2016. július 3. vasárnap

júl. 3
0:00
EURO 2016: Ezúttal nem fogott az olasz átok, elődöntős a Nationalelf (Agroinform)
Németország és Olaszország csatája büntetőkkel dőlt el, végül a szerencse a németeknek kedvezett.
júl. 3
0:24
Vasárnapi sportműsor: Izland vagy Franciaország? Ellenfélre várnak a németek (She)
Vasárnap újabb mérkőzésre kerül sor a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében, a házigazdák az Eb meglepetéscsapatával, az izlandi válogatottal csapnak össze. A győztes az elődöntőben a németekkel találkozik. Wimbledonban folytatódnak az angol nemzetközi teniszbajnokság küzdelmei, míg Ausztriában Formula–1-es futamot rendeznek. Íme, a vasárnapi sportműsor!
júl. 3
0:48
Tizenegyesekkel jutott tovább Németország (Metropol)
Csak a tizenegyesek kilencedik körében dőlt el a továbbjutás.
júl. 3
1:51
NS: Guzmics még fel sem dolgozta; részletek Gera életéből (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
júl. 3
7:51
Eb 2016: a világbajnok könnyben úszó szemekkel nyilatkozott – videó (She)
Németország drámai tizenegyespárbajban legyőzte Olaszországot, így bejutott a labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjébe. Az Eb-n az előzetes várakozásokhoz képest erőn felül teljesítő squadra azzurra így végül nem került be a legjobb négy közé, a világbajnok Andrea Barzagli pedig a meccs után nem tudta leplezni az elkeseredettségét.
júl. 3
8:09
Benfica: bíznak Nagy Ádám igenében, de megvan a B-terv is (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Benfica még nem tett le arról, hogy megszerezze Nagy Ádámot, a klubnál ugyanakkor felkészülnek arra a lehetőségre is, ha a Fradi középpályása nemet mond: ebben az esetben az olasz Fiorentina egyik játékosát szerződtetnék.
júl. 3
8:45
Real Madrid: megvan a második igazolás, újabb csatár jön! (She)
Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid labdarúgócsapata összehozta a nyári átigazolási időszakban a második transzferét, újabb csatár érkezik a spanyol fővárosba.
júl. 3
9:18
Eb 2016: Buffon kirúgásából kis híján Kassai adott gólpasszt (She)
Kassai Viktort is bevették a játékba Gianluigi Buffonék a Németország–Olaszország mérkőzésen az Európa-bajnokság negyeddöntőjében. A magyar játékvezető az olasz kapus kirúgásának útjába került, nem csoda, hogy Buffont a frász kerülgette.
júl. 3
9:33
Wimbledon: Vasárnap sem maradunk tenisz nélkül (Agroinform)
A torna történetében ez lesz a negyedik alkalom, hogy a középső vasárnapon is rendeznek mérkőzéseket.
júl. 3
9:54
Eb 2016: a házigazda ellen is bravúrra készül az izlandi válogatott (She)
Az angolok búcsúztatása után a vasárnapi negyeddöntőben a házigazda francia csapat ellen is bravúrra készül Izland válogatottja a labdarúgó Európa-bajnokságon.
júl. 3
9:56
Bursaspor: az elnök elárulta, ennyiért lehet vinni Dzsudzsákot (She)
Ali Ay, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Bursaspor elnöke elmondta, Tomás Necid és Dzsudzsák Balázs is eladó, tízmillió euró mindkét játékos kivásárlási ára.
júl. 3
9:58
Videó: Serena Williams a kameramanhoz vágta az ütőjét (She)
Társaihoz hasonlóan Serena Williamsnél is fogyóeszköz a teniszütő. Az amerikai klasszistól nem áll távol a sporteszköz szétzúzása, azonban dühében most a televízió munkatársát vette célba, persze nem szándékosan.
júl. 3
10:00
Eb 2016: „hivatalos – visszatért a 2011-es Kassai” (She)
A nagy lapok egyáltalán nem foglalkoznak kiemelt helyen Kassai Viktor bíráskodásával a tizenegyespárbajba torkolló szombati német–olasz negyeddöntő után, ez pedig már jelzésértékű, ha a teljesítményét szeretnénk értékelni.
júl. 3
10:30
Videó: így reagált Pelle magyar kedvese a kihagyott tizenegyesre (She)
Varga Viktória a Németország–Olaszország negyeddöntőn is a helyszínen szurkolt kedvesének, az olasz válogatott Graziano Pellének. A magyar modell már korábban is láttatta magát a lelátón az elengedhetetlen felfújható bábuval, a tizenegyesnél azonban nem jött be az eddigi kabala.
júl. 3
10:45
Wimbledon: Páros meccsek terítéken a vasárnapi tenisz-kombin (Agroinform)
Ha már vasárnap is lesz Wimbledonban tenisz, akkor megpróbáljuk kifosztani a bukmékereket.
júl. 3
10:48
Belgium: még nagyobb a balhé! A kapitány kidobott egy sztárt (She)
Mint arról beszámoltunk, Belgium Eb-kiesését követően a „vörös ördögök” egymásra kezdtek el mutogatni, Thibaut Courtois a szövetségi kapitányba, Marc Wilmotsba szállt bele. Ám mint kiderült, egyszerű „mutogatásnál” ez több volt.
júl. 3
11:42
Válogatott: Juhász olyan üzenetet kapott, amilyenre sokan vágynak (She)
A napokban 33. születésnapját ünneplő Juhász Rolandot nem mindennapi képeslap várta haza az Európa-bajnokságról. A válogatott védő kislánya, Jázmin olyan üzenetet küldött neki, amilyenre minden apa vágyik.
júl. 3
11:44
PL: a Leicester francia középpályást igazolt – hivatalos (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) címvédője, a Leicester City a hivatalos oldalán jelentette be, hogy négy évre szerződtette Nampalys Mendyt az OGC Nice-től.
júl. 3
12:00
Eb 2016: hol játszottak az izlandi hősök négy évvel ezelőtt? (She)
A goal.com összegyűjtötte, hogy az Európa-bajnokság első számú meglepetéscsapata, az izlandi válogatott játékosai hol játszottak négy évvel ezelőtt. A csapatnevekből kitűnik: a fejlődés már akkor elkezdődött.
júl. 3
12:36
NB I: Csak egy-két klub működik a felfogásom szerint – Storck (She)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint nem egyedül az ő munkája teheti újra sikeressé futballunkat, hanem a klubok áldásos tevékenységére is szükség van ehhez.
júl. 3
12:54
F1: három büntetés, egy új kasztni, átalakult a rajtrács (She)
Danyiil Kvjatnak új kasztnira van szüksége az Osztrák Nagydíj időmérőjén elszenvedett balesete miatt, ezért az orosz pilóta a bokszból kezdi meg a 14 órakor rajtoló 71 körös futamot.
júl. 3
12:56
Eb 2016: két ábra megmutatja, mi hiányozhatott az olaszoknak (She)
Németország drámai tizenegyespárbajban legyőzte Olaszországot, így bejutott a labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjébe. Az Eb-n az előzetes várakozásokhoz képest erőn felül teljesítő squadra azzurra így végül nem került be a legjobb négy közé – az esélye megvolt rá, de az előrejátékban lehetett volna hatékonyabb Antonio Conte csapata.
júl. 3
12:58
Eb 2016: Senki nem támogatott – Conte elmondta, miért távozik (She)
A Németországgal szembeni Európa-bajnoki búcsú után Antonio Conte arról is beszélt a sajtótájékoztatón, miért nem folytatja munkáját az olasz labdarúgó-válogatott élén.
júl. 3
13:24
EURO 2016: A franciák ellen is folytatódik az izlandi csoda? (Agroinform)
Anglia már megbánta, hogy lebecsülte Izlandot, a szigetlakók pedig most újabb bravúrra készülnek.
júl. 3
13:48
F1: Osztrák Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
A várakozásoknak megfelelően beborult az ég a Red Bull Ring felett az Osztrák Nagydíj versenynapjára, hűvösebb van, mint pénteken és szombaton, illetve délelőtt többször eleredt az eső. A pálya melletti extra rázóköveket a helyükön hagyták, így vigyázniuk kell a versenyzőknek az autóikra, amelyek futóműve könnyen tönkremegy, ha ráhajtanak. Az óvatosság is kulcsszerepet kap. Kövesse velünk a 71…
júl. 3
14:06
Rio 2016: Phelps 100 pillangón is nyert, 3 egyéni számban indul (She)
Az eredeti terveinek megfelelően három egyéni számban vívta ki a riói szereplés jogát a 18-szoros ötkarikás bajnok Michael Phelps, aki az amerikai úszók válogatóversenyének záró napján 100 méter pillangón győzött.
júl. 3
14:24
PSG: újabb válogatott igazolás, a Sevilla középpályása érkezett (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain szerződtette a Sevilla lengyel válogatott játékosát, Grzegorz Krychowiakot.
júl. 3
15:00
Női kézi: 22 gólos sikerrel kezdtük a junior vb-t (She)
A magyar U20-as női kézilabda-válogatott 41–19-re nyert Üzbegisztán ellen a moszkvai világbajnokság nyitó fordulójában. Folytatás kedden Angola ellen.
júl. 3
15:02
Rio 2016: óriásit ugrott a női távolugrás amerikai címvédője (She)
Egészen elképesztő eredménnyel, 731 centiméterrel nyerte meg az amerikai atlétikai olimpiai válogatóversenyt Brittney Reese, a női távolugrás ötkarikás címvédője.
júl. 3
15:18
Óriásit ugrott a női távolugrás amerikai címvédője (Metropol)
Egészen elképesztő eredménnyel, 7,31 méterrel nyerte meg az amerikai atlétikai olimpiai válogatóversenyt Brittney Reese.
júl. 3
15:36
F1: őrült hajrá, Hamilton nyert, a vele ütköző Rosberg a 4. (She)
Elképesztő végjáték után a brit Lewis Hamilton nyerte meg a Formula–1-es Osztrák Nagydíjat, mivel az utolsó körben megelőzte a vele ütköző, és végül a negyedik helyre visszacsúszó mercedeses csapattársát, Nico Rosberget. A második helyen Max Verstappen végzett, centikkel lehagyva Kimi Räikkönent. A vb-címvédő Hamilton hátránya 11 pontra csökkent Rosberggel szemben.
júl. 3
16:03
EURO 2016: Váczi Zoltán keményen odamondott Dzsudzsákéknak (Agroinform)
A magyar futball egyik híresen nagy fenegyereke nem ünnepelt a magyar csapat Eb-szereplését követően.
júl. 3
16:12
F1: Rosberg ellen vizsgálatot indítottak Ausztriában (She)
Az Osztrák Nagydíj sportfelügyelő testülete vizsgálatot indított Nico Rosberg ellen a futam utolsó körében történt ütközés és az utána történtek miatt. A németet Lewis Hamilton támadta a kettes kanyarban, a két autó összeért, és azt próbálják kideríteni, hogy a vb-éllovas szabálytalanul szorította-e ki az angolt a pályáról.
júl. 3
16:14
Eb 2016: brit szurkolók verekedtek össze a német–olasz alatt (She)
Brit drukkerek verekedtek össze egymással a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság párizsi szurkolói zónájában.
júl. 3
16:16
NB II-es felkészülés: sikerrel kezdett a Balmaz, ikszelt a Kisvárda (She)
Elkezdődött a két héten át tartó, hatcsapatos Basa-Kamilla Gyógyfürdő-kupa elnevezésű felkészülési torna, amelyen az egyaránt másodosztályú Balmazújváros, Cigánd, Nyíregyháza és Kisvárda mellett a román UTA Arad és Olimpia Satu Mare labdarúgócsapatai vesznek részt. Az első játéknapon a Balmazújváros otthon 5–2-re győzte le az Aradot, míg a Kisvárda a Szatmárnémeti otthonában 2–2-es döntetlenre…
júl. 3
16:18
Wimbledon: S. Williamsnek 52 perc kellett, Vinci és Bacsinszky kikapott (She)
A világelső amerikai Serena Williams 52 perc alatt lerendezte 3. fordulóbeli mérkőzését a wimbledoni teniszbajnokságon, a német Annika Beck (43.) ellen döcögős kezdés után 6:3, 6:0-ra nyert.
júl. 3
16:20
Eb 2016: C. Ronaldo bemutatót tartott a portugálok edzésén (She)
Cristiano Ronaldo a portugálok edzésén produkálta magát. A Real Madrid klasszisa olyan könnyedén bánt a labdával, mintha az a világ legtermészetesebb mozdulata lenne. Portugália szerdán Walesszel csap össze az Európa-bajnokság elődöntőjében.
júl. 3
16:22
Eb 2016: ezért választotta Schweinsteiger, hogy az olasz tábor előtt rúgjanak (She)
Még Kassai Viktor is meglepődött Bastian Schweinsteiger döntésén, amikor a német labdarúgó-válogatott csapatkapitánya azt választotta, hogy az olasz tábor előtt rúgják a tizenegyeseket.
júl. 3
16:30
PL: a Chelsea tulaja elképesztő összeget fordít jótékony célokra (She)
Roman Abramovics, a Premier League-ben szereplő Chelsea tulajdonosa segített, hogy 55 súlyos beteg gyermek élőben tekintse meg az Európa-bajnokság egy-egy mérkőzését.
júl. 3
16:32
NB II: Bene Ferenc lett az újonc sportigazgatója (She)
A legutóbb a Gyirmót FC Győrnél vezetőedzőként dolgozó és a csapattal másodosztályú bajnokságot nyerő Bene Ferenc lett a labdarúgó NB II-ben újonc Dorogi FC sportigazgatója – számolt be róla a klub honlapja.
júl. 3
16:34
F1: A belső íven voltam, ilyenkor én diktálok – Rosberg (She)
Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke dühösen nyilatkozott az Osztrák Nagydíj után Nico Rosberg és Lewis Hamilton karambolja miatt, amely a Mercedes kettős győzelmébe került. Rosberg szerint Hamilton volt a hibás, s még az angolt is felelősségre vonhatják a sportfelügyelők.
júl. 3
16:36
Eb 2016: Khedira biztosan kiesett, de másra sem számíthat Löw (She)
A német válogatott szombat este drámai tizenegyespárbajban győzte le Olaszországot a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében. Joachim Löw szövetségi kapitány öröme azonban nem lehet felhőtlen, több játékosát is elvesztette az elődöntőre.
júl. 3
16:48
Hamilton az utolsó körben előzte meg Rosberget (Metropol)
Hamilton most nyerte meg először az Osztrák Nagydíjat, a mostani szezonban ez volt a harmadik, pályafutása során pedig a 46. futamgyőzelme.
júl. 3
17:06
Wimbledon: 4.5 órás thriller, 19:17-tel zárta le a meccsét Tsonga (She)
A 12. helyen kiemelt francia Jo-Wilfried Tsonga bejutott a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének nyolcaddöntőjébe, miután 4 és fél órás meccsen, a döntő szettben 19:17-re legyőzte az amerikai John Isnert.
júl. 3
17:24
Hertha: Dárdai fia beállt, a berliniek vágtak egy tízest (She)
A Hertha BSC labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 10–0-s győzelmet aratott a Landesligában szereplő FC Schwedt 02 felett.
júl. 3
17:33
Átigazolás: Emery a Sevillából erősítette meg a PSG-t (Agroinform)
Grzegorz Krychowiak a párizsi csapat újabb igazolása. Öt évre írt alá.
júl. 3
17:42
Tour de Hongrie: a születésnapos Raim az összetett győztes (She)
Az utolsó szakaszt a szlovén Rok Korosec nyerte meg, míg összetettben az észt Mikhel Raim diadalmaskodott a Tour de Hongrie kerékpáros körversenyen.
júl. 3
17:44
Manchester City: bemutatták Guardiolát és sok mást is (She)
Az angol élvonalbeli Manchester City nagyszabású eseményen mutatta be új vezetőedzőjét, Pep Guardiolát, valamint a klub új címerét és a csapat szerelését a 2016–2017-es évadra.
júl. 3
18:00
Autósport: ennyire nem is lehet furcsa egy idényzáró (She)
Minden idők egyik legfurcsább autóversenyén szerezte meg a Formula E-sorozat bajnoki címét Esteban Buemi London utcáin.
júl. 3
18:18
Lengyel rali: norvég siker, a címvédő csak hatodik lett (She)
A norvég Andreas Mikkelsen nyerte meg a rali-világbajnokság vasárnap befejeződő hetedik, lengyelországi futamát.

Keresés