2015. március 20. péntek

márc. 20
15:14
Man. City: kiárusításra készül Manszur sejk a BL-kiesés után (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City jócskán az elvárások alatt teljesít. Szerda este kiesett a Barcelona ellen a Bajnokok Ligájából, az FA-kupában a Middlesbrough búcsúztatta a csapatot, a Premier League-ben hatpontos hátrányból követi az eggyel kevesebb mérkőzést játszó Chelsea-t. Manszúr sejk türelme elfogyott, a nyáron nagy játékosmozgásra számítanak a…
márc. 20
15:48
La Liga: Naná, hogy az El Clásicóra is van tippünk a hétvégén! (Agroinform)
Barcelona-Real Madrid lesz a 28. forduló slágermérkőzése, amelyre természetesen mi is merünk tippet ajánlani.
márc. 20
16:06
Evezés: szombaton rangos verseny lesz a Margitszigeten (She)
Már majdnem minden készen áll a csaknem 600 versenyző és kísérőik, valamint a meghívott vendégek és nézők fogadására a Margitszigeten, ahol szombaton a 25. gróf Széchenyi István Emlékversenyre és ötödik Nemzetközi Budapest Kupára kerül sor. Az időjósok biztató előjelzést adtak holnapra, az egyetlen aggodalomra okot adó esemény az olasz légiforgalmi irányítók pénteki sztrájkja, ami…
márc. 20
16:08
KTE: hosszabbított a kecskemétiek NB I-es rekordere (She)
Vladan Szavics 2016. június 30-ig szerződést hosszabbított a Kecskeméti TE labdarúgócsapatával.
márc. 20
17:00
F1: mit tenne, ha összefutna Hamiltonnal? Biztos, nem ezt! (She)
Olvasóink körében nagy valószínűséggel mindenki tudja, ki Lewis Hamilton. A Formula–1-es Mercedes istálló brit pilótáját azonban nem mindenhol szúrják ki. Most épp Ausztráliában kezelte őt átlagemberként az autósportok világában nem túl járatos család.
márc. 20
17:02
NB I: Mátyus szerint jobbak a korábbi csapatánál (She)
A Ferencváros elleni bravúros döntetlent követően a Lombard Pápa következik a bajnokságban a Nyíregyháza Spartacus számára. Mátyus János, a nyírségiek vezetőedzője az ősszel dolgozott a szombati ellenfelénél, azaz jól ismeri a pápaiakat.
márc. 20
17:36
A FIFA 2017-ben dönt a 2026-os vb helyszínéről (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) 2017 májusában dönt a 2026-os világbajnokság helyszínéről.
márc. 20
17:36
Kosár: tömegverekedés miatt egy órát csúszott a meccs - videó (She)
Szurkolói rendbontás miatt egyórás késéssel kezdődött el az Alba Berlin–Galatasaray mérkőzés a férfi kosárlabda Euroliga középdöntőjének 11. fordulójában. Az összetűzés egy német transzparens miatt alakult ki, a csarnokban lévő mintegy ezer török drukker egy része megtámadta a hazai szektort. A tömegverekedésben néhány néző megsérült, a találkozót a berlini együttes nyerte meg 75–68-ra.
márc. 20
17:38
NB II: Prukner bravúrponttal tért vissza a Kaposvár kispadjára (She)
A labdarúgó NB II éllovasa, a Vasas a 20. forduló mérkőzésén gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Kaposvári Rákóczival.
márc. 20
17:54
Férfi röplabda NB I: máris elődöntős a Kazincbarcika (She)
A pénteki harmadik mérkőzésen is magabiztosan győzött a Kazincbarcika a Sümeggel szembeni negyeddöntős párharcban, ezzel bejutott a férfi röplabda NB I elődöntőjébe.
márc. 20
17:56
MU: hosszabbított az angol válogatott középpályás (She)
Egy évvel meghosszabbította szerződését Michael Carrick, a Manchester United angol válogatott labdarúgója. az új megállapodás értelmében a középpályás 2016 nyaráig marad a „vörös ördögöknél".
márc. 20
18:12
NB II: Horváth Ferenc visszatért korábbi klubjához - hivatalos (She)
A Szigetszentmiklósi TK-Erima hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy Horváth Ferenc követi a vezetőedzői poszton a héten menesztett Székely Tibort.
márc. 20
18:12
Bajnokok Ligája: Valóban ennyire esélytelen az Atlético Madrid és a PSG? (Agroinform)
Melyik "kiscsapat" fog meglepetést okozni a negyeddöntőkben? Úgy tűnik, a bukik biztosak a négy elődöntős csapatban.
márc. 20
18:14
Cselgáncs: Csernoviczki Éva ötödik lett a tbiliszi GP-n (She)
A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva ötödik lett a cselgáncsozók tbiliszi Grand Prix-versenyének pénteki nyitónapján.
márc. 20
18:30
Asztalitenisz World Tour: Póta jól kezdett Brémában (She)
Póta Georgina sikerrel vette a pénteki első fordulót, ezzel bejutott a legjobb 16 közé Brémában, az asztaliteniszezők World Tour-sorozatának 220 ezer dollár összdíjazású versenyén.
márc. 20
19:06
Tavaly rekordbevétele volt a FIFA-nak (Infostart)
A tavalyi világbajnokságnak köszönhetően rekordot jelentő, több mint kétmilliárd dolláros bevétele volt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnek (FIFA) 2014-ben.
márc. 20
19:06
NB I: Paks-Haladás mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Paksi FC–Szombathelyi Haladás (Sport1) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 20
19:08
Vb 2018: május 30-án döntenek a kontinentális kvótákról (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) május 30-án dönt arról, hogy az egyes kontinensek hány kvótát kapnak a 2018-as oroszországi világbajnokságra.
márc. 20
19:24
MU: „A Bayern, a Barca, a Real 15 ponttal megnyerné a PL-t” (She)
Súlyos kritikával illette az európai kupaporondtól elbúcsúzó angol csapatokat Paul Scholes, a Manchester United legendás játékosa. A korábbi kiváló középpályás úgy véli, a Bayern München, a Barcelona vagy a Real Madrid utcahosszal nyerné meg a Premier League-et – de a PSG és a Juventus is jó esélyekkel szállna harcba a bajnoki címért.
márc. 20
19:26
F1: hivatalosan is törölték a programból a Német Nagydíjat (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) motorsport világtanácsa pénteki, genfi ülésén hivatalosan is törölte a Formula–1 idei versenynaptárából a Német Nagydíjat.
márc. 20
19:42
Az alapszakasz gólkirálya lett a japán kézilabdázó - fotók! (Blikk)
Balmazújváros — Különleges légiós segítségével próbálja meg kivívni az élvonalban maradást a Balmazújváros férfikézilabda-csapata.
márc. 20
20:00
Törölték az idei programból a Német Nagydíjat (Infostart)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) motorsport világtanácsa pénteki, genfi ülésén hivatalosan is törölte a Forma-1 idei versenynaptárából a Német Nagydíjat.
márc. 20
20:00
Férfi kézi NB I: a Cegléd súlyos verést mért a Gyöngyösre (She)
A Cegléd a szoros első félidő után (14–13) nagykülönbségű győzelmet aratott a Gyöngyös felett a férfi kézilabda NB I alsóházi rájátszásának negyedik fordulójában: a hazaiak 33–24-re múlták fel Gulyás István együttesét.
márc. 20
20:02
NBA: fájdalom kínozza, Durant határozatlan ideig pihenőn (She)
Az előző szezon legértékesebb játékosának választott Kevin Durant sérülés miatt egy hónapja nem játszott mérkőzést, és – mint a pénteki bejelentésből kiderült – határozatlan ideig továbbra sem számíthat rá az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő, a rájátszásért nagy harcot vívó Oklahoma City Thunder.
márc. 20
20:03
Törölték a Német Nagydíjat (Metropol)
Németországban 1960 óta először nem rendeznek Forma-1-es versenyt.
márc. 20
20:04
Videó: alsógatyában trükközik otthon a Barca klasszisa (She)
Az edzések között is fejleszti magát Neymar, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona brazil klasszisa. Ide kattintva megnézheti, milyen látványos megoldásokra képes stoplis és mez nélkül a támadó!
márc. 20
20:18
Férfi kosár NB I: szolnoki siker a rangadón (She)
A címvédő Szolnok péntek este hazai pályán magabiztosan nyert az alapszakaszgyőztes Atomerőmű SE ellen a férfi kosárlabda NB I középszakaszának felsőházi rangadóján.
márc. 20
20:20
Chelsea: Mourinhónak „nem kell” Pogba, Loftus-Cheeket preferálja (She)
Paul Pogba, a Juventus futballcsapatának középpályása közel két hónapra kidőlt a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján elszenvedett sérülése miatt. Felröppent a hír, hogy a francia játékos a Chelsea-hez igazolhat, de José Mourinho, a londoni csapat menedzsere cáfolta a pletykát.
márc. 20
20:36
Még legalább három hét Fa Nándoréknak a cél (Infostart)
Fa Nándor, a Spirit of Hungary kormányosa társához, az új-zélandi Conrad Colmanhez hasonlóan élvezi, hogy jelenleg már az Atlanti-óceánon jó tempóban haladnak a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen, melyen még legalább három hét vár rájuk a célba érésig.
márc. 20
20:36
Bundesliga 2.: korábbi barcás mentett pontot Simonéknak (She)
A Simon Krisztiánt végig a soraiban tudó 1860 München hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a hozzá hasonlóan kiesés ellen küzdő Aalennel a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 26. fordulójának pénteki játéknapján.
márc. 20
20:38
Videó: Thomas Doll a helyszínen nézte a Paks-Haladás meccset (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll akkor sem pihen, amikor csapata nem játszik. A német szakember a 2–1-es szombathelyi sikert hozó Paks–Haladás mérkőzést tekintette meg a helyszínen. Doll tanítványai vasárnap 16.30 órától az MTK ellen lépnek pályára hazai pályán.
márc. 20
20:54
Videó: alsónadrágban trükközik otthon a Barca klasszisa (She)
Az edzések között is fejleszti magát Neymar, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Barcelona brazil klasszisa. Ide kattintva megnézheti, milyen látványos megoldásokra képes stoplis és mez nélkül a támadó!
márc. 20
20:56
Vívás: három magyar férfi a budapesti GP főtábláján (She)
Három magyar párbajtőröző léphet pástra vasárnap a férfiak versenyének 64-es főtábláján a budapesti WestEnd Grand Prix-n.
márc. 20
21:12
Spanyolország: a Barca nagyon szeretne a Bernabéuba menni (She)
A Barcelona és az Athletic Bilbao vezetősége petíciót nyújtott be a Spanyol Labdarúgó-szövetséghez, hogy a Real Madrid otthonául szolgáló Santiago Bernabéu Stadionban rendezzék meg a spanyol Király-kupa május 30-i döntőjét.
márc. 20
21:14
Videó: fenekére tetováltatta a drukker a gólszerző csatár nevét (She)
Samantha Eldridge, az Aston Villa szurkolója szavatartó hölgy. Kedvencei hétvégi Sunderland elleni mérkőzése előtt Twitteren ígéretet tett, hogy amennyiben Gabriel Agbonlahor betalál, a fenekére tetováltatja a támadó nevét. Ahogy az már lenni szokott, a csatár duplázott a találkozón, a 33 éves hölgy pedig videofelvétellel bizonyította: betartotta fogadalmát.
márc. 20
21:30
Labdarúgó NB I - Pakson győzött a Haladás (Infostart)
A Szombathelyi Haladás 2-1-re győzött a csaknem 30 percig emberhátrányban futballozó Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.
márc. 20
21:30
Tenisz: Federer sziporkázott - Berdych után jöhet Nadal? (She)
A négyszeres győztes Roger Federer szenzációs játékkal 6:4, 6:0-ra legyőzte a kilencedik helyen kiemelt cseh Tomás Berdychet az Indian Wellsben zajló kemény pályás férfi tenisztorna negyeddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb négy közé, ahol a kanadai Milos Raoniccsal vagy a spanyol Rafael Nadallal találkozik.
márc. 20
21:33
Pakson győzött a Haladás (Metropol)
A Haladásnak ezzel megszakadt a kilenc meccs óta tartó idegenbeli nyeretlenségi sorozata.
márc. 20
21:48
NB I: Félretesszük a barátságot Mátyussal - Szűcs Lajos (She)
Szűcs Lajos, a labdarúgó NB I 13. helyén álló Lombard Pápa kapusa győzelemre számít a Nyíregyháza elleni szombati presztízsmeccsen, amelyen éppen a pápaiak korábbi trénere ül majd a vendég nyírségiek kispadján.
márc. 20
22:06
Hosszabbítás: Dibusz Dénessel Barcstól Feröerig (She)
Hosszabbítás: a Nemzeti Sport szombati mellékletéből ajánljuk.
márc. 20
22:08
NB I: Ha így focizunk, annak örülni kell - Csertői (She)
A Haladás 2 –1-re nyert Pakson a labdarúgó NB I huszonegyedik fordulójának nyitó mérkőzésén. Szentes Lázár, a szombathelyiek edzője a lefújás után az eredménnyel elégedett volt, a játékkal már nem annyira, míg a hazaiak mestere, Csertői Aurél homályosan fogalmazta meg véleményét.
márc. 20
22:09
Indian Wells: Federer elődöntős (Metropol)
Roger Federer magabiztosan, két játszmában nyert cseh Tomas Berdych ellen.
márc. 20
22:24
Jégkorong MK: a Fradi tét nélkül nyert Debrecenben (She)
Gólokban gazdag mérkőzésen nyert az FTC Debrecenben a jégkorong Magyar Kupa selejtezőjének utolsó játéknapján.
márc. 20
22:26
Bundesliga: Dárdai Pál csapata nyerte a magyaros derbit (She)
Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC idegenben 1–0-ra legyőzte a Stieber Zoltánt foglalkoztató Hamburgot a kiesőzónából menekülni igyekvő két csapat péntek esti mérkőzésén, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 26. fordulójának nyitányán.
márc. 20
22:42
La Liga: az Atlético legnagyobb bánatára nyert a Valencia (She)
A Valencia idegenben négy góllal megverte az Elchét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 28. fordulójának nyitó mérkőzésén, ezzel négypontos előnyre tett szert a tabella harmadik helyén az Atlético Madriddal szemben.
márc. 20
23:00
NB I: Csertői kifakadt, Halmosi hetekre kidőlt (She)
Mint beszámoltunk róla, a Haladás idegenben 2–1-re győzött a Paks ellen a labdarúgó NB I huszonegyedik fordulójának nyitó mérkőzésén. Szentes Lázár, Csertői Aurél és a gólt szerző Halmosi Péter nyilatkozott a találkozót követően az NSO Tv-nek.
márc. 20
23:18
Jégkorong, EBEL: nem jutott elődöntőbe a címvédő (She)
Kialakult az osztrák jégkorongliga (EBEL) elődöntőjének mezőnye, miután a negyeddöntőből utolsóként a címvédő Bozen elleni hetedik meccsen 4–3-ra diadalmaskodó Linz jutott tovább.
márc. 20
23:36
Női kézi: világbajnokveréssel debütált az új román kapitány (She)
Románia és Svédország női kézilabda-válogatottja vívja szombaton a Kárpát-kupa elnevezésű, Kolozsváron zajló felkészülési torna döntőjét. A házigazdák nyolc góllal verték meg a világbajnok Brazíliát, míg a svédek hétméteresek után győzték le a németeket.

Keresés