd 1–1-es döntetlent játszott a Pakssal felkészülési mérkőzésen.
jún. 27
19:12
Cselgáncs Eb: Tóth Krisztián ötödik (Infostart)
A világranglistát vezető Tóth Krisztián veszített a 90 kilogrammosok bronzmérkőzésén, így az ötödik helyen végzett a bakui Európa Játékok keretében zajló cselgáncs Európa-bajnokságon.
jún. 27
19:12
Futsal: ismét BL-meccsek Győrben, rangos helyezés az UEFA-tól (She)
A magyar bajnok Rába ETO futsalcsapata negyedik alkalommal rendezheti meg a sportág Bajnokok Ligája-sorozatának számító UEFA Futsal Cup selejtezőjét (Main Round), amelynek első két helyezettje automatikusan továbbjut az elitkörbe.
jún. 27
19:14
Úszás: Bernek Péter sikerével kezdődött az ob (She)
A BVSC legjobbjainak sikerét hozta az úszók országos bajnokságának nyitónapja Győrben. A 400 méteres gyorsúszásban a két favorit, Bernek Péter, illetve Kapás Boglárka diadalmaskodott – utóbbi még a 4x100-as zuglói gyorsváltót is behozta az első helyre.
jún. 27
19:15
Litkey Farkas győzött a Fehér Szalagon (Metropol)
A Kékszalag előtti "bemelegítő" viadalon a második helyen Kékszalag-rekorder Fifty-fifty zárt.
jún. 27
19:17
Ausztrália a pólósok következő ellenfele (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott legyőzte a házigazda Olaszország együttesét a világliga szuperdöntőjében.
jún. 27
19:30
Légiósok: Priskin góljával vezetett a Slovan, de kikapott (She)
Két felkészülési mérkőzést játszott szombaton a szlovák élvonalbeli Slovan Bratislava. A második, Jablonec elleni találkozón Priskin Tamás eredményes volt.
jún. 27
19:30
Sebestyén 300-zal száguld (Blikk)
BUDAPEST – A száguldás a lételemük, nem félik a sebességet – ez a közös a legjobb magyar autó- és motorversenyzőkben. De vajon melyik a leggyorsabb közülük?
jún. 27
19:48
Litkey Farkas győzött a Fehér Szalagon (Infostart)
A tizenegyszeres Kékszalag-győztes Litkey Farkas új DC35 katamaránjával győzött a Fehér Szalag GeneralCom Nagydíj vitorlásversenyen.
jún. 27
19:48
Videó: a Real-sztár újabb emberi tette könnyeket csal a szemekbe (She)
Bár Kolumbia labdarúgócsapata Argentína ellen tizenegyesekkel elbúcsúzott a Chilében zajló Copa América küzdelmeitől, a csapat középpályása, James Rodríguez ismét megmutatta, hogy nemcsak a pályán, hanem azon kívül is igazi klasszis. A Real Madrid sztárja ezúttal a mérkőzés előtt találkozott egy kisfiúval. Íme!
jún. 27
19:50
Női röplabda-válogatott: két győzelem a záró napon, Érden (She)
Győzelemmel kezdett az érdi felkészülési torna harmadik napján női válogatottunk. Az első szettet szoros játszmában még elvesztette a finnek ellen, de aztán ugyancsak szoros szettben egyenlített, majd a döntő játszmát egészen simán hozta. A spanyolok ellen is elment az első, de aztán két szettet is fantasztikus izgalmak közepette – a másodikban négy meccslabdát hárítva – nyertünk meg, így…
jún. 27
19:51
Bernek Péter sikerével kezdődött az úszó ob (Metropol)
A BVSC legjobbjainak sikerét hozta az úszók országos bajnokságának nyitónapja Győrben.
jún. 27
19:52
Hoffenheim: brazil válogatott riválist kaphat Szalai (She)
Sajtóhírek szerint a német élvonalbeli Hoffenheim Alexandre Patóval pótolná az angol első osztályú Liverpoolhoz szerződő Roberto Firminót.
jún. 27
19:54
Hertha: Petry után Dibusz jön? A szurkolók nem várnak új kapust (She)
A Berliner Zeitung is közölte, hogy immár Petry Zsolt a Hertha kapusedzője, és a német újság azt taglalja, hogy a magyar szakember érkezésével Dibusz Dénes átigazolása egyre valószínűbb.
jún. 27
19:56
Légiósok: Dzsudzsák nem vált a nyáron, marad a Dinamónál – sajtóhír (She)
A SzovSzport értesülései szerint Dzsudzsák Balázs nem vált klubot a nyári átigazolási időszakban. Az orosz újság internetes portálja arról ír, hogy a játékos marad addig, amíg le nem jár a szerződése a Dinamo Moszkvánál – azaz még fél évig.
jún. 27
20:06
U21-es Eb: Portugália kiütötte Németországot a döntőért (She)
A Csehországban zajló U21-es labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében Portugália 5–0-ra kiütötte Németországot, így 1994 után ismét bejutott a fináléba.
jún. 27
20:08
Röplabda: válogatott ütőt igazolt a BRSE, center érkezhet (She)
Az eddig a Vasasban játszó feladó, Tálas Zsuzsanna után újabb neves játékos érkezését jelentette be a Linamar-Békéscsaba női röplabdacsapata: Szakmáry Gréta Gödöllőről igazol a bajnoki címvédőhöz.
jún. 27
20:10
Felkészülés: a Videoton parádés gólokkal nyert a román 4. ellen (She)
A Videoton magabiztosan, 3–0-ra legyőzte a román Astra Giurgiut felkészülési mérkőzésen Szlovéniában.
jún. 27
20:12
Videó: Iniesta ütőt ragadott, milliókon szeretne így segíteni (She)
Az FC Barcelona labdarúgójáról, Andrés Iniestáról köztudott, hogy a pályán kívül is igazi zseni. A spanyol válogatott középpályás Szardíniára utazott, ahol csatlakozott Justin Rose angol golfozóhoz, hogy egy jótékonysági versenyen pénzt gyűjtsenek az UNICEF-nek és az Autism Rocks nevű brit szervezetnek, amely a zene segítségével kívánja felhívni a figyelmet az autizmus tudatosságára.
jún. 27
20:24
Felkészülési női röplabdatorna - Két győzelem a szombati magyar mérleg (Infostart)
A magyar női röplabda-válogatott a finn és a spanyol csapatot is 2-1-re legyőzte az Érden zajló felkészülési torna harmadik napján, szombaton.
jún. 27
20:24
Rögbi: egy cél elég volt az Esztergom címvédéséhez (She)
Megvédte címét, és tizenharmadszor lett bajnok az Esztergomi Vitézek rögbicsapata, miután a szombati fináléban két ponttal nyert a klub történetének első döntőjében résztvevő Budapest Exiles ellen.
jún. 27
20:26
KTE: „Belerúgtak a magyar edzőkbe, fel lett fújva a sztori” (She)
A labdarúgó NB I-nek licencproblémák miatt búcsút intő Kecskeméti TE utánpótlás-igazgatója, Török László értetlenül áll Kitl Miklós története előtt, aki a cseh élvonalbeli Sparta Prahánál vett részt próbajátékon, de gyenge fizikai állapota miatt a csehek szakmai stábja egy edzés után hazaküldte. Török szerint fel lett fújva az eset, amely arra jó volt, hogy ismét belerúgjanak egy nagyot a…
jún. 27
20:28
Fradi: „Egyre erősebb” – hamarosan edzésre jelentkezhet a sas (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a hivatalos honlapján számolt be a májusban született kabalaállatáról. A kis Fradi-sas a hírek szerint jól van, várhatóan egy hónap múlva „állhat edzésbe” – írja a fradi.hu.
jún. 27
20:42
Ausztria: Gosztonyi kezdő volt leendő csapatában (She)
Gosztonyi András kezdőként kapott szerepet az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolfsberger AC Vardar Szkopje elleni felkészülési meccsén.

Keresés