2020. január 29. szerda

jan. 29
11:42
Belgium: razzia az élvonalbeli Standard Liege-nél (She)
Razziát tartottak a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Standard Liege-nél és a klub elnökénél, Bruno Venanzinál. A rendőrség sajtóinformációk szerint csalás gyanúja miatt nyomoz.
jan. 29
11:54
Tottenham: holland válogatott támadó érkezett a Psv-től – hivatalos (She)
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be Steven Bergwijn szerződtetését a PSV-től. A 22 esztendős holland válogatott támadó 2025-ig szóló megállapodást írt alá a londoni klubbal.
jan. 29
12:00
Aus. Open: Federer káromkodott, megbírságolták (She)
Roger Federer 3000 dolláros (körülbelül 920 ezer forintos) pénzbírságot kapott amiatt, hogy az amerikai Tennys Sandgren elleni keddi negyeddöntőjében káromkodott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 29
12:03
Ez fantasztikus! Tényleg nincs senki, aki legyőzné Babosékat (Ripost)
A magyar teniszező és francia partnere sorozatban harmadszor jutott döntőbe Ausztráliában!
jan. 29
12:09
Federer 3000 dolláros bírságot kapott egy bazmegelés miatt (444.hu)
De legalább megnyerte a meccset.
jan. 29
12:12
Légiósok: jó hír Angliából – Nagy Ádámot nem kell műteni (She)
A magyar válogatott középpályás, Nagy Ádám edzője, Lee Johnson az angol másodosztályú Bristol City keddi győzelme után nyilatkozott a középpályás helyzetéről. Nagy ugyan a keretben sem volt a Reading elleni, 1–0-ra megnyert mérkőzésen, de ennek nincs köze korábbi bokasérüléséhez, és a jelek szerint nem lesz szükség műtétre, amiről korábban beszélt
jan. 29
12:14
Korcsolya: 150 éves a Városligeti Műjégpálya (She)
1870-ben nyitotta meg kapuit az idén 150 éves Városligeti Műjégpálya. A leglátogatottabb nap 2019. december 29-én volt, amikor 7775 fő vizitált a Műjégen – egy ilyen forgalmas napon csaknem 80 ember dolgozik a Városligeti Műjégpályán azért, hogy a korcsolyázni vágyók minél jobban érezzék magukat.
jan. 29
12:16
Férfi kézi Eb 2022: új megközelítéssel készülünk a hazai rendezésű tornára (She)
Kampányindító rendezvényt tartottak a 2022-es, magyar, szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság kapcsán Budapest belvárosában, amelyen bemutatták a torna logóját és szlogenjét, valamint elhangzott, a mérkőzések mellett a kulturális és a gasztronómiai programok is hangsúlyos szerepet kapnak.
jan. 29
12:24
Nagy veszteség érte a magyar kézilabdavilágot (Infostart)
Hosszan tartó, súlyos betegség után kedden elhunyt az egykori válogatott kézilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
jan. 29
12:24
Női vízi Eb: a magyar csapat bronzérme bizakodásra ad okot (She)
A magyar válogatott ugyan egyelőre lemaradt az olimpiai kvótáról, de a teljesítménye bizakodásra ad okot. A bronzéremmel ráadásul a rossz sorozat is megszakadt.
jan. 29
12:33
Elhunyt Kaló Sándor korábbi válogatott kézilabdázó, volt szövetségi kapitány (Azenpenzem)
Hosszan tartó, súlyos betegségben 75 éves korában kedden elhunyt Kaló Sándor egykori válogatott kézilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya.
jan. 29
13:03
Gulácsié a hazai Aranylabda (Azenpenzem)
A legjobb Nb I-es játékosnak is egy kapus, Dibusz Dénes (Ftc) bizonyult, a szintén fradista Isael és az idény közben a Fradiból a Honvédba átigazolt Davide Lanzafame előtt.
jan. 29
13:06
Alpesisí-vk: a BL-döntőre is befutó nő zavarta meg a versenyt (She)
A Reuters beszámolója szerint egy fürdőruhára vetkőzött nő zavarta meg az alpesisí-világkupa Schladmingban rendezett férfi műlesikló futamát. Hamar kiderült, a hölgy nem más, mint a 2019-es madridi Bajnokok Ligája-döntő alatt is a pályára futó Kinsey Wolanski.
jan. 29
13:06
Gyász, elhunyt a magyar bajnok edzőlegenda (Ripost)
Kaló Sándor edzői munkájának nagy részét Veszprémben töltötte.
jan. 29
13:08
Meglepő, ezért bírságolták meg a világsztár sportolót (Ripost)
Roger Federer 3000 dolláros (körülbelül 920 ezer forintos) pénzbírságot kapott amiatt, hogy az amerikai Tennys Sandgren elleni keddi negyeddöntőjében káromkodott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 29
13:09
Olimpiai kvalifikációs versenyek helyszíne változott a ragály miatt (Azenpenzem)
A sportra is komoly hatással van a kínai koronavírus terjedése, az ázsiai országban több jelentős nemzetközi sporteseményt töröltek, illetve olimpiai kvalifikációs versenyeket más országba helyeztek át.
jan. 29
13:18
Dvsc: egy szerb és egy ukrán játékos érkezett – hivatalos (She)
A DVSC labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy két, egyaránt tíz napja az együttessel készülő játékossal erősítette meg a keretét. A debreceniek a szerb Luka Milunovicsot és a magyar élvonalban már korábban is szereplő Jurij Habovdát szerződtették.
jan. 29
13:36
Létesítmény: új sportcsarnok alapkövét tették le Tatabányán (She)
A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság tartalék versenyhelyszínének is számító multifunkcionális sportcsarnok alapkövét tették le szerdán Tatabányán; a bruttó 24 milliárd forintért épülő létesítmény 6058 férőhelyes lesz.
jan. 29
13:39
1970: „Zs.Z. nagyon fel volt háborodva, hogy ezt a csapatot annyira támogatják a felsőbb szervek” (444.hu)
Egy ügynök 50 évvel ezelőtt még arról is jelentett, hogy egy egykori forradalmár fradistaként a Dózsa-Jéna meccset nézve kiakadt, hogy „annyi pénzt költenek rájuk, holott jóformán nem nyújtanak semmit”. A magyar foci akkor már hanyatlott, de az MLSZ tudta a megoldást.
jan. 29
13:42
Gyász: Ha lazsáltál, pokollá tette az életed – emlékszik vissza Kobe Bryant egyetlen magyar csapattársa (She)
Életének 42. évében helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant, az NBA és a Los Angeles Lakers történetének egyik legjobb játékosa. Akad egy honfitársunk, aki – igaz, csak néhány hétig – csapattársa volt az ötszörös bajnok legendának. A korábban az Egyesült Államokban, Spanyolországban, Olaszországban, míg itthon a Szolnoki Olajban és az Alba Fe
jan. 29
13:48
Szokatlan dologért bírságolták meg Roger Federert (Infostart)
Egy hálóba ütött labda után szidta saját magát.
jan. 29
13:54
Babos Tímea Ausztráliából: baromi jól játszottam, én voltam ma a húzóerő (Infostart)
A soproni teniszező azután értékelt, hogy sorozatban harmadszor jutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság női párosversenyének döntőjébe francia partnere oldalán.
jan. 29
14:06
Aus. Open: szenzációs tenisz, Thiem megverte Nadalt! (She)
Dominic Thiem szenzációs mérkőzésen, 7:6, 7:6, 4:6, 7:6-ra megverte a világelső Rafael Nadalt az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) negyeddöntőjében, így életében először négy közé jutott a melbourne-i Grand Slam-tornán.
jan. 29
14:09
Új sportcsarnok alapkövét tették le Tatabányán (HírTV)
A bruttó 24 milliárd forintért épülő létesítmény 6058 férőhelyes lesz.
jan. 29
14:12
Aus. Open: szenzációs tenisz, Thiem legyőzte Nadalt! (She)
Dominic Thiem szenzációs mérkőzésen, 7:6, 7:6, 4:6, 7:6-ra megverte a világelső Rafael Nadalt az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) negyeddöntőjében, így életében először négy közé jutott a melbourne-i Grand Slam-tornán. A felső ág másik meccsén Alexander Zverev szetthátrányból felállva, 1:6, 6:3, 6:4, 6:2-re nyert a 2014-es bajn
jan. 29
14:27
Új sportcsarnok alapkövét tették le Tatabányán (Azenpenzem)
A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság tartalék versenyhelyszínének is számító multifunkcionális sportcsarnok alapkövét tették le szerdán Tatabányán.
jan. 29
14:48
F1: a Mercedes a kivonulásáról fog tárgyalni – sajtóhír (She)
Sajtóértesülések szerint a Daimler vezetősége két hét múlva arról fog tárgyalni, kivonuljon-e 2020 végén a Formula–1-ből.
jan. 29
14:50
Téli olimpia: Japán támogatja a szapporói pályázatot (She)
A Japán Olimpiai Bizottság szerdán hivatalosan támogatásáról biztosította Szapporo pályázatát a 2030-as téli ötkarikás játékokra.
jan. 29
14:51
Hozta a bravúrt a Falco és idegenben a Sopron is (Azenpenzem)
.
jan. 29
14:54
Arsenal: volt Man. City-játékos Arteta első igazolása (She)
Az angol élvonalbeli Arsenal labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy kölcsönvette Pablo Marít a brazil Flamengótól. A spanyol belső védő az idény végéig érkezik, a londoniaknak opciós joguk lesz a nyáron a végleges megszerzésére.
jan. 29
15:06
A hazájából a háború miatt elmenekült Golgol megszerezte első NBI-es gólját a Puskás Akadémiában (444.hu)
Az egykori menekült azt mondja, a labdarúgás segített neki beilleszkedni. Mármit Ausztráliában. Felcsútra focizni jött.
jan. 29
15:12
Vetkőző bombázó űzött csúfot Kobe Bryant emlékéből (Ripost)
Pofátlanság a javából! Ennél méltóbb módon is leróhatta volna a tiszteletét az elhunyt legendás sportoló előtt.
jan. 29
15:15
Nadalt nehezen jutott be a meccsére, majd kiesett az Australian Openen (Behaviour)
Dominic Thiem négy játszmában búcsúztatta a spanyol világelsőt, ezzel bejutott az elődöntőbe a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 29
15:18
Birkózás: összeállt az Európa-bajnokságra utazó csapatunk (She)
A Magyar Birkózószövetség (MBSZ) szakmai és intézőbizottságának döntése alapján összeállt az a válogatott, amely a színeinket képviseli a február 10. és 16. között zajló római Európa-bajnokságon. Az olasz fővárosban hat női, hét szabad- és kilenc kötöttfogású versenyzőnk áll szőnyegre – derül ki a szövetség szerkesztőségünkhöz eljuttatott hírlev
jan. 29
15:30
Megtámadták a házát és halálos fenyegetést kapott a Manchester United alelnöke (Infostart)
Ismeretlen tettesek pirotechnikai eszközökkel dobálták meg kedd este Ed Woodwardnak, a Manchester United labdarúgóklub alelnökének családi házát, közben pedig azt skandálták, hogy "Ed Woodward meg fog halni".
jan. 29
15:42
Kézilabdafesztivál lesz a következő Európa-bajnokság (Infostart)
A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság szervezői a sport mellett gasztronómiai és kulturális progamokkal is várják a nézőket.
jan. 29
15:54
Bryant nevét skandálták, majd a 24-es játékos győztes pontot dobott (She)
Előkerült egy felvétel az egyik amatőr kosárlabda-mérkőzésről, amelyen a szurkolók a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant nevét skandálták, majd a 24-es mezben játszó játékos utolsó másodperces kosarával nyerte meg a találkozót a hazai csapat. A győztes pontot követően mindenki a pályára rohant.
jan. 29
16:00
Bizonyítottunk, így bíznak bennünk (Azenpenzem)
Kocsis Máté szerint jó döntés volt az Eb előtt tehermentesíteni a férfiválogatott játéko­sait, mint ahogy a Gulyás István, Chema Rodríguez páros kinevezése is telitalálatnak bizonyult.
jan. 29
16:06
Spanyolország: volt válogatott, Uefa-kupát nyert, most Máltára igazolt (She)
Máltán, a helyi élvonalbeli Birkirkara labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Diego Capel, a Sevilla korábbi spanyol válogatott, kétszeres UEFA-kupa-győztes szélsője.
jan. 29
16:08
Anglia: 10 másodperc alatt két sárga lapot kapott (She)
Alex Low, az angol kilencedik osztályban szereplő Garforth Town labdarúgócsapatának játékosa nem mindennapi „bravúrt” hajtott végre: 10 másodpercen belül két különböző szabálytalanságért két sárga lapot kapott, így a játékvezető kiállította.
jan. 29
16:15
Hosszú Katinka díjazta a Ripost munkatársait (Ripost)
Rendhagyó versenyen vettek részt a magyar újságírók. A médiakupát nem más, mint Hosszú Katinka hirdette meg.
jan. 29
16:17
Ilyen még nem volt, különös program lesz a hazai Eb-n (Ripost)
Két év múlva nem akármilyen tornát szervez a magyar szövetség. Most kiderültek a részletek.
jan. 29
16:18
Nb Ii: saját nevelésű támadója tért vissza a Békéscsabához (She)
Saját nevelésű támadóját igazolta vissza a Békéscsaba NB II-es labdarúgócsapata, amely szerződtette Ajkáról Oláh László Dávidot.
jan. 29
16:24
A kilencszeres bajnok Almási Zoltánt jobban izgatja a sakknál az autótuning (She)
Kár lenne tagadni, a korábban sokkal eredményesebb, egykor nagyhatalomnak számító magyar sakkozás válságban van. Miért tartunk ott, ahol, és mit lehetne tenni azért, hogy kimásszunk a mélységes gödörből? A válaszok megadására nincs autentikusabb jelenleg Almási Zoltán nemzetközi nagymesternél, aki a közelmúltban megszerzett kilencedik magyar bajnok
jan. 29
16:30
Cardiff: pereskedés kezdődhet az egy éve elhunyt Sala kapcsán (She)
A Cardiff City labdarúgócsapata hivatalos közleményben tudatta, hogy bizonyítékokat tartalmazó jogiratot nyújtott be a francia nyomozó hatóságnak Emiliano Sala halálával kapcsolatban. A walesi klub előbb nem volt hajlandó kifizetni a Nantes-nak a 15 millió fontos vételárat a tavaly januárban repülőgép-balesetben elhunyt csatárért, majd szerdán újab
jan. 29
16:48
Dánia: saját valóságshow-t indít Bendtner és barátnője (She)
Saját valóságshow-t indít az Arsenal egykori futballistája, Nicklas Bendtner és modell barátnője, Philine Roepstorff.
jan. 29
16:50
F1: „Még nem végeztünk, készen állok a visszatérésre” – Alonso 2021-ről (She)
A kétszeres világbajnok Fernando Alonso már többször is utalt arra, hogy visszatérhet a Formula–1 világába, most pedig konkrétan is kijelentette, hogy a 2021-es bajnoki szereplés a célja.
jan. 29
16:52
Nfl: Saints 4, 49ers–Chiefs 3–3 – az év szubjektív álomcsapata (She)
Vasárnap éjjel az utolsó mérkőzéséhez érkezik a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2019-es idénye. A Kansas City Chiefs–San Francisco 49ers nagydöntő előtti felvezető írássorozatunkban ezúttal az alapszakasz – szubjektív – álomcsapatát mutatjuk be. Ebben a New Orleans Saints áll a legjobban, négy játékossal, a két döntős egyaránt há
jan. 29
16:54
Úszás: Hosszú Katinka szerint a név kötelez – NS-siker a Duna Arénában (She)
A Nemzeti Sport csapata nyerte meg a Duna Arénában a Hosszú Katinka által szervezett 2. Iron-Univer Sajtókupa 4x25 méteres váltóját.
jan. 29
17:00
Kép: balhé a Bayern edzésén, Boateng arcon ütötte Goretzkát (She)
Balhé alakult ki a Bayern München labdarúgócsapatának edzésén, miután Leon Goretzka szabálytalankodott Jérome Boatenggel szemben, aki válaszul megütötte. A rutinos védő az Instagramon reagált.

Keresés