2019. október 26. szombat

okt. 26
4:57
Egy szál tangában strandol a nagy mellű bombázó (Ripost)
Steph Pacca ledobta a felsőt és félmeztelenül jelent meg a medence mellett.
okt. 26
7:03
Döbbenet, Mourinhóval sokkolják a Real Madrid játékosait (Ripost)
Habár José Mourinho régóta elhagyta a Real Madridot, még mindig hatással van a játékosokra.
okt. 26
7:15
Nhl: az Arizona a New Jersey ellen folytatta jó sorozatát (She)
Előző nyolc mérkőzéséből immáron a hatodikat nyerte meg az Arizona Coyotes, miután 5–3-ra győzött a New Jersey Devils otthonában az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján.
okt. 26
7:21
Nba: a címvédő Toronto kikapott Bostonban (She)
Az új szezon második mérkőzését már nem tudta megnyerni a bajnoki címvédő Toronto Raptors, amely hatpontos vereséget szenvedett a Boston Celtics otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) pénteki játéknapján.
okt. 26
7:21
Eksztázisba jön az ISL-től Katinka (BorsOnline)
Budapesten is debütál a Hosszú Katinka közbenjárásával életre hívott új nemzetközi úszósorozat, az ISL.
okt. 26
7:51
Férfi kosár Nb I: veretlenek csatája – jön a Pvsk–Körmend (She)
Szombat este veretlen csapatok mérkőznek a baranyai megyeszékhelyen a férfi kosárlabda NB I-ben, gyakorlatilag megjósolhatatlan, a PVSK vagy a Körmend jön-e ki jobban a nagy csatából.
okt. 26
8:03
F1: Nem tudom, mikor lesz esélyünk a pole-ra – Hamilton (She)
Lewis Hamilton szerint a Mercedes még jó ideig esélytelen marad a Ferrarival szemben az időmérő edzéseken, a nyári szünet óta az összes rajtelsőséget megszerző olasz csapat ugyanis egy körös tempó terén lépéselőnybe került a riválisokhoz képest. Charles Leclerc óvatosabb rajtot ígér a Japán Nagydíjon kapott büntetése után. A Renault F1-es jöv
okt. 26
8:03
Szalaival a kezdőben győzte le a Mainz a Köln csapatát (Behaviour)
A klub a 17.-ről a 13. helyre jött fel a tabellán.
okt. 26
8:05
Mexikói Nagydíj: Vettel nyerte a második szabadedzést (Behaviour)
Verstappen a második, Leclerc a harmadik helyen végzett.
okt. 26
8:21
Babos: Megtaláltam az igazit (BorsOnline)
Kétszeres páros címvédőként várja a holnap kezdődő női tenisz-világbajnokságot Babos Tímea, aki társával, Kristina Mladenoviccsal igyekszik újra elhódítani a serleget.
okt. 26
8:36
Moszkva után máris Fehérvár (Azenpenzem)
Valószínűleg az őszi szezon legkeményebb napjait tapossa a Ferencváros. Múlt szombaton derbi az Újpest ellen, tegnapelőtt Európa-liga-meccs Moszkvában, vasárnap bajnoki rangadó Fehérváron.
okt. 26
8:51
MotoGp: szélvihar – vasárnapra halasztották az időmérőt (She)
Hosszú-hosszú évek (sőt évtizedek) óta téma már, hogy tavaszra kellene tenni a MotoGP Ausztrál Nagydíját, amely hiába adja a világ egyik leggyönyörűbb és leggyorsabb pályáját a sorozatnak, ha minden évben problémákat okoz az időjárás.
okt. 26
8:53
Ajax: „Én a Barcában? Mondtam Messinek, jöjjön ő ide!” (She)
A holland De Telegraafnak adott interjút Nicolás Tagliafico, a holland élvonalbeli Ajax balhátvédje. A 27 éves játékos 19-szeres argentin válogatott, így jól ismeri a Barcelona ászát, Lionel Messit. Azt azonban aligha gondolta volna bárki is, hogy a Buenos Aires-i születésű labdarúgó megpróbálja Amszterdamba csábítani az ötszörös aranylabdást.
okt. 26
8:57
Wtcr: hiába Michelisz pontszerzése, Guerrieri állt az összetett élére (She)
Esteban Guerrieri nyert a túraautó-világkupa (WTCR) szuzukai versenyhétvégéjének első futamán, miközben Michelisz Norbert a 13. helyen szelte át a célvonalat, az argentin így visszaállt a vk-összetett élére. A második helyen Niels Langeveld futott be, míg a dobogó alsó fokára Tiago Monteiro állhatott fel.
okt. 26
9:09
Kezdődik az U17-es vb, bemutatjuk a magyar futball jövőjét (Ripost)
Kiugró lehetőségnek tartják a szombaton kezdődő brazíliai világbajnokságot az U17-es magyar labdarúgó-válogatott tagjai.
okt. 26
9:27
Őszi csúcsmeccs: 4 év után nyerne az Ftc a Fehérvár vendégeként (She)
Fővárosi derbi után csúcsrangadó a labdarúgó NB I-ben: a 10. fordulóban a bajnokság két legnagyobb esélyese, a Mol Fehérvár FC és a Ferencváros csap össze. Ez a forduló vasárnapi záró mérkőzése, a másik öt találkozót szombaton bonyolítják le. Beéri-e a címvédő pontszámban a listavezetőt?
okt. 26
9:51
Így kell 9 gólt rúgni idegenben - futballtörténelmi videó (Infostart)
A Leicester teljesítménye a Southampton vendégeként ráadásul Premier League-csúcs.
okt. 26
9:51
Babos Tímea: Paradox, de nincs rajtam nyomás (She)
Babos Tímea szerint nincs kiemelkedő esélyese a vasárnap kezdődő WTA-világbajnokságnak, amelyen a taktikai fegyelmezettség lehet a siker kulcsa. A magyar teniszező a vb után sem pihen, két kisebb tornán igyekszik biztossá tenni helyét az Australian Open főtábláján.
okt. 26
10:21
Fegyverneky: Nem szeretnék azzal foglalkozni, hogy mások mit gondolnak rólunk (She)
A remek sikert arató Sopron Basket irányítójának tetszik az a szerep, hogy a nemzetközi porondon nem ők a favoritok.
okt. 26
10:21
Dibusz tartotta életben a Fradit (BorsOnline)
Versenyben maradt a továbbjutásért a Fradi a CSZKA elleni sikerrel, amihez kellettek Dibusz Dénes nagy védései. Vasárnap már Fehérváron küzd az FTC.
okt. 26
10:33
Ott a magyar válogatott a labdarúgó-világbajnokságon! (Infostart)
Szombattól labdarúgó-világbajnokság szereplői lesznek magyar futballisták: a Preisinger Sándor által irányított U17-es válogatott megkezdi szereplését a brazíliai tornán.
okt. 26
10:57
Nagy mennyiségű magyar foci a képernyőn - sport a tévében (Infostart)
Az NB I küzdelmei mellett késő este láthatjuk az U17-es válogatott első mérkőzését - Nigéria ellen. Lesz azért topfoci és Forma-1 is, no meg tenisz, darts, bringa és úszás is.
okt. 26
11:09
Pl: a Soton menedzsere szerint katasztrofális volt csapata teljesítménye (She)
Minden idők legnagyobb különbségű Premier League-győzelmének rekordját állította be a Leicester City, amely idegenben 9–0-ra legyőzte a Southamptont a forduló nyitó mérkőzésén. Ralph Hasenhüttl, a hazaiak menedzsere minden felelősséget magára vállalt a találkozó után.
okt. 26
11:11
Nba: levédekezte a Jazzt a Lakers, megverte a címvédőt a Boston (She)
Luka Doncic és Kristaps Porzingis hozta a Dallas újabb győzelmét, de Damian Lillard és Karl-Anthony Towns is parádézott, míg a Nuggets hosszabbításban nyomta le a Phoenixet – ez történt az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszának hajnali játéknapján.
okt. 26
11:21
Kilenc idegenben lőtt góllal döntött rekordot a Leicester (Behaviour)
Az eddigi csúcsot a Premier League-ben a Manchester United tartotta.
okt. 26
11:51
így emlékeztek a Leicester 1 éve elhunyt tulajdonosára (She)
Minden bizonnyal sokan emlékeznek a csaknem napra pontosan egy éve történtekre: 2018. október 27-én a Leicester City akkori tulajdonosa, Vichai Srivaddhanaprabha helikoptere lezuhant a stadion mellett a West Ham United elleni találkozó után – a fedélzeten utazó öt személy életét vesztette. Közeleg a szomorú évforduló, így a Leicester a Southampton
okt. 26
11:54
Egy igazán vidám vasárnap az NB I-ben (Behaviour)
Ha nem kellene vigyázni a jelzőkkel az NB I ürügyén, akkor csúcsrangadóként harangoznánk be a két meghatározó klub összecsapását, de a korábbi tanulságok miatt ennél szerényebben csak azt írnánk: az első helyezett Fehérvár fogadja a második helyezett Ferencvárost. A bajnoki címvédő zöldek egészen jó sorozatot mennek, az előző körben hazai pályán 1-
okt. 26
11:54
Peaty ötéves veretlensége is a tét (Azenpenzem)
A Duna Arénában ma és holnap megrendezik a Nemzetközi Úszóliga (ISL) első idényének negyedik mérkőzését Indianapolis, Nápoly és a dallasi Lewisville után.
okt. 26
12:27
Liga 2: az egyik oldalon bement, a másikon kimaradt a 11-es – kikapott a Csíkszereda (She)
A kimaradt büntetők miatt vesztettek pontokat a hétvégén a székelyföldi csapatok Romániában, miután péntek este a Sepsi OSK egy utolsó percben rosszul elrúgott tizenegyes miatt nem nyert az élvonalban a FC Voluntari ellen, szombat délelőtt a másodosztályú FK Csíkszereda ugyanezért nem szerzett pontot a Concordia Chiajna vendégeként.
okt. 26
12:33
Úszás: miért pihen, miért nem csak fordul a falhoz érve a magyar? (She)
„Nem arról van szó, hogy minden elemben a világ élvonalába tartozunk, és a fordulóknál egyszer csak hülyék leszünk” – mondja dr. Sós Csaba, a felnőtt úszóválogatott szövetségi kapitánya. A negatív tendenciával egyetért, miközben arra is választ adott, miért alakult ez így, és mi lehet a megoldás.
okt. 26
13:03
Spurs: Pochettino aggódik a csapatról készülő dokumentumfilm miatt (She)
Az Amazon már korábban megállapodott az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur csapatával, hogy dokumentumsorozatot forgathat a csapat 2019–2020-as idényéről. Erről az egyezségről most a csapat menedzsere, Mauricio Pochettino is beszélt.
okt. 26
13:09
Spurs: Pochettino aggódik a csapatról készülő dokumentumfilm miatt (She)
Az Amazon már korábban megállapodott az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur csapatával, hogy dokumentumsorozatot forgathat a csapat 2019–2020-as idényéről. Erről az egyezségről most a csapat menedzsere, Mauricio Pochettino is beszélt.
okt. 26
13:15
Rögbi-vb: Anglia nagy bravúrral búcsúztatta a címvédőt (She)
Az angol válogatott 19–7-re legyőzte Új-Zélandot a Japánban zajló rögbi-világbajnokság elődöntőjében, szombaton Jokohamában.
okt. 26
13:21
Elképesztő fotók a Puskás Arénából: meccs volt a hivatalos avató előtt (Ripost)
A hivatalos avató november 15-én lesz, ahol a magyar válogatott barátságos mérkőzést vív az uruguay-iakkal.
okt. 26
13:27
Milan: „A Real Madridnál csináltam néhány hülyeséget” (She)
Az AC Milan balhátvédje, Theo Hernández a La Gazzetta dello Sportnak adott interjút, amelyben többek között a Real Madridnál töltött időszakáról is mesélt.
okt. 26
13:29
A szünet után jöttek a gólok, hárommal nyert a Man. City (She)
Habár az első félidő nem hozott gólt, a szünet után beindult a Manchester City, amely végül 3–0-ra legyőzte az Aston Villát az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. fordulójának szombati első mérkőzésén.
okt. 26
13:33
Már nem a Michelisz névvel kezdődik a világbajnoki tabella (Infostart)
"Csak" a 13. lett Michelisz Norbert Hyundaiával a szuzukai WTCR-hétvége szombati nyitófutamán, ki is használták ezt a riválisok.
okt. 26
13:39
Labdarúgás: Szoboszlai Dominik – talán az Arsenalban (She)
A legújabb sajtóértesülések szerint az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal lehet Szoboszlai Dominik elsőszámú kérője a nyáron. Állítólag Unai Emery vezetőedző akkor nyithat a 19 éves magyar középpályás felé, ha nem tudja megtartani kölcsönjátékosát, Dani Ceballost.
okt. 26
13:51
Chema Rodríguez: Egy percig sem hezitáltam a magyar szövetség ajánlatán (She)
Chema Rodríguez még nem tudja abbahagyni a kézilabdát, de Gulyás István segítője már inkább edzői fejjel gondolkodik. A spanyol szakember szerint nemcsak fizikailag, de taktikailag és technikailag is jól felkészültek a magyar játékosok.
okt. 26
13:53
Nba: 35 éve mutatkozott be a ligában Charles Barkley (She)
Amit mond, arra érdemes figyelni: az elmúlt három évtized egyik legjobb kosárlabdázója jó ideje szakkommentátorként dolgozik, de a nagyotmondásban korábban is jeleskedett.
okt. 26
13:55
F1: idén is különlegességgel készülnek Mexikóban a dobogózásra (She)
Úgy tűnik, hogy nem szeretik az egyszerű dolgokat Mexikóban, ha a Formula–1-es verseny végi dobogózásról van szó. Idén ugyanis egy, a pódiumon nem megszokott „tárgy” is jelen lesz az ünnepléskor, valamint a győztes pilóta sem a korábbiakhoz hasonló módon jut fel a díjátadás helyszínére.
okt. 26
13:57
Serie A: a Brescia elnökének 300 millió eurót ér Tonali (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában (Serie A) szereplő Brescia elnöke, Massimo Cellino a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában beszélt a klub fiatal tehetségéről, Sandro Tonaliról, és arról, hogy mely topcsapatok érdeklődtek eddig iránta.
okt. 26
13:57
Ajánló: mit tehet a futó, ha vérszomjas katicák és madárpókok támadják? (She)
A terepfutóknak van bőven ellenségük: a Spartathlon-teljesítő Vágó Boglárka a maga utánozhatatlan stílusában őket vette számba.
okt. 26
13:59
Női kézi: a vb helyett győri edzések várnak a norvég átlövőre (She)
Biztossá vált, hogy a Győri ETO női kézilabdacsapatának norvég irányító-átlövője, Veronica Kristiansen lemarad a decemberi, Japánban rendezendő olimpiai kvalifikációs világbajnokságról.
okt. 26
14:09
Tenisz: a 3. és a 4. kiemelt játssza a fehérvári döntőt (She)
A harmadik helyen kiemelt Danka Kovinics és a negyedikként rangsorolt Irina Begu jutott döntőbe a 100 ezer dollár (29.6 millió forint) összdíjazású székesfehérvári ITF női tenisztornán.
okt. 26
14:11
Torna ob: Mészáros Krisztofer már három aranynál tart (She)
Mészáros Krisztofer az egyéni összetett után szombaton talajon és gyűrűn is aranyérmet nyert a tornászok mesterfokú bajnokságán, Győrben.
okt. 26
14:15
Puskás Aréna: pénteken lejátszották az első tesztmeccset (She)
Pénteken lejátszották az első labdarúgó tesztmérkőzéseket az új Puskás Arénában.
okt. 26
14:18
Elmaradhat a bajnokavatás (Azenpenzem)
Az egyelőre még ötszörös világbajnok brit vasárnap újra révbe érhet a Mexikói Nagydíjon, az összetettben az előnye 64 pont csapattársa, a finn Valtteri Bottas előtt.
okt. 26
14:24
Megtalálta párját Babos Timi, tőle lett sokkal kiegyensúlyozottabb a játéka (Ripost)
A teniszező olyan edzőt talált, aki képes őt motiválni és már a fejlődést is érzi magán.
okt. 26
14:27
Kelet csillaga: a Mezőkövesd legyőzte a Debrecent! (She)
A Mezőkövesd a tabella második helyére lépett, miután 3–1-re legyőzte odahaza a Debrecent a labdarúgó NB I 10. fordulójának nyitó mérkőzésén.

Keresés