2020. január 19. vasárnap

jan. 19
0:03
Csoportelső a magyar férfi pólóválogatott (MMonline)
Magyarország gálamérkőzésen győzte le Máltát, és jutott közvetlenül a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság negyeddöntőjébe
jan. 19
3:48
Síugró-vk: Kubacki Titisee-Neustadtban sem talált legyőzőre (She)
A németországi Titisee-Neustadtban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet a Négysencversenyt is megnyerő lengyel Dawid Kubacki szerezte meg az osztrák Stefan Kraft és a japán Kobajasi Rjoju előtt.
jan. 19
5:18
Súlyos kijelentéseket tett a kéziválogatottról Nagy László (Infostart)
A szlovénok szerint két kulcsembere van az Eb-n eddig jobbára parádézó magyar férfi kézilabda-válogatottnak, és egyáltalán nem számít, hogy sok a tapasztalatlan fiatal a mieinknél, mert jók.
jan. 19
5:18
Micsoda póz, mindene látszik a brutál dögös jógás lánynak (Ripost)
Jekatyerina Zujevát olyan cuccban fotózták, amely minden testrészét látni engedte.
jan. 19
5:54
Ufc: Conor McGregor–Donald Cerrone – élőben az Nso-n! (She)
Közel másfél év után ismét ketrecbe lép az MMA vezető szervezetének, a UFC-nek a korábbi világbajnoka, a 31 éves ír Conor McGregor. A Las Vegas-i gála (UFC 246) váltósúlyú főmérkőzésén ellenfele a 36 éves amerikai Donald Cerrone, aki a legtöbb győzelmet (22.) érte el a UFC történetében, és övé a legtöbb idő előtt befejeződött mérkőzés is (16). Köve
jan. 19
6:12
Ufc: Conor McGregornak egy perc sem kellett – óriási Ko! (She)
Közel másfél év után ismét ketrecbe lépett az MMA vezető szervezetének, a UFC-nek a korábbi világbajnoka, a 31 éves ír Conor McGregor. A Las Vegas-i gála (UFC 246) váltósúlyú főmérkőzésén ellenfele a 36 éves amerikai Donald Cerrone ellen első menetes KO-val győzött.
jan. 19
6:21
Régi ismerősök, ez vár a magyar válogatottra a sorsdöntő Eb-meccsen (Ripost)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 36-29-re kikapott Norvégiától az Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában.
jan. 19
7:06
Ufc: így végzett McGregor amerikai ellenfelével (She)
Mint arról beszámoltunk, közel másfél év után ismét ketrecbe lépett az MMA vezető szervezetének, a UFC-nek a korábbi világbajnoka, a 31 éves Conor McGregor. A Las Vegas-i gála (UFC 246) váltósúlyú főmérkőzésén az ír harcos a 36 éves amerikai Donald Cerrone ellen első menetes KO-val győzött. Íme, a mérkőzés videón!
jan. 19
8:00
Ufc: McGregor elintézte, a nagymamája vigasztalta (She)
Mint arról beszámoltunk, nem tartott sokáig a 31 éves Conor McGregor visszatérése: a Las Vegas-i gála (UFC 246) váltósúlyú főmérkőzésén az ír harcos első menetes KO-val legyőzte a 36 éves amerikai Donald Cerronét, akinek az értékelését nagymamája szakította félbe az oktagonban.
jan. 19
8:12
Ufc: Újra történelmet írtam – Conor McGregor (She)
A UFC-be 40 másodperces TKO-győzelemmel visszatérő MMA-harcos, Conor McGregor a Donald Cerrone elleni meccse után történelmi sikerről beszélt.
jan. 19
8:24
A volt kapitány ellen Bánhidi Bencéék - sport a tévében (Infostart)
Zárul a csoportkör a női vízilabdázóknak az Eb-n. Döntőt rendeznek a hoki Magyar Kupában. Rangadó lesz az angol bajnokságban, a Barcelona kispadján pedig bemutatkozik az új edző.
jan. 19
8:42
Férfi vízi Eb: Nem volt még olyan meccsem, amit nullára hoztam volna – Nagy Viktor (She)
Hússzal is elég lett volna nyerni, de huszonhat góllal győzte le a magyar férfi vízilabda-válogatott Máltát a budapesti Európa-bajnokság csoportkörében, ráadásul úgy, hogy az ellenfél egyetlenegyszer sem talált a kapunkba. Nagy Viktor nem emlékszik, hogy valaha nullára hozott volna le egy mérkőzést, Zalánki Gergő pedig arról beszélt az NSO Tv-nek,
jan. 19
8:54
Kubala egyetlen magyar tanítványa (Azenpenzem)
Szendrei József imádott védeni, neki a futball a drog, de miután hazatért, a magyar labdarúgás nem volt kíváncsi rá, azóta az üzleti életben boldogul.
jan. 19
9:00
Nba: a Lakers nyerte a nyugati rangadót, simán győzött a Bucks (She)
Tíz meccset rendeztek az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) legutóbbi játéknapján. A nap rangadóján a Los Angeles Lakers idegenben múlta felül LeBron James vezérletével a Houston Rocketset, és a ligaelső Milwaukee Bucks is győzni tudott a Brooklyn Nets otthonában.
jan. 19
9:12
Úszás: Szilágyi legyőzte Hosszút, aki 200 vegyesen is második lett (She)
Szilágyi Liliána nyerte a magyarok különcsatáját Pekingben, az Úszó Bajnokok Sorozata második állomásán, ahol Hosszú Katinka kedvenc számában is második lett.
jan. 19
9:18
Hoppá, Hosszú Katinkát legyőzték kedvenc számában (ATV)
Szilágyi Liliána nyerte a magyarok különcsatáját Pekingben, az Úszó Bajnokok Sorozata második állomásán, ahol Hosszú Katinka kedvenc számában is második lett.
jan. 19
9:36
Ufc: Mayweather sejtelmes képekkel reagált McGregor győzelmére (She)
Mint arról beszámoltunk, nem tartott sokáig a 31 éves Conor McGregor visszatérése: a Las Vegas-i gála (UFC 246) váltósúlyú főmérkőzésén az ír harcos első menetes KO-val legyőzte a 36 éves amerikai Donald Cerronét. A 40 másodpercig tartó küzdelem után Floyd Mayweather sejtelmes képekkel jelentkezett az Instagram-oldalán…
jan. 19
9:38
Nhl: újra nyert a Vancouver Canucks, kiütésbe szaladt bele a Dallas Stars (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján a Vancouver Cacucks megszerezte zsinórban a nyolcadik hazai győzelmét is, míg a Dallas Stars hétgólos, kiütéses vereséget szenvedett a Minnesota Wild otthonában.
jan. 19
9:48
Légiósok: Talán túl nagy ugrás volt – Schäfer András (She)
A tavaszra a DAC-hoz kerülő, U21-es válogatott labdarúgó, Schäfer András nehezen élte meg az elmúlt időszakot Olaszországban, és mindent megtesz,  hogy új csapatánál a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa.
jan. 19
9:54
2013 nyara óta először kapott ki 200 vegyesen Hosszú Katinka (444.hu)
200 pillangón pedig a Shane Tusup által felkészített Szilágyi Liliána győzte le a kínai versenyen.
jan. 19
10:00
Houstonban nyert rangadót a Lakers, megint megégett a Boston (She)
Anthony Davisre sem volt szüksége a nyugati éllovas Lakersnek az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) legutóbbi játéknapjának rangadóján, LeBron Jamesék így is nyertek a Rockets otthonában. Újabb váratlan hazai pofont kapott a Celtics, ezúttal a Suns volt az elkövető, megtörte hosszú vereségszériáját a Warriors, nyerni tudott a Raptors, a Sixers, a
jan. 19
10:18
Női kézi Nb I: Örülök Klujber játékának, mert őt fogta meg a legjobban a vb – Elek (She)
A női kézilabda NB I 13. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria 23 góllal győzte le a Szombathelyt. A találkozó után Elek Gáborral és a 10 gólt szerző Klujber Katrinnal beszélgetett az NSO Tv stábja – szóba került a válogatott is.
jan. 19
10:20
Örülök Klujber játékának, mert őt fogta meg a legjobban a vb – Elek (She)
.
jan. 19
10:22
Év Sportolója-gála: emlékezetes pillanatokban ezúttal sem volt hiány (She)
A Nemzeti Színház adott otthont az év legjobb sportolóit köszöntő show-nak, a rangos társadalmi eseménnyé váló ünnepség emlékezetes pillanatait gyűjtöttük össze.
jan. 19
10:24
Tusup új tanítványa meglepte Hosszú Katinkát (Infostart)
Szilágyi Liliána nyerte a magyarok különcsatáját Pekingben, az Úszó Bajnokok Sorozata második állomásán, ahol Hosszú Katinka kedvenc számában is második lett.
jan. 19
10:24
Zokoghatnak a Manchester Unitednél, hogy nem vették meg Haalandot (444.hu)
Első dortmundi meccsén csereként három gólt szerzett. Idén lőtt már mesterhármast a Bajnokok Ligába, az osztrák bajnokságban és a kupában is. Meg most már a Bundesligában.
jan. 19
10:33
Shane Tusup új tanítványa, Szilágyi Liliána legyőzte Hosszú Katinkát (BorsOnline)
Szilágyi legyőzte Hosszút, aki 200 méter vegyesen is második lett   Szilágyi Li
jan. 19
10:45
Shane Tusup úszója verte meg Hosszú Katinkát 200 pillangón (SzMo)
Szilágyi Liliánát jelenleg Hosszú korábbi férje és edzője, Shane Tusup készíti fel. Hosszúnak nem volt jó napja, 200 vegyesen is kikapott az Úszó Bajnokok Sorozatán, 7 éve nem verték meg ebben a számban nagy versenyen.
jan. 19
10:48
Villámgyőzelemmel tért vissza a UFC sztárja (Infostart)
Kevesebb mint egy perc kellett Conor McGregor győztes visszatéréséhez az MMA kevert harcművészet legrangosabb szervezetének, a UFC-nek a Las Vegasban rendezett szombati gáláján.
jan. 19
11:06
Szilágyi legyőzte Hosszút (Azenpenzem)
.
jan. 19
11:18
Edzősors: Ausztria az otthonom, Magyarország a hazám – Szabics (She)
Szabics Imre, az osztrák labdarúgó-válogatott másodedzője díjátadóként volt jelen a héten az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán, az eseményt követően a Kossuth Rádiónak adott interjút, amelyben az osztrák és magyar futball közti különbségek, illetve Szoboszlai Dominik helyzete is szóba került.
jan. 19
11:24
Férfi kézi Eb: elődöntőbe jutásukat ünneplik a horvátok (She)
A németek elleni bravúros győzelmük mellett az elődöntőbe jutásukat is ünnepelték szombat este a horvát válogatott tagjai és edzői az olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokságon.
jan. 19
11:36
Tusup és Szilágyi Liliána csodát tett, Hosszú Katinka bánta (Ripost)
Pekingben folytatódott az Úszó Bajnokok Sorozata.
jan. 19
11:48
Két testvérpár igen, de Burján Csaba nem lesz ott a debreceni Eb-n (Infostart)
A Liu-testvérek, Shaolin Sándor és Shaoang, illetve a Krueger-fivérek, Cole és John-Henry is tagja a jövő péntektől vasárnapi tartó debreceni rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságra utazó magyar válogatottnak.
jan. 19
11:54
Újpest: a cseh élvonalba szerződött a távozó támadó (She)
Az Újpest FC már a téli felkészülés elején bejelentette, hogy távozik a csapattól a 26 éves szlovákiai támadó, Karol Mészáros, aki azóta már az új klubját is megtalálta.
jan. 19
11:57
McGregor villámgyőzelemmel tért vissza (Behaviour)
Kevesebb mint egy perc kellett Conor McGregor győztes visszatéréséhez az MMA kevert harcművészet legrangosabb szervezetének, a UFC-nek a Las Vegasban rendezett szombati gáláján.
jan. 19
12:12
Australian Open: boldogság és lazaság helyett gyász és aggodalom (She)
A boldogságot és a lazaságot felváltotta a gyász és az aggodalom: a megszokottnál jóval sötétebb hangulatban, az ausztráliai bozóttüzek füstje alatt, a jótékonyságra fókuszálva rendezik meg az év első tenisz Grand Slam-tornáját, az Australian Opent.
jan. 19
12:24
Bemutatta az év védését, aztán kiállították, mert sajnos nem kapus, hanem védő (444.hu)
A Bournemouth védője a földön ülve tolta kapufára a lövést.
jan. 19
12:30
Rp. gyorskorcsolya Eb: a Liu és a Krueger testvérek is csapattagok (She)
A Liu testvérek – Shaolin Sándor és Shaoang –, illetve a Krueger fivérek – Cole és John-Henry – is tagjai a jövő péntektől vasárnapi tartó debreceni rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságra utazó magyar válogatottnak.
jan. 19
12:33
A Beatles is gratulált 1966-ban Mészölyéknek (BorsOnline)
Ha Farkas János nem futballozott volna a Vasasban, Mészöly Géza aligha él meg tizennyolcszoros magyar válogatottságot.
jan. 19
12:36
Tokióban érmet vár Rasovszky Kristóf edzője (Infostart)
Bármilyen színű lehet, de akár tíz versenyző is esélyes a dobogóra – mondta Szokolai László, de a legjobb magyar hosszútávúszó edzője hozzátette, idén mindent az olimpiai felkészülésnek szentelnek.
jan. 19
12:36
Fft: a „ketyerés csávó” 21 perce a magyar válogatottban (She)
Sorozatunkban hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal Ivanics László egyetlen válogatottságának legendáját elevenítjük fel.
jan. 19
13:06
Női vízilabda Eb: a franciákkal negyeddöntőzik a magyar válogatott (She)
A francia csapat lesz a magyar válogatott ellenfele a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornájának negyeddöntőjében.
jan. 19
13:08
Pl: piros lapot ért a védő bravúros védése (She)
Mint arról beszámoltunk, a Norwich hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Bournemoutht az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójában. A három pontot érő gólt Teemu Pukki szerezte tizenegyesből – a büntetőt nem mindennapi szabálytalanság előzte meg…
jan. 19
13:09
Magyar kamionosok nyerték az Africa Eco Race terepralit a klasszikus Dakar-rali útvonalán (SzMo)
A dunaszentbenedeki trió 2010 után másodszor bizonyult a legjobbnak, az abszolút értékelésben pedig az előkelő második pozíciót is megszerezte.
jan. 19
13:18
F1: az Fia-elnök szerint nem kellene a futamok számára panaszkodni (She)
Jean Todt úgy véli, hogy aki a Formula–1 világában dolgozhat, a szenvedélyének hódolhat, vagyis nem kellene negatívan tekinteni arra, ha egy idényben egyre több versenyt rendeznek.
jan. 19
13:36
Eldőlt, melyik csapat vár a magyar pólóslányokra (Infostart)
A francia csapat lesz a magyar válogatott ellenfele a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornájának keddi negyeddöntőjében.
jan. 19
13:42
A fájdalomtól már járni sem tudott a magyar olimpiai bajnok (Ripost)
A Liu-testvérek – Shaolin Sándor és Shaoang -, illetve a Krueger-fivérek – Cole és John-Henry – is tagja a jövő péntektől vasárnapi tartó debreceni rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságra utazó magyar válogatottnak.
jan. 19
13:54
Bundesliga: Haaland dortmundi debütálása egyedülálló a topligákban (She)
Mint arról beszámoltunk, a Borussia Dortmund kétgólos hátrányból felállva 5–3-ra megverte idegenben az Augsburgot szombaton, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A meccs hőse a norvég Erling Haaland volt, aki csereként beállva mesterhármast szerzett élete első Bundesliga-meccsén – a topligákban ő az első, aki csereként beállva
jan. 19
14:00
La Liga: megszakadt az Espanyol nyeretlenségi sorozata (She)
A kiesés elől menekülő Mallorca 4–1-re legyőzte a Valenciát a spanyol La Liga 20. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén. A Real Betis 3–0-ra verte meg a Real Sociedadot.

Keresés