2016. július 18. hétfő

júl. 18
16:36
DVTK: U19-es Eb-győztes spanyol középpályás érkezett (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette José Antonio Delgado Villart, művésznevén Nonót. A 23 esztendős középpályás 2012-ben U19-es Európa-bajnokságot nyert a spanyol válogatottal, míg a La Ligában 39-szer lépett pályára a Betis játékosaként.
júl. 18
16:38
Werder Bremen: hosszú idő után újra edzésben Kleinheisler (She)
Kleinheisler László számára véget ért a nyári szabadság, a magyar labdarúgó hétfőn edzésbe állt a Werder Bremennél.
júl. 18
16:48
Protipp: Felemás hetet zártak a tippmesterek (Agroinform)
A mögöttünk hagyott héten összesen 20 tippet adtak fel a tippmesterek, melyek közül 11 bizonyult nyertesnek.
júl. 18
17:12
Heti program: a második fogadja az elsőt az NB I-ben (She)
Csütörtökön eldől, hány magyar csapat éri meg az európai kupákban az augusztust (2013-ban egy sem volt, nem lenne példátlan eset), azaz jut tovább a Bajnokok Ligája vagy az Európa-liga selejtezőjének 3. fordulójába. A Ferencváros és a Videoton jobb eséllyel várja a visszavágóját, mint a hazai pályán vereséget szenvedő MTK és Debrecen. A hét végén az NB I második fordulójára kerül sor, a játéknap…
júl. 18
17:14
Videó: a 2007-es BL-döntő hőse 30 méterről lőtt öngólt (She)
Az angol női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján az Arsenal idegenben 2–1-re legyőzte városi riválisát, a Chelsea-t. Pedig a vendégek számára rémesen kezdődött a mérkőzés, hiszen a nyolcadik percben a 2007-es Bajnokok Ligája-döntőben győztes gólt szerző Alex Scott harmincméteres hazaadása után a saját kapujában kötött ki a labda – igaz, ehhez kellett Sari van Veenendaal…
júl. 18
17:16
F1: Rosberg örül a Red Bull elleni csatáknak (She)
Nico Rosberg szerint nemcsak a Formula–1-nek, de a Mercedesnek is jót tesz, hogy a Red Bull ekkora fejlődésen megy keresztül, és izgalmas csatákat vívhatnak ellenük.
júl. 18
17:18
Videó: „A legendák sosem alszanak!” – zseniális szurkolói kép Amerikában (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Portland Timbers lelátóján a legutóbbi meccsen Freddy Krueger is feltűnt, méghozzá nem akárhogy. „A legendák sosem alszanak” – írták ki a fanatikus drukkerek.
júl. 18
17:20
Bursaspor: valami készül, Dzsudzsák engedéllyel távol (She)
Ali Ay, a Bursaspor elnöke hétfői sajtótájékoztatóján többek között Dzsudzsák Balázsról is beszélt, és szavaiból az derül ki: nincs az asztalukon hivatalos ajánlat, de valószínűbb a magyar szélső távozása, mint a maradása.
júl. 18
17:30
Dopping: az orosz állam keze is benne van a csalásban? (She)
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) nyilvánosságra hozta a 2014-es szocsi téli játékokról lefolytatott vizsgálatának eredményeit, melyek nyomán államilag irányított doppingolással vádolta meg Oroszországot.
júl. 18
17:32
Videó: kiütötte az ellenfelét, majd jött a Pokémon-őrület… (She)
Mint arról beszámoltunk, a Pokémon Go – többek közt – a futballvilágot már meghódította, most pedig az MMA világába is betört, mint azt az alábbi videó is bizonyítja…
júl. 18
17:48
Gyulai Memorial: Ez az eredmény borzasztó – Pars (She)
Pars Krisztián 71 méter alatti eredménnyel a kilencedik helyen végzett hétfőn kalapácsvetésben a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, amelyen a papírformának megfelelően a világbajnok Pawel Fajdek nyerte a számot.
júl. 18
17:50
Tour de France: Sagan az utolsó méteren előzött (She)
Rendkívül szoros sprintbefutóban a szlovák Peter Sagan nyerte meg a Tour de France 16. szakaszát.
júl. 18
18:00
Felkészülés: Sztárparádé a nyári uborkaszezonban (Agroinform)
Idén nyáron már negyedik alkalommal kerül megrendezésre az International Champions Cup (ICC) elnevezésű bemutató torna.
júl. 18
18:06
Gyulai Memorial: Márton Anita országos csúcsot lökött (She)
Márton Anita nem léphetett fel a dobogóra a székesfehérvári Gyulai István Memorial rendkívül magas színvonalú női súlylökő versenyszámában, de eredménye remek: új országos csúcs!
júl. 18
18:24
Silk Way-rali: Szalayék az 55 fokban kihagyták a mért etapot (She)
Az eddigi legmagasabb hőmérséklet az eddigi legalacsonyabb tengerszint fölötti magasságon: ez várta a Silk Way-rali résztvevőit hétfőn, amikor Ürümcsiből elindulva Komul felé vették az irányt. A kiszáradt folyómederrel még nem is lett volna bajuk, no de az 55 Celsius-fokos hőmérséklettel...
júl. 18
18:42
Futsal NB I: egy csapat nem nevez – jöhet a Fradi? (She)
A bennmaradást osztályozón kiharcoló 1988 Déli Futsal a Facebook-oldalán bejelentette, hogy nem nevez a futsal NB I következő idényére.
júl. 18
18:44
Juventus: „Pogba ide tartozik, aki menni akar, jól gondolja át” (She)
Massimiliano Allegri, az olasz bajnok Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője bízik benne, hogy Paul Pogba, az együttes francia válogatott játékosa marad az együttesnél.
júl. 18
18:46
Fotó: vakító lett Nagy Ádámék 2. meze, pont mint a Barcáé két éve (She)
A Ferencvárost elhagyó Nagy Ádám új klubja, a Serie A-ban szereplő Bologna FC a 2016–2017-es szezonban  a hagyományokhoz igazodva piros-kék hosszanti csíkos mezben szerepel majd hazai pályán, az idegenbeli mez viszont jóval feltűnőbb lett.
júl. 18
18:51
Barcelona: Januárban dőlhet el Luis Enrique sorsa (Agroinform)
A katalán klub alelnöke szerint januárban írhatja alá új szerződését a tréner.
júl. 18
19:00
F1: Hamilton trükközne az esetleges rajtbüntetéseivel (She)
Egyre valószínűbb, hogy Lewis Hamiltonnak előbb-utóbb olyan alkatrészt kell cserélni autójában, ami büntetést von maga után. A brit versenyző ezért átgondolva a helyzetét, új ötlettel árt elő a rajtbüntetéseket illetően.
júl. 18
19:02
Anglia: egy képen a 736 FA-kupa-csapat, megtalálja a kedvencét? (She)
Augusztus 6-án kezdetét veszi a labdarúgó angol FA-kupa A legrégebbi kupasorozatban – amelynek ez lesz a 136. szezonja – 736 csapat vesz részt, az amatőrcsapatoktól kezdve a legnagyobbakig. A Premier League gárdái a harmadik körben kapcsolódnak be a küzdelmekbe.
júl. 18
19:19
Gyulai Memorial: Kővágó és Baji legyőzte kihívóit (She)
A diszkoszvető Kővágó Zoltán és a 110 gátas Baji Balázs egyaránt megnyerte versenyszámát a Székesfehérváron zajló nemzetközi atlétikai versenyen, a Gyulai István Memorialon.
júl. 18
19:21
Eb 2016: Belgiumba igazolt az izlandi védelem alapembere (She)
Ari Skúlason a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lokerenben folytatja a pályafutását.
júl. 18
19:23
Ausztria: a Rapid 2.5 millió euróért vett horvát középpályást (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) helyi és horvát sajtóhírek szerint 2.5 millió euróért szerződtette a Rijeka 23 éves középpályását, Ivan Mocinicet.
júl. 18
19:36
MLSZ: „Mindenki tudta, hogy nincs minden rendben” (She)
Berzi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség alelnöke a Sport TV Mai helyzet című műsorában többek között a Double Pass jelentésről is beszélt.
júl. 18
19:38
Videó: a Pokémon Go-lázat már a gólörömbe is átültették (She)
Az elmúlt hetekben a sportot is elérte a japán játékgyártó vállalat, a Nintendo által készített Pokémon Go nevű játék. A kanadai focicsapat és az MMA-harcos után újabb labdarúgók választották örömük kifejezésének az új játékot. A finn bajnokságban szereplő RoPS játékosai Robert Taylor gólja után egyedi módon ünnepeltek.
júl. 18
19:54
MU: 25 millió fontra taksált brazil jobbhátvédet vennének (She)
Angol lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United szerződtetné a Monaco négyszeres brazil válogatott jobbhátvédjét, Fabinhót.
júl. 18
19:56
Vb 2018: Putyin a munkálatok felgyorsítását sürgeti (She)
Vlagyimir Putyin, a 2018-as labdarúgó-világbajnokságnak otthont adó Oroszország elnöke a stadionok építési és felújítási munkálatainak felgyorsítását sürgette hétfőn.
júl. 18
19:58
Eb 2016: több mint 4000 letartóztatás az illegális fogadások miatt (She)
Több mint négyezer embert tartóztattak le világszerte a franciaországi labdarúgó Európa-bajnoksággal összefüggő illegális sportfogadások miatt.
júl. 18
20:12
NB II: Szpari-gólparádé, Rudolf Gergely is fejelt egyet (She)
Pótolták a szombaton elmaradt mérkőzést: a Nyíregyháza 4–0-ra legyőzte a Cigándot a két NB II-es labdarúgócsapat hétfői felkészülési mérkőzésén Abaújszántón, ezzel megszerezte a Kamilla-Basa Kupa harmadik helyét.
júl. 18
20:14
„Találkoztam Jézussal, 18 caipirinha és 14 sör után” (She)
Cicinho 15 mérkőzésen lépett pályára a brazil labdarúgó-válogatottban, és volt többek között a Real Madrid és a Roma játékosa is. A 36 éves jobbhátvéd azonban vihette volna többre is. Hogy miért nem vitte, arról az ESPN Brasilnak mesélt.
júl. 18
20:16
Arsenal: amikor a rivalizálás nem számít – életet mentett a szurkoló (She)
Noha a Premier League-ben szereplő Arsenal- és Tottenham-szurkolók között óriási a viszály és az utálkozás, akad, akiket ez hidegen hagy – ilyen Dany Reid is.
júl. 18
20:30
Higuaín-ügy: a Napoli és a Juve is cáfolja, hogy tárgyalnának (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus és Napoli képviselője egyaránt tagadta, hogy a klubok tárgyalnának Gonzalo Higuaín átigazolásáról.
júl. 18
20:48
Videó: váratlan méhtámadás, a drukkerek tűzzel védekeztek (She)
Vasárnap délután félbe kellett szakítani az ecuadori labdarúgó-bajnokság 21. fordulójára kiírt River Plate–Aucas mérkőzést egy óriási méhraj támadása miatt. A szövetség tájékoztatása szerint a meccs 10. percében, 0–0-s állásnál érkezett az állatsereglet és bár a csapatok még néhány percig kint maradtak a pályán, az eset súlyossága miatt a játékvezető elrendelte a találkozó beszüntetését. A…
júl. 18
21:24
Palermo: Balogh a pályán rászolgálna az elnöki bizalmára (She)
A Serie A-ban szereplő Palermo magyar légiósa, Balogh Norbert sérülést szenvedett a hétfői edzésen.
júl. 18
21:42
Palermo: Balogh a pályán rászolgálna az elnök bizalmára (She)
A Serie A-ban szereplő Palermo magyar légiósa, Balogh Norbert sérülést szenvedett a hétfői edzésen.
júl. 18
21:44
Barcelona: Luis Enrique január környékén kaphat új szerződést (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona alelnöke, Jordi Mestre azt várja, hogy Luis Enrique vezetőedző új szerződést köt januárban.
júl. 18
22:16
Tenisz: a világranglista 761. helyezettje kiejtette a 69.-et (She)
Sikerrel vette a Gstaadban zajló férfi tenisztorna 1. fordulóját a hetedik helyen kiemelt orosz Mihail Juzsnij, két szettben legyőzte a hazai Johan Niklest. Az orosz játékos az ellenfele 3:2-es vezetése után a következő kilenc játékból nyolcat megnyert, ezzel gyakorlatilag eldöntötte a meccset.
júl. 18
22:18
Chelsea: 14-szer mondta ki; Conte Rihannát idézte – videó (She)
Antonio Conte munkamániás, ezt megtudhattuk az első olyan sajtótájékoztatóján is, amelyen már mint a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere vett részt.
júl. 18
22:20
Rio 2016: Neymar csatlakozott a brazil válogatotthoz (She)
Bő két héttel a brazilok első mérkőzése előtt csatlakozott az olimpiai kerethez Neymar, a házigazdák futballsztárja.
júl. 18
22:33
PL: a Sporting Európa-bajnoka 36 millióért Liverpoolba mehet (She)
Angol lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Everton menedzsere, Ronald Koeman készen áll arra, hogy 36 millió eurós ajánlatot tegyen az Európa-bajnok William Carvalhóért.
júl. 18
22:51
Felkészülés: a PSV 5–0-ra kiütötte a Sporting CP-t (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a holland bajnok PSV 5–0-ra legyőzte a portugál Sporting CP-t.
júl. 18
22:53
Videó: Puskás-díj az edzésen lőtt gólért? A Leicester új játékosa kapná (She)
Az élvonalbeli angol labdarúgó-bajnokság előző szezonjának győztese, a Leicester City a nyáron ingyen szerezte meg a Sporting Gijóntól a spanyol Luis Hernándezt. A 27 éves védő ugyan nem a góljairól volt híres pályafutása során, de a legutóbbi,ausztriai edzésen lőtt találatát sokáig emlegetik majd a csapattársai.
júl. 18
23:09
NFL: Foster Miamiban írt alá, a Pats játékosa megy az olimpiára (She)
Az Egyesült Államok színeiben hetes rögbiben indulhat a riói olimpián Nate Ebner, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots söprögetője.
júl. 18
23:27
F1: Hamilton? Rosberg? Vettel? Más? Ki nyer a Hungaroringen? (She)
A hétvégén a Magyar Nagydíjjal folytatódik a Formula–1 2016-os idénye. Ön szerint ki nyer a Hungaroringen? A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton? Mercedeses csapattársa, Nico Rosberg? A ferraris Sebastian Vettel? Vagy más lesz a befutó?
júl. 18
23:29
NS: Bognár egyéni csúcsa; egymilliárd eurót költenek az angol klubok – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.
júl. 18
23:31
Videó: a németek beszóltak a Man. Citynek, amely csípős választ adott (She)
Kisebb fajta Twitter-háború zajlott a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Mönchengladbach és az angol élvonalbeli Manchester City között. A „probléma” középpontja a manchesteriek kapusa, Joe Hart volt.
júl. 18
23:33
Torino: két játékost is megszereztek a Romától (She)
A Torino futballcsapata Adem Ljajicsot megvette, Iago Falquét pedig kölcsönvette a Romától.
júl. 18
23:45
Keddi sportműsor: kiderül, melyik csapattal játszhat a Fradi (She)
Kilenc párharc visszavágóját játsszák le kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében. A Liepaja–Salzburg mérkőzésen eldől, hogy melyik csapat lehet a Ferencváros ellenfele a selejtező következő körében. Íme, a keddi sportműsor.

Keresés