2016. július 19. kedd

júl. 19
16:40
MLSZ: az Újpestre rótták ki a legnagyobb pénzbüntetést (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága július 19-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:
júl. 19
16:45
Tipp: Nikolics és Böde hozhat pénzt a konyhára (Agroinform)
A Legia Varsó és a Fradi is hazai pályán harcolhatja ki a továbbjutást a Bajnokok Ligája selejtezőjében.
júl. 19
16:54
F1: ügynöke szerint Räikkönen 2018-ban is Ferrari-pilóta lesz (She)
Kimi Räikkönen menedzsere szerint a Ferrari finn pilótájának nem a 2017-es lesz az utolsó szezonja a Ferrarinál az F1-ben.
júl. 19
16:56
MTK: öt fiatal játékost kölcsönadtak a kék-fehérek (She)
Az MTK labdarúgócsapata kölcsönadta öt fiatal játékosát.
júl. 19
17:12
NB II: korábbi korosztályos válogatottat igazolt a Szpari (She)
Újabb játékossal kötött szerződést a Nyíregyháza Spartacus: a korábban Zalaegerszegen és Újpesten is megforduló Holdampf Gergő a Soprontól érkezik a Szparihoz – tudtuk meg a labdarúgót megszerző NB II-es klub hivatalos honlapjáról.
júl. 19
17:14
Tenisz: kitüntették a legendás román játékost (She)
Kitüntette Klaus Iohannis román miniszterelnök a 70. születésnapját kedden ünneplő Ilie Nastase teniszezőt, a hivatásos férfi játékosok világranglistájának első éllovasát, aki  40 hétig vezette az ATP-rangsort.
júl. 19
17:16
Videó: Benzemát vette célba a „vadász” a szálloda előtt (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata – egyelőre az Európa-bajnokságot megjárt sztárok nélkül – hétfőn érkezett meg Montréalba, ahonnan az edzőtábor után Ohióba utazik a PSG elleni, július 27-i Bajnokok Kupája-mérkőzésre (magyar idő szerint július 28-án, 1.30-kor rendezik a találkozót). A királyiak egyből a hoteljukhoz mentek, a bejáratnál azonban váratlan esemény történt. Egy szelfivadász közös képet…
júl. 19
17:30
BL: a ferencvárosiak gólokat akarnak szerezni (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatát irányító Thomas Doll szerint veszélyes lenne 0–0-ra játszaniuk a Partizani elleni visszavágón a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében.
júl. 19
17:32
PL: Mourinho megnevezte a 3 legjobb futballistát – CR nincs köztük (She)
Az angol sajtó meglepetésként tálalta, hogy Cristiano Ronaldo nem került be azon három futballista közé, akiket José Mourinho a labdarúgás történetének három legjobb játékosaként nevezett meg.
júl. 19
17:39
NB I: A Bundesliga 2-ből igazolt a Vasas (Agroinform)
Az Armina Bielefeldtől igazolt védekező középpályást a Vasas. A 26 éves játékos kétéves szerződést kötött.
júl. 19
17:48
Eb 2016: ő volt a „legkeresettebb” magyar játékos az interneten (She)
Egy felmérés szerint kiderült, ki volt a „legkeresettebb” magyar labdarúgó az interneten a franciaországi Európa-bajnokság ideje alatt.
júl. 19
18:06
Vasas: megszerezték a Puskás Akadémia gólvágóját (She)
A Puskás Akadémia labdarúgócsapatát elhagyó Gergye Dániel a Vasasban folytatja pályafutását. A 17 éves támadó három évre írt alá az angyalföldiekhez.
júl. 19
18:08
Légiósok: Maradok a Werderben – Kleinheisler László (She)
Kleinheisler László, a magyar válogatott és a Werder Bremen labdarúgója visszatért német klubjához, ahol rögtön munkába is állt. Ennek kapcsán a radiobremen.de készített interjút a középpályással, melyben visszatekintettek az Eb-n mutatott szereplésére, valamint a játékos jövőjére is kitértek.
júl. 19
18:10
Silk Way-rali: Szalayék 100 óra büntetést kaptak, gyorsítottak (She)
Szalay Balázs kedden visszaállt a versenybe, Cyril Despres pedig továbbra is vezet az összetettben a Silk Way-ralin.
júl. 19
18:12
Rio 2016: egyelőre nem zárták ki az oroszokat az olimpiáról (She)
Egyelőre továbbra is kétséges, hogy az orosz sportolók részt vehetnek-e az augusztus 5-én kezdődő riói olimpián, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) ugyanis kedden közölte: „megvizsgálja a jogi lehetőségeket” Oroszország kizárásának kérdésében.
júl. 19
18:15
NB I: Elindult a szezon az MLSZ-ben is - íme az első büntetések (Agroinform)
Négy klub kapott pénzbüntetést a labdarúgó OTP Bank Liga múlt hétvégi szezonnyitó fordulója után.
júl. 19
18:21
Légiósok: Otigbának magyar válogatott csapattársa lehet (She)
Lengyel lapértesülés szerint a Legia Warszawa labdarúgócsapata is érdeklődik a Heerenveenben játszó Otigba Kenneth iránt.
júl. 19
18:39
NB II: még nincs, de három hét múlva lesz fedett lelátó (She)
Eddig nem volt fedett lelátója a Csákvárnak, de az NB II-es klub közleménye szerint a bajnoki rajtra lesz, így eleget tesznek a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) előírásainak.
júl. 19
18:57
Rio 2016: nyolcan képviselik Koszovót az ország első olimpiáján (She)
Nyolc sportoló alkotja Koszovó első olimpiai csapatát az augusztus 5-én kezdődő Rio de Janeiró-i ötkarikás játékokon.
júl. 19
18:59
Bologna: Olyan tervük van, amelyhez hozzátehetem a részem – Nagy Ádám (She)
Nagy Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott középpályása a Fradi Tv-nek adott hosszabb interjújában többek között elköszönt korábbi klubjától, a Ferencvárostól, valamint elmondta, miért választotta az olasz élvonalbeli Bolognát.
júl. 19
19:09
Riói olimpia: 21 sportág, 158 sportoló - íme az összes magyar olimpikon (Agroinform)
A MOB július 18-ai határidővel elküldte a magyar delegáció nevezését. 93 férfi és 65 női sportoló képviseli hazánkat.
júl. 19
19:15
Rio 2016: belerúgott az Európa-bajnokba az edző, lefokozták (She)
Az Izraeli Tornaszövetség rendkívüli fegyelmi bizottsága úgy döntött, hogy a jövőben nem tevékenykedhet trénerként a ritmikus gimnasztika kéziszercsapat mellett Ira Vigdorcsik, az Európa-bajnok egység edzője. Vigdorcsik továbbra is a szövetség alkalmazásában áll és felelős a csapat riói felkészülési tervéért, ám nem dolgozhat a tornászokkal. A rendkívüli bizottság összehívására azt követően…
júl. 19
19:33
DVSC: újabb kérők jelentkeztek be a távozó csatárért (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-től távozó Adamo Coulibalyért a Troyes után újabb két francia másodosztályú klub jelentkezett be.
júl. 19
19:35
Belgium: ha szövetségi kapitány lenne, július 31-ig jelentkezhet (She)
Mint arról beszámoltunk, szövetségi kapitányt keres a Belga Labdarúgó-szövetség (KBVB), miután az Európa-bajnokság után szerződést bontott Marc Wilmotsszal. Az olasz válogatottal világbajnoki aranyérmet nyert Marcello Lippi is a jelöltek közé kerülhet – de a lehetőség (szinte) mindenki előtt nyitva áll, hiszen a KBVB nyilvános álláshirdetésben keresi Wilmots utódját.
júl. 19
19:45
EURO 2016: Király és Ronaldo volt az Eb sztárja (Agroinform)
Király Gábor volt a "legkeresettebb" magyar labdarúgó az interneten a franciaországi Európa-bajnokság ideje alatt.
júl. 19
19:51
Kép: a katalán tévé bevallotta, miért manipulálta CR hasát (She)
Mint arról beszámoltunk, a katalán nemzeti televízió Photoshop segítségével manipulálta a Real Madrid sztárjáról, Cristiano Ronaldóról készült fotót. A CNN ezután egy teljes cikket szentelt a TV3 televízió lejáratására, amely most tiszta vizet öntött a pohárba.
júl. 19
20:09
DVSC: „Csütörtökön lesz egy utolsó esélyünk a javításra” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC játékosa, Aleksandar Jovanovic a klub hivatalos honlapján értékelte a csapata legutóbbi két mérkőzését, az El-ben elszenvedett 2–1-es vereséget a fehérorosz Torpedo Zsogyino ellen, valamint a Paks elleni, 1–1-es döntetlenre végződő a bajnoki nyitányát.
júl. 19
20:11
BL: ha továbbjut a Ferencváros, a Salzburg vár rá (She)
A Salzburg kettős győzelemmel, 3–0-s összesítéssel búcsúztatta a lett Liepaját a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörében, így az osztrák bajnok lesz a Ferencváros ellenfele a következő körben, amennyiben a zöld-fehérek szerdán túljutnak az albán Partizanin.
júl. 19
20:27
Werder: Kleinheisler helyet akar, kinézte Junuzovicét (She)
Új szezon, új remények: Kleinheisler László a tavaszi szezon során kevés lehetőséget kapott a Werder Bremennél (igaz, előtte fél évig „parkolt” itthon), a 2016–17-es idényben viszont már betörne a brémaiak kezdőcsapatába. A jó Eb-szereplés mindenesetre megnövelte az ázsióját – és az önbizalmának is jót tett.
júl. 19
20:29
Tenisz: Fucsovics három szettben nyert Olaszországban (She)
Fucsovics Márton 6:2, 5:7 6:3-ra nyert a világranglista 576. helyén álló, 21 éves horvát Filip Veger ellen az olaszországi Recanatiban zajló, 42 500 euró összdíjazású kemény pályás challenger teniszverseny első fordulójában.
júl. 19
20:31
Légiósok: Németh Krisztián újra edzésbe állt az al-Garafánál (She)
Németh Krisztián, a magyar labdarúgó-válogatott és a katari al-Garafa támadója saját Facebook-oldalán jelentkezett be egy képpel, mely szerint a sikeres Európa-bajnoki szereplés után újra munkába állt a klubjánál.
júl. 19
21:00
Németország: „Használt, de jó állapotú” – a szurkolók árulják a csatárt (She)
Érdekes módját választották a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Stuttgart szurkolói az egyik játékos elküldésének.
júl. 19
21:02
Paks: Laczkó Zsolt aláírt, már edzett is a csapattal (She)
Igaznak bizonyult a Nemzeti Sport Online információja, a 22-szeres válogatott Laczkó Zsolt a Paks labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását.
júl. 19
21:15
Leicester City: 2019-ig hosszabbított a csapatkapitány (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) címvédője, a Leicester City hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2019 júniusáig meghosszabbította csapatkapitánya, Wes Morgan szerződését.
júl. 19
21:33
Portugália: hosszabbítottak Fernando Santosszal – hivatalos (She)
A Portugál Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2020-ig meghosszabbította a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságot megnyerő válogatott szövetségi kapitányának, Fernando Santosnak a szerződését.
júl. 19
21:51
Lazio: elkezdték árulni a bérleteket, egy nap alatt 11 ment el (She)
A La Gazzetta dello Sport híradása szerint totális érdektelenség övezte a Lazio labdarúgócsapatának bérletárusítását az első napon: hétfőn mindössze 11 szurkoló gondolta úgy, hogy szezonbelépőt vált kedvencei meccseire.
júl. 19
22:27
Tour de France: Cavendish feladta a versenyt (She)
A brit Mark Cavendish feladta a Tour de France országúti kerékpáros-körversenyt a 17. szakasz előtt.
júl. 19
22:45
Jégkorong: kanadai védőt igazolt a Fehérvár AV 19 (She)
A kanadai hátvéd, Chris Owens a Fehérvár AV19 jégkorongcsapatához szerződött.
júl. 19
22:47
UEFA: a spanyol szövetség első embere is indul az elnöki posztért (She)
Ángel María Villar, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) első alelnöke kedden bejelentette, hogy indul a szervezet elnöki posztjáért.
júl. 19
22:49
Anglia: magyar út volt a fődíj, kamu nyertest találtak ki (She)
Az év egyik legabszurdabb sztorijába keveredett az angol harmadosztályban (League One) szereplő Chesterfield labdarúgócsapata. A Chesterfield május 18-án meghirdetett egy játékot – azok körében, akik megvették a klub húszfontos támogatói jegyét, kisorsoltak egy utat, és a szerencsés nyertes pedig elkísérhette a csapatot magyarországi edzőtáborába. Legalábbis ez volt a terv.
júl. 19
22:51
Uruguay: a súlyos beteg Tabárez nem mond le (She)
A súlyos idegrendszeri betegséggel küzdő Óscar Tabárez nem akar lemondani az uruguayi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.
júl. 19
23:18
NS: a Fradin nincs teher; Jakabos pillangó nélkül – szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Keresés