2015. március 1. vasárnap

márc. 1
0:03
NS: Dárdai otthon is próféta; a románok Martínt akarják - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
márc. 1
0:07
La Liga: csodagólokkal nyert a Málaga a madridiak ellen (She)
Látványos gólokkal tartotta otthon a három pontot a Málaga a Getafe elleni szombat késő esti bajnokin. A hazaiak már a 10. percben megszerezték a vezetést, és ugyan az ellenfél egyenlített a második félidő elején, a folytatásban két, nem mindennapi góllal sokkolta madridi riválisát a hazai gárda.
márc. 1
0:57
Hertha: a legjobbjának nevezte, mégis keményen fenyíti Dárdai (She)
A Berliner Zeitung beszámolója szerint Dárdai Pál, a kiesés ellen küzdő Hertha BSC labdarúgócsapatának vezetőedzője nem megfelelő edzésmunkája miatt száműzte a lelátóra az Augsburg elleni bajnokin a csapat korábban általa egyik legjobbnak nevezett játékosát, a brazil Ronnyt.
márc. 1
1:15
Győri ETO: megszületett Lunde és Trajkovics kislánya (She)
Megszületett Katrine Lunde és Nikola Trajkovics babája – erről a győri labdarúgóklub hivatalos honlapja, az etofc.hu számolt be.
márc. 1
2:27
Golf: nagyszerűen zárult Rózsa Csilla profi bemutatkozása (She)
Ígéretes volt a pénteki nyitány (73 ütés), remek a továbbjutást hozó szombati folytatás (72) és mindkettőnél jobb a magyar idő szerint vasárnap hajnali harmadik forduló: Rózsa Csilla az elvártnál (par) kettővel kevesebb ütéssel, 70-nel ment végig a pályán Christchurchben, ennek köszönhetően összesítésben is (eggyel) par alatt zárta élete első, profiként megvívott versenyét, a női golfozók 200…
márc. 1
7:15
Légiósok: Németh Krisztián helyzetekig jutott (She)
Németh Krisztián csapata, amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) március 8-i rajtjára készülő Sporting Kansas City szombaton két felkészülési meccsen lépett pályára az arizonai Tucsonban.
márc. 1
7:33
NBA: Miamiban is nyert az Atlanta, sima Spurs-siker (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapjának legszorosabb meccsét Miamiban rendezték, ahol a Heat kétpontos vereséget szenvedett a ligát vezető, sorozatban a negyedik sikerét jegyző Atlanta Hawkstól. Idegenben tudott nyerni az elmúlt hetekben hullámzóan teljesítő bajnoki címvédő San Antonio is. A Spurs simán, 101–74-re győzött a Phoenix Suns vendégeként.
márc. 1
8:09
Hertha: „Dárdai lelket adott a csapatnak” - a siker titka (She)
A Hertha elefántcsontparti csatára, a győztes gólt szerző Salomon Kalou Dárdai Pált is méltatta a berliniek Augsburg elleni 1–0-s sikerét követően.
márc. 1
8:45
F1: „Honnan veszi a narkót, aki ezt leírta?” - ÉLŐ! (She)
Az utolsó napjához érkezett a Formula–1-es csapatok téli tesztsorozata, Barcelonában 18 órakor lehúzzák a rolót, és legközelebb március 13-án pénteken köröz együtt a mezőny az idénynyitó Ausztrál Nagydíj szabadedzésén. Az utolsó tesztnapon többek között Nico Rosberg, Sebastian Vettel, Jenson Button és Daniel Ricciardo is autóba ül. Kövesse a teszt záró napját frissülő cikkünkkel!
márc. 1
9:21
Bundesliga: Könnyen megúszta a Schalke - Hummels (She)
Magabiztos győzelem a Ruhr-vidéki rangadón: a Borussia Dortmund labdarúgócsapata 3–0-ra nyert az örök rivális Schalke 04 ellen a Bundesliga 23. fordulójában. Marco Reus, a Dortmund sztárja szerint ez volt az év meccse, Jürgen Klopp hibátlan teljesítményről beszélt, Roberto Di Matteo, a vendégek szakvezetője pedig bocsánatért esedezett.
márc. 1
9:23
Ajánló: Győrben a Videoton, Dunaújvárosban a Fradi (She)
A labdarúgó NB I 18. fordulója ma két mérkőzéssel, a Győr–Videoton és a Dunaújváros–Ferencváros összecsapással folytatódik. Az NB II-ben egy, az NB III-ban három találkozót rendeznek. Tekintse meg a programot!
márc. 1
9:39
Videó: a gól, amivel Dárdaiék „lenullázták” az Augsburgot (She)
Mint megírtuk, Dárdai Pál csapata, a bennmaradásért harcoló Hertha hazai pályán 1–0-ra győzött az Augsburg ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 23. fordulójának szombati játéknapján. A nemrégiben kinevezett magyar edző első hazai győzelmét Salomon Kalou 88. percben lőtt gólja hozta meg. Íme!
márc. 1
9:57
NHL: Jágr győzelemmel debütált a Floridában (She)
Jaromir Jágr győztes meccsen debütált új csapatában, a Florida Panthersben, amely az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszában 5–3-ra nyert a Buffalo Sabres ellen. A veterán cseh szupersztár a héten igazolt át a New Jersey Devilstől egy idei második, és egy jövő évi harmadik körös draftjogért cserébe.
márc. 1
9:59
Junior rövidpályás gyorskorcsolya vb: Liu Shaolin Sándor bronzérmes (She)
Bronzérmet nyert összetettben Liu Shaolin Sándor a juniorkorú rövidpályás gyorskorcsolyázók oszakai világbajnokságának vasárnapi záró napján.
márc. 1
10:27
Angol Ligakupa: Londoni derbi dönt az év első trófeájáról (Agroinform)
Nyugat- vagy Észak-Londonba kerül a Capital One Cup? Az előjelek mindenesetre sok gólt ígérnek a fináléban.
márc. 1
10:33
Ajánló: Chelsea-Tottenham döntő, Pool-Man. City - program (She)
A vasárnapi külföldi fociprogramból kiemelkedik a Chelsea–Tottenham angol Ligakupa-döntő, míg a Premier League-ben a Liverpool és a Manchester City csap össze. Olaszországban Internazionale–Fiorentina, Spanyolországban Real Madrid–Villarreal találkozót is rendeznek. Tekintsék meg a programot!
márc. 1
10:51
Újpest: Suljic adminisztrációs hiba miatt nem játszott (She)
Mint azt korábbi cikkünkben Nebojsa Vignjevics vezetőedző elmondta, Asmir Suljic – bár a kezdőbe jelölték – nem játszott az Újpestben a PMFC elleni bajnokin, mert nem volt rendben a játékengedélye. A Nemzeti Sport Online Kovács Zoltán sportigazgatónál érdeklődött, hogy mi történt pontosan.
márc. 1
10:53
Bundesliga: a Dortmund és a Schalke is vinné a támadót (She)
Max Kruse, a Borussia Mönchengladbach labdarúgócsapatának német válogatott támadója új klubot kereshet a nyáron, a Bild információi szerint a Borussia Dortmund és a Schalke is szerződtetné.
márc. 1
11:03
Premier League: A Manchester City ellen dől el, milyen szezonja lesz a Liverpoolnak (Agroinform)
Mindkét csapatnak kell a győzelem, ráadásul tökéletes matchupok egymásnak. A hétvége egyik legjobb meccse jöhet.
márc. 1
11:09
Rövidpályás úszó vb - Gyárfás szerint így már nincs mit ünnepelni (Infostart)
Egy doppingügy soha nem kívánatos, azaz nem felhőtlen az öröm, hogy ilyen áron bizonyultak a magyar úszók a legeredményesebbnek a decemberi dohai rövidpályás világbajnokságon - mondta Gyárfás Tamás az MTI-nek vasárnap, miután a Nemzetközi Úszó Szövetség, a FINA hat hónapra eltiltotta a brazil Joao Gomest.
márc. 1
11:09
Videó: hajuknál fogva szedték szét a két szexi kézist (She)
Hajuknál fogva akadt össze a pályán két játékos az Eslöv–Önnereds HK (25–20) svéd női kézilabda-bajnoki mérkőzésen. A mosolygásra alkalmat adó szituációról eszünkbe jutott egy korábbi eset, amikor a győriek kiszemeltje, Cornelia Groot és Sofie Strangholt került szintén vicces helyzetbe a dán bajnokságban.
márc. 1
11:11
Tenisz: Babos győzelemmel rajtolt Monterreyben (She)
Sikerrel vívta meg az első mérkőzését a selejtezőben Babos Tímea a mexikói Monterreyben zajló, 500 ezer dollár összdíjazású kemény pályás tenisztornán.
márc. 1
11:45
Barcelona: Messi mindig is a Barca játékosa lesz - Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere nem tudja elképzelni, hogy Lionel Messi, a Barcelona háromszoros aranylabdás csillaga más együttesben szerepeljen.
márc. 1
11:47
Rövid pályás úszó-vb: Gyárfás szerint így nincs mit ünnepelni (She)
Egy doppingügy sohasem kívánatos, azaz nem felhőtlen az öröm, hogy ilyen áron bizonyultak a magyar úszók a legeredményesebbnek a decemberi dohai rövid pályás világbajnokságon – mondta Gyárfás Tamás az MTI-nek vasárnap, miután a Nemzetközi Úszószövetség, a FINA hat hónapra eltiltotta a brazil Joao Gomest.
márc. 1
12:03
KTE: a debreceni Nagy Zoltánt mégsem szerződteti a klub (She)
A KTE hivatalos honlapján adta hírül, hogy a debreceni Nagy Zoltán, a korábbi, hivatalos bejelentés ellenére mégsem igazol a DVSC-től Kecskemétre, mert ebben a szezonban játszott már kölcsönben Nyíregyházán és előtte néhány percet Debrecenben is.
márc. 1
12:05
Full-contact karate ob: telt ház, világbajnoki siker (She)
Közel száz versenyző részvételével rendezték meg full-contact karate országos bajnokságot, amelyen aranyérmet szerzett a hazai küzdősportok legkiemelkedőbbjei közé tartozó, világ- és Európa-bajnok Szepesi Csenge és Rózsa Gábor, valamint formagyakorlatban a sokszoros Eb-érmes Tóth Attila.
márc. 1
12:21
PL: Az Arsenalon és az MU-n nagyobb a nyomás - Rodgers (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 27. fordulójában a Liverpool a Manchester Cityt fogadja. Manuel Pellegrini menedzser csapata a liga legjobb idegenbeli mutatójával büszkélkedik, ám az Anfield Roadon rendre megég.
márc. 1
12:39
Ferrer jobb volt Nisikorinál (Infostart)
A második helyen kiemelt spanyol David Ferrer legyőzte az elsőként rangsorolt japán Nisikori Kejt az 1,4 millió dollár (374 millió forint) összdíjazású acapulcói keménypályás férfi tenisztorna döntőjében.
márc. 1
12:39
Női kézi: eddig tartott Pineau számára a ljubljanai kaland (She)
Mindössze négy hónap után közös megegyezéssel szerződést bontott a Krim Ljubljana női kézilabdacsapatával Allison Pineau.
márc. 1
12:57
Szerbia: két ujját is elveszítette egy Partizan-drukker (She)
A belgrádi Partizan szurkolói igyekeztek emlékezetessé tenni a nisi Radnicski elleni szerb bajnoki labdarúgó-mérkőzés kezdetét, s több fáklyát is meggyújtottak egyszerre a lelátón. Egyikük számára azonban biztosan nem pozitív élményként marad meg az akció, ugyanis olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy két ujját is amputálni kellett – számolt be róla a Magyar Szó.
márc. 1
12:59
PL: Liverpool-Manchester City - élőben az NSO-n! (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a hatodik helyen álló Liverpool a második Manchester Cityt fogadja. A vendégek győzelmi kényszerben vannak, ha a Chelsea nyakán akarnak maradni, míg a hazaiak előtt látótávolságba került a dobogó, ehhez viszont nyerniük kell. Vajon a két nagy közül melyik fog örülni? Tartsanak velünk élő, szöveges közvetítésünkben!
márc. 1
13:15
Videó: ezzel a góllal lett ismét listavezető a Vasas (She)
Mint megírtuk, a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas Remili Mohamed találatával 1–0-ra legyőzte a Siófokot. Íme, a győzelmet érő találat! A vasasfc.hu felvétele.
márc. 1
13:33
Barcelona: 50 milliót költenének, megvannak a célpontok (She)
A katalán Sport értesülései szerint az spanyol élvonalbeli Barcelona labdarúgócsapata 50 millió eurót költhet az átigazolási tilalom lejártával 2016 nyarán, a kiszemeltek listáját pedig Marco Verratti, a PSG és az olasz válogatott középpályása vezeti.
márc. 1
13:45
Szerencsejáték-ipar: Tizennégy év után először fogadhatnak legálisan az olimpiára a tengerentúlon (Agroinform)
A döntés megszületett, Nevadában immáron legálisan fogadhatnak az olimpiai játékokra a sportrajongók.
márc. 1
13:51
Tüntettek a NOB ellen (Infostart)
Néhány tucatnyi brazil tüntetett Rio de Janeiróban az előtt a szálloda előtt szombaton, ahol a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága ülésezett.
márc. 1
13:51
Rio 2016: tüntettek a Nemzetközi Olimpiai Bizottság ellen (She)
Néhány tucatnyi brazil tüntetett szombaton Rio de Janeiróban az előtt a szálloda előtt, ahol a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága ülésezett.
márc. 1
14:09
La Liga: Piatti villámduplájával győzött a Valencia (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 25. fordulójában a tabella negyedik helyén álló Valencia Pablo Piatti duplájával 2–0-ra legyőzte a Real Sociedadot.
márc. 1
14:11
Brazília: hazatérne a korábbi Fradi-támadó (She)
Leonardónak jelenleg nincs csapata, miután a Red Bull Brasil szerződést bontott vele. A 31 éves csatár elárulta, továbbra is Brazíliában szeretné folytatni a pályafutását.
márc. 1
14:13
Videó: női ketrecharc - 14 másodperces K.O. (She)
Az MMA-harcos Ronda Rousey az UFC szervezet vitathatatlan női bajnoka harmatsúlyban, miután tizennégy másodperc alatt legyőzte kihívóját, a korábban veretlen Cat Zinganót. Ez a leszorítással elért győzelem gyorsasági rekord az UFC-címmeccsek történetében. Az énekes Demi Lovato a helyszínről tweetelte ki az oldalára a fél percig se tartó mérkőzést!
márc. 1
14:30
Az olimpia ellenzői tüntettek Rióban (Metropol)
A 2016-os nyári ötkarikás játékok városában már eddig is több, az olimpiai beruházásokat ellenző demonstráció volt.
márc. 1
14:45
Válogatott: Dárdai 40-es kerete, a kapitány videón jelentkezett (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábja megkezdte a közvetlen előkészületeket a március 29-i, görögök elleni Eb-selejtezőre. Az NB I első tavaszi fordulója előtt a stábtagok videobeszélgetés keretében egyeztettek a Herthát is irányító, ezért Berlinben tartózkodó Dárdai Pál szövetségi kapitánnyal – írja az mlsz.hu.
márc. 1
14:48
Nadal és Monaco játssza a döntőt (Metropol)
Az argentin Juan Monaco után a spanyolok volt világelsője, Rafael Nadal biztosította helyét a döntőben a Buenos Aires-i tenisztornán.
márc. 1
14:50
Gyárfás szerint így már nincs mit ünnepelni (Metropol)
Egy doppingügy soha nem kívánatos, azaz nem felhőtlen az öröm, hogy ilyen áron bizonyultak a magyar úszók a legeredményesebbnek.
márc. 1
15:03
Brazília: visszatérne a korábbi Fradi-támadó (She)
Leonardónak jelenleg nincs csapata, miután a Red Bull Brasil szerződést bontott vele. A 31 éves csatár elárulta, továbbra is Brazíliában szeretné folytatni a pályafutását.
márc. 1
15:05
Serie A: a kor nem akadály, Toni nyolcadszor jutott el 10-ig (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 25. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Verona 2–1-re nyert Cagliariban.
márc. 1
15:06
Babos győzelemmel rajtolt Monterreyben (Metropol)
Sikerrel vívta meg első mérkőzését a selejtezőben.
márc. 1
15:07
PL: liverpooli győzelem a halovány Man. City ellen (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 27. fordulójában a hatodik helyen álló Liverpool a második Manchester Cityt fogadta. A vendégek győzelmi kényszerben voltak, de elég gyenge teljesítményt nyújtottak, így a játék képe alapján megérdemelten nyertek a hazaiak.
márc. 1
15:08
Ferreré és Bacsinszkyé az acapulcói diadal (Metropol)
A második helyen kiemelt spanyol David Ferrer legyőzte az elsőként rangsorolt japán Nisikori Kejt.
márc. 1
15:09
Videó: liverpooli bombák miatt távolodik a City a bajnoki címtől (She)
Jordan Henderson és Philippe Coutinho látványos góljával a Liverpool 2–1-re legyőzte a Manchester Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában. Adam Lallana is betalált, azonban lesről, így a játékvezető érvénytelennek ítélte a gólt.
márc. 1
15:21
Barcelona: itt nem megy - Tajtival sem tört meg a jég (She)
A Barcelona Tajti Mátyással a soraiban felálló U17-es csapata vasárnap kora délután gól nélküli döntetlent játszott az Unificación Bellvitge otthonában.

Keresés