Olimpia - Peking 2008

Havas Henrik nagyot ment: "Én ismerem Orbán Viktort, beledöglene, ha Schmitt Pál és Novák Katalin után Sulyok Tamás is lemondana"
2024 április 27.   Mandiner
A műsorvezető Sulyok Tamásról és Latorczai Jánosról is elmondta a véleményét.
Átvették az olimpiai lángot a franciák
2024 április 27.   Telex
Hajóval utaztatják Athénból Marseille-be, aztán három hónap alatt körbejárja az országot és a volt gyarmatokat a párizsi megnyitó előtt.
Kínai elnök: Kínának és az Usa-nak nem kellene ördögi versengésbe bocsátkozni
2024 április 27.   Tudás.hu
Kínának és az Egyesült Államoknak nem riválisnak, hanem partnernek kell lennie – szögezte le Hszi Csin-ping kínai elnök Pekingben Antony Blinken amerikai külügyminiszterrel folytatott megbeszélésén. Mint mondta: a nemzetközi közösség közös vágya a kétoldalú párbeszéd megerősítése – közölte a kínai külügyminisztérium. A kínai vezető hangsúlyozta tov
Élet-halál verseny a világ legnagyobb elektromosautó-piacán
2024 április 27.   Tudás.hu
A Pekingben a héten nyitott Auto China kiállításon legújabb modelljeiket bemutató kínai elektromosautó-gyártók évek óta bőkezű támogatást élveznek a kormánytól, és néhányan közülük gyorsan növekedve globális szereplőkké váltak. A BYD például most a Teslával versenyez az elektromos járművek piacának vezetéséért. A túlkínálat jelenleg azonban hatalma
Párizs 2024: átvették a lángot a franciák
2024 április 26.   Infostart
Ünnepélyes keretek között átvették pénteken a párizsi nyári játékok szervezői Athénban az olimpiai lángot, amely a tervek szerint május 8-án érkezik majd Marseille-be.
Két ebéd elfogyasztása után Eb-bronzérem, jó előjel az olimpia előtt
2024 április 26.   Magyar Nemzet
Mészáros Krisztofer, a Győri AC tornásza talajon harmadik helyen végzett az Európa-bajnokságon.
A Xiaomi több mint 75.000 megrendelést kapott az SU7-re
2024 április 26.   Android Portál
A Xiaomi április 24-ig 75 723 megrendelést zárt le az SU7-re. A számot a vállalat alapítója, Lei Jun a pekingi autókiállítás kezdetén hozta nyilvánosságra. Ezek zárolt megrendelések, ahol a vásárlók egy vissza nem térítendő előleget választottak, amelyet elveszítenek, ha végül nem veszik meg az autót. Jun továbbra azt is el mondta, hogy a Xiaomi cé
Átvették az olimpiai lángot a franciák
2024 április 26.   m4sport.hu
Ikonikus helyen, 20 ezer néző előtt vették át a görögöktől.
Antony Blinken a kínai rockzenével is ismerkedett Pekingben
2024 április 26.   vg.hu
Ha már ott járt, vett egy Taylor Swift-albumot is.
Eb-bronzérmet szerzett az olimpiai kvótás magyar sportoló
2024 április 26.   Sportal
Az olimpiai kvótás Mészáros Krisztofer bronzérmet nyert talajon a férfi tornászok Riminiben zajló Európa-bajnokságának pénteki versenynapján - írta az Mti.
A gerincsérültekért fut Tótka Sándor és Horváth Laura is
2024 április 26.   Digital Hungary
Tótka Sándor olimpikon kajakozó és Horváth Laura crossfit világbajnok is csatlakozik a Wings for Life World Run futóversenyhez május 5-én. A nemzetközi színtéren életre hívott jótékonysági sporteseményen a résztvevők egy gerincsérülteket segítő alapítványt támogatnak. A rendezvény veteránja, Fenyvesi Zoli – vagyis „wheelchairguy″ – főszereplésével
NB I-es foci, férfi kosárelődöntő, atlétika, evezés, cselgáncs és öttusa szombaton élőben az m4sport.hu-n
2024 április 26.   m4sport.hu
Az OTP Bank Liga 30. fordulójának Paks–Mezőkövesd, Diósgyőr–Kecskemét és Debrecen–Újpest meccsét, a férfi kosárlabda-bajnokság Falco–ZTE elődöntőjének első felvonását, a budapesti öttusa-világkupa női és férfi döntőjét, az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat sanghaji állomását, az evezősök szegedi Európa-bajnokságát és olimpiai kvalifikációs versenyét,
Papp László és Puskás Ferenc mellett tűnt fel Keleti Ágnes
2024 április 26.   Sportal
Különleges vendéget üdvözölt a Madame Tussauds Budapest. Keleti Ágnes ötszörös olimpiai bajnok, a magyar tornasport legeredményesebb versenyzője látogatott el a belvárosi produkcióba - különösen pályatársaira, Papp Lacira és Puskás Ferencre volt kíváncsi.
Véget ért Ungvári Attila számára az Európa-bajnokság
2024 április 26.   Sportal
A 81 kilogrammos Ungvári Attila hetedik lett pénteken a zágrábi olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon - írta az Mti.
A CATL bemutatta az 1000 km-es hatótávolságú LFP-akkumulátort
2024 április 26.   IT Business
A kínai CATL elektromos jármű (EV-) akkumulátorgyártó bemutatott egy lítium-vas-foszfát (LFP) akkumulátort, amelynek hatótávolsága egy feltöltéssel több mint 1000 kilométer. A Shenxing Plus a világ első, ilyen hatótávolságú LFP-akkumulátora, mondta Gao Huan, a CATL e-autó részlegének technológiai igazgatója a pekingi autókiállítás első médianapján.
Ungvári Attila vigaszágra került a cselgáncs-Eb-n
2024 április 26.   m4sport.hu
Ungvári Attila két győzelemmel és egy vereséggel a vigaszágra került pénteken a zágrábi olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon.
Ungvári kikapott a negyeddöntőben, a vigaszágon folytathatja az Eb-t
2024 április 26.   Sportal
Ungvári Attila a vigaszágon folytatja szereplését pénteken a zágrábi olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon - írja az Mti.
Pétervári-Molnár az olimpiai kvótáért indul
2024 április 26.   Magyar Hírlap
Elmondása szerint a vasárnapi fináléra bőven lesz még tartaléka.
"Akkor szerettek meg idehaza, amikor szerény gyereknek mutattam magam", mondja az olimpia bajnok - videóval
2024 április 26.   Sportal
Első magyarként Kiss Balázs olimpiai bajnok kalapácsvetőt június 2-án beiktatják az Egyesült Államok egyetemi atlétikai Hírességek Csarnokának tagjai közé. Az egykori klasszis az atlétikától ugyan távol került, de szülővárosában, Veszprémben a sportért is dolgozik.
Hszi Csin-ping: Kínának és az Egyesült Államoknak partnernek kell lennie
2024 április 26.   hirado.hu
A kínai elnök reményét fejezte ki, hogy Washington pozitív fényben tud tekinteni Peking fejlődésére annak érdekében, hogy a kétoldalú kapcsolatok valóban stabilizálódjanak, javuljanak és előrelépjenek.