2019. április 30. kedd

ápr. 30
0:09
Sznúker-vb: az utolsó két kínai játékos előnyből kapott ki (She)
A nyolcaddöntőben hétfőn az utolsó két kínai versenyző is elbúcsúzott a sheffieldi sznúker-világbajnokságtól. Ting Csün-huj (Ding Junhui) Judd Trumptól, Csou Jue-lung (Zhou Yuelong) pedig Ali Cartertől szenvedett 13:9-es vereséget.
ápr. 30
6:51
Nhl: tovább javult a St. Louis lenyűgöző idegenbeli mérlege (She)
A St. Louis Blues idegenben 4–3-ra legyőzte a Dallas Starst az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) hétfői játéknapján, így összesítésben ismét vezet (2–1) a Nyugati főcsoport elődöntőjében.
ápr. 30
7:15
Pokoli hajrá, ki lesz a BL legjobbja? (Ripost)
Csúcsmeccsekkel, tökéletes párosításokkal folytatódik a labdarúgó-Bajnokok Ligája. Bizonyos szempontból mind a négy klub kiemelkedik a többi közül.
ápr. 30
7:21
Nba: elcsente a pályaelőnyt a Sixers, jól rajtolt a Denver (She)
Nyugaton a Denver Nuggets hazai pályán 121–113-ra legyőzte a Portland Trail Blazerst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) hétfői játéknapján, a Keleti főcsoportban ellenben vendégsiker született: a Philadelphia 76ers 94–89-re nyert a Toronto Raptors otthonában, ezzel magához vette a pályaelőnyt.
ápr. 30
7:21
Eltakarítja az útból az Ajax a Spurst? (BorsOnline)
A héten összecsap a világ legjobb védője (Van Dijk) és legjobb csatára (Messi), de előtte az Ajax harmadszor is megpróbálja megtréfálni soros ellenfelét, ezúttal a Tottenhamet.
ápr. 30
7:57
Máris előtérben a B terv (Azenpenzem)
Mindkét válogatottban csökkent a honosított játékosok száma, nálunk és a koreaiaknál is három-három tengerentúli születésű hokis korcsolyázott ki.
ápr. 30
8:03
Ftc–Újpest: gratuláció lesz, de díszsorfalat nem állnak a lilák (She)
Egyre több országban trend, hogy az aktuális bajnoknak díszsorfalat állnak az ellenfelei – Újpesten nem gondolkodnak ilyesmiben a Ferencváros elleni, szombati derbin.
ápr. 30
8:09
Fordul a kocka – Londonban már esélyesként kellene helytállnia az Ajaxnak (m4sport.hu)
Kipihent hollandok érkeznek a több sebből vérző Tottenham otthonába.
ápr. 30
8:15
Futsal: a Fradié a bajnoki cím, de a feljutás még nincs meg (She)
Keleten a Ferencváros, Nyugaton pedig az ETO SZC biztosította be bajnoki címét a futsal NB II-ben. A két együttes egymással csap össze az első osztályba való feljutásért.
ápr. 30
8:18
Kipakolt a magyar fociválogatott sztárja a bíróról (Ripost)
Nem jellemző Gulácsira, de most nagyon kiakadt a játékvezető viselkedése miatt. A siker dacára is bosszankodik.
ápr. 30
8:21
Fehéroroszországgal csap össze a magyar válogatott - Sportközvetítések a tévében (Infostart)
Súlyos vereséggel kezdtek hétfőn a magyarok a hokivébén. Vajon tudnak-e szépíteni?
ápr. 30
8:21
Phenjan hőseit ünnepelte a Bors (BorsOnline)
Egy hete Áder János köztársasági elnök a Sándor-palotában vacsorán látta vendégül Jónyer Istvánt, Gergely Gábort és Klampár Tibort. Tegnap a Bors is együtt emlékezett a phenjani világbajnokság hôseivel a magyar asztalitenisz történetének legnagyobb diadalára.
ápr. 30
8:27
Kézilabda: káosz a norvég elődöntőben, minden Larvik-játékos távozott (She)
Az anyagi problémákkal küzdő Larvikot mindegyik játékosa elhagyta, így a harmadosztályba frissen feljutott második csapattal, illetve a legjobb U18-asokkal áll fel a Vipers elleni elődöntőre a norvég női bajnokságban.
ápr. 30
8:39
A Mercedes nem engedi „Rosberg-Hamiltonig” fajulni a helyzetet (m4sport.hu)
Toto Wolff és Lewis Hamilton is biztos benne, hogy a tét növekedése ellenére Valtteri Bottasszal más lesz a rivalizálás.
ápr. 30
8:45
90 pont alatt tartotta a Torontót, elvette a pályaelőnyt a Sixers (She)
Végig vezetett a Philly Torontóban hétfőn az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) rájátszásában, hiába Kawhi Leonard újabb remek meccse, Jimmy Butlerék ezúttal felvették a kesztyűt, és idegenben kiegyenlítették a párharcot. Közben a Denver Nikola Jokics vezérletével túldobta a Portlandet, és megnyerte a nyugati széria első találkozóját.
ápr. 30
8:47
Mls: az álomcsapat kapcsán nem feledkeztek meg Németh Krisztiánról (She)
Németh Krisztiánt, az MLS-ben szereplő Sporting Kansas City magyar labdarúgóját beválasztották az észak-amerikai profi liga kilencedik hetének legjobbjai közé.
ápr. 30
9:15
Vívás: a párbajtőrözők esznek utoljára, mert ők edzenek a legtöbbet (She)
Július 15. és 23. között Budapesten rendezik meg a vívó-világbajnokságot. Addig is megismerkedhetnek az NSO Tv-ben a tornára készülő magyar válogatott tagjaival, illetve kulisszatitkokat láthatnak arról, hogyan is telnek a vb előtti utolsó hónapok, hetek. A világversenyt felvezető videósorozatunk első részében Rédli András párbajtőröző vezet körbe
ápr. 30
9:21
Hoki-vb: szétszedték a Korea-meccset, jöhet Fehéroroszország (She)
A Dél-Korea elleni 1–5 másnapján gyakorolt egyet a magyar férfiválogatott a Barisz Arénában, mielőtt hazai idő szerint 15.30-kor Fehéroroszországgal folytatná a Nur-Szultanban zajló divízió 1/A jégkorong-világbajnokságot. A mieink eleinte komor, majd elszántabb hangulatban edzettek délelőtt, az viszont egyelőre talány, hogy milyen változtatáso
ápr. 30
9:33
Baresi: Rossi mentalitása jót tesz a magyar focinak (BorsOnline)
A júniusi CIB Italia Focitábor nagyköveteként érkezett hazánkba az olasz AC Milan élő legendája, Franco Baresi. A világbajnok, BL-győztes korábbi védő a magyar fociról és az életéről mesélt.
ápr. 30
9:45
Tenisz: Babos Tímea a csúnya, küzdős meccsekből is sokat tanul (She)
Babos Tímea a hétvégén első idei tornagyőzelmét aratta, a magyar teniszező a molcsapat.hu-nak adott interjújában elmondta, biztos benne, hogy kilábal a hullámvölgyből és újra régi önmagát láthatjuk a pályán.
ápr. 30
9:51
U17-es Eb: Sokat foglalkozom azzal, hogy mindenkit a földön tartsak – Preisinger (She)
Kedden utazik el az U17-es labdarúgó Európa-bajnokság helyszínére, Dublinba a magyar válogatott. Preisinger Sándor szövetségi edzővel még a kiutazás előtt, Telkiben beszélgetett az NSO Tv stábja. Szóba kerültek az ellenfelek (Portugália, Izland, Oroszország) és a célok is, illetve arról is beszélt a tréner, hogy mennyire kell egy-egy siker után a f
ápr. 30
9:53
Ftc: Lipcsei Péternek már jelezték, hosszabbítanának, de... (She)
Az NB II-es Soroksár vezetőedzőjének, Lipcsei Péternek a nyáron lejár a szerződése a soroksáriak partnerklubjánál, a Ferencvárosnál. A szakember a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, az FTC-től már keresték a hosszabbítással kapcsolatban, de még nem döntött a folytatásról.
ápr. 30
9:55
Sokat foglalkozom azzal, hogy mindenkit a földön tartsak – Preisinger (She)
.
ápr. 30
10:03
Ftc: „Gorriarán nívósabb bajnokságban is megállná a helyét” (She)
A balonlatino.net úgy véli, Fernando Gorriarán, a Ferencváros 24 éves uruguayi középpályása megérett arra, hogy az NB I-nél nívósabb bajnokságban is megállja a helyét.
ápr. 30
10:15
Pl: díjazták a legjobbakat, Crouch hatalmasat trollkodott a trófeával (She)
Mint beszámoltunk róla, az angol profi labdarúgók szervezete (PFA) a Premier League 2018–2019-es idényének legjobbjai díjazta. Peter Crouch, a Burnley 38 éves támadója a Twitter-oldalán trollkodta meg a jellegzetes trófeát.
ápr. 30
10:27
Aranycipő: Messi újra növelte az előnyét Mbappéval szemben (She)
Az FC Barcelona szombaton Lionel Messi góljával 1–0-ra legyőzte a Levantét, így bebiztosította bajnoki címét. Az argentin klasszis ezzel már 34 gólnál jár, és mivel Kylian Mbappé a hétvégén nem játszott bajnokit (kupadöntőzött a PSG), így növelte előnyét az Aranycipőért folytatott versenyben. Viszont két meccsel többet játszhat még a fiatal francia
ápr. 30
10:29
Vasárnapi sportműsor (05.05.) (She)
Folytatódnak a labdarúgó NB II, az NB III és a topligák küzdelmei. Jégkorong-válogatottunk Kazahsztán ellen zárja a Divízió 1/A-világbajnokságot. A Mol-Pick Szeged nehéz helyzetből várja a kézilabda BL negyeddöntőjének visszavágóját, a Siófok női csapata megkezdi az EHF-kupa fináléját. Döntőznek a sznúker-világbajnokságon. A MotoGP-sorozat ve
ápr. 30
10:33
Szombati sportműsor (05.04.) (She)
Folytatódnak a labdarúgó NB I és a topligák küzdelmei, itthon Ferencváros–Újpest rangadót rendeznek. A magyar U17-es futballválogatott Portugália ellen kezdi az Európa-bajnokságot. A Telekom Veszprém egy lépésre a kézilabda BL négyes döntőjétől. Székesfehérváron öttusa-világkupaversenyt rendeznek. Kialakul a sznúker-világbajnokság fináléjának
ápr. 30
10:35
Pénteki sportműsor (05.03.) (She)
Egy-egy mérkőzéssel folytatódnak a labdarúgó topligák küzdelmei. Jégkorong-válogatottunk Szlovénia ellen folytatja a Divízió 1/A-világbajnokságot. Elődöntőznek a sznúker-világbajnokságon. Székesfehérváron öttusa-világkupaversenyt rendeznek. A pénteki programban még: kerékpár, kézilabda, kosárlabda, motorsport és tenisz.
ápr. 30
10:37
Csütörtöki sportműsor (05.02.) (She)
Lejátsszák a labdarúgó Európa-liga elődöntőjének első mérkőzéseit. Jégkorong-válogatottunk Litvánia ellen folytatja a Divízió 1/A-világbajnokságot. A Sopron lezárhatja a női kosárlabda NB I fináléját. Már csak négyen vannak versenyben a sznúker-világbajnokságon. Újabb állomásához érkezik a darts Premier League.
ápr. 30
10:39
Szerdai sportműsor (05.01.) (She)
Teljes hétközi fordulóval folytatódik a labdarúgó NB II. A Bajnokok Ligája elődöntőjében csap össze egymással az FC Barcelona és a Liverpool FC. Felbőgnek a motorok Budapest belvárosában, ahol ismét megrendezik a Nagy futamot. A fináléba jutás a tét a férfi vízilabda ob I-ben. Negyeddöntőjénél tart a sznúker-vb. Hanga Ádám Barcelonája a final
ápr. 30
10:39
Nem aktuális az országváltás (Azenpenzem)
A 23 éves teniszezőt hamar a szívébe zárta a közönség, ő maga is szeretett nálunk játszani, hálás volt a szurkolásért, és kijelentette: Budapest olyan, mintha a második otthona lenne.
ápr. 30
10:45
Labdarúgás: nem edzheti iráni csapatát Winfried Schäfer (She)
Az idény végéig felfüggesztették a munkavégzés alól Winfried Schäfert, az iráni labdarúgó-bajnokságban szereplő Eszteghlal FC vezetőedzőjét.
ápr. 30
10:51
Bl: „Még nem végeztünk!” – parádés videóval hangol az Ajax (She)
Az Ajax a Tottenham ellen írhatja tovább tündérmeséjét a Bajnokok Ligájában. A Bajnokok Ligája elődöntőjének első meccsére készülő amszterdamiak ezúttal is parádés felvezetővideóval igyekeztek feltüzelni szurkolóikat, Edwin van der Sar, az együttes korábbi kapusa és jelenlegi vezérigazgatójának üzenete egyértelmű: akármennyire is szép az eddigi men
ápr. 30
10:51
Vettelék unják a Mercedes sikerét – de mit tesznek ellene? (m4sport.hu)
Állítják, az elvárások és az eredmények is eltúlozzák a két csapat közti különbséget. De hol csúszott hiba a gépezetbe, és hogyan tovább?
ápr. 30
10:53
Atlétika: minden idők legjobb amerikai középiskolás idejét futották 100-on (She)
A 18 éves Matthew Boling 9.98 másodperccel minden idők leggyorsabb középiskolai 100 méteres futását produkálta.
ápr. 30
10:55
Franco Baresi: Nem lenne könnyű dolgunk, ha Messiék ostromolnának minket (She)
Franco Baresi, a Milan ikonja, minden idők legjobb belső védőinek egyike a posztján játszó maiak közül Virgil van Dijkot és Matthijs de Ligtet csodálja, de beszélt a milánóiak vesszőfutásáról és az elmúlt évtizedek nagy változásairól is.
ápr. 30
11:03
A BL-elődöntő, amelyben biztos, hogy csodát látunk (m4sport.hu)
A Tottenhamnek kulcsjátékosai hiányával, az Ajaxnak az esélyesség különös érzésével kell megküzdenie.
ápr. 30
11:27
Michael Owen elárulta, mit vár a Barca–Pool BL-elődöntőtől (m4sport.hu)
A Vörösök a legutóbb négy BL-meccsükön veretlenek maradtak a Camp Nouban.
ápr. 30
11:33
Silverstone megmenekült – két futam a briteknél? (m4sport.hu)
Max Verstappen eközben már jövőre hazai közönség előtt versenyezhet.
ápr. 30
11:51
„Nem lehetett kétségem afelől, hogy megállom a helyem a Fradiban” (She)
A tavaly még a kiesés ellen küzdő Sigér Dávid a karrierje legnagyobb eredményeként tekint a bajnoki címre, és kiderül, mikor és hol vált biztossá, hogy a Fradié lesz az aranyérem.
ápr. 30
12:03
Rosszkor néztek félre a bírók (Azenpenzem)
Dumi megfeledkezett arról, hogy a meccset az M4 Sport kamerái veszik” – mondta az inkognitója megőrzését kérő bajnok.
ápr. 30
12:21
Faragó Tamás: a vízilabdában mindig van bunyó (Infostart)
Felfüggesztette Varga Dénes, a Ferencváros olimpiai bajnokának játékjogát a Magyar Vízilabda Szövetség fegyelmi bizottsága, miután a játékos az OSC elleni bajnoki mérkőzésen a vízben megütötte Burián Gergelyt. Az óbudaiak játékosa ezután vérző orral szállt ki a medencéből. Faragó Tamás szerint arról is érdemes beszélni, hogy a pofont a két játékvez
ápr. 30
12:21
Verstappen: Semmi haszna a legjobb körért járó pontnak (m4sport.hu)
Az eddigiek alapján értelmetlennek tartja Max Verstappen a verseny leggyorsabb köréért járó egy pont idei bevezetését.
ápr. 30
12:27
Női kézi Bl: orosz bírók fújják a Győri Eto elődöntőjét (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) kijelölte a női Bajnokok Ligája május 11–12-i, budapesti négyes döntőjének játékvezetői párosait. A Győri ETO és a norvég Vipers elődöntőjét orosz páros vezeti, míg a másnapi döntőt egy lengyel duó kapta meg.
ápr. 30
12:27
Megdőlt az amerikai középiskolás rekord 100 méteren (m4sport.hu)
Az eredmény a hátszél miatt nem hitelesíthető hivatalos országos csúcsnak.
ápr. 30
12:30
Ezt látni kell, megható jelenet a magyar focipályán (Ripost)
Nem mindennapi jelenetsor játszódott le a Puskás Akadémia és az Újpest hétvégi U14-es bajnokiján.
ápr. 30
12:32
Leesik az állad, Hosszú Katinka megmutatta tökéletes izmait (Ripost)
A háromszoros olimpiai bajnok úszónő ezt a reggelt is az edzőteremben kezdte.
ápr. 30
12:33
Légiósok: újabb kérő jelentkezett Szoboszlaiért – sajtóhír (She)
A Juventus után újabb olasz csapat jelezte érdeklődését Szoboszlai Dominik iránt. A Red Bull Salzburg magyar válogatott középpályását a Napoli is szívesen látná – írja a calcionapoli24.it portál.
ápr. 30
12:35
mosdóba rohant a partjelző, visszajött, egyből piros lapot kapott (She)
Vasárnap a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában nem mindennapi félbeszakításnak lehettek szemtanúi a Chaves–Nacional mérkőzés nézői. Jorge Cruz partjelző ugyanis nem bírta tovább, muszáj volt meglátogatnia a mellékhelyiséget az 56. percben.

Keresés