2015. március 20. péntek

márc. 20
0:12
NS: Reszkess, Pali!; győri kétségek - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
márc. 20
0:16
Újpest: Vignjevics a nyártól a Standard vezetőedzője lehet (She)
A Nemzeti Sport úgy értesült, hogy Kovács Zoltán sportigazgató után újabb távozója lehet az Újpest labdarúgócsapatának, ugyanis belgiumi információk szerint Nebojsa Vignjevicsre nyártól a Standard Liege vezetőedzőjeként számítanak.
márc. 20
6:12
Rekordmezőny a budapesti párbajtőr hétvégén (Infostart)
A vívó világkupa-sorozat új lebonyolítási rendszerében először kerül sor Budapesten egyidejűleg férfi és női párbajtőr Grand Prix-re, amelyre a nevezések alapján több mint ötszáz indulót várnak a szervezők.
márc. 20
7:24
NBA: elképesztő karriercsúcs - Harden 50 pontot szórt (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján sorozatban a harmadik győzelmét aratta, és ezzel a Nyugati főcsoport harmadik helyén áll a Houston Rockets. A Denver elleni, 118–108-as sikerből elképesztő karriercsúccsal, 50 ponttal (és 10 lepattanóval) vette ki a részét James Harden.
márc. 20
8:00
Férfi kosár: újra kell játszani a Nyíregyháza-MAFC meccset (She)
A férfi kosárlabda NB I középszakaszában 71–71-es állásnál áramszünet miatt félbeszakadt Marso-Nyíregyházi KK–MAFC mérkőzést a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége versenybizottságának döntése értelmében újra kell játszani.
márc. 20
8:02
Jégkorong MK: megvan a négyes döntő sorsolása (She)
A címvédő Dab.Docler a Mol Liga-győztesével, a Miskolci Jegesmedvék csapatával, az osztrák ligából szerdán búcsúzott Fehérvár AV19 pedig a Debrecennel találkozik a jégkorong Magyar Kupa elődöntőjében.
márc. 20
8:36
NHL: Jágr újabb gólja - ötödik az örökranglistán (She)
Jaromír Jágr 718. góljával immár egyedül áll az örökranglista ötödik helyén az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján.
márc. 20
8:54
Női kézi BL: a legjobban öltözött szurkolóknak irány Budapest (She)
Már csak ötven nap van hátra a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjéig. A Papp László Budapest Sportarénában 12 ezer szurkoló követheti majd élőben az eseményeket május 9-10-én, most az ötven napos visszaszámlálás alkalmából egy játék keretében 2x2 fős belépőt ajánlanak fel.
márc. 20
9:30
Van Gaal Manchesterből vonul vissza (Infostart)
A Manchester United az utolsó csapata Louis van Gaalnak, a holland labdarúgóedző ugyanis bejelentette, visszavonul, amikor munkája véget ér az Old Traffordon.
márc. 20
9:30
Edzősors: Van Gaal Manchesterből vonul vissza (She)
A Manchester United az utolsó csapata Louis van Gaalnak, a holland labdarúgóedző ugyanis bejelentette, visszavonul, amikor munkája véget ér az Old Traffordon.
márc. 20
9:30
El Clásico: Mintha a Ferrarit és a Lamborghinit hasonlítanánk össze (Agroinform)
Shkodra Mustafi szerint nehéz különbséget tenni Ronaldo és Messi között - mindkét játékos életveszélyes.
márc. 20
9:32
Férfi kosár NB I: újrajátszást rendelt el az MKOSZ (She)
A férfi NB I középszakaszában 71–71-es állásnál áramszünet miatt félbeszakadt Marso-Nyíregyháza KK–MAFC mérkőzést a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége versenybizottságának döntése értelmében újra kell játszani.
márc. 20
9:33
Golfozni és borozni fog Van Gaal (Metropol)
Louis van Gaal holland labdarúgóedző bejelentette, visszavonul, amikor munkája véget ér az Old Traffordon.
márc. 20
9:48
NHL - Jagr megelőzte Espositót az örökrangsorban (Infostart)
Jaromir Jagr 718. góljával immár egyedül áll az örökranglista ötödik helyén az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
márc. 20
9:48
PL: 2 szezon, 7 gól - meglepte magát egy Batmobillal - kép (She)
Steven Fletcherrel pályafutása alatt talán összesen sem foglalkozott annyit a nemzetközi média, mint az elmúlt napokban. Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Sunderland 27 esztendős skót csatára most sem a teljesítményével hívta fel magára a figyelmet, hanem egy meglepő autóvásárlással.
márc. 20
10:24
Liverpool: 50 millióért vinnék Sterlinget, Walcott pótolhatja (She)
Szigetországi lapértesülések szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool már meg is találta Raheem Sterling lehetséges alternatíváját.
márc. 20
10:24
Indian Wells-i tenisztorna: Murray simán, Djokovics játék nélkül jutott tovább (Agroinform)
Összefoglaltuk az Indian Wells-i tenisztorna csütörtöki játéknapjának történéseit.
márc. 20
10:42
Videó: „elbaltázott” Ajax-szöglet, a játékvezető bánta (She)
Mint megírtuk, az Ajax 2–1-re legyőzte a Dnyipro Dnyipropetrovszk labdarúgócsapatát az Európa-ligában. A találkozón a hazaiak középpályása, Riechedly Bazoer az alapvonali játékvezetőt „vette célba” az egyik szögletnél. Íme!
márc. 20
10:44
PSG: a Juve elhappolná az MU és az Arsenal elől Cavanit (She)
Olasz lapértesülés szerint az olasz Juventus készen áll, hogy nyáron szerződtesse a Manchester United és az Arsenal által is kiszemelt Edinson Cavanit.
márc. 20
10:46
Rio 2016: egyetértés nélkül nem indulhat közös brit csapat (She)
Csak akkor indulhatnak közös brit futballcsapatok a 2016-os Rio de Janerió-i olimpián, ha a skót, a walesi és az északír szövetség is áldását adja az angolok kezdeményezésére.
márc. 20
11:00
Bundesliga: Összecsap Dárdai és Stieber (Agroinform)
Szalai Hoffenheimje pedig Paderbornba utazik. A Bayernre könnyed siker vár, a Dortmund megizzadhat. Bundesliga előzetes.
márc. 20
11:18
Premier League - Liverpoolban lesz a forduló legfontosabb meccse (Infostart)
A remek formában futballozó ötödik FC Liverpool az egy hellyel előtte álló Manchester Unitedet fogadja vasárnap az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának rangadóján, amelyen mindkét csapat számára az élmezőnyben maradás a tét.
márc. 20
11:18
Magyar-görög: Szamarasz nélkül, Kacuranisszal jönnek a vendégek (She)
Sergio Markarián, a görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte keretét a mieink elleni budapesti Eb-selejtezőre.
márc. 20
11:20
Bajnokok Ligája: A Juventus képes bárkit legyőzni - Morata (She)
A Juventus spanyol támadója, Álvaro Morata nem aggódik túlzottan a BL negyedöntőjének sorsolása előtt, véleménye szerint bárkit képesek legyőzni.
márc. 20
11:54
Újpest: már tárgyalnak a Standarddal a védőről (She)
Korábban már jeleztük, hogy a belga élvonalbeli Standard Liege labdarúgócsapatánál elégedettek az Újpesttől kölcsönvett kolumbiai Darwin Andradéval, a legújabb hírek szerint már elkezdődtek az egyeztetések a klubok között, mert a belgák szeretnék végleg szerződtetni a 24 éves védőt.
márc. 20
11:54
NB I: Vasárnap keleti rangadó! (Agroinform)
Újabb kör az NB I-ben, ennek megfelelően a hatharom.com csapata négy tippel készült a fordulóra.
márc. 20
11:56
Real: A miénk a történelem legjobb csapata - Benzema (She)
Karim Benzema a labdarúgás történetének legjobb csapataként aposztrofálta a Real Madridot a hétvégi el Clásico előtt.
márc. 20
11:56
UEFA: Madridi derbi a BL-ben, Wolfsburg-Napoli az EL-ben (Agroinform)
Jön a tavalyi döntő visszavágója, Zlatan Ibrahimovic pedig megint megkapta a Barcelonát.
márc. 20
12:30
BL: Összesorsolták a két madridi riválist! (Infostart)
Sorsoltak a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A legjobb nyolc között az alábbi mérkőzések lesznek:
márc. 20
12:48
Videó: fejbe rúgták a földön fekvő csatárt, bunyó lett belőle (She)
Dupla „ütést” mértek Cristhian Lagos Navarróra a Herediano–América (3–0) CONCACAF Bajnokok Ligája labdarúgó-mérkőzésen. A hazaiak csatárát előbb Michael Antonio Arroyo küldte földre, majd Paolo Goltz rúgta meg. Utóbbi megúszta kiállítás nélkül. Ön mit ítélt volna?
márc. 20
12:50
BL: a múlt a Real mellett, kiegyenlített PSG-Barca párharc (She)
Sorsoltak Nyonban. A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében PSG–Barcelona, Atlético Madrid–Real Madrid, Porto–Bayern München és Juventus–Monaco párharcot rendeznek. Melyik párharcban hogyan teljesítettek eddig egymás ellen a felek a nemzetközi porondon? Most megmutatjuk.
márc. 20
12:51
Itt vannak a BL-negyeddöntő párosításai (Metropol)
A címvédő Real Madrid tavalyi finálés ellenfelével és városi riválisával, az Atlético Madriddal találkozik.
márc. 20
12:52
Férfi kézi: horvát válogatott átlövővel erősített a Veszprém (She)
Ivan Sliskovic személyében horvát válogatott balátlövővel erősített az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata. A Celje idény végén szabadon igazolhatóvá váló játékosa négyéves szerződést kötött a magyar bajnokkal.
márc. 20
13:24
Videó: Geráék lerúgták a vakolatot - harc a kirekesztés ellen (She)
Gera Zoltán és Somália főszereplésével, valamint Gyömbér Gábor, Roland Lamah, Cristian Ramírez, Dibusz Dénes és Böde Dániel közreműködésével újabb kampányfilmet készített a Ferencvárosi Torna Club a kirekesztés ellen. A mottó: „mindig keményen játszunk a kirekesztés ellen is”, és hogy nem számít a bőrszín, nekünk „csak a szívünk zöld-fehér”.
márc. 20
13:26
Európa-liga: Sevilla-Zenit és Wolfsburg-Napoli a negyeddöntőben (She)
A Bajnokok Ligája után az Európa-ligában is elkészítették a negyeddöntő párosítását. A címvédő Sevilla a Zenit ellen készülhet, a Wolfsburg–Napoli ígérkezik még slágerösszecsapásnak.
márc. 20
13:28
Férfi kézi: Sótonyi hosszabbított Csurgón - hivatalos (She)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Csurgó hivatalos honlapján jelentette be, hogy két évvel meghosszabbította vezetőedzője, Sótonyi László szerződését.
márc. 20
13:42
Hatalmas pénzt kapnak kompenzációként a klubok - Labdarúgó vb (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) 209 millió dollárt (közel 60 milliárd forint) oszt szét azon klubok között, amelyeknek játékosai részt vesznek a 2018-as oroszországi világbajnokságon. Ugyanez az összeg érvényes a 2022-es katari vb-re is.
márc. 20
13:42
BL: A Monaco nem véletlenül negyeddöntős - Nedved (She)
Pavel Nedved, a Juventus labdarúgócsapatának sportigazgatója szerint a Monaco nem véletlenül jutott be a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, így vehetik félvállról a hercegségbeliek elleni párharcot.
márc. 20
13:42
Indian Wells-i tenisztorna: Egy lépésre a Federer-Nadal álomelődöntőtől (Agroinform)
Pénteken a hölgyeknél kialakul a döntő párosítása, míg az uraknál a legjobb négy közé jutás a tét Indian Wellsben.
márc. 20
14:00
Foci-vb: hatalmas pénzt kapnak kompenzációként a klubok (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 209 millió dollárt (csaknem 60 milliárd forintot) oszt szét azon klubok között, amelyeknek játékosai részt vesznek a 2018-as oroszországi világbajnokságon. Ugyanez az összeg érvényes a 2022-es katari vb-re is.
márc. 20
14:02
Olaszország: óriási magyar kapusbravúr a hét védései között (She)
Az olasz harmadosztályban szereplő Reggina magyar kapusa, Kovácsik Ádám hatalmas bravúrja is bekerült a Lega Pro legutóbbi fordulójának tíz legnagyobb védése közé.
márc. 20
14:18
Spanyolország: Mata kimarad, Vitolo bemutatkozhat - a keret (She)
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya keretet hirdetett az Ukrajna elleni Európa-bajnoki selejtezőre és a Hollandia elleni felkészülési mérkőzésre.
márc. 20
14:20
Női kosár NB I: a PINKK óvása után újrajátsszák a győri meccset (She)
A PINKK Pécs megóvta a női kosárlabda NB I negyeddöntőjének első meccsét, mert a játékvezetők nem engedték, hogy négy légiós lépjen pályára a színeikben. A kosárlabda-szövetség helyt adott az óvásnak, ugyanis a „háromlégiós” szabály csak az alapszakaszra vonatkozik.
márc. 20
14:22
El: Joggal fütyültek a szurkolók, az én hibám a kiesés - Mancini (She)
Roberto Mancini, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője vállalta a felelősséget a Wolfsburg elleni vereségért, a milánóiak 5–2-es összesítéssel búcsúztak az Európa-ligától.
márc. 20
14:24
BL: Neuer 18 évesen megismerte a fantasztikus Porto-tábort (She)
Manuel Neuer még a Schalke ifjú labdarúgója volt, amikor lenyűgözte a Porto szurkolótábora. A világbajnok német kapus néhány hét múlva a Bayern München színeiben, a BL negyeddöntőjében tapasztalhatja meg a portugál hívek fanatizmusát.
márc. 20
14:27
A londiner államtitka (Behaviour)
Ha volna kedvünk, nevethetnénk a szerelemes Hende Csabán, a titkokba öltözött Lázár Jánoson, és az összes rejtélyes utazón.
márc. 20
14:36
Újpest: megérkezett az engedélye a montenegrói gólvágónak (She)
Ha az edzői stáb úgy dönt, szombaton, a Budapest Honvéd elleni bajnoki mérkőzésen pályára léphet az Újpest játékosa, Mihailo Perovics, akinek megérkezett a játékengedélye – olvasható az ujpestfc.hu-n.
márc. 20
14:54
Horvát válogatott kézilabdással erősít a Veszprém (Infostart)
Négyéves szerződést írt alá Ivan Sliskovic horvát válogatott átlövő az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatához.
márc. 20
14:54
Vitorlázás: még legalább három hét Fa Nándoréknak a cél (She)
Fa Nándor, a Spirit of Hungary kormányosa társához, az új-zélandi Conrad Colmanhez hasonlóan élvezi, hogy jelenleg már az Atlanti-óceánon jó tempóban haladnak a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen, melyen még legalább három hét vár rájuk a célba érésig.
márc. 20
15:12
Sílövő-vb: Mäkäräinen sikerével szorongatja Domracsevát (She)
Pénteken a nők 7.5 km-es sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az oroszországi Hanti-Manszjszkban. A győzelmet a finn Kaisa Mäkäräinen szerezte meg a német Laura Dahlmeier és a fehérorosz Darja Domracseva előtt.

Keresés