Kulcsár Krisztián

Kárpáti Rudolf nevét kapta az algíri vívóterem
2018 március 22.   Azenpenzem
Kulcsár Krisztián, a MOB vezetője az MTI-nek elmondta, nagy megtiszteltetés, hogy a magyar vívósport egyik legnagyobb alakjának a nevét kapta meg az afrikai ország elsőszámú terme.
Vívás: magyar legenda nevét vette fel az algíri vívóterem
2018 március 22.   She
Kulcsár Krisztiánnak, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének, illetve Schmitt Pálnak, a MOB tiszteletbeli elnökének jelenlétében avatták fel csütörtökön Algírban az új algériai központi vívótermet, melyet a hatszoros olimpiai bajnok Kárpáti Rudolfról neveztek el.
Mindenre lőnünk kell?
2017 október 1.   Azenpenzem
Olimpiai ezüst-, világbajnoki aranyérmes vívó, sportpályafutása legnagyobb sikerét azzal aratta, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság májusban a patinás szervezet első emberévé választotta. Kulcsár Krisztián első idényét a magyar sportolók a hagyományokhoz méltó eredményekkel tisztelték meg. Feladat, kihívás persze akad bőven, ezekről beszéltünk a negy
Kulcsár: A csapatépítés most zajlik
2017 május 29.   m4sport.hu
Kulcsár Krisztián 2014 júniusától a Nemzetközi Vívószövetség technikai igazgatója volt.
MOB: Kulcsár Krisztián a szervezet új elnöke!
2017 május 2.   She
A Magyar Olimpiai Bizottság keddi tisztújító közgyűlésén Kulcsár Krisztiánt választották meg a MOB új elnökének. A Nemzetközi Vívószövetség sportigazgatója váltja a 2010 óta regnáló Borkai Zsoltot a szervezet élén.
Ma dől el, ki fogja vezetni a Magyar Olimpiai Bizottságot
2017 május 2.   Infostart
Kedden dől el, hogy ki vezeti a következő négy évben a Magyar Olimpiai Bizottságot (MOB), amelynek elnöki tisztére hárman pályáznak: a posztot jelenleg betöltő Borkai Zsolt, a korábbi főtitkár Szabó Bence és Kulcsár Krisztián, a Nemzetközi Vívószövetség sportigazgatója.
Elnököt választ kedden a Magyar Olimpiai Bizottság
2017 május 1.   TőzsdeFórum
A Magyar Olimpiai Bizottságot elnöki tisztére hárman pályáznak: a posztot jelenleg betöltő Borkai Zsolt, a korábbi főtitkár Szabó Bence és Kulcsár Krisztián, a Nemzetközi Vívószövetség sportigazgatója.
MOB: hárman egy célért – hét kérdés az elnökjelölteknek
2017 április 30.   She
A Magyar Olimpiai Bizottság május 2-án tartja tisztújító közgyűlését, amely három jelölt, a posztot 2010 óta betöltő Borkai Zsolt, a korábbi főtitkár Szabó Bence és a Nemzetközi Vívószövetség  sportigazgatója, Kulcsár Krisztián közül választja meg a MOB-elnököt. A jelölteknek ugyanazt a hét kérdést tettük fel.
MOB: Kulcsár Krisztián is indul az elnöki posztért
2017 április 18.   She
A Nemzeti Sport értesülése szerint Kulcsár Krisztián, a Nemzetközi Vívószövetség (FIE) technikai igazgatója is harcba száll a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki tisztségéért.
Vívás: Kamuti Jenő a magyar szövetség általános alelnöke
2014 április 26.   She
Egyhangúlag általános alelnökké választotta szombaton a Magyar Vívószövetség (MVSZ) Kamuti Jenőt. A posztot azért kellett betölteni, mert Kulcsár Krisztián, az eddigi általános alelnök június elsejétől a nemzetközi szövetség (FIE) technikai igazgatója lesz.
Nemzetközi csörte a vívásért
2014 március 13.   Spa Trend Online
Kulcsár Krisztián a FIE technikai igazgatójaként a sportág fejlődéséért dolgozik majd.
Még párbajképes a vezérigazgató
2013 augusztus 7.   BorsOnline
Kulcsár Krisztián, a legutóbbi magyar vívó világbajnok alig várja, hogy egy honfitársa az örökébe lépjen. A 42 éves vezérigazgató máig jól vív, amit a tavalyi ob-aranyérme is bizonyít.
A háromszoros világbajnok Kulcsár Krisztián alelnök lett a vívószövetségben
2013 július 5.   Agroinform
Általános alelnökké választotta a Magyar Vívó Szövetség (MVSZ) közgyűlése Kulcsár Krisztiánt pénteken.
Vívás: Kulcsár Krisztián a szövetség általános alelnöke lett
2013 július 5.   She
Általános alelnökké választotta a Magyar Vívó Szövetség (MVSZ) közgyűlése Kulcsár Krisztiánt pénteken.
Videó: vívóvilágbajnokunk a Fradira szavaz a vasárnapi rangadón
2013 március 9.   She
A Nemzeti Sport Vasárnapi vendége Kulcsár Krisztián kétszeres olimpiai ezüstérmes vívó. Az NSO Tv beharangozó videójában a labdarúgás a téma. A magyar válogatott sorsát mindig figyeli, a vasárnapi rangadón pedig a Fradit esélyesebbnek tartja az Újpestnél.
Videó: világbajnok vívónk a Fradi kéziseit imádja
2013 március 8.   She
A Nemzeti Sport Vasárnapi vendége a kétszeres olimpiai ezüstérmes párbajtőröző, Kulcsár Krisztián. Az NSO Tv-nek elmondta: reméli, hogy két magyar együttes is ott lesz a női kézilabda Bajnokok Ligája legjobb négy csapata között.
Vívás: önmagát is meglepte a bajnoki címig jutó Kulcsár
2012 december 17.   She
A vasárnap zárult országos vívóbajnokság legnagyobb meglepetését a pekingi játékok után visszavonult, és azóta csak hobbiszinten vívó Kulcsár Krisztián szolgáltatta azzal, hogy megnyerte a párbajtőrözők egyéni versenyét.
Vívó ob: Szilágyi Áron újra bajnok, Kulcsár 41 évesen első
2012 december 15.   She
Kardban Benkó Réka és Szilágyi Áron, tőrben Varga Gabriella és Szabados Kristóf, párbajtőrben Révész Júlia és Kulcsár Krisztián győzött a vívók budapesti országos bajnokságán, amelyen ketten védték meg a címüket.
Kulcsár Krisztián: Mincza alkalmatlan vezetőedzőnek
2012 március 2.   ATV
Kulcsár Krisztián világbajnok párbajtőröző, vívó szövetségi elnökségi tag megérti Kulcsár Győző kapitányi lemondását, szerinte nagybátyja egyedül többet tett a sportágért, mint a szövetség egész vezérkara, ráadásul nem az első pofont kapta a MOB-delegáláskor. Az üzletember nem ért egyet az utód, Mincza-Nébald Ildikó kinevezésével, tapasztalatlannak tartja a vezetőedzői feladathoz. Minderről a DIGI…
Befejezi a világbajnok magyar párbajtőröző
2009 január 30.   HírTV
Visszavonult Kulcsár Krisztián. A világbajnok párbajtőröző levélben értesítette klubját és a hazai vívószövetséget, hogy befejezi aktív pályafutását.