2016. július 21. csütörtök

júl. 21
0:27
Csütörtöki sportműsor: pályán a DVSC, az MTK és a Vidi az El-ben (She)
Csütörtökön az Európa-liga második selejtezőkörében pályára lép mind a három még állva maradt csapatunk, és eldől európai, kupacsapataink megélik-e az augusztust. A visszavágók sorát a DVSC nyitja a fehérorosz Torpedo Zsogyino ellen, majd az MTK lép pályára az azeri Qabala vendégeként, végül a legkedvezőbb helyzetben lévő Videoton csap össze a szerb Csukaricskivel. Az U19-es labdarúgó Európa-…
júl. 21
0:45
Wigan: pazar debütálás, Bogdán máris büntetőt hárított! (She)
Bogdán Ádám, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Wigan Athletic frissen igazolt kapusa máris átesett a tűzkeresztségen új csapatánál, sőt a Macclesfield elleni felkészülési mérkőzésen első labdaérintéséből büntetőt hárított.
júl. 21
7:36
Légiósok: megsérült Balogh, lemarad a Balmaz elleni meccsről (She)
A Tuttomercatoweb információi szerint kisebb sérülést szenvedett Balogh Norbert, a Palermo magyar támadója.
júl. 21
7:38
BL: a Partizani edzője szerint a Fradi sokkal erősebb náluk (She)
A Partizani Tirana labdarúgócsapatát irányító Adolfo Sormani szerint az általuk a BL-selejtezőben búcsúztatott Ferencváros sokkal jobb csapat náluk.
júl. 21
8:48
Libertadores-kupa: döntetlen a döntő első mérkőzésén (She)
Az ecuadori Independiente del Valle szerdán 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a kolumbiai Atlético Nacionallal a labdarúgó Libertadores-kupa döntőjének első mérkőzésén.
júl. 21
9:12
Bajnokok Ligája: Néhányan féltek a pályán - Thomas Doll (Agroinform)
A Ferencváros vezetőedzője mellett Lovrencsics Gergő is kifejtette gondolatait a mérkőzést követően.
júl. 21
9:42
BL: több 100 milliót „bukott” a Ferencváros a kieséssel (She)
Magyar viszonylatban rengeteg pénzt kereshetnek a Bajnokok Ligája-selejtezőben szereplő, illetve a főtáblára jutó csapatok. Az UEFA határozata szerint a csoportkör 32 csapata egyenként 12 millió eurós rajtpénzhez, azaz 3.78 milliárd forinthoz jut. Az odáig vezető út során is jutalmaz az európai szövetség. Bár a BL-főtáblára jutás nem lett volna reális cél a magyar bajnok számára, a 2.…
júl. 21
10:00
Leicester: „Ranieri? Fogalma sincs semmiről, mázlija volt!” (She)
Cicinho 15 mérkőzésen lépett pályára a brazil labdarúgó-válogatottban, és volt többek között a Real Madrid és a Roma játékosa is. A 36 éves jobbhátvéd az ESPN Brasilnak néhány napja bevallotta, masszív alkoholista volt. Az interjúban beszélt korábbi menedzseréről, Claudio Ranieriről is.
júl. 21
10:15
Rio 2016: „Nem baj, ha az ember nem nyer meg mindent az olimpia előtt” (She)
A Vasbányai Henrik, Mike Róbert kenupáros a véletlennek köszönheti összeállását. Mike 2013 tavaszán korábbi párjával, Tóth Mártonnal javában készült a májusi szegedi világkupaversenyre, az ifjú Vasbányai pedig a soron következő U23-as viadalokra hangolt. A világkupát megelőző hétvégén azonban Tóth megsérült, így a következő kedden kényszerű okokból, egyfajta próbaképpen összetérdelt a két…
júl. 21
10:17
El: Csalódás lenne, ha a Loki nem járna sikerrel – Szakály P. (She)
A labdarúgó Európa-liga 2. selejtezőkörének visszavágóján a Videoton, a DVSC-Teva és a MTK is idegenben lép pályára. A fehérváriak ezúttal nem szeretnének újra olyan izgalmakat átélni, mint az előző körben, a debreceni Szakály Péter csalódásként élné meg csapata kiesését, a fővárosiak pedig meglepetésre készülnek.
júl. 21
10:33
Gyirmót: magyar mérkőzésen volt az Eb-n? Itt van érte egy ajándék (She)
Értékeli a Gyirmót FC Győr vezetősége a magyar drukkerek franciaországi szurkolását az Európa-bajnokságon, ezért a vasárnapi, MTK elleni első hazai NB I-es mérkőzését az Eb-jegy felmutatásával ingyen nézhetik meg az érdeklődők.
júl. 21
10:39
Európa Liga: A Vidin az ország szeme, bekkelés kizárva (Agroinform)
Kétgólos előnyből várhatja az Európa Liga selejtezőjének visszavágóját a Videoton.
júl. 21
10:51
Rio 2016: ezekben a számokban indul Hosszú Katinka (She)
A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) a honlapján közzétette a riói olimpia úszószámainak nevezési listáit. Ez alapján Hosszú Katinka az alábbi öt egyéni számban indul.
júl. 21
11:09
BL: Doll, a játékosok, a vezetőség, pech? Miért esett ki a Fradi? (She)
Mint ismert, a Ferencváros az albániai 1–1-et követően otthon is 1–1-re végzett a Partizani Tiranával, és tizenegyespárbajban elbukott a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében. Ön szerint mi a kudarc oka?
júl. 21
11:11
Újpest: Kabát Péter zöld-fehérbe öltözik – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a legutóbbi szezon végén visszavonuló és azóta a klub koordinátoraként dolgozó Kabát Péter mégis folytatja pályafutását, és egy idényre az NB III-as ETO FC Győrhöz szerződik kölcsönbe.
júl. 21
11:45
Videó: bunda vagy bénázás? Fájdalmas öngól Amerikából… (She)
Az öngól sosem lehet szép, de az amerikai másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (NASL) szereplő Minnesota United kapusa, Sammy Ndjock egy különösen fájdalmasat hozott össze. A kameruni kapuvédő egyszerűen bedobta saját kapujába a labdát.
júl. 21
11:51
Anglia: Csütörtökön bejelenthetik az új kapitányt (Agroinform)
Néhány órán belül véglegessé válhat, hogy Sam Allardyce veszi át Roy Hodgson megüresedett helyét.
júl. 21
12:03
Paks: az Eb-szurkolók ingyen mehetnek be a hétvégi bajnokira (She)
A Paks is ingyen beengedi az Európa-bajnoki jeggyel rendelkező szurkolókat az első hazai NB I-es mérkőzésére. A csapat vasárnap 18 órakor fogadja a Videotont.
júl. 21
12:18
Légióssors: Hiszek benne, hogy a hibák erősebbé tettek – Bogdán (She)
Bogdán Ádám biztos abban, hogy megkapja az esélyt az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságba (Championship) feljutó Wigannél arra, hogy kezdő kapus legyen. A Liverpool kölcsönadott magyar kapusa nem tartja visszalépésnek a Championshipbe kerülést, úgy véli, a küzdelmekkel teli időszakban felnőtté vált, és hisz benne, hogy a hibák erősebbé tették.
júl. 21
12:20
F1: új rádiós szabály, Rosberg olcsón megúszta Angliában (She)
Az FIA módosította az F1-es rádiózásra vonatkozó szabályt. Többé senki sem úszhat meg olyan olcsón vezetéstechnikai utasítást, mint Nico Rosberg a Brit Nagydíjon.
júl. 21
12:27
Európa Liga: Amit az MTK szeretne, az 10-szeres pénzt fizetne (Agroinform)
Miután az MTK "hazai pályán" 2-1-re kikapott az azeri Gabalától, komoly bravúrra lenne szüksége a továbbjutáshoz.
júl. 21
12:36
F1: egyelőre nem téma a váltócsere Rosbergnél (She)
Bár Nico Rosberg két hete a Brit Nagydíjon majdnem kiesett váltóhiba miatt, és csak csapata rádiós utasításának köszönhetően ért célba, a Mercedesnél bíznak benne, hogy a németnek nem lesz szüksége új váltóra a Hungaroringen, így megússza a Magyar GP-t öt rajthelyes büntetés nélkül.
júl. 21
12:38
Rio 2016: nem indulhatnak az orosz atléták az olimpián (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elutasította 68 orosz atléta közös beadványát, így véglegessé vált, hogy ezek a sportolók nem vehetnek részt az augusztus 5-én kezdődő riói olimpián.
júl. 21
12:40
NB I: Kassai fújja a sípot a 2. forduló rangadóján – bíróküldés (She)
Az MLSZ kijelölte a játékvezetőket az NB I 2016–2017-es szezonjának második fordulójára. A Honvéd–Ferencváros rangadót Kassai Viktor vezeti, míg a DVTK Újpest elleni összecsapásán Vad II. István fújja a sípot.
júl. 21
12:54
Rio 2016: csaknem félmillió óvszert kapnak az olimpikonok (She)
A Brazil Egészségügyi Minisztérium 450 ezer ingyenes óvszert kínál a riói olimpián részt vevő sportolóknak, edzőknek és stábtagoknak.
júl. 21
13:03
Átigazolás: Mario Götze visszatért Dortmundba - hivatalos (Agroinform)
Hogy hogyan fogják fogadni a visszatérő tékozló fiút, az már közel sem egyértelmű.
júl. 21
13:12
BL: egekben a Hoxha-őrület, énekesnőt érhet a kapusnak a panenkázás (She)
Az albán sajtó nem foglalkozik kiemelten azzal, hogy a Partizani meglepetésre kiejtette a Ferencvárost a Bajnokok Ligája 2. a csoportkörében. Alban Hoxha azonban „nem úszta meg”, a kapus a lapok szemében hős lett, és az internetes oldalak már leginkább azt ecsetelgetik, hogy a játékos szerda esti teljesítményével elnyerte az egyik albán szépség szívét.
júl. 21
13:30
Rio 2016: visszakapta engedélyét a riói doppinglabor (She)
Ahogy az várható volt, bő két héttel az olimpia rajtja előtt visszakapta működési engedélyét a Rio de Janeiró-i doppinglabor.
júl. 21
13:39
Európa Liga: Ennek a Lokinak bravúr lenne a továbbjutás (Agroinform)
A Debrecennek hatalmasat kell fejlődnie az előző hetekhez képest, ha tovább akar jutni a Zsodinón.
júl. 21
13:48
F1: elektronikusan mérik a pálya elhagyását a Magyar GP-n (She)
Az FIA eddig ritkán látott módon, elektronikus érzékelőkkel figyeli majd a Hungaroringen, hogy kik szélesítik ki előnyszerzés céljából a pályát elhagyva a négyes és a 11-es kanyart.
júl. 21
14:21
Film: Neymar sztár lesz a mozivásznon is – videó (She)
Megjelent az „xXx: The Return of Xander Cage” című film előzetese. Az alkotás 2017-ben kerül a mozikba, és különlegessége, hogy Neymar, a Barcelona és a brazil labdarúgó-válogatott klasszisa is szerepel benne!
júl. 21
14:39
DVTK: meghallgatásra talált a szurkolók kérése (She)
Szurkolói kezdeményezésre a Diósgyőr labdarúgócsapatának mérkőzései előtt és után ingyen vehetik igénybe a miskolci tömegközlekedési járműveket azok a személyek, akik az aktuális meccsre érvényes jeggyel vagy bérlettel rendelkeznek.
júl. 21
14:41
Rio 2016: Japán megduplázná a londoni aranytermését (She)
A japánok kétszer annyi aranyérem megszerzését tűzték ki célul a riói olimpián, mint amennyit négy éve, Londonban gyűjtöttek.
júl. 21
14:43
BL: a Fradi meccsén múlt a totó-telitalálat (She)
Nem született telitalálat a totóban a 29. játékhéten. Az első 13 összecsapást 14-en találták el, a plusz egyet viszont közülük senki. És hogy melyik volt ez a meccs? A Ferencváros Partizani Tirana elleni BL-visszavágója, amelyen a 90 perc 1–1-es döntetlent hozott – és végül az albán csapat tizenegyesekkel továbbjutott.
júl. 21
14:51
Darts: Csúcsrangadók következnek a négy közé jutásért (Agroinform)
A világranglista első öt helyezettje közül hárman is színpadra lépnek csütörtökön a World Matchplayen.
júl. 21
15:15
F1: Alonso kezd besokallni, keményen kritizál (She)
Kemény szavakkal illette Fernando Alonso a mai Formula–1-et, és reménykedik abban, hogy a jövő évi szabályváltozásoknak köszönhetően változik a helyzet. Ellenkező esetben akár el is hagyhatja a királykategóriát.
júl. 21
15:33
Werder: Kleinheisler sérülése kiújult, augusztus végéig kidőlt (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Werder Bremen magyar válogatott futballistája, Kleinheisler László hosszú időre kidőlt.
júl. 21
15:45
Forma-1: Hamilton a Magyar Nagydíj esélyese (Agroinform)
Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét izgalmasan alakulhat vasárnap a Forma-1-es Magyar Nagydíj.
júl. 21
16:09
BL: novemberben még a csoportkör volt a Fradi célja, aztán… (She)
A Ferencváros nagyszerűen kezdte az NB I 2015–2016-os szezonját, így november végén már a Bajnokok Ligája is szóba került a zöld-fehérek kapcsán. A bajnokságot toronymagasan megnyerő együttesnél novemberben még a csoportkörbe jutást tűzték ki célul, a múlt héten Thomas Doll vezetőedző már arról beszélt, hogy a csapattal szemben a BL-csoportkörbe kerülés nem lehet elvárás. Aztán nemhogy a BL- vagy…
júl. 21
16:11
F1: megtörné rossz sorozatát a Hungaroringen a Mercedes (She)
Magabiztosan vág neki a Magyar Nagydíjnak a Mercedes. Mindkét versenyzője elég felkészültnek tartja magát arra, hogy megszerezze a győzelmét, bár Toto Wolff kicsit aggódik a riválisok – főként a Red Bull – miatt.
júl. 21
16:39
Európa Liga: Lesz újabb gibraltári csoda? (Agroinform)
Az elmúlt években a gibraltári kupacsapatok több nagy skalpot is begyűjtöttek. Kisebb csodával az AIK lehet a következő.
júl. 21
16:45
Kosár BL: a Benfica vagy a Varese lesz a Szolnok ellenfele (She)
A portugál Benfica vagy az olasz Varese lesz a Szolnoki Olaj ellenfele az idén debütáló férfi kosárlabda Bajnokok Ligája selejtezőjében.
júl. 21
17:03
Barca: a playmate sokgólos döntetlent játszott Messivel az ágyban (She)
Egy perui televíziós műsor keretében hazugságvizsgálatnak vetették alá Xoana González argentin playmate-et, aki néhány éve azzal vált híressé, hogy viszonya volt Lionel Messivel. Naná, hogy a huszonegy kérdésből több is az FC Barcelona támadójával létesített futó románcról szólt, amelynek részleteiről így többet is megtudhattunk.
júl. 21
17:05
Rio 2016: így kerülje el a csapdákat az olimpia idején! (She)
Az olimpiai, illetve a paralimpiai játékokra Rio de Janeiróba készülő magyar állampolgárokat tájékoztatja a Brazíliában várható körülményekről a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) konzuli szolgálata.
júl. 21
17:18
Bologna: A Serie A rengeteget segíthet fejlődni – Nagy Ádám (She)
Nagy Ádámot sajtótájékoztató keretein belül bemutatta az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna.
júl. 21
17:36
Chelsea: dőltek a röhögéstől Conte edzésmódszerétől – videó (She)
Antonio Contéval egyelőre még csak ismerkednek a Chelsea labdarúgócsapatánál, annyi azonban már most biztossá vált, rengeteg meglepetésben lesz részük a londoniaknak. Most az olasz edző egy különleges és furcsa edzésmódot ismertetett meg játékosaival, akik remekül szórakoztak ezen.
júl. 21
17:38
Rio 2016: egyre kevésbé érdekli a brazilokat az olimpia (She)
Még mindig nem talált gazdára a belépőjegyek 28 százaléka az augusztus 5-én kezdődő Rio de Janeiró-i olimpiára.
júl. 21
17:51
Magyar foci: Nem is baj, hogy kiesett a Fradi (Agroinform)
A Fradinak Európa még nagy falat, de a hazai porondon letarolhat mindent. Meg is fogadtuk.
júl. 21
18:12
El: Torghelle és Kanta sem hiányozhat az MTK kezdőjéből (She)
Teodoru Vaszilisz, az MTK vezetőedzője kijelölte kezdőcsapatát az azeri Qabala elleni idegenbeli Európa-liga-selejtező visszavágójára. Az első mérkőzést Gyirmóton 2–1-re elveszítő magyar csapat trénere ezúttal Vadnai Dánielt és Szatmári Lórándot is a kezdőbe jelölte. A 19 órakor kezdődő találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!
júl. 21
18:27
Riói olimpia: Kizárták a teljes orosz atlétikai csapatot (Agroinform)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) elutasította 68 orosz atléta közös beadványát.

Keresés