2020. január 11. szombat

jan. 11
0:03
Siklósi Gergely nyerte az aranyérmet a heidenheimi világkupán (MMonline)
A világbajnok sportoló örül ugyan a győzelmének, azonban a magyar szövetség honlapján úgy nyilatkozott, hogy már a szombati csapatversenyre koncentrál
jan. 11
4:09
Motiváció (MMonline)
Korner. Szeretném előre leszögezni, kedvelem Aján Tamást, a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) elnökét
jan. 11
4:13
Minamino Takumi még népszerűbbé teheti a liverpooli vörösöket Ázsiában (MMonline)
Premier League
jan. 11
4:15
Oroszvizsgával kezdődik válogatottunknak az Eb (MMonline)
Kézilabda. A csapatkapitány, Mikler Roland védései döntők lehetnek
jan. 11
4:17
Gattuso veretes mondata a rangadók fordulója előtt: A Napoli nem halott! (MMonline)
Olasz labdarúgás
jan. 11
4:19
A szurkolók Valverde helyére Xavit akarják (MMonline)
Labdarúgás. A Barcelona az elmúlt egy hónapban öt tétmérkőzéséből csak egyet nyert meg, legutóbb kikapott az Atlético Madridtól Szaúd-Arábiában
jan. 11
4:23
Két edzőmeccsel kezd női csapatunk (MMonline)
Vízilabda. Nem köntörfalazott Varga Dénes, meg akarják nyerni az Eb-t a Duna Arénában
jan. 11
5:12
Lefotózták, meztelenül ment a tengerbe a dús keblű színésznő (Ripost)
Divina Casas több magazin címlapján szerepelt már.
jan. 11
7:16
Sztárpáros a kispadon, ebben bízhat a fiatal magyar válogatott az Eb-n (Ripost)
Fiatal magyar csapat vág neki a ma kezdődő férfi kézilabda Európa-bajnokságnak. A válogatott kispadján azonban két igazi szupersztár is lesz Nagy László és Chema Rodríguez személyében.
jan. 11
7:24
Februártól a videóbíró is a támadófocit segíti? (BorsOnline)
Egyre több vitát szül a vi­deó­bíró, amely a spanyol Szuperkupa-elődöntőben két gólt vett el a Barcelonától. A FIFA Szabályalkotó Testülete finomíthat a lesek megítélésén.
jan. 11
7:30
Nba: James és a Lakers idegenben simázta le Doncicékat (She)
A Los Angeles Lakers 129–114-re legyőzte a Dallas Maverickset az NBA legutóbbi játéknapján. Nyert a ligaelső Milwaukee Bucks, valamint a Los Angeles Clippers is.
jan. 11
7:54
Tenisz: Babos sikerrel kezdte a selejtezőt Adelaide-ben (She)
Babos Tímea két szettben (6:3, 6:1) legyőzte a svéd Mirjam Björklundot az Adelaide-ben zajló kemény pályás női tenisztorna selejtezőjének 1. fordulójában.
jan. 11
8:06
Itt a májusi BL-döntő visszavágója - az angol bajnokságban (Infostart)
Miközben jégen Európa-bajnokságon a Liu fivérek, Eb-rajt a férfi kézilabdázóknál, tehát igen gazdag lesz a szombati tévés kínálat.
jan. 11
8:18
Forma–1: Rágyúrnak a pilóták a maratoni idényre (BorsOnline)
Soha ilyen hosszú nem volt még a Forma–1-es szezon. Március közepétől november végéig 22 futamot rendeznek, így a háromhetes nyári szüneten kívül nem sok szabad hétvégéje lesz a pilótáknak. Nem csoda, ha máris elkezdték a kőkemény fizikai felkészülést, amit azért igyekszenek szórakoztató kiegészítő sportokkal feldobni.
jan. 11
8:48
pazar mozdulat, Bese kis híján remek gólt szerzett (She)
Bese Barnabás csapata, a francia másodosztályú Le Havre AC idegenben 1–0-s győzelmet aratott a Niort elleni bajnoki mérkőzésen a Ligue 2 20. fordulójában.
jan. 11
9:00
Jobbra terelnénk az oroszokat (Azenpenzem)
A magyar férfi-kézilabdaválogatottról sok mindent el lehet mondani, a teher alatt nő a pálma mondás speciel nem érvényes Gulyás István csapatára.
jan. 11
9:18
Juhász Gyula lábnyomában – interjú Thékes Istvánnal, a 75 éves szegedi sportemberrel (She)
Szegedi lakásának polcán az irodalmi és sportkönyvek között Juhász Gyula bronzportréja ékeskedik, Thékes István, a város nagyra becsült sportújságírója és korábbi futballistája azonban nem hivalkodik különleges családi hátterével. Otthona a Szentháromság utcában fekszik, és ezt vehetjük jelképes üzenetnek is: életének három pillérét a sport, az újs
jan. 11
9:18
Jövő héten áll munkába Szocsiban: Felemásan fogadták Kassai kinevezését (BorsOnline)
Vegyes reakciókat váltott ki Oroszországban, hogy Kassai Viktort nevezték ki a helyi játékvezetők szakmai főnökévé. Akár 300 millió forintot is kereshet évente.
jan. 11
9:21
Már nincs remény: biztos, hogy nem gyógyul meg Wichmann Tamás (Ripost)
Az egykori sportolót már nem tudják meggyógyítani orvosai, de rengeteg szeretet kap a nehéz időkben.
jan. 11
9:36
Nhl: a Penguins hosszabbításban nyert Coloradóban (She)
A Pittsburgh Penguins hosszabbításban szerzett góllal nyert a Colorado Avalanche otthonában az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján.
jan. 11
9:54
Labdarúgás: nyolc U-válogatott tért haza, de itthon sem könnyű (She)
Az U21-es válogatott labdarúgó, Bíró Bence Portugáliából tért haza az év első napjaiban az MTK-ba, és ha jók a számításaink, ő a nyolcadik utánpótláskorú játékos, aki az elmúlt másfél évben külföldről tért haza az NB I-be vagy az NB II-be.
jan. 11
9:56
James újabb listán előzte meg Jordant, simán nyert Dallasban a Lakers (She)
Nem adott sok esélyt Luka Doncicnak és a Mavericksnek a nyugati listavezető Lakers, amely LeBron James újabb mérföldkövével még Anthony Davis nélkül is simán nyerte az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) legutóbbi játéknapjának rangadóját. Brooklynban kapott ki a Miami, tovább száguld a megállíthatatlan Jazz, Leonard extrájával nyert a Clippe
jan. 11
9:58
Kézi Eb: a mieink kemény hatos fallal vennék fel a versenyt az orosz szélsőkkel (She)
Készen áll Oroszország ellen a magyar férfi kézilabda-válogatott, amely kemény hatos fallal igyekszik felvenni a versenyt az ellenfél villámgyors szélsőivel.
jan. 11
10:06
Barcelona: jön Xavi? Katarba utaztak Abidalék – sajtóhír (She)
Egyre inkább fogy a levegő az FC Barcelona vezetőedzője, Ernesto Valverde körül. A spanyol lapok úgy tudják, hogy a klub vezetői máris megtalálták az utódját a Barca korábbi játékosa, Xavi személyében.
jan. 11
10:18
Olimpiát érne Varga első Eb-aranya (BorsOnline)
Olimpiai kvótáért csobban medencébe a vasárnap rajtoló hazai rendezésű Európa-bajnokságon a magyar női és férfi vízilabda- válogatottunk. Mindkét nemnél csak egy részvételi jogot osztanak ki.
jan. 11
10:36
Serie A: a csatár fél év után maga mögött hagyja Angliát (She)
Mindössze fél év után tovább is állt a Wolverhampton Wandererstől Patrick Cutrone: az olasz élvonalbeli Fiorentina kölcsönvette a támadót.
jan. 11
10:42
Irán: Komanékat megnyugtatták, de ha szükséges, hazautaztatják őket (She)
Nem túlzás azt állítani, hogy a feszült külpolitikai helyzet miatt az utóbbi napokban Iránra figyel az egész világ. Megkerestük Koman Vladimirt, az iráni élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szepahan magyar középpályását, aki lapunknak elmondta, biztosították őket biztonságukról, de ha szükséges, azonnal hazautaztatják őket.
jan. 11
10:48
Oroszországgal csap össze a magyar férfi kézilabda-válogatott (Infostart)
Vonzónak tűnnek az olasz és az angol labdarúgó-bajnokság mérkőzései is, de lesz sífutás, gyorskorcsolya és kosárlabda is.
jan. 11
10:54
Vívás: Szeretnék még egy esélyt adni magamnak – Szász-Kovács Emese (She)
Augusztusban világra hozta Maja Magdolnát és Levente Győzőt, a szíve azonban visszahúzta a pástra – a 2016-os olimpiai bajnok Szász-Kovács Emese megragadná az utolsó esélyt, hogy ott legyen Tokióban is.
jan. 11
11:12
Ftc: Hajnal megerősítette, távozik az ukrán középpályás (She)
Távozik a Ferencvárostól az ukrán középpályás, Danilo Ihnatenko – jelentette be Hajnal Tamás, a klub sportmenedzsere az M4 Sport Átigazolás című műsorában.
jan. 11
11:18
Autósport: nem mostanában mosott el eső ennyire versenyt (She)
Ezen a hétvégén rendezték a dubai 24 órás versenyt, amelynek egyébként a Zengő Motorsport révén magyar indulója is volt. Azonban alig hét órával a rajt után félbe kellett szakítani a versenyt a heves esőzések miatt. A mezőny órákig várt a folytatásra, de helyi idő szerint péntek éjszaka tovább erősödött az eső, így nem került sor az újraindításra.
jan. 11
11:27
Az Eb-ellenfeleket erősítik a két magyar sztárcsapat játékosai (Ripost)
A két magyar sztárcsapat, a Szeged és a Veszprém mindössze négy játékost ad a magyar férfi kézilabda-válogatott Európa-bajnoki keretébe. Ezzel szemben más nemzeti csapatokba 17 kézist delegál a két élklub.
jan. 11
11:30
Év Sportolója Gála 2019: ki lesz a befutó az edzőknél? (She)
Öt éve már újra egy kategóriát képeznek a klubedzők és a szövetségi kapitányok, és díjazzák a fogyatékos sportolókkal foglalkozó szakembereket is az Év Sportolója Gálán.
jan. 11
11:36
AC Milan: 467 milliós költéssel a mélyponton (Behaviour)
A 38 éves Zlatan Ibrahimovic lehet az olasz labdarúgó-bajnokság középmezőnyében szerénykedő klub megmentője, ami sok mindent elárul a jelenlegi helyzetről.
jan. 11
11:42
Fehérvár: francia utánpótlás-válogatott játékos jöhet 1 millióért – sajtóhír (She)
Romániai sajtóértesülések szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC szerződtetheti Lyes Hourit, az FC Viitorul játékosát.
jan. 11
11:48
Wichmann Tamás: „A gyógyulásom esélye nulla” (SzMo)
A magyar kenuslegenda 38 kemoterápiás kezelésen esett át, de ez sem segített.
jan. 11
12:06
F1: a Ferrari továbbra is kiáll Vettel és az egyenlőség mellett (She)
Hiába teljesített 2019-ben a vártnál gyengébben Sebastian Vettel, a Ferrarinál biztosak abban, hogy nekik van a mezőny legerősebb pilótapárosuk. Mattia Binotto, az istálló csapatfőnöke emellett azt is leszögezte, hogy 2020-ban sem szeretnének kijelölni első és második számú versenyzőt a csapaton belül.
jan. 11
12:09
Újoncokkal a kézi Eb-n (Behaviour)
Nem véletlenül nincs hivatalos szövetségi célkitűzés a magyar férfi kézilabda-válogatott előtt a szombati Európa-bajnoki rajt előtt, tudniillik a keretben hét olyan játékos szerepel, aki első világversenyére készül a 2020-as Eb-n.
jan. 11
12:12
Magyar párbajtőrsiker Németországban (Infostart)
Siklósi Gergely nyerte a férfi párbajtőrözők egyéni versenyét a heidenheimi világkupa-viadalon.
jan. 11
12:12
Sportpolitika: A magyar sport évek óta sikeres pályán halad – Szabó Tünde (She)
Az idén egymilliárd forintnyi többlettámogatás jut a magyar sportolók olimpiai felkészülésére – többek között erről is beszélt dr. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára a szombati sajtótájékoztatóján.
jan. 11
12:14
Vízilabda: „Akkor leszünk sikeresek, ha megélni, és nem túlélni akarjuk a meccseket” (She)
A magyar női vízilabda-válogatott vasárnap, a horvátok ellen kezdi meg szereplését a budapesti Európa-bajnokságon. Az NSO Tv Gangl Edinával és Gurisatti Grétával beszélgetett a rajt előtt.
jan. 11
12:16
Vízilabda – „Akkor leszünk sikeresek, ha megélni, és nem túlélni akarjuk a meccseket” (She)
.
jan. 11
12:42
Bundesliga: Elérkezett az utolsó lépcsőfokhoz – Lőw Zsolt Wernerről (She)
Timo Werner üstökösként robbant be a Bundesligába, és a gumicukrot félretéve Robert Lewandowski méltó kihívója lett a gólkirályi címért.
jan. 11
12:42
Győzelemre készülnek a pólósok (Behaviour)
Kimondva is győzelemre – és az azzal biztosan járó olimpiai kvalifikációra – hajt Varga Dénes, a Duna Arénában vasárnap kezdődő Európa-bajnokságra házigazdaként készülő magyar férfi vízilabda-válogatott csapatkapitánya.
jan. 11
13:06
Kloppot Mourinhóról faggatták, aztán jött ez… (She)
Ismét önmagát adta Jürgen Klopp, a Liverpool FC menedzsere. A német szakembertől a Tottenham elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón megkérdezték, hogy vajon jobb játékos volt-e, mint az ellenfelet irányító José Mourinho. A játékos-pályafutása elején csatárként, később védőként szereplő Klopp nem kezdett összehasonlításba, mert úgy tudta, portugál
jan. 11
13:12
Tenisz: Plísková és Keys vívja a döntőt Brisbane-ben (She)
A cseh Karolína Plísková és az amerikai Madison Keys játszik az első helyért a brisbane-i kemény pályás női tenisztornán.
jan. 11
13:36
Mourinhóval is megpróbálja a Tottenham (Azenpenzem)
Angliában a Premier League-ben nincs megállás, és a 22. fordulóban megismétlődik a tavalyi Bajnokok Ligája-döntő visszavágója.
jan. 11
13:54
Felkészülés: a Dvsc nyert, a Mezőkövesd kikapott (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a másodosztályú Nyíregyháza Spartacust.
jan. 11
14:12
Nb I: ki látta őket focizni? Ismeretlen arcok az élvonalban (She)
A statisztikák megmutatják, a magyar csapatokhoz  több alkalmatlan légiós is érkezett, aki érdemi produkció híján a magyar fiatalok elől veszi el  a bizonyítási lehetőséget.
jan. 11
14:21
Egymilliárd forinttal emelték meg az olimpiára készülő sportolók támogatását, államilag vizsgálják a doppingot (Behaviour)
Az emelést Szabó Tünde sportért felelős államtitkár jelentette be.

Keresés