2015. július 26. vasárnap

júl. 26
16:06
Inter: hétfőn érkezik a City támadója, kedden megy orvosira (She)
Sztevan Jovetics, a Manchester City támadója hétfőn megérkezik az Internazionale labdarúgócsapatához, amelynél kedden átesik az orvosi vizsgálatokon – adta hírül a milánói klub Twitter-oldala.
júl. 26
16:08
Vettel nyerte a szenzációs hungaroringi futamot (Infostart)
A Ferrari német pilótája, a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel nyerte a 30. Formula-1-es Magyar Nagydíjat a Red Bull két versenyzője, az orosz Danyiil Kvyat és az ausztrál Daniel Ricciardo előtt. Az elmúlt évek egyik legizgalmasabb száraz körülmények között megrendezett futamát hozta a jubileumi hungaroringi hétvége, amelyen Jules Bianchira is emlékeztek. A hajrában úgy tűnt, hogy a pénteken…
júl. 26
16:08
Magyar Nagydíj: Vettel jó rajtja győzelmet ért a Ferrarinak (She)
A Ferrarival versenyző Sebastian Vettel győzelmével ért véget a jubileumi, 30. Magyar Nagydíj. A német versenyző idénybeli második, karrierje 41. futamgyőzelmét aratta. A rengeteg eseményt hozó versenyen Danyiil Kvjat (minden idők legjobb orosz eredménye) jött be a második helyre, míg Daniel Ricciardót intették le a harmadik pozícióban. Amíg a két Red Bull egyaránt a dobogón végzett, addig az első…
júl. 26
16:09
Tűz miatt lezárták a 45-ös út egy szakaszát (Behaviour)
Szalmabálák gyulladtak ki egy traktor pótkocsiján.
júl. 26
16:10
Magyar Nagydíj: lázadnak az olaszok, Ecclestone „tüntette el” a Ferrarit? (She)
A Formula–1-es Magyar Nagydíjat Olaszországban közvetítő közszolgálati RAI csatornához özönlenek a szurkolói panaszok, miután a remeklő Ferrarikat alig-alig mutatják a kamerák. A kommentátorok rákontráztak, és hangot adtak azon gyanújuknak, hogy mindez Bernie Ecclestone kérésére történik így.
júl. 26
16:11
Baleset történt a Magyar Nagydíjon (Behaviour)
.
júl. 26
16:13
Vettel nyerte a jubileumi futamot (Behaviour)
Nico Hülkenberg, a Force India csapat német versenyzője balesetet szenvedett.
júl. 26
16:24
Videó: vizes a pálya? Floridában megtalálták rá a megoldást! (She)
A floridai Tampa Bay Rowdies labdarúgócsapatánál megtalálták a módját annak, hogyan szárítsák fel gyorsan a vizes pályát, miután a városban több napig esett az eső: helikopterrel köröztek a játéktér fölött.
júl. 26
16:26
Vb-selejtezők: nem rossz ez a csoport, de jó-e? Szavazás! (She)
Szombaton a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elkészítette a világbajnoki selejtezők csoportbeosztását, Magyarország az európai B-csoportban Portugáliával, Svájccal, Feröerrel, Lettországgal és Andorrával mérkőzik meg. Csoportunk programját is ismerjük, egy kérdés marad – az biztos, hogy nem rossz ez a csoport, de valóban jó-e? Ami biztos: az Európa-bajnokság létszámának felemelése után az…
júl. 26
16:27
Vettel nyerte a jubileumi futamot (Metropol)
A Ferrari legutóbb 2004-ben, Michael Schumacher révén ünnepelhetett Mogyoródon. Végeredmény és a világbajnoki pontversenyek állása a cikk végén.
júl. 26
16:28
F1: Vettel a célba érés pillanatában rádión üzent Bianchinak (She)
Sebastian Vettel nyerte meg a 30. Magyar Nagydíjat, a Ferrari német pilótája a két Red Bull, Kvjat és Ricciardo előtt ért célba egy fantasztikus verseny végén. A négyszeres világbajnok német pilóta a győzelem első pillanataiban sem feledkezett meg a héten eltemetett Jules Bianchiról.
júl. 26
16:42
U19-es női kézi Eb: középdöntőt ér az idegölő döntetlen (She)
A magyar válogatott 18–18-as döntetlent játszott Franciaországgal a Valenciában zajló U19-es női kézilabda Európa-bajnokság C-csoportjának utolsó fordulójában, ezzel továbbjutott a középdöntőbe.
júl. 26
16:44
NB I: Doll nem változtatott az El-búcsú után – kezdők (She)
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője ugyanazt a kezdő tizenegyet küldi pályára a DVTK ellen a labdarúgó NB I 2. fordulójában, mint amely felvette a harcot a Zeljeznicarral. A Diósgyőrnél Németh Milán bekerült a csapatba, Bacsa Patrik a Vasas elleni mérkőzéssel ellentétben a kispadon lesz a találkozó elején. A DVSC a jövő héten folytatja Európa-liga-szereplését, így Varga József a cserepadra…
júl. 26
17:00
Tenisz: a 26 éves francia előszört nyert ATP-versenyt (She)
A francia Benoit Paire 7:6, 6:3-ra legyőzte a spanyol Tommy Robredót a bastadi salakpályás teniszverseny döntőjében, ezzel megszerezte első ATP-tornagyőzelmét.
júl. 26
17:02
Emirates-kupa: két meccsen tíz Villarreal-pont; debütáns gól (She)
A Villarreal 2–0-ra legyőzte az Olympique Lyont a Londonban zajló Emirates-kupán, így két meccsen szerzett tíz pontjával (a szerzett gól is pontot jelent) ideiglenesen a tabella élére ugrott. Léo Baptistao, az Atlético Madridtól kölcsönkapott támadó első gólját szerezte új csapatában.
júl. 26
17:18
Vizes vb - Hosszú egyik nagy riválisa nem indul Kazanyban (Infostart)
Hosszú Katinka egyik nagy riválisa, Mireia Belmonte vállsérülése miatt nem indul a kazanyi vizes világbajnokságon.
júl. 26
17:36
Bocsa Eb - Bronzérmes a magyar páros (Infostart)
Béres Dezső és Hegedűs László bronzérmes lett a BC4-es kategóriában a Londonban rendezett csapat és páros bocsa Európa-bajnokságon a párosok versenyében.
júl. 26
17:36
F1: így ünnepelt Vettel az elképesztő Magyar Nagydíj után – videó (She)
Mint megírtuk, Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája nyerte meg a jubileumi, 30. Magyar Nagydíjat. Nézze meg, Vettel hogyan ünnepelte meg a pódiumon a győzelmét!
júl. 26
17:54
Wolfsburg: a „Lord” ismét lecsapott, az olimpián hódított (She)
Nem újdonság, hogy hatalmas kedvenccé vált Nicklas Bendtner, a Bundesligában szereplő Wolfsburg dán futballistája. „Lord Bendtner” legutóbb a Speciális Olimpiai Játékok szombati megnyitóján tűnt fel Los Angelesben – igaz, csak banneren.
júl. 26
17:56
Bundesliga 2.: Simon vörösre váltott, majd 81 percet játszott (She)
Kisebb kavarodással kezdődött a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában az 1860 München heidenheimi vendégjátéka, mivel Christian Dingert játékvezető túl hasonlónak ítélte meg a két csapat szerelését. A bíró végül a müncheniekkel cseréltetett sportszárat, a hazaiak váltószínére, vörösre, ami az 1860-nál valószínűleg a legkevésbé kedvelt szín a Bayernnel való rivalizálás…
júl. 26
18:12
Wolfsburg: Bendtner ismét lecsapott, az olimpián hódított (She)
Nem újdonság, hogy hatalmas kedvenccé vált Nicklas Bendtner, a Bundesligában szereplő Wolfsburg dán futballistája. „Lord Bendtner” legutóbb a Speciális Olimpiai Játékok szombati megnyitóján tűnt fel Los Angelesben – igaz, csak banneren.
júl. 26
18:12
Öt órán át faggatták Mo Faraht (Blikk)
London — Jobban megizzadt, mint egy verseny után Mo Farah (32).
júl. 26
18:14
Tenisz: a hatodik szettre elfáradt az olasz hölgy (She)
A második helyen kiemelt ausztrál Samantha Stosur nyerte meg a Bad Gastein-i salakpályás női tenisztornát, míg az isztambuli kemény pályás viadalon az ukrán Leszja Curenko lett a végső győztes.
júl. 26
18:14
Ronaldóval is találkozni fog a válogatott (Blikk)
Budapest — Sztár ellen készülhetnek legjobb futballistáink.
júl. 26
18:16
F1: a Vettel-ünneplés alul- és felülnézetben – galéria (She)
A Ferrarival versenyző Sebastian Vettel győzelmével ért véget a jubileumi, 30. Magyar Nagydíj. A német versenyző idénybeli második, karrierje 41. futamgyőzelmét aratta. A verseny leglátványosabb jeleneteiből készült galériánk, amelynek képeit a Nemzeti Sport munkatársai, Földi Imre és Hegedüs Gábor készítették.
júl. 26
18:16
Visszahúzták a vízben Risztovot (Blikk)
Kazany — Bár sima versenyre készültek, végül közelharcba is csöppentek a magyarok a nyílt vízi úszók női 5 kilométeres versenyszámában a világbajnokságon, Risztov Éva (29) a 12., Olasz Anna (21) pedig a 13. helyen végzett, amelyet a címvédő amerikai Haley Anderson (23) nyert meg.
júl. 26
18:30
Birkózás: egy maradhatott – Sastin mehet a vb-re 58 kg-ban (She)
Két magyar klasszis a világbajnoki részvétel jogáért vívott döntő csatát a birkózó Lengyel Open elődöntőjében: az Európai Játékokon egyaránt aranyérmes Sastin Marianna és Barka Emese feszült egymásnak az 58 kilogrammos kiküldetési jogért.
júl. 26
18:39
Felkészülés: A Real már alakul, az Inter még nem annyira (Agroinform)
Magyar idő szerint hétfő délután kettő órakor Kínában méri össze erejét az Inter és a Real Madrid.
júl. 26
19:06
Eurofutball: Kovács góllal debütált, Nikolics újra villant (She)
A svájci labdarúgó-bajnokság második fordulójában Vanczák Vilmos ismét csak a kispadról nézte végig a Sion aktuális mérkőzését. Az ismert okokból padozó csapatkapitány együttese a második fordulóban a St. Gallent fogadta, és 1–0-ra nyert.
júl. 26
19:08
Hertha: Dárdai elmondta, miről álmodik, és adott egyet Kalounak (She)
Nyolcnapos edzőtáborát követően a Hertha BSC Salzburgból visszatér Berlinbe – Dárdai Pál a Kickernek értékelte az elmúlt időszakot, és elmondta, miről álmodik az új szezonban.
júl. 26
19:10
F1: Vettel panaszkodott a trófeára, megkapta a Herendit (She)
Sebastian Vettel a 30. Magyar Nagydíjon aratott sikerét követő sajtótájékoztatón elmondta, csak 99 százalékban elégedett a győzelemmel. És ennek a trófea volt az oka.
júl. 26
19:12
Real Madrid: Pepe azt mondja, ő és csapattársa sem megy el (She)
Pepe, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid védője elmondta, a klubnál mindenki úgy készül, hogy Sergio Ramos marad a királyiak játékosa.
júl. 26
19:24
Emirates-kupa: az Arsenal most nem hengerelt, de trófeát nyert (She)
Az Arsenal Theo Walcott góljával 1–0-ra legyőzte a Wolfsburgot, így megnyerte a 2015-ös Emirates-kupát.
júl. 26
19:42
Tour: Chris Froome másodszor is megnyerte a versenyt (She)
André Greipel nyerte meg a Tour de France utolsó szakaszát, míg az összetett versenyben – 2013 után másodszor – Chris Froome végzett az élen.
júl. 26
19:44
Strandröplabda: a kispesti győzők most a fináléig jutottak (She)
A férfiaknál a Leiszt Máté, Takács Gergely páros, a nőknél pedig a Lakatos Enikő, Lutter Eszter kettős nyerte a strandröplabda országos bajnokság harmadik fordulóját, amelyet Gyenesdiáson rendeztek.
júl. 26
19:45
184 embert láttak el a mentők rosszullétek, sérülések miatt (Behaviour)
Mentőkocsikkal, -helikopterrel, orvosi gyorsbeavatkozó egységgel is vigyázott az OMSZ.
júl. 26
20:00
Vizes vb: először kapott férfi aranyat szinkronúszásban (She)
Az amerikai Christina Jones és Bill May párosa diadalmaskodott a szinkronúszók vegyes párosainak technikai versenyében a kazanyi világbajnokságon. Ezzel történelmet írtak, ugyanis először vettek részt világversenyen férfiak is. A nőknél az oroszok megvédték címüket.
júl. 26
20:02
NB I: döntetlent ért el Debrecenben a PAFC (She)
Hiába szerezte meg a vezetést a Debrecen hazai pályán a PAFC ellen a labdarúgó NB I 2. fordulójában, a második félidőben Pekár révén egyenlített a vendégcsapat, és szervezett játékkal kihúzta döntetlennel.
júl. 26
20:18
Légiósok: Nikolics ismét gólt szerzett a Legiában – videó (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában Nikolics Nemanja csapata, a Legia Warszawa 5–0-ra legyőzte a Podbeskidziét. A találkozó második gólját Nikolics szerezte: a magyar támadó higgadtan gurította a labdát a kapu bal alsó sarkába.
júl. 26
20:21
Tour de France: Froome másodszor győzött (Metropol)
A várakozásnak megfelelően Christopher Froome nyerte meg a 102. Tour de France országúti kerékpáros körversenyt.
júl. 26
20:36
Vizes vb - Az amerikaiaké a történelmi műúszó vegyespáros aranyérem (Infostart)
Az amerikai Christina Jones és Bill May párosa diadalmaskodott a műúszók vegyespárosainak technikai versenyében a kazanyi világbajnokságon.
júl. 26
20:36
NB I: Nemcsak a klubot, az egész országot cserbenhagytuk – Gera (She)
A labdarúgó NB I második fordulójában a Ferencváros 3–1-re legyőzte a Diósgyőrt. A találkozó után Gera Zoltán, valamint a két vezetőedző értékelt az M4 Sportnak.
júl. 26
20:38
Vizes vb: Magyarország–Kína – élőben az NSO-n (She)
A magyar női vízilabda-válogatott Kína ellen kezdi meg szereplését a kazanyi világbajnokságon. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
júl. 26
20:54
Felkészülés: nyert a Sevilla; Lukaku mesterhármast szerzett (She)
Az Európa-liga címvédője, a Sevilla 2–1-re legyőzte a francia Reimst, az angol Everton pedig Romelu Lukaku mesterhármasának köszönhetően a skót Heartst – vasárnapi nemzetközi felkészülési mérkőzések.
júl. 26
20:56
Kajak-kenu: nyolc vb-aranyat nyertek fiataljaink vasárnap (She)
Nyolc arany-, három ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a portugáliai Montemor-o-Velhóban zajló ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokság vasárnapi döntőiben.
júl. 26
20:57
Pontot szerzett a Puskás Akadémia Debrecenben (Metropol)
A vendégcsapat először szerzett pontot az élvonalban a DVSC ellen.
júl. 26
20:59
Egy félidő alatt elintézte a Diósgyőrt a Ferencváros (Metropol)
Thomas Doll együttese sorozatban 22. bajnoki mérkőzésén nem kapott ki.
júl. 26
21:12
Tour de France - Froome másodszor győzött, Greipelé az utolsó szakasz (Infostart)
A várakozásnak megfelelően Christopher Froome nyerte meg a 102. Tour de France országúti kerékpáros körversenyt.
júl. 26
21:12
NB I: akkor melyik csapatnak is volt több helyzete? (She)
A DVSC-Teva–Puskás Akadémia NB I-es labdarúgó-mérkőzés (1–1) után mindkét vezetőedző úgy gondolta, hogy a saját csapatának volt több helyzete.
júl. 26
21:14
Pontot szerzett a Puskás Akadémia Debrecenben (Infostart)
Az Európa Liga selejtezőjének harmadik fordulójába jutott Debreceni VSC hazai pályán döntetlent játszott vasárnap a Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójában.

Keresés