2015. július 3. péntek

júl. 3
11:24
Wimbledon: Ki veszi el először Wawrinka szervagémjét? (Agroinform)
Joao Sousa és Victor Estrella Burgos nem járt sikerrel, felkészül Fernando Verdasco.
júl. 3
11:26
Futsal BL: kisorsolták a Rába ETO ellenfeleit (She)
Angol, fehérorosz és egy később megnevezendő ellenfele lesz a magyar bajnok Rába ETO-nak a „futsal BL” (UEFA Futsal Cup) őszi csoportkörében. A 6. csoport mérkőzéseit Győrben rendezik meg.
júl. 3
11:28
Női kézilabda: Konkoly Csaba bánja, hogy nem lett kapitány (She)
Konkoly Csaba megkezdte a munkát a német TuS Metzingennél – a kézilabdaedző az első benyomásai mellett a 2009-es BL-döntő keserű emlékéről is beszélt a Kisalföldnek.
júl. 3
11:42
DVTK: Kitl szerződtetését még pénteken bejelenthetik – sajtóhír (She)
A DVTK labdarúgócsapatában folytathatja pályafutását a harmadik vonalba visszasorolt Kecskeméti TE egyik legnagyobb tehetsége, Kitl Miklós, akinek szerződtetését rövidesen bejelenthetik – adta hírül a boon.hu.
júl. 3
11:44
Gyász: elhunyt a Békéscsaba egykori játékosa, edzője (She)
Életének 83. évében elhunyt Piller Sándor, az MLSZ korábbi elnökségi tagja, a Békéscsabai Előre egykori játékosa, majd edzője – olvasható az mlsz.hu-n.
júl. 3
12:00
Öttusa-vb: Marosi és Kasza a 13. helyen az úszás után (She)
Marosi Ádám és Kasza Róbert is a várakozásnak megfelelően úszott a berlini öttusa-világbajnokság pénteki hagyományos versenyében, amelyben már olimpiai kvótát is osztanak.
júl. 3
12:02
Real Madrid: összeállt a kép, 50 millióért jön Ramos utódja? (She)
Mint arról beszámoltunk, a madridi kiadású Marca sportnapilap pénteki számában tényként közli, hogy Sergio Ramos pályafutásában döntő elhatározásra jutott: elhagyja a Real Madridot. A spanyolok már azt is tudják, ki pótolja a Manchesterbe tartó klasszist.
júl. 3
12:03
Svájci katamarános győzelem a Kékszalagon (Metropol)
A Saframé lett az első hely, hajnali kettőkor értek célba. A legjobb egytestű hajó a Raffica lett Király Zsolt kormányzásával.
júl. 3
12:18
Magyar futball: a B-közép döntött, ebbe öltözik a csapat (She)
A klubvezetők kezdeményeztek, a szurkolói csoportok vezetői pedig eldöntötték, milyen mezben lépjen pályára a labdarúgó NB III-ba visszasorolt Győri ETO a 2015–2016-os idényben.
júl. 3
12:20
Videó: karrierje legnagyobb hibáját követte el a brazil válogatott? (She)
Sokáig emlékezetes marad Fred számára a Santos elleni bajnokin mérkőzés. A Fluminense brazil válogatott labdarúgója a 10. fordulóban rendezett találkozón előbb egy szép gólt fejelt, majd karrierje talán eddigi legnagyobb hibáját mutatta be. Fred szerencséjére csapata 2–1-re nyert hazai pályán.
júl. 3
12:36
Póta továbbra is 20. a világranglistán (Infostart)
Póta Georgina előző havi pozícióját megőrizve 20. a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) legfrissebb világranglistáján.
júl. 3
12:36
DVTK: Bori távozik Diósgyőrből, a Vasasnál folytatja (She)
A DVTK labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy Bori Gábor fél év kölcsönjáték után a Vasashoz szerződik.
júl. 3
12:38
Vasas: lecsaptak Könyvesre, de még kérdéses, mikor jöhet (She)
Eldőlt, hogy Könyves Norbert legkésőbb 2016. január 1-től a Vasasban folytatja pályafutását – adta hírül péntek délben az angyalföldi labdarúgócsapat hivatalos honlapja.
júl. 3
12:54
Öttusa-vb - Marosi és Kasza a bő élcsoportban az úszás után (Infostart)
Marosi Ádám és Kasza Róbert is a várakozásnak megfelelően úszott a berlini öttusa-világbajnokság pénteki hagyományos versenyében, amelyben már olimpiai kvótát is osztanak.
júl. 3
12:54
Chelsea: Szalah Olaszországban marad, de nem Firenzében (She)
Mohamed Szalah jelenleg az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgócsapatának játékosa, azonban az elmúlt szezon második felét a Serie A-ban szereplő Fiorentinában töltötte. Az egyiptomi jó teljesítményt nyújtott Firenzében, ennek ellenére egy másik olasz csapatban képzeli el a jövőjét.
júl. 3
12:56
F1: Rosberg váltócseréje ellenére az élen Silverstone-ban (She)
Nico Rosberg egyórás kényszerszünete ellenére is az élen zárta a Brit Nagydíj első szabadedzését. A tréning legelején, csupán négy kör megtételét követően az élen állt, amikor az autója váltóhiba miatt leállt. A bokszba szállították az autót, a mercedeses szerelők kicserélték a váltót, Rosberg a hajrában visszament a pályára, és bár panaszkodott az új tengelykapcsoló beállításaira, az élen…
júl. 3
12:58
Újpest: a kolumbiai védő négy évre aláírt a Standardhoz (She)
Darwin Andrade, az Újpest kolumbiai labdarúgója négy évre elkötelezte magát a belga Standard Liege-hez. Belga sajtóhírek alapján az átigazolást már napokkal korábban kész ténynek vehettük.
júl. 3
13:12
Barca: a szélső az Instagramon közölte, a Liverpoolnál folytatja (She)
„Nagyon boldog vagyok, a Liverpoolhoz szerződtem!” – írta ki az Instagramra a 2011 óta kisebb-nagyobb megszakításokkal az FC Barcelona utánpótlásában futballozó, 16 esztendős nigériai-holland csodatini, Bobby Adekanye.
júl. 3
13:14
Szuperkupa: nem biztos, hogy Doll örül a bíróküldésnek (She)
Andó-Szabó Sándor vezeti a vasárnap esti labdarúgó Szuperkupa-mérkőzést, amelyet a bajnok Videoton és a Magyar Kupa-győztes Ferencváros vív.
júl. 3
13:16
MTK: Pölöskeiéken múlik a végleges keret; Strestík és a szabályok (She)
Az MTK szurkolói közül talán sokan meglepődhettek, amikor a Vojvodina elleni El-selejtezőn (0–0) kezdőként lépett pályára a cseh Marek Strestík, aki a múlt heti nevezési listán még nem szerepelt. A kék-fehérek azonban éltek a szabályok adta pótnevezés lehetőségével. Domonyai László klubigazgató ennek részleteiről, illetve a további erősítési tervekről nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak…
júl. 3
13:18
NB I: már Újpesten sem kötelező a szurkolói kártya (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos határozatának kézhezvétele után az Újpest FC pénteken bejelentette: a továbbiakban drukkereinek nem lesz kötelező a szurkolói kártya használata.
júl. 3
13:20
Haladás: éltek az opciós joggal, megszerezték Alcibiadét (She)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata hivatalos honlapján rövid közleményben jelentette be, hogy olasz védője, Raffaele Alcibiade a Haladásban folytatja pályafutását.
júl. 3
13:30
Kína: Sihsziacsuangban folytatja az izlandiak legendája (She)
Kínában folytatja pályafutását Eidur Gudjohnsen, a Barcelona és a Chelsea korábbi futballistája.
júl. 3
13:48
Szuperkupa: fradistáknak belépés csak klubkártyával (She)
A Ferencváros szurkolói a klub döntése értelmében kizárólag klubkártyával válthatnak jegyeket a vasárnapi Szuperkupa-mérkőzésre – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapja. A klubkártyával nem rendelkező hazai szurkolók a helyszínen és elővételben is megvásárolhatják belépőjüket, igaz, személyes adataikat nekik is be kell diktálniuk.
júl. 3
13:48
NFL: Még mindig a tavalyi döntő megismétlése a papírforma (Agroinform)
Tom Brady eltiltásának köszönhetően jelenleg a Seattle Seahawks az egyértelmű esélyese az 50. Super Bowlnak.
júl. 3
13:50
Úszás: eltörte a könyökét, nem indulhat a vb-n (She)
Nem indulhat a kazanyi vizes világbajnokságon a japánok úszóklasszisa, Hagino Koszuke, mivel franciaországi edzőtáborában kerékpárbalesetet szenvedett.
júl. 3
13:52
Felkészülés: a Sopron lemondta a holnapi Király-kupát (She)
A csapat körül kialakult bizonytalanságok miatt lemondta a szombati Király-kupán való részvételt az NB II-es Sopron. A torna szervezőbizottsága az NK Osijekkel egészítette ki a négyes torna mezőnyét.
júl. 3
13:54
Man. City: angol válogatott középpályás érkezik – sajtóhír (She)
Az angol Daily Mail és Daily Express szerint biztossá vált, hogy Fabian Delph a Manchester City labdarúgócsapatában folytatja pályafutását. Az Aston Villa nyolcmillió fontot kap az angol válogatott játékosért, míg Delph heti százezer fontot kereshet új klubjában.
júl. 3
14:06
Olimpia 2024 - Főépítészek támogatják a budapesti pályázatot (Infostart)
Magyarország és Budapest korábbi, illetve jelenlegi főépítészei támogatják a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Fővárosi Közgyűlés szándékát a 2024-es olimpiára benyújtandó pályázati szándéknyilatkozatra vonatkozóan.
júl. 3
14:06
F1: vizsgálat indult a Mercedes ellen Rosberg autója miatt (She)
Vizsgálatot indítottak a Mercedes-istálló és Nico Rosberg ellen a Brit Nagydíjon, mert amikor az első szabadedzésen a német autója meghibásodott és a pályáról a bokszutcába szállították, a szerelők olyan alkatrészeket is letakartak, amelyeket nem lett volna szabad.
júl. 3
14:08
Real Madrid: vinnék a karizmatikus 18 éves hátvédet (She)
A Marca értesülése szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid a Real Zaragoza 18 éves védőjét, Jesús Vallejót figyeli.
júl. 3
14:24
Bundesliga: 1966 óta létező „intézménytől” köszönnek el (She)
A német labdarúgó Bundesliga története 1963 óta íródik, egy „intézmény” pedig biztos pont volt 1966 óta: a bajnokság hivatalos átigazolási listája, melyre minden érkező, távozó, kölcsönvett, kölcsönadott, illetve átadólistára tett játékost feljegyeztek.
júl. 3
14:26
Olimpia 2024: a főépítészek támogatják a budapesti pályázatot (She)
Magyarország és Budapest korábbi, illetve jelenlegi főépítészei támogatják a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Fővárosi Közgyűlés szándékát a 2024-es olimpiára benyújtandó pályázati szándéknyilatkozatra vonatkozóan.
júl. 3
14:28
UEFA: újra szabadon igazolhat a PSG és a Manchester City (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénteken hivatalosan is hatályon kívül helyezte azokat a szankciókat, amelyeket tavaly a Manchester Cityre és a Paris-Saint-Germainre rótt ki a pénzügyi fair play szabályainak megsértése miatt. Mindkét klub újra szabadon igazolhat játékosokat.
júl. 3
14:30
Kézi: megvan Pálmarsson és Sliskovic veszprémi mezszáma (She)
Az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapata hivatalos Facebook-oldalán bejelentette a két nagy nyári érkező játékosának új mezszámát.
júl. 3
14:32
India: Anelka új szerepben, egy filmsztár támogatja (She)
Mint arról beszámoltunk, az indiai labdarúgó Szuperligában szereplő Mumbai City FC június elején bejelentette, újraigazolta rutinos francia gólvágóját, Nicolas Anelkát mint az együttes sztárjátékosát. A francia csatár „munkaköre” hamar megváltozott az aláírás után, Anelka lett ugyanis a csapat játékos-edzője.
júl. 3
14:34
Videoton: exkluzív szerződést ajánlanak Juhásznak (She)
A Videoton FC hároméves, exkluzív szerződést ajánl válogatott középhátvédjének, Juhász Rolandnak – adta hírül a vidi.hu.
júl. 3
14:42
Letették az esküt a speciális nyári világjátékok magyar versenyzői (Infostart)
Letették az esküt a speciális olimpia nyári világjátékokon induló magyar sportolók. A Sándor-palotában tartott pénteki ünnepségen Áder János köztársasági elnök köszöntötte a Los Angelesbe készülő küldöttséget.
júl. 3
14:42
NB II: úgy tűnik, megvan a bajnokság 16. indulója (She)
Az MLSZ elfogadta a BFC Siófok nevezését a labdarúgó NB II 2015–2016-os idényére – derült ki a versenybizottság pénteken nyilvánosságra hozott határozatából.
júl. 3
14:44
Videó: az „idegbeteg” Hulk betörte a falat, de nem akármivel (She)
Az elmúlt napok után úgy látszik, hogy nem szabad sem labdát, sem játékkonzolt adni a Zenit labdarúgócsapatában szereplő Hulknak. A brazil csatár nemrégiben saját kapusát és egy labdát tett „végzett ki”, most pedig csak szimplán kikapott a FIFA-ban. Egy újabb trükkfelvétel az orosz csapattól.
júl. 3
14:46
Barca: végleges a keret, Luis Enrique kívánságai teljesültek (She)
A barcelonai kiadású sportnapilap, a Sport véglegesnek tekinti a BL-címvédő 2015–2016-os játékoskeretét. A lap szerint Luis Enrique vezetőedzőnek két kívánsága volt az átigazolásokat illetően a klubvezetőséghez, és mindkettő valóra is vált.
júl. 3
15:00
Nani a Fenerbahcéba igazolhat (Infostart)
A török Fenerbahcéban folytathatja pályafutását Nani, a Manchester United labdarúgója.
júl. 3
15:00
Inter: 5 évre aláírt a La Ligából érkező kolumbiai – hivatalos (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale hivatalos honlapján adta hírül, hogy átigazolta a Granada tízszeres kolumbiai válogatott hátvédjét, Jeison Murillót.
júl. 3
15:02
Chelsea: kölcsönvették az MU-nál csak szenvedő Falcaót (She)
A Chelsea FC hivatalos honlapján bejelentette, hogy megegyezett a Monacóval, és kölcsönveszi a 2015–16-os idényre a hercegségbeliek kolumbiai csatárát, Radamel Falcaót.
júl. 3
15:04
F1: Brit Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Brit Nagydíj első szabadedzésén úgy sem lehetett megközelíteni a Mercedest, hogy Nico Rosberg egy órát kihagyott váltócsere miatt. Persze a riválisok nem adják fel, hogy közelebb kerüljenek, és ki tudja, még Rosberg és Lewis Hamilton között is kialakulhat csata a hétvégén. Kövesse a második szabadedzést frissülő cikkünkkel!
júl. 3
15:18
Öttusa-vb: rossz vívás után nehéz helyzetben Marosi és Kasza (She)
Marosi Ádámnak és Kasza Róbertnek sem sikerült jól a vívása a berlini öttusa-világbajnokság hagyományos versenyének pénteki döntőjében, így mindketten távolabb kerültek az élcsoporttól.
júl. 3
15:20
PMFC: még mindig csak tizenketten edzenek (She)
Továbbra is Kulcsár Árpád tartja az edzéseket a PMFC-nél, amelynél csütörtökön is csak tizenkét labdarúgó tréningezett. Mint ismert, a pécsiek nem kaptak élvonalbeli licencet, ezért hiába maradtak benn az időközben Felcsútra igazoló Robert Jarni vezérletével, a következő szezonban csak az NB III-ban indulhatnak.
júl. 3
15:22
A lakóautós raszta – 6 érdekesség Nadal legyőzőjéről (She)
Dustin Brown volt a Wimbledonban zajló tenisztorna csütörtöki napjának sztárja, miután a világranglista 102. helyéről négy szettben legyőzte Rafael Nadalt a centerpályán. De ki ez a hatalmas raszta frizurát viselő Dustin Brown?
júl. 3
15:36
Barca: Suárez állta a szavát, elvitte a mezt a rákbeteg fiúnak (She)
Luis Suárez, a Barcelona futballistája betartotta ígéretét, és személyesen vitte el aláírt mezét egy uruguayi rákbeteg fiúnak Montevideóba.
júl. 3
15:36
Európa Liga: A Loki és a Fradi favorit, de az MTK is továbbjuthat (Agroinform)
Akár mindhárom csapatunk továbbjuthat az Európa Liga első fordulójából.

Keresés