Kamionstop

Sajátos kamionstop
2014 november 15.   origo.hu
A somodori önkormányzat 2,6 méter magas kapuval zárta le a falu és a Somogyaszaló közötti utat, amely alatt csak személygépkocsik férnek el. A környékbeli gazdálkodók felháborodtak, mert óriásit kell kerülniük, hogy eljussanak a földjeikre.
Már szombat reggeltől életbe lép a kamionstop
2014 október 30.   hvg.hu
A nehéz tehergépkocsik forgalomkorlátozása a szombati munkaszüneti nap miatt a hétvégén már november 1-jén reggel 8 órakor életbe lép.
Már szombat reggeltől él a kamionstop
2014 október 30.   inforadio.hu
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium arra emlékezteti a fuvarozókat és más közlekedőket, hogy a nehéz tehergépkocsik forgalomkorlátozása a szombati munkaszüneti nap miatt a hétvégén már november 1-jén reggel 8 órakor életbe lép.
Előre hozták a kamionstopot, de azért vezess óvatosan
2014 október 30.   privatbankar
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium emlékezteti a fuvarozókat és más közlekedőket, hogy a nehéz tehergépkocsik forgalomkorlátozása a szombati munkaszüneti nap miatt a hétvégén már november 1-jén reggel 8 órakor életbe lép.
Szombat reggeltől életbe lép a kamionstop
2014 október 30.   orientpress
A nehéz tehergépkocsik forgalomkorlátozása a szombati munkaszüneti nap miatt a hétvégén, november 1-jén már reggel 8 órakor életbe lép - tájékoztat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Az évnek ebben a szakában a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépkocsik főszabály szerint szombat este 22 óra és vasárnap este 22 óra között nem közlekedhetnek az utakon. A rendeleti…
Már szombat reggeltől életbe lép a kamionstop
2014 október 30.   hvg.hu
A nehéz tehergépkocsik forgalomkorlátozása a szombati munkaszüneti nap miatt a hétvégén már november 1-jén reggel 8 órakor életbe lép.
Hosszú volt a kamionstop - alaposan megszomjazott a sofőr...
2014 augusztus 11.   ma.hu
Ittasnak bizonyult egy közúti ellenőrzésen egy külföldi kamionos Békés megyében, a férfit ezért őrizetbe vették és rövid időn belül bíróság elé állítják.
Őrizetben az ittas bolgár kamionos
2014 augusztus 11.   Népszava
A kamionstop után akadt fent az ellenőrzésen.
Órákig kell vesztegelni Röszkén és Nagylakon
2014 augusztus 1.   origo.hu
Röszkén a vendégmunkások megnövekedett száma, Nagylakon a kamionstop miatt kell vesztegelni.
Ha teheti, kerülje el az M7-est
2014 július 19.   mno.hu
Hatalmas a dugó a Balaton felé, lépésben lehet haladni az M7-es autópályán a főváros felől. A hőség miatt hétvégén nincs kamionstop.
Hétvégi kamionstop: hőség miatt felfüggesztve
2014 július 18.   objektivhir.hu
A nehéz tehergépkocsik hétvégi forgalomkorlátozását az érintett szakminiszterek veszélyhelyzetben átmenetileg felfüggeszthetik. Az országos tisztifőorvos 2. fokú hőségriasztást adott ki, amely péntektől vasárnapig lesz érvényben. Az előrejelzések szerint a legmagasabb hőmérséklet a következő napokban meghaladja a 30 fokot – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Elmarad a hétvégi kamionstop
2014 július 18.   vezess.hu
A nehéz tehergépkocsik hétvégi forgalomkorlátozását az érintett szakminiszterek veszélyhelyzetben átmenetileg felfüggeszthetik. Most az van.
Hőség – Felfüggesztik a hétvégi kamionstopot
2014 július 18.   boon
Budapest, 2014. július 18., péntek (MTI) - A hőségriasztás miatt felfüggesztik a hétvégi kamionstopot - tájékoztatta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pénteken az MTI-t.
A hőség miatt nem lesz kamionstop
2014 július 18.   origo.hu
Július elején hosszabbították meg a hétvégi kamionstopot, most felfüggesztik a másodfokú hőségriasztás miatt.
Ne számítson kamionstopra az utakon a hétvégén!
2014 július 18.   Népszava
A nagy hőségben nem kell a kocsiban, parkolóban várakozni.
Nem lesz hétvégén kamionstop a hőség miatt
2014 július 18.   hvg.hu
Nem kell ezen a hétvégén parkolókban várakozniuk a kamionsofőröknek. A hőség miatt felfüggesztették ugyanis a kamionstopot – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
A hőségriadó miatt hétvégén is mehetnek a kamionok
2014 július 18.   privatbankar
A hőségriasztás miatt felfüggesztik a hétvégi kamionstopot - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Felfüggesztik a kamionstopot a hétvégén
2014 július 18.   ma.hu
A kánikula miatt, egészségvédelmi okokból ezek a járművek is korlátozás nélkül közlekedhetnek a hétvége mindkét napján.
Felfüggesztik a hétvégi kamionstopot a hőség miatt
2014 július 18.   orientpress
A nehéz tehergépkocsik hétvégi forgalomkorlátozását az érintett szakminiszterek veszélyhelyzetben átmenetileg felfüggeszthetik. Az országos tisztifőorvos 2. fokú hőségriasztást adott ki, amely péntektől vasárnapig lesz érvényben. Az előrejelzések szerint a legmagasabb hőmérséklet a következő napokban meghaladja a 30 fokot - adta hírül a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Felfüggesztik a hétvégi kamionstopot a hőség miatt
2014 július 18.   hirado.hu
A sofőrök a vezetési és pihenőidő betartása mellett megszakítás nélkül teljesíthetik szállítási feladatukat, nem kell a kocsijukban, parkolóban várakozniuk.