Kamionstop

Hosszú volt a kamionstop - alaposan megszomjazott a sofőr...
2014 augusztus 11.   ma.hu
Ittasnak bizonyult egy közúti ellenőrzésen egy külföldi kamionos Békés megyében, a férfit ezért őrizetbe vették és rövid időn belül bíróság elé állítják.
Őrizetben az ittas bolgár kamionos
2014 augusztus 11.   Népszava
A kamionstop után akadt fent az ellenőrzésen.
Órákig kell vesztegelni Röszkén és Nagylakon
2014 augusztus 1.   origo.hu
Röszkén a vendégmunkások megnövekedett száma, Nagylakon a kamionstop miatt kell vesztegelni.
Ha teheti, kerülje el az M7-est
2014 július 19.   mno.hu
Hatalmas a dugó a Balaton felé, lépésben lehet haladni az M7-es autópályán a főváros felől. A hőség miatt hétvégén nincs kamionstop.
Hétvégi kamionstop: hőség miatt felfüggesztve
2014 július 18.   objektivhir.hu
A nehéz tehergépkocsik hétvégi forgalomkorlátozását az érintett szakminiszterek veszélyhelyzetben átmenetileg felfüggeszthetik. Az országos tisztifőorvos 2. fokú hőségriasztást adott ki, amely péntektől vasárnapig lesz érvényben. Az előrejelzések szerint a legmagasabb hőmérséklet a következő napokban meghaladja a 30 fokot – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Elmarad a hétvégi kamionstop
2014 július 18.   vezess.hu
A nehéz tehergépkocsik hétvégi forgalomkorlátozását az érintett szakminiszterek veszélyhelyzetben átmenetileg felfüggeszthetik. Most az van.
Hőség – Felfüggesztik a hétvégi kamionstopot
2014 július 18.   boon
Budapest, 2014. július 18., péntek (MTI) - A hőségriasztás miatt felfüggesztik a hétvégi kamionstopot - tájékoztatta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pénteken az MTI-t.
A hőség miatt nem lesz kamionstop
2014 július 18.   origo.hu
Július elején hosszabbították meg a hétvégi kamionstopot, most felfüggesztik a másodfokú hőségriasztás miatt.
Ne számítson kamionstopra az utakon a hétvégén!
2014 július 18.   Népszava
A nagy hőségben nem kell a kocsiban, parkolóban várakozni.
Nem lesz hétvégén kamionstop a hőség miatt
2014 július 18.   hvg.hu
Nem kell ezen a hétvégén parkolókban várakozniuk a kamionsofőröknek. A hőség miatt felfüggesztették ugyanis a kamionstopot – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
A hőségriadó miatt hétvégén is mehetnek a kamionok
2014 július 18.   privatbankar
A hőségriasztás miatt felfüggesztik a hétvégi kamionstopot - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Felfüggesztik a kamionstopot a hétvégén
2014 július 18.   ma.hu
A kánikula miatt, egészségvédelmi okokból ezek a járművek is korlátozás nélkül közlekedhetnek a hétvége mindkét napján.
Felfüggesztik a hétvégi kamionstopot a hőség miatt
2014 július 18.   orientpress
A nehéz tehergépkocsik hétvégi forgalomkorlátozását az érintett szakminiszterek veszélyhelyzetben átmenetileg felfüggeszthetik. Az országos tisztifőorvos 2. fokú hőségriasztást adott ki, amely péntektől vasárnapig lesz érvényben. Az előrejelzések szerint a legmagasabb hőmérséklet a következő napokban meghaladja a 30 fokot - adta hírül a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Felfüggesztik a hétvégi kamionstopot a hőség miatt
2014 július 18.   hirado.hu
A sofőrök a vezetési és pihenőidő betartása mellett megszakítás nélkül teljesíthetik szállítási feladatukat, nem kell a kocsijukban, parkolóban várakozniuk.
Felfüggesztik a hétvégi kamionstopot
2014 július 18.   Metropol.hu
A hőségriasztás miatt felfüggesztik a hétvégi kamionstopot.
Nem lesz hétvégén kamionstop a hőség miatt
2014 július 18.   hvg.hu
Nem kell ezen a hétvégén parkolókban várakozniuk a kamionsofőröknek. A hőség miatt felfüggesztették ugyanis a kamionstopot – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Hétvégi kamionstop: hőség miatt felfüggesztve
2014 július 18.   inforadio.hu
A kamionsofőröknek így nem kell a nagy hőségben a kocsijukban, parkolókban várakozniuk. Veszélyhelyzetben átmenetileg felfüggeszthetik a nehéz tehergépkocsik hétvégi forgalomkorlátozását az érintett szakminiszterek. Az országos tisztifőorvos 2. fokú hőségriasztást adott ki, amely vasárnapig lesz érvényben. Az előrejelzések szerint a legmagasabb hőmérséklet a következő napokban meghaladja a 30…
Hét órával hosszabb a hétvégi kamionstop
2014 július 9.   kamionhirek.hu
Július első szombatján életbe lépett a nehéz tehergépjárművek meghosszabbított forgalomkorlátozása, a nyári kamionstop szombaton este 22 óra helyett már délután 15 órakor elkezdődik - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépkocsik - mezőgazdasági és egyéb vontatók - forgalmának…
Ezért hosszabb a hétvégi kamionstop
2014 július 8.   inforadio.hu
Szombaton lépett életbe a nehéz tehergépjárművek meghosszabbított forgalomkorlátozása, a nyári kamionstop így szombaton este 22 óra helyett már délután 15 órakor elkezdődik. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Gépjármű-közlekedési főosztályvezetője azt mondta: remélik, a délelőtti időszakban nem okoznak torlódást a tehergépkocsik.
Holnaptól hét órával hosszabb a hétvégi kamionstop
2014 július 6.   Elemzésközpont
Július első szombatján életbe lép a nehéz tehergépjárművek meghosszabbított forgalomkorlátozása. A nyári kamionstop szombaton este 22 óra helyett már délután 15 órakor elkezdődik. tovább