Téligumi

Ellenőrizzük az autót, mielőtt útra kelünk!
2017 június 25.   Inforádió
Az autósok nagy része lecseréli téli gumiját nyárira, ezen kívül azonban számos dolgot kell még ellenőrizni a gépjárművön - hívta fel a figyelmet az InfoRádióban Hoffer Zsolt, a a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ vezetéstechnikai alosztályának vezetője.
Sokan ráfázhatnak: a magyar autósok negyede ilyen gumikat használ
2017 június 4.   Pénzcentrum
Az autósok továbbra is veszélyesen magas arányban hagyják fenn használt téli gumijukat nyáron is az autójukon. A meleg idő ellenére az autósok nem kevesebb mint 26 százaléka használ továbbra is téli gumit, további 7 százalékuk...
Az Ön kocsiján is még téli gumi van?
2017 június 2.   Napi
Egy felmérésben 200 autót figyeltek meg a szakemberek, 26 százalékán volt téli abroncs, hét százalék pedig négy évszakos gumit használt - számol be az InfoRádió.
Megdöbbentően sok autón találtak téli gumit
2017 június 2.   Inforádió
Egy felmérésben 200 autót figyeltek meg a szakemberek, 26 százalékán volt téli abroncs, hét százalék pedig négy évszakos gumit használt.
Továbbra is sokan autóznak veszélyesen, téli gumival nyáron is
2017 június 2.   Autónavigátor
Bár a május második fele már nyárias időt hozott, a nonstopgumi csapatával végzett Nyárigumi Kommandó továbbra is sok autón talált téli gumiabroncsot.
Továbbra is sokan autóznak veszélyesen, téli gumival nyáron is
2017 június 2.   Hírstart
Bár a május második fele már nyárias időt hozott, a nonstopgumi csapatával végzett Nyárigumi Kommandó továbbra is sok autón talált téli gumiabroncsot.
Megvolt a nagy nyárigumi-razzia – van, ahol "divat" a téli és régi
2017 június 2.   HVG
A meleg idő ellenére a magyar autósok nem kevesebb, mint 26 százaléka használ továbbra is téli gumit – derült ki a felmérésből.
Az Alkotás út Neuere volt a Budapest Kupa-döntő főszereplője
2017 május 1.   M4 Sport
A friss levegő, a téli gumiért reszkető temperatúra, a hangosító sör meg a ragyogóan csípős sonkatekercs sokat mentett a TFSE-Gázgyár derbin.
Koraszülött mentőknek adományozott nyári gumikat az Abroncs Kereskedőház
2017 április 26.   Gazdasagportal
Hét mentőautóra szerelték fel azokat a nyári gumikat, amelyeket az Abroncs Kereskedőház adományozott a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára. A gépjárművek évente több mint 220 ezer kilométert közlekednek és 4 ezer koraszülött csecsemőt és beteg újszülöttet szállítanak. A vállalat ősszel új téli abroncsokat is ad a szervezetnek.   A Magyar Koraszülött és Újszülött ...
Téli időben nyári gumival - ez a legnagyobb veszély
2017 április 20.   Inforádió
Nem javasolják most a gyors gumiátcserélést, de különösen figyelmesnek kell lenni.
Csúnya meglepetést hoz az autósoknak a jövő hónap
2017 április 19.   Napi
Az autósok nagyobb része elkerülte a drágulást, mert még a nagy drágulás előtt váltott téli gumiról nyári gumira, de legkésőbb a téli csereidőszakban 15 ezer forintos pluszkiadás is várhat rájuk.
Nem vicc: a jövő héten újra szükség lesz a téli gumira
2017 április 16.   HVG
Aki autóval indul útnak, jobban teszi, ha újra előveszi a téli szettet, mert igen hideg lesz az utakon (is).
Ideje lecserélni a téli gumikat
2017 április 13.   Magyar Idők
Szinte napok alatt robbant be a tavasz, a dermesztő mínuszok távozásának azonban nemcsak a ruhatárunkra kell hatással lennie, hanem az autókra is. Az évszakváltás azt is jelenti, hogy ideje lecserélni a téli gumikat, mert a hirtelen felmelegedésnek is megvannak a maga veszélyei.
Tavaszi tennivalók az autó körül
2017 március 22.   Vezess
Azzal, hogy kivesszük a csomagtartóból a hóláncot és elmegyünk a gumishoz, hogy cserélje le a téli gumit nyárira, még nem végeztünk a nyári átállással
Így vehetsz jobb gumit az autódhoz
2017 március 21.   Vezess
Gondoltátok volna, hogy 300 kilométerrel túl az északi sarkkörön sincs mindig hó és fagy? A Hankook nemcsak ezzel lepett meg bennünket téli tesztbázisán, Lappföldön.
Lehet jó az olcsó is? Ezek lettek a legjobb nyári gumik 2017-ben
2017 március 21.   Hírstart
A nagyobb, prémium márkák mellett az olcsóbb kategória képviselői között is akadt kiemelkedően jó eredmény a 2017-es nyárigumi-teszten: a top5-be be tudott kerülni egy olyan abroncs is, aminek darabját 15 ezer forint alatti áron is be lehet szerezni. A négyévszakos gumik között is akadt jó teljesítmény, a téli gumi és az agyonhasznált nyári viszont
Lehet jó az olcsó is? Ezek lettek a legjobb nyári gumik 2017-ben
2017 március 21.   Privátbankár
A nagyobb, prémium márkák mellett az olcsóbb kategória képviselői között is akadt kiemelkedően jó eredmény a 2017-es nyárigumi-teszten: a top5-be be tudott kerülni egy olyan abroncs is, aminek darabját 15 ezer forint alatti áron is be lehet szerezni. A négyévszakos gumik között is akadt jó teljesítmény, a téli gumi és az agyonhasznált nyári viszont csúnyán leszerepelt.
Okos autógumik érkeznek a Pirelli jóvoltából
2017 március 9.   prohardver
Téli és nyári mintázattal is megvásárolhatók lesznek az alkalmazással kommunikáló abroncsok.
Nyári gumit venne? Mutatjuk, hogy melyik a legjobb és legrosszabb
2017 február 26.   HVG
Hamarosan itt a tavasz, amikor végre pihenni küldhetjük a téli abroncsokat, és elővehetjük a nyáriakat. Vagy adott esetben vehetünk újakat.
Nyári gumit venne? Mutatjuk, hogy melyik a legjobb és legrosszabb
2017 február 26.   HVG
Hamarosan itt a tavasz, amikor végre pihenni küldhetjük a téli abroncsokat, és elővehetjük a nyáriakat. Vagy adott esetben vehetünk újakat.