2015. március 6. péntek

márc. 6
0:00
Darts: kiütötték a világbajnokot, meglepetés meglepetés hátán (She)
A darts Premier League ötödik fordulója rengeteg meglepetést tartogatott, ketten is begyűjtötték első PL-győzelmüket, az este legjobban várt találkozóján pedig a világbajnok Gary Anderson sima, 7–2-es vereséget szenvedett.
márc. 6
3:00
Huszti Szabolcs a legjobban kereső magyar sportoló (Blikk)
Budapest ‒ Sok olimpiai és világbajnokunk van, azonban mégis a futballisták – közülük is a légiósok – keresnek a legjobban.
márc. 6
7:12
NBA: Westbrook 43 pontja is kevés volt a Bulls ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján az Oklahoma sztárja, Russell Westbrook hiába dobott 43 pontot, csapata 108–105-re kikapott a Keleti főcsoportban 2. helyen álló Chicago otthonában. Westbrook elképesztő tripladupla-szériája is megszakadt, most „csak” hét assziszt és nyolc lepattanó került a statisztikai labdára a pontok mellé, így esélye sincs utolérni…
márc. 6
7:30
F1: megjelent a Nemzeti Sport Magazin, fókuszban a 2015-ös idény! (She)
Formula–1 2015. Megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma, amely nélkülözhetetlen azoknak, akik futamról futamra figyelemmel kísérik a száguldó cirkusz eseményeit, de azoknak is hasznos olvasmány, akik éppen most ismerkednek a Formula–1 mezőnyével.
márc. 6
7:48
NHL: szétlövéses meccsek, ismét kikapott a Canadiens (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapja szinte kivétel nélkül szoros meccseket hozott, három találkozó is csak szétlövésben dőlt el. A Calgary Bostonban, a Dallas a Florida vendégeként, míg az Arizona a Vancouver, a Los Angeles a Montreal ellen tudott így nyerni. A Canadiens annak ellenére vezeti a Keleti főcsoportot, hogy egymás után harmadszor kapott ki. A New York…
márc. 6
7:50
KTE: családi okokból Kamerunba ment, de „elvétette” a kontinenst (She)
Kalandos pályafutást tudhat maga mögött George Menougong. A 29 éves kameruni származású, ám mára magyar állampolgársággal is büszkélkedő csatár korábban megfordult Nagykállón, Jászapátiban, a Nyíregyháza Spartacusban, játszott Bőcsön, a Diósgyőri VTK-ban és a Kazincbarcikában, tavaly pedig a Mezőkövesd keretéhez tartozott. Aztán a télen odébbállt, a hírek szerint külföldre készült.
márc. 6
8:06
Újpest: „Lenéztük a Pécset; kellett ez a két pofon” (She)
Az Újpest FC 2015-ben még nem nyert tétmeccset, miután az NB I-ben otthon kikapott a PMFC-től, majd a Magyar Kupa-negyeddöntő első meccsén gól nélküli döntetlenre végzett Gyirmóton. A DVSC elleni bajnokira készülő csapatkapitány, Balajcza Szabolcs szerint lehet, hogy szükség volt erre a két pofonra.
márc. 6
8:24
Bundesliga: Robben irdatlan nagy rekorddöntésre készül (She)
Hatalmas Bundesliga-rekordot állíthat fel Arjen Robben, a Bayern München holland futballistája: a bajorok tízese a Bundesliga 24. fordulójában századik bajnoki sikerét jegyezheti fel – sokkal korábban érheti el a bűvös százast, mint korábban bárki a német profi élvonal történetében.
márc. 6
8:42
Ajánló: nagy meccs vár Dárdaiékra; itthon Paks-PAFC (She)
Kiemelten fontos meccs vár péntek este Dárdai Pál csapatára, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a bennmaradásért küzdő Herthára: a 14. helyen álló berliniek a sereghajtó Stuttgarthoz látogatnak. Ezen kívül a topligák közül Franciaországban és a spanyol élvonalban rendeznek egy-egy meccset pénteken. Nálunk, az NB I-ben a Puskás Akadémia Paksra látogat.
márc. 6
8:44
Dinamo: tárgyalás Dzsudzsákkal - hosszú táv vagy távozás (She)
Vörösbaranyi József, az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszkva légiósának, Dzsudzsák Balázsnak a menedzsere elmondta, a klub és a játékos márciusban tárgyalóasztalhoz ül, ahol eldől, hosszú távú szerződést írnak alá a felek, vagy a szélső máshol folytatja pályafutását.
márc. 6
8:46
Videó: senki sem kapcsolja le úgy a villanyt, mint Pirlo (She)
Kedves videó jelent meg Andrea Pirlóról. A felvételen a Juventus labdarúgója sajátos stílusban szünteti meg a világítást.
márc. 6
9:00
Videó: megoldotta az újságírókérdést, övön alul ütötte a riportert (She)
Bahram Afsarzade, a patinás iráni Eszteglal labdarúgócsapatának elnöke meglehetősen egyszerű módszerrel hárította el a sajtó kellemetlenkedését – mondata befejezése után egy sunyi mozdulattal övön alul ütötte meg a kérdező riportert, majd elsétált.
márc. 6
9:18
FTC: az ETO is részesedik, ha értékesítik Varga Rolandot (She)
Ha a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a jövőben értékesíti Varga Rolandot, a Győri ETO is részesedik az átigazolás összegéből.
márc. 6
9:33
Karrier: Itáliában is csődöt mondott a világbajnok támadó (Agroinform)
Podolski a szezon végéig került Milánó kék-fekete felébe, de valószínűleg nem marasztalják majd a csapatnál.
márc. 6
9:36
Nehéz hétvége előtt az FTC, az Érd és a Füred (Infostart)
A női kézilabda KEK-ben érdekelt FTC-re és az EHF Kupás Érdre a negyeddöntő vár, a Balatonfüred férfi csapata a legnehezebb idegenbeli mérkőzésére készül a férfi EHF Kupában, a női BL-ben címvédő Győr tét nélkül fogadja a Nagybányát (Baia Mare), a Veszprém pedig a százszázalékos alapszakaszért játszik Szkopjéban a férfi SEHA Ligában a hétvégén.
márc. 6
9:36
DVTK: újabb egyeztetések a diósgyőri stadion ügyében (She)
A héten a miskolci városházán újabb egyeztetést tartottak az új diósgyőri labdarúgó-stadion ügyében.
márc. 6
9:54
Baj van! Alonso lehet, hogy többé nem versenyezhet (Blikk)
Barcelona – Vége Fernando ALonso (33) pályafutásának? A brit Mirror című lap sokkoló hírrel állt elő: információik szerint elképzelhető, hogy a kétszeres világbajnok soha nem tér vissza a Forma-1-be.
márc. 6
9:54
F1: „Fernando vagyok, gokartozok” - 20 év esett ki Alonso életéből? (She)
Ijesztő tesztbalesetét követően rövid emlékezetkiesésben szenvedett Fernando Alonso, a McLaren spanyol Formula–1-es pilótája. A spanyol El País azt állítja, Alonso balesete után ugyan tudta, hogy ki ő, de húsz év kiesett életéből – azt állította, gokartozik és álma a Formula–1. Hivatalos megerősítés természetesen nincs, az állítást a McLaren és Alonso sem kommentálta.
márc. 6
9:56
MLS: az Eurosport közvetíti Európában a meccseket (She)
Az Eurosport és a Major League Soccer (MLS) megállapodást írt alá, amelynek keretében ez év márciusától az Eurosport közvetíti Európában (kivéve az Egyesült Királyságot) az amerikai profi labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit.
márc. 6
10:12
Kaká, David Villa és Németh Krisztián egy bajnokságban (Infostart)
A címvédő Los Angeles Galaxy és Chicago Fire pénteki összecsapásával rajtol az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) 2015-ös szezonja, amelyben több új sztárjátékos, és Németh Krisztián személyében egy magyar válogatott is megmutathatja magát.
márc. 6
10:12
Juventus: meglepő fordulat, Pogba marad az „zebráknál”? (She)
Paul Pogba, a Serie A-ban szereplő Juventus csillaga még nem tudja, hol folytatja pályafutását, és ügynöke, Mino Raiola szerint az sincs kizárva, hogy ügyfele marad a torinóiaknál.
márc. 6
10:14
NB I: „A Puskás Akadémiára oda kell figyelni!” (She)
A Paksi FC ma a Puskás Akadémia FC ellen lép pályára a labdarúgó NB I 19. fordulójában. A találkozó előtt a tolnaiak részéről Csertői Aurél vezetőedző és a Győrből szerződtetett védő, Lenzsér Bence nyilatkozott a paksifc.hu-nak.
márc. 6
10:16
Videó: férfierővel bombázott be egy időn túli szabaddobást (She)
Nem mindennapi jelenet a román női kézilabda-bajnokságból: a CSM Bucuresti–HCM Baia Mare (29–23) meccs első félidejének végén a hazaiak még elvégezhettek egy időn túli szabaddobást kilenc méterről. A svéd Linnea Torstenson kezébe adták a labdát...
márc. 6
10:27
Magyar foci: Jön a zöld-fehér rangadó és a DVSC-Újpest (Agroinform)
Ferencváros-Győr és a Debrecen-Újpest a hét slágermeccse az NB I-ben. Naná, hogy mindkét találkozóra van tippünk!
márc. 6
10:30
Csipes Ferenc 50 éves (Infostart)
Vasárnap ünnepli ötvenedik születésnapját Csipes Ferenc olimpiai és nyolcszoros világbajnok kajakozó. Az MTVA Sajtó- és Fotóarchívumának portréja:
márc. 6
10:30
PL: Özil a könnyebb utat választotta az Arsenallal - Scholes (She)
Paul Scholes, a Manchester United korábbi labdarúgója szerint Mesut Özil belekényelmesedett az Arsenal játékába.
márc. 6
11:06
Videó: Ödegaard gólpassza CR-nek - élesben is menne? (She)
Martin Ödegaard egyre jobban beilleszkedik a Real Madrid életébe. A 16 éves norvég tehetség egyelőre a Real Madrid Castillát erősíti, de Carlo Ancelottinak annyira megtetszett a fejlődése, hogy meghívta edzésre az első csapathoz. Az alábbi felvételen szép gólpasszt adott Cristiano Ronaldónak.
márc. 6
11:08
Labdarúgás: az NB I-es stadion helyére városligetet terveznek (She)
Bár a pécsi stadionépítésről a végleges döntés még nem született meg, a városvezetés már azon gondolkodik, hogy mit tervezhetne a PMFC otthonául szolgáló jelenlegi létesítmény helyére.
márc. 6
11:24
NFL: saját autóját „lopta el” a Houston Texans játékosa (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Houston Texans söprögetőjét, a 23 esztendős D. J. Swearingert biztosan nem az eszéért szeretik a csapatnál…
márc. 6
11:26
Légiósok: Simon Krisztiánra a hétvégén már számít edzője (She)
Bár Simon Krisztián kihagyta az 1860 München legutóbbi bajnokiját a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, a hétvégén újra számol vele edzője.
márc. 6
11:39
Tipp: Pavljucsenkova lebombázhatja a pályáról Erranit (Agroinform)
A Monterreyben zajló női tenisztorna pénteki játéknapján a Pavljucsenkova-Errani meccsből húznánk hasznot.
márc. 6
11:42
Fedett pályás Eb: Baji Balázs elődöntős 60 méter gáton (She)
Baji Balázs az ötödik legjobb idővel bejutott a péntek délutáni elődöntőbe 60 méter gáton a prágai fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon.
márc. 6
12:00
Bélfertőzés miatt kidőlt Lőrincz Tamás (Blikk)
Budapest – A háromszoros Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes birkózó, Lőrincz Tamás (28) a múlt hétvégén bélfertőzést kapott, így nem indulhat a szombaton és vasárnap sorra kerülő szombathelyi kötöttfogású birkózó Magyar Nagydíjon.
márc. 6
12:00
Haladás: hétfőre várják az olasz válogatott csatárt (She)
Hétfőn visszatér Szombathelyre, és előreláthatólag edzésbe is áll a bokasérülését Olaszországban kezeltető, háromszoros válogatott Tommaso Rocchi.
márc. 6
12:15
Bundesliga: Dárdai Stuttgartban, Stieber a Dortmund ellen (Agroinform)
Szalai Ádám Hoffenheimje pedig a magyar válogatott volt kenyéradója, a Schalke otthonában vizitál. Bundesliga előzetes.
márc. 6
12:18
Lengyelország: Kádár a 2., Holman pont nem top 10-es - átigazolások (She)
Vannak átigazolási időszakok, amikor összesen nincs tíz olyan átigazolás, amelyben egy játékosért pénzt adtak ki, ezúttal viszont 12 labdarúgóért is több mint 50 ezer eurót fizettek a klubok – írja a téli lengyel átigazolási piacot áttekintő 2x45.info.
márc. 6
12:20
Izrael: visszavonul a brutális szerelés áldozata - videó (She)
Egy évvel szörnyű sérülése után bejelentette visszavonulását Rafael Dahan, a Bnei Jehuda labdarúgója. Az izraeli játékos karrierje a tavaly tavasszal lejátszott Maccabi Haifa–Bnei Jehuda (2–2) mérkőzésen tört meg, amikor Rubén Rayos (Priskin Tamás akkori csapattársa, a Barcelona B korábbi tagja) szerelési kísérlete nyomán eltört a lába.
márc. 6
12:22
Real Madrid: döntött a brazil, akit a Barca és az MU is hívott? (She)
Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint Danilo, a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Porto brazil bekkje döntött a jövőjéről, és a nyáron a Real Madridhoz szerződik.
márc. 6
12:24
Női kézi BL: friss, dinamikus és izgalmas - kiválasztották az új trófeát (She)
Bemutatták a női kézilabda Bajnokok Ligája új trófeájára kiírt pályázatra készített műveiket a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem növendékei, a zsűri kiválasztotta a győztest.
márc. 6
12:36
Légiósok: a németek szerint Szalai kezd a Schalke ellen (She)
Szalai Ádám, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheim támadója a Kicker szerint a kezdőcsapatban lesz korábbi csapata, a Schalke ellen szombaton.
márc. 6
12:38
BL: méltó ellenfél, Ronaldinho brutális álomcsapatot rakott össze (She)
Ronaldinhót a modern futball egyik legkedveltebb játékosának tartják, pályafutása alatt hazája mellett Franciaországban, Spanyolországban és Olaszországban is kipróbálta magát, és a bajnoki címek mellett a Barcelonával 2006-ban a Bajnokok Ligája serlegét is magasba emelhette, így nem véletlen, hogy a Daily Mail „álomcsapatos” szerkesztői régóta próbálják elcsábítani a jellegzetes mosolyáról is…
márc. 6
12:54
NFL: Peyton Manning kisebb fizetéssel is folytatja (She)
A következő idényben is játszik Peyton Manning, a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Denver Broncos irányítója, aki így 18. szezonjára kezdi meg a felkészülést.
márc. 6
13:27
EURO 2016: Hétfőn indul a jegyárusítás a görögök elleni meccsre (Agroinform)
Jövő héten kezdődik a jegyárusítás, a tikettek pedig március 29-ig lesznek kedvezményesek.
márc. 6
13:30
Nehezen legyőzhető ellenfélnek tartja a Győrt a nagybányai HCM (Infostart)
Nehezen legyőzhető ellenfélnek tartja a címvédő Győri Audi ETO-t a HCM Baia Mare női kézilabdacsapatának edzője, aki a két együttes vasárnapi győri Bajnokok Ligája-mérkőzése előtt az emaramures.ro román portálnak nyilatkozott az esélyekről.
márc. 6
13:30
Autósport: megrongálódott a mugellói pálya - képek (She)
A 140-160 km/h-t is elérő széllökések megrongálták a mugellói versenypályát, többek között a célegyeneseben a lámpákat tartó állványzat is megsérült. Jelenleg is lázas munka folyik, hogy időben végezzenek a javítással a hétvégi motorverseny előtt. A Scuderia Ferrari tulajdonában levő pályán Formula–1-es teszteket szokott végezni az olasz istálló, és májusban itt rendezik a MotoGP Olasz Nagydíjat.
márc. 6
13:32
Hollandia: Vida megbetegedett, de vasárnap talán játszhat (She)
A holland másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő De Graafschap magyar légiósa, Vida Kristopher az omroepgelderland.nl edzésbeszámolója szerint péntekre megbetegedett, ennek ellenére lehet, hogy vasárnap már pályára tud lépni.
márc. 6
13:48
Az Eger "vendégként" verte tíz góllal a Debrecent (Infostart)
Bár odahaza játszott, a kiírás szerint vendégként szerepelt az Eger a Debrecen ellen, amely nem tudta szoros meccsre késztetni a bajnoki címvédőt a férfi vízilabda ob péntek déli mérkőzésén.
márc. 6
13:48
Videó: metrós balhé - kemény ütések a Chelsea-Spurs után (She)
A múlt vasárnapi Chelsea–Tottenham angol Ligakupa-döntő után a metróban eleinte jól megfértek egymás mellett a két csapat szurkolói, de aztán kőkemény ütéseknek is tanúi lehettek a jelenlévők.
márc. 6
13:50
Ifj. Tóth és a Peugeot visszatér az Eger-ralin (Infostart)
Mintegy kétszáz résztvevőre számítanak a március 27. és 29. közötti X. Eger-ralin a szervezők.
márc. 6
13:50
Bundesliga: le az álarcokkal! Sárga a maszkos gólörömökért (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) játékvezetői bizottsága levélben szólította fel az első- és másodosztályú bajnokság csapatait, hogy játékosai fejezzék be a gólörömök közbeni maszkok felöltését, különben mérlegelés nélkül sárga lapot kapnak.

Keresés