2020. január 24. péntek

jan. 24
0:06
Jó lesz hozzá? – Szabó Gábor jegyzete (She)
Aján Tamást 90 napra felfüggesztettékÉrdekes egymás mellett mosolyogva látni Aján Tamást, a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) kilencven napr...
jan. 24
0:06
Hősies mérkőzésen kaptak ki a magyar lányok Spanyolországtól (MMonline)
Kikapott az elődöntőben, márciusban szerezhet kvótát a magyar női válogatott
jan. 24
0:10
Edző: I. Kant – Malonyai Péter publicisztikája (She)
Túlérzékeny korunkban vigyázni kell a szavakkal, hiszen egy-egy kifejezést bárki sértőnek találhat, függetlenül a szándéktól. Nincs az a foglala...
jan. 24
2:54
Aus. Open: Stollárék kiestek, Babosék továbbjutottak a női párosban (She)
Az Australian Open női párosának első fordulójában a tavalyi döntős, két éve győztes Babost Tímea, Kristina Mladenovic páros két játszmában felülmúlta Dalila Jakupovic, Raluca Olaru szlovén, román duót, míg Stollár Fanny az ukrán Dajana Jasztremszkával az oldalán 68 perc alatt búcsúzott a Kveta Peschke, Demi Schuurs duóval szemben.
jan. 24
2:58
Folytassa, Fucsovics! Nagyszerű játékkal harmadik meccsét is megnyerte (She)
Az Australian Open férfi egyesének 3. fordulójában a világranglistán 67. helyen álló Fucsovics Márton a 80. helyen rangsorolt 22 éves amerikai, Tommy Paul ellen magabiztos játékkal 106 perc alatt aratott könnyű, három játszmás győzelmet, s ezzel bejutott a legjobb 16 közé, ahol a Roger Federer–John Millman mérkőzés győztesével találkozik majd.
jan. 24
3:00
Bújócska (MMonline)
Korner. Vicces kandi videó került fel – és futott nagyot – az ausztrál nyílt teniszbajnokságot Európában közvetítő Eurosport oldalára
jan. 24
3:04
Bánhidi Bence, Bóka Bendegúz – a csapatunk két legjobbja (MMonline)
Magyar számvetés
jan. 24
3:12
Maximum már csak bronz (MMonline)
Vízilabda-Európa-Bajnokság. A női vb-ezüstérmes spanyoloktól kikaptunk
jan. 24
3:30
Zverev még több pénzt keresett a károsultaknak (MMonline)
Tenisz. Medvegyev minden akadályt legyűrve lépett eggyel tovább az Australian Openen a férfi egyesben, Fucsovics Márton visszalépett a páros küzdelmeitől
jan. 24
3:34
Kifütyülték otthon a Manchester Unitedot (MMonline)
Labdarúgás. A világbajnok Hugo Lloris visszatért a kapuba
jan. 24
3:36
Aranyesőben fürödnének a favorit Liu fivérek (MMonline)
Rövidpályás gyorskorcsolya-Európa-bajnokság. Telt ház várható a hétvégi döntőkre a Főnix Csarnokban
jan. 24
5:00
Aus. Open: Fucsovics legyőzte Pault, könnyedén került a 16 közé (She)
Az Australian Open férfi egyesének 3. fordulójában Fucsovics Márton három játszmában legyőzte a világranglista 80. helyén álló 22 éves amerikai Tommy Pault, és ezzel bejutott a legjobb 16 közé, ahol a Roger Federer–John Millman mérkőzés győztesével találkozik majd.
jan. 24
5:00
Lekerült a felső, pezsgőzés közben fotózták le a feszes keblű sportolónőt (Ripost)
A brazil bombázó, Suzy Cortez a Barcelona focicsapatának nagy szurkolója.
jan. 24
6:12
Aus. Open: szenzáció! A 15 éves Gauff legyőzte a címvédőt! (She)
Nagy dolgok történtek az Australian Open pénteki játéknapján: a férfiaknál Fucsovics Márton továbbjutásáról itt olvashatnak bővebben, a nőknél azonban egy könnyekig meghatott volt világelső és két óriási meglepetés vitte a prímet: kiesett Serena Williams és a címvédő Oszaka Naomi is.
jan. 24
6:18
Fucsovics Márton továbbjutott az Australian Openen (Azenpenzem)
Fucsovics Márton simán továbbjutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójában pénteken.
jan. 24
6:42
Bombahír: Fucsovics Márton az Australian Open nyolcaddöntőjében (Infostart)
Simán verte amerikai ellenfelét. Babos Tímeáék párostovábbjutása már sokkal inkább várható volt.
jan. 24
7:06
Babosék továbbjutottak, Stollárék kiestek (Azenpenzem)
Női párosban Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic továbbjutott, míg Stollár Fanny és az ukrán Dajana Jasztremszka kiesett a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában pénteken.
jan. 24
7:06
Fantasztikus siker, Fucsovics Márton Federer ellen is játszhat (Ripost)
A legmagasabban rangsorolt magyar férfi teniszező, Fucsovics Márton a harmadik ellenfelét is legyőzte az Australian Openen.
jan. 24
7:12
Hajszálnyira voltunk a csodától (Azenpenzem)
Ritkán fáj annyira vereség, mint az a 10-11, amit tegnap elszenvedett a magyar női vízilabda-válogatott a spanyoloktól a budapesti Európa-bajnokság elődöntőjében.
jan. 24
7:18
Teljességgel megállíthatatlan a Liverpool (Infostart)
Gyakorlatilag formalitássá vált a teljes tavasz az angol Premier League-ben, a Vörösök sorozatban 14. bajnokijukon győztek. Fordulónként már több mint egy pontot kéne veszíteniük a Cityvel szemben.
jan. 24
7:21
Már Aján Tamás vejére is sortűz zúdul (BorsOnline)
Egyre kellemetlenebb helyzetben van Aján Tamás, akit 90 napra felfüggesztettek a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) elnöki tisztéből.
jan. 24
7:30
Nba: James vezette győzelemre a Lakerst Brooklynban (She)
LeBron James karrierje kilencvenegyedik tripla duplájával vezette győzelemre a Los Angeles Lakerst a Brooklyn Nets otthonában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapján. Damian Lilliard négy nappal az után, hogy 61 pontos karriercsúcsot ért el a Portlandban, a Dallas ellen 47 pontot szórt, de nem ünnepelhett győzelmet.
jan. 24
7:42
Kijutott az olimpiára a női asztalitenisz-csapat (Infostart)
Mindez a babát váró Póta Georgina nélkül sikerült, a honosított kínaiakkal asztalhoz lépő Portugáliával szemben.
jan. 24
8:06
Aus. Open: Fucsovics bízik benne, hogy Federerrel játszik (She)
Fucsovics Márton magyar idő szerint pénteken hajnalban három könnyű játszmában legyőzte az Australian Open férfi egyesének 3. fordulójában a 22 éves amerikai Tommy Pault, és ezzel – első magyar teniszezőként másodszor is – bejutott a legjobb 16 közé, ahol a Roger Federer–John Millman meccs győztese lesz az ellenfele.
jan. 24
8:09
Kemény Dénes: bárkit legyőzhetnek a fiúk (Ripost)
A fogadóirodáknál a magyar férfi vízilabda-válogatott a legesélyesebb arra, hogy megnyerje a hazai vízilabda-Európa-bajnokságot.
jan. 24
8:18
Férfi kézi Eb: Bánhidi a középdöntő álomcsapatában (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének álomcsapatát, amelyben a magyar válogatottat Bánhidi Bence képviseli.
jan. 24
8:20
Maradt tartalék: támadásban, védekezésben és bennem is – Nagy Viktor (She)
Az oroszok elleni játékkal senki sem volt elégedett, de a montenegróiak elleni elődöntőben mindent ki akarnak adni magukból a mieink.
jan. 24
8:21
Vízilabda Eb – Törlesztenünk kell Montenegrónak (BorsOnline)
A 2013-as vb-döntő óta nem győzte le a magyar férfiválogatott Montenegrót nagy világversenyen. Hazai pályán revánsot vennének a sérelmeken Manhercz Krisztiánék.
jan. 24
8:36
Aus. Open: Nekem vannak a legjobb szurkolóim – Fucsovics (She)
Fucsovics Márton magyar idő szerint pénteken hajnalban három könnyű játszmában legyőzte az Australian Open férfi egyesének 3. fordulójában a 22 éves amerikai Tommy Pault, és ezzel – első magyar teniszezőként másodszor is – bejutott a legjobb 16 közé, ahol a Roger Federer–John Millman meccs győztese lesz az ellenfele.
jan. 24
8:42
Megnézhetjük Európa aktuálisan legjobb négy vízilabdacsapatát - köztük a magyart (Infostart)
Fél 6-kor jön a Duna Arénában a vízilabda-Eb két elődöntője, másodikként a magyar-montenegrói. Sport a tévében.
jan. 24
8:57
Australian Open - Fucsovics Márton továbbjutott (BorsOnline)
Fucsovics Márton simán továbbjutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójában pénteken.
jan. 24
9:00
43 triplát hozott a Blazers–Mavs, Brooklynt is bevette a Lakers (She)
Damian Lillard 47 pontja nem volt elég a sok lábon álló Dallasszal szemben az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában, Luka Doncicék fontos idegenbeli győzelmet arattak Portlandben. LeBron James tripla-duplájával a Brooklynon is átlépett a Lakers, a Washington pedig fáradtabban is lenyomta a Clevelandet.
jan. 24
9:12
Dvtk: Molnár Gábor Miskolcon folytatja – hivatalos (She)
Ahogyan azt két nappal ezelőtt jeleztük, a DVTK mindenben megállapodott a Mezőkövesddel, így a miskolci együttesben folytatja pályafutását Molnár Gábor. Az egyszeres U21-es válogatott támadó szerződésének hosszáról nem osztott meg információt a dvtk.eu.
jan. 24
9:21
Átalakult a világ a két győri vereség között (BorsOnline)
Elképesztő változáson ment keresztül a világ, amióta a Győri ETO legutóbb kikapott magyar bajnokin olyan csapattól, amely nem a Fradi.
jan. 24
9:33
Győzelemre készülnek a Liu testvérek (Behaviour)
A magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók újabb sporttörténelmi sikerekre készülnek a péntektől vasárnapig tartó debreceni Európa-bajnokságon - élen a Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang testvérpárral.
jan. 24
9:35
Fucsovics a legjobb 16 között az Australian Openen (Behaviour)
"Űrteniszt" bemutatva a magyar játékos simán legyőzte Tommy Pault a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójában.
jan. 24
9:36
Férfi kézilabda: Chema lehet a Benfica új edzője – sajtóhír (She)
Az eldiadevalladolid.com értesülései szerint, amennyiben nem jön közbe semmi, a következő idénytől szinte biztosan Chema Rodríguez lesz a Benfica férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője.
jan. 24
9:37
Babosék továbbjutottak, Stollárék kiestek az Australian Openen (Behaviour)
A magyar-francia páros két játszmában legyőzte a Dalila Jakupovic, Raluca Olaru alkotta párost, a másik magyar, Stollár Fanny Dajana Jasztremszkával pedig kikapott a Kveta Peschke, Demi Schuurs kettőstől a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában pénteken
jan. 24
10:00
Tokió 2020: hat hónap a rajtig, Magyarországnak 23 érmet jósolnak (She)
Napra pontosan hat hónap múlva kezdődik az olimpia Tokióban, a szakértők az Egyesült Államok és Kína fölényét prognosztizálják az érmek és az aranyak tekintetében, míg Magyarországnak 23 dobogós helyet (6 arany, 7 ezüst, 10 bronz eloszlásban) jósolnak – ez nyolccal lenne több, mint négy évvel ezelőtt, Rio de Janeiróban.
jan. 24
10:02
A Ferencváros egy meccset nyert a télen, a Fehérvár egyet sem (She)
A labdarúgó NB I tavaszi rajtját felvezető sorozatunk utolsó részében foglalkozunk a jó eredményeit a stabil védelmével megalapozó, de a télen a támadósorát is bővítő Mezőkövesddel. Szóba kerül a januári edzőmeccsein nyeretlen Fehérvár, amelybe Fiola Attila és Paulo Vinícius személyében két, régóta sérüléssel bajlódó játékos is visszatért, Ivan Pet
jan. 24
10:03
Tokió 2020 - Hat hónap a rajtig, Magyarországnak 23 érmet jósolnak (HírTV)
Napra pontosan hat hónap múlva kezdődik az olimpia Tokióban, a szakértők Magyarországnak 23 dobogós helyet jósolnak.
jan. 24
10:12
Férfi kézi: nyáron hazatér a 87-szeres válogatott kapus (She)
Hazatér Németországból Tatai Péter, a 87-szeres magyar válogatott kézilabdázó nyártól a Csurgónál folytatja pályafutását – számolt be róla a klub a hivatalos oldalán.
jan. 24
10:15
Hollywoodi sztori Magyarországon, 44 évesen lett hős a sportolónő (Ripost)
Amire senki nem gondolt volna, legjobbja nélkül írt történelmet a magyar válogatott.
jan. 24
10:27
Vécsei Bálint: a Fradi is ad annyi jót, mint Svájc (BorsOnline)
Négy és fél év légióskodás után tért haza a Ferencvárosba Vécsei Bálint. A 26 éves, kétszeres válogatott középpályás szívesen pályára lépne az idénynyitón a Paks ellen.
jan. 24
10:30
A csalódás dacára van jövőkép (Azenpenzem)
A szerda esti Portugália elleni nyolcgólos vereség után nyilvánvaló volt, hogy a magyar férfikézilabdaválogatott lemarad az Európa-bajnoki elődöntőről és az olimpiai selejtezőről.
jan. 24
10:36
Női kézilabda: Azt csinálta a Siófok velünk, amit mi szoktunk másokkal – Danyi (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának vezetőedzőjeként tétmeccsen az első vereségét elszenvedő Danyi Gábor szerint senki sem érinthetetlen és legyőzhetetlen, és nem szeretne „dráma tagozatos” lenni.
jan. 24
10:36
Đoković továbbjutott, Wozniacki visszavonult (Azenpenzem)
A címvédő szerb Novak Đoković könnyed sikerrel jutott be a nyolcaddöntőbe a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 24
10:39
Betiltanák a csodacipőt (Behaviour)
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség ígérete szerint január végig eldönti, szabályos marad-e a Nike Vaporfly elnevezésű lábbelijeinek használata.
jan. 24
10:48
Faragó Tamás: lehet, hogy ez a női vízilabda bája (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott 11-10-re kikapott az elődöntőben a spanyol csapattól a budapesti Európa-bajnokságon, és a hollandokkal játszhat a bronzéremért. Faragó Tamás, a női válogatott volt szövetségi kapitánya szerint a negyedik negyedben szétesett a csapat.
jan. 24
11:03
A Mátrában lesz a szezon legnagyobb hazai snowboard eseménye (Síelők)
Tavaly húsz év után tért vissza hazai pályára a freestyle snowboard országos bajnokság. A rendkívül pozitív fogadtatás eredményeként idén a szlalom versenyekkel bővül a program. A Magyar Snowboard Szövetség, és szakmai partnere, a Store13 ezúttal is a Mátraszentistváni Síparkba invitálja a snowboardsport kedvelőit.

Keresés