Sík Márton

Kajak-kenu: újabb válogatót javasolnak Síkék, fizetnének is
2012 június 26.   She
Sík Márton, Vereckei Ákos, Bozsik Gábor és Boros Gergely elkeseredetten fogadta Storcz Botond szövetségi kapitány keddi döntését, miszerint a zágrábi Európa-bajnokságon ötödik helyezést elérő Tóth Dávid, Kammerer Zoltán, Kulifai Tamás, Pauman Dániel összeállítású 1000 méteres kajak négyes indulását javasolja a londoni olimpián.
Hibátlan kajakos kezdés Poznanban
2012 május 16.   Agroinform
K-1 1000 méteren Pauman Dániel futamgyőzelemmel, K-2 200 méteren a Sík Márton, Beé István páros második hellyel döntős.
Kajak-kenu: a Sík, Beé duó és Pauman sikere a válogatón
2012 május 6.   She
A 200 méteres páros versenyt a favoritnak tartott Sík Márton, Beé István duó, az 1000 méteres egyes döntőt Pauman Dániel nyerte meg vasárnap a férfi kajakosoknál a Szeged melletti Maty-éri pályán zajló válogatón, így ezekben a számokban ők szállhatnak vízre a május 16-17-én sorra kerülő, poznani olimpiai pótkvalifikációs regattán.
Pici dolgokon múlik a 200 m - Sík Márton
2011 augusztus 21.   Agroinform
A 200 méteres férfi kajak párosban Beé Istvánnal hetedik Sík Márton és a női kenu egyesben hatodik Takács Kincső értékelték a futamaikat a hatharom.hu kamerája előtt.
Nincs érem K-2 200-on sem, a Sík-Beé páros hetedik lett
2011 augusztus 21.   Agroinform
A nap ötödik döntőjében sem született magyar érem, Sík Márton és Beé István ugyanis a hetedik helyen végzett a kajak kettesek 200 méteres versenyében.
A döntőben szeretnénk meglepni a nagyokat - Horváth Gábor
2011 augusztus 20.   Agroinform
A Sík Márton-Beé István kajakos duó, a Horváth Gábor-Foltán László kenu kettes, és Takács Kincső kenu egyesben is kvalifikálta magát a vasárnapi döntőkbe 200 méteren.
Még nem tudni, ki indul a kajak 200 méteren
2011 június 13.   Metropol
A férfiaknál K-1 200 m-en Molnár Péter, K-2 200 m-en a Sík Márton, Beé István duó, C-2 1000 m-en pedig a Nagy Péter, Széles Gábor kettős képviselheti Magyarországot a péntektől vasárnapig sorra kerülő belgrádi Eb-n, valamint az augusztusi, szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. Női K-1 200 m-en továbbra is kérdőjeles az induló személye.
Kovács Katalin már két aranynál tart
2009 augusztus 15.   Infostart
A hölgyek mentették meg a kajak-kenu világbajnokságon a magyar csapat "becsületét": a női négyes olimpiai távon, négy ezreddel megelőzve a német hajót aranyérmet nyert. Alig egy óra múlva Kovács Katalin megnyerte az ezres egyest! Kucsera Gábor a hetedik, Vajda Attila, a táv olimpiai bajnoka a nyolcadik helyen végzett a dartmouth-i világbajnokság ezer méteres versenyeiben. Dobogóközelben, de érem…
Ötödik a férfi kajaknégyes 1000 m-en
2008 augusztus 22.   Behaviour
Ötödik helyen végzett a Sík Márton, Beé István, Vereckei Ákos, Bozsik Gábor összetételű férfi kajaknégyes 1000 méteren a pekingi olimpián.
Kajak-kenu, férfi K4 1000 m: a magyarok az ötödikek
2008 augusztus 22.   She
A Sík Márton, Beé István, Vereckei Ákos, Bozsik Gábor összetételű férfi kajak négyesünk az ötödik helyet szerezte meg 1000 méteren a pekingi olimpián. A fehéroroszok nyertek, a szlovákok második, míg a németek a harmadik helyen végeztek..
Ötödik a férfi kajak négyes
2008 augusztus 22.   Infostart
Ötödik lett 1000 méteren a Sík Márton, Beé István, Vereckei Ákos, Bozsik Gábor összeállítású férfi kajak négyes. A győzelmet a fehérorosz egység szerezte meg a szlovákok és a németek előtt.
Férfi K4, 1000m: a 2. helyen döntőben a magyarok
2008 augusztus 18.   She
Minimális, kevesebb, mint egy tizedes különbséggel lemaradva a németek mögött, második helyen került az előfutamából a fináléba a magyar férfi kajak négyes. A Sík Márton, Beé István, Vereckei Ákos, Bozsik Gábor egység végig hatalmas küzdelmet folytatott a németekkel, de második helyüket semmi veszély nem fenyegette. A döntőbe harmadikként a fehérorosz egység került, a másik futamot Szlovákia…
Vereckei kikapott, de elutazhat az olimpiára
2008 július 5.   BorsOnline
A hétvégi ob-n is győztes Sík Márton, Beé István, Boros Gergely, Bozsik Gábor összeállítású egység nyerte a Szegeden megrendezett kajakos olimpiai pótválogatót a kajak négyes 1000 méteres számában, ezzel több versenyző kvalifikálta magát az olimpiai csapatba, mint amennyi magyar kvóta van. A kajakszövetség elnökségi ülésén ez is téma volt, ahogy a női kajakosok ügye is.
Kikapott a világbajnok egység, így nem indulhat az olimpián
2008 július 4.   HírTV
Szétlövés döntött a férfi kajak négyesek ezer méteres pekingi indulásáról. A 2006-os szegedi vb-győztes Gyökös Lajos, Kökény Roland, Vereckei Ákos, Horváth Gábor alkotta kvartett 11 századmásodperccel kapott ki a múlt hétvégén ob-t nyert Sík Márton, Beé István, Boros Gergely, Bozsik Gábor összeállítású egységtől, ezzel pedig elúszott olimpiai részvételük.
Kajak-kenu: Borosék 11 század előnnyel nyerték a pótválogatót
2008 július 4.   She
A hétvégi ob-n is győztes Sík Márton, Beé István, Boros Gergely, Bozsik Gábor összeállítású egység nyerte a Szegeden rendezett kajakos olimpiai pótválogatót K-4 1000 m-en.
A pótválogatón is kikaptak Vereckeiék
2008 július 4.   Infostart
Az országos bajnokságon is győztes Sík Márton, Beé István, Boros Gergely, Bozsik Gábor összeállítású egység nyerte a Szegeden rendezett kajakos olimpiai pótválogatót a kajak négyesek 1000 méteres távján.
Kajak-kenu: magyar éremesélyek az ifjúsági és U23-as Eb-n
2007 augusztus 30.   She
Csütörtökön kedződik és vasárnapig tart Belgrádban az ifjúsági és U23-as síkvízi Európa-bajnokság. Az U23-as keretben több, a felnőtt világversenyeken is bizonyító versenyző áll rajthoz. Kiemelkedik közülük az olimpiai távú egyes számokban is érdekelt ? négyesben, illetve párosban már felnőtt Eb-t is nyerő ? Boros Gergely, illetve Kozák Danuta, valamint a Boros, Sík Márton és a Kozák, Szabó…
Kajak-kenu vb-pótválogató: Balázsék és Síkék sikere
2007 július 13.   She
A kenu négyesek 1000 méteres versenyét a Balázs Gábor, Metka Márton, Mike Róbert, Sáfrán Mátyás összeállítású egység, a kajakos kvartettek 500-as viadalát pedig a Sík Márton, Csamangó Attila, Bozsik Gábor és Boros Attila alkotta hajó nyerte a Szegeden zajló kajak-kenu pótválogatón.