Kajak-kenu

Kopasz győzött, három magyar érem szombaton délután a szegedi kajak-kenu világkupaán
2024 május 11.   m4sport.hu
A magyar versenyzők egy arany- és két bronzérmet szereztek a szombat délutáni döntőkben a szegedi kajak-kenu világkupa-versenyen.
Újabb magyar aranyérem a kajak-kenu világkupán!
2024 május 11.   Sportal
Kopasz Bálint kajak egyes 500 méteren arany-, Korisánszky Dávid kenu egyes 200 méteren bronzérmet szerzett a szegedi kajak-kenu világkupa szombati versenynapján, míg Kiss Ágnes és Molnár Csanád bronzérmes lett a kenu vegyes párosok négy hajót számláló 500 méteres döntőjében - számolt be róla az Mti.
Kajak-kenu vk: remekelt a magyar válogatott
2024 május 11.   Infostart
Négy érmet, egy-egy aranyat és ezüstöt, valamint két bronzot szereztek a szombat délelőtti döntőkben a szegedi kajak-kenu világkupa-versenyen a magyar versenyzők.
Jól kezdtek a magyarok a szegedi világkupán: négy magyar érem, közte egy arany szombaton délelőtt
2024 május 11.   m4sport.hu
Kisbán Zsófia arany-, Zagyvai Borka pedig ezüstérmet szerzett kenu egyes 1000 méteren, az Adolf Balázs-Hajdu Jonatán kettős a C2 200 méteren nyert bronzérmet, a Kiskó Réka, Béke Kornél duó pedig szintén bronzérmet szerzett a kajak vegyes párosok 500 méteres döntőjében a szegedi kajak-kenu világkupa szombati versenynapján.
Magyar sikerek: minden éremből jutott a mieinknek a kajak-kenu vk-n
2024 május 11.   Sportal
Kisbán Zsófia arany-, Zagyvai Borka pedig ezüstérmet szerzett kenu egyes 1000 méteren a szegedi kajak-kenu világkupa szombati versenynapján.
Újabb hét magyar hajó a szegedi kajak-kenu vk döntőiben
2024 május 10.   m4sport.hu
A péntek délutáni előcsatározások során újabb hét magyar hajó biztosította helyét a hétvégi döntőkben a vasárnapig tartó szegedi kajak-kenu világkupán.
Újabb hét magyar hajó a döntőkben
2024 május 10.   Sportal
A péntek délutáni előcsatározások során újabb hét magyar hajó biztosította helyét a hétvégi döntőkben a vasárnapig tartó szegedi kajak-kenu világkupán.
Sikeres délelőttöt zártak a magyarok a világkupán
2024 május 10.   Sportal
A péntek délelőtti elő- és középfutamokból hét magyar hajó biztosította a helyét a szombat délelőtti döntőkben a szegedi kajak-kenu világkupa-versenyen - számolt be róla az Mti.
Újabb országkvótát szereztünk a paralimpiára
2024 május 10.   Sportal
Kiss Tibor kilencedik lett a Kl2-es kategória pénteki döntőjében a szegedi para kajak-kenu világbajnokságon, ezzel újabb kvótát szerzett Magyarországnak az idei, párizsi paralimpiára - írta az Mti.
Kiss Tibor kilencedik helye újabb kvótát eredményezett a magyaroknak parakajakban
2024 május 10.   m4sport.hu
Kiss Tibor kilencedik lett a KL2-es kategória pénteki döntőjében a szegedi para kajak-kenu világbajnokságon, ezzel újabb kvótát szerzett Magyarországnak az idei, párizsi paralimpiára.
A MOB elnöke fontos üzenetet mondott a Milák-ügyben
2024 május 10.   Infostart
Tartsuk tiszteletben és ne bántsuk az olimpiai bajnok úszó Milák Kristófot, ezt kéri a szurkolóktól Gyulay Zsolt, a MOB elnöke. Beszélt a hatszoros olimpiai aranyérmes kajakozó Kozák Danuta visszatéréséről és az esélyesség kezeléséről is.
Újabb magyar sportoló szerzett olimpiai kvótát – csak nem magának
2024 május 10.   Infostart
Takács Kincső kvótát szerzett Magyarországnak a párizsi olimpiára, miután a második helyen végzett a kenu egyesek 200 méteres döntőjében a kajak-kenusok szegedi európai olimpiai pótkvalifikációs versenyén
Takács Kincső országkvótát szerzett
2024 május 9.   Sportal
Takács Kincső kvótát szerzett Magyarországnak a párizsi olimpiára, miután a második helyen végzett a kenu egyesek 200 méteres döntőjében a kajak-kenusok szegedi európai olimpiai pótkvalifikációs versenyén.
Takács Kincső párizsi kvótát szerzett a szegedi pótkvalifikációs versenyen
2024 május 9.   m4sport.hu
Takács Kincső kvótát szerzett Magyarországnak a párizsi olimpiára, miután a második helyen végzett a kenu egyesek 200 méteres döntőjében a kajak-kenusok szegedi európai olimpiai pótkvalifikációs versenyén.
"Mondták, hogy óvatosan sátrazzunk, mert egy jaguár szokott itt ólálkodni" – A kuna indiánok földjén kajakozott Villám Géza
2024 május 9.   SzMo
Eredetileg Panamából egészen Kolumbiáig szeretett volna eljutni négy társával, végül módosítaniuk kellett a terven, de egyáltalán nem bánják. Két hétig függőágyakban aludtak az érintetlen természetben, és testközelből láthatták a kuna indián törzs életét is.
Takács Kincső izgalmas csata után a döntőben
2024 május 9.   Sportal
Takács Kincső a harmadik helyen végzett a középfutamában, ezzel készülhet a 16.30-kor kezdődő döntőre C-1 200 méteren a kajak-kenusok szegedi európai olimpiai pótkvalifikációs versenyén. A fináléban az első két egység párizsi kvótát szerez az országának - írja az Mti.
Takács Kincső a középfutamban a kajak-kenu pótkvalifikáción
2024 május 9.   Sportal
Takács Kincső előfutamában a negyedik helyen célba érve a középfutamba került a kenu egyesek 200 méteres számában a kajak-kenusok szegedi európai olimpiai pótkvalifikációs versenyén. A fináléban majd az első két egység párizsi kvótát szerez az országának - írja az Mti.
Takács Kincső: "Egy kicsit ismeretlen számomra ez a mezőny"
2024 május 9.   Sportal
Úgy vágott neki a magyar kajak-kenu válogatott a szegedi Maty-éren rendezett európai olimpiai pótkvalifikációs versenynek, hogy a már meglévő tizenöt mellé további három kvótát szereznek a hölgyek. A szerdai versenynapon végül ez nem jött össze, miután a Csikós Zsóka-Kőhalmi Emese páros csak a hatodik helyen ért célba, csütörtökön viszont Takács Ki
Leragad a szemed ebéd után? Mutatjuk, hogyan kerülheted el a kajakómát!
2024 május 9.   Mindmegette
Neked is ismerős az érzés, amikor a munkahelyeden a jól megérdemelt ebéd után egy láthatatlan erő a szemhéjadba kapaszkodva alvásra kényszerít? Nem vagy egyedül! A dolgozó emberek hetven százaléka küzd ezzel a problémával, és szó szerint használhatatlannak érzik magukat órákon keresztül ebédjük után. Létezik azonban egy megoldás, amivel elkerülhető
Káromkodó tévés, orvos-influenszer, kokainozó olimpiai bajnok – celebek, akiktől a választási győzelmet várják
2024 május 9.   Telex
A Fidesz olimpikonokkal erősített, Pars Krisztián kalapácsvető és Dombi Rudolf kajakos is a kormánypártok színeiben indul az önkormányzati választáson. Magyar Péter egy több százezres követőtáborral rendelkező orvossal vág neki az EP-választásnak. Eközben újból feltűnt Magyarország első számú politikai kalandora.