Peking 2008 - Kajak-kenu

Újra osztott kajakos és kenus lapok – A víz összeköt
2024 május 15.   m4sport.hu
A szolnoki válogató, valamint a szegedi világkupa és olimpiai pótkvalifikációs verseny eredményei alaposan felkavarták a hazai kajak-kenu állóvizet. Férfi kajakban, női és férfi kenuban is borult a papírforma. Elképzelhető, hogy az olimpiára nem utazik ki a párizsi kvótát szerző férfi kajak négyes és a Fekete-Korisánszky kenu páros? Minden a június
Az ellenfelek is meglepődtek, váratlan döntést hozott az olimpiák magyar sztárja
2024 május 15.   BorsOnline
A kajakozó Kozák Danuta általános meglepetésre nem indult el Szegeden a kajakosok Világkupáján. Döntését a dánok magyar mestere sem érti.
Kopasz Bálinték a kajakirályok, de mi lesz Kozák Danutáékkal az olimpián? Mandiner–elemzés
2024 május 13.   Mandiner
Mérlegen a szegedi pótkvalifikációs verseny és a világkupa. Három kvóta mellett több egyéb is hiányzik a magyar kajak-kenu csapatból, de van még idő Párizsig, és nem is fedték fel minden kártyájukat a mieink.
Párizs 2024: Hüttner Csaba: meglátjuk, hogyan tudunk sáfárkodni az erőinkkel
2024 május 12.   Magyar Hírlap
A magyar kajak-kenu válogatott a 15 érem közül hármat olimpiai számban szerzett a szegedi világkupán.
A magyar szövetségi kapitány: "Fejfájást okoz nekem is, de..."
2024 május 12.   Sportal
Hüttner Csaba szövetségi kapitány elégedett azzal, hogy a magyar kajak-kenu válogatott a 15 érem közül hármat olimpiai számban szerzett a vasárnap befejeződött szegedi világkupán.
15 éremmel zárt a hazai csapat a kajak-kenu világkupán
2024 május 12.   HírTV
A magyar versenyzők két-két arany- és bronzérmet szereztek 5000 méteren a szegedi kajak-kenu világkupán, így összesen hat első, három második és hat harmadik hellyel zárták a viadalt. Az olimpiai számokat tekintve egy-egy arany, ezüst és bronz lett a hazai mérleg.
Adolf Balázs és Kisbán Zsófia nyert 5000 méteren, 15 éremmel zárt a magyar csapat a világkupát
2024 május 12.   m4sport.hu
A magyar versenyzők két-két arany- és bronzérmet szereztek 5000 méteren a szegedi kajak-kenu világkupán, így összesen hat első, három második és hat harmadik hellyel zárták a viadalt. Az olimpiai számokat tekintve egy-egy arany, ezüst és bronz lett a hazai mérleg.
Kettős magyar siker a királyszámban
2024 május 12.   Demokrata
A férfi kajakosok királyszámában, K-1 1000 méteren parádés verseny után az olimpiai bajnok Kopasz Bálint diadalmaskodott.
A kvóták nyomában – A víz összeköt podcast
2024 május 11.   m4sport.hu
Ezen a héten Szegedre figyel a nemzetközi kajak-kenu világ, hiszen a maty-éri pályán dőlt el, hogy mely nemzetek szereznek még kvótát az olimpiai pótkvalifikációs versenyen.
A MOB elnöke fontos üzenetet mondott a Milák-ügyben
2024 május 10.   Infostart
Tartsuk tiszteletben és ne bántsuk az olimpiai bajnok úszó Milák Kristófot, ezt kéri a szurkolóktól Gyulay Zsolt, a MOB elnöke. Beszélt a hatszoros olimpiai aranyérmes kajakozó Kozák Danuta visszatéréséről és az esélyesség kezeléséről is.
Újabb magyar sportoló szerzett olimpiai kvótát – csak nem magának
2024 május 10.   Infostart
Takács Kincső kvótát szerzett Magyarországnak a párizsi olimpiára, miután a második helyen végzett a kenu egyesek 200 méteres döntőjében a kajak-kenusok szegedi európai olimpiai pótkvalifikációs versenyén
Takács Kincső országkvótát szerzett
2024 május 9.   Sportal
Takács Kincső kvótát szerzett Magyarországnak a párizsi olimpiára, miután a második helyen végzett a kenu egyesek 200 méteres döntőjében a kajak-kenusok szegedi európai olimpiai pótkvalifikációs versenyén.
Takács Kincső párizsi kvótát szerzett a szegedi pótkvalifikációs versenyen
2024 május 9.   m4sport.hu
Takács Kincső kvótát szerzett Magyarországnak a párizsi olimpiára, miután a második helyen végzett a kenu egyesek 200 méteres döntőjében a kajak-kenusok szegedi európai olimpiai pótkvalifikációs versenyén.
Takács Kincső izgalmas csata után a döntőben
2024 május 9.   Sportal
Takács Kincső a harmadik helyen végzett a középfutamában, ezzel készülhet a 16.30-kor kezdődő döntőre C-1 200 méteren a kajak-kenusok szegedi európai olimpiai pótkvalifikációs versenyén. A fináléban az első két egység párizsi kvótát szerez az országának - írja az Mti.
Takács Kincső a középfutamban a kajak-kenu pótkvalifikáción
2024 május 9.   Sportal
Takács Kincső előfutamában a negyedik helyen célba érve a középfutamba került a kenu egyesek 200 méteres számában a kajak-kenusok szegedi európai olimpiai pótkvalifikációs versenyén. A fináléban majd az első két egység párizsi kvótát szerez az országának - írja az Mti.
Takács Kincső: "Egy kicsit ismeretlen számomra ez a mezőny"
2024 május 9.   Sportal
Úgy vágott neki a magyar kajak-kenu válogatott a szegedi Maty-éren rendezett európai olimpiai pótkvalifikációs versenynek, hogy a már meglévő tizenöt mellé további három kvótát szereznek a hölgyek. A szerdai versenynapon végül ez nem jött össze, miután a Csikós Zsóka-Kőhalmi Emese páros csak a hatodik helyen ért célba, csütörtökön viszont Takács Ki
Káromkodó tévés, orvos-influenszer, kokainozó olimpiai bajnok – celebek, akiktől a választási győzelmet várják
2024 május 9.   Telex
A Fidesz olimpikonokkal erősített, Pars Krisztián kalapácsvető és Dombi Rudolf kajakos is a kormánypártok színeiben indul az önkormányzati választáson. Magyar Péter egy több százezres követőtáborral rendelkező orvossal vág neki az EP-választásnak. Eközben újból feltűnt Magyarország első számú politikai kalandora.
Csikós Zsóka: "Tudunk gyorsak lenni és ezt most bebizonyítottuk, csak nem volt meg a vége"
2024 május 8.   Sportal
A Csikós Zsóka, Kőhalmi Emese kajak kettes a hatodik helyen végzett a szerdai 500 méteres döntőben a kajak-kenusok szegedi európai olimpiai pótkvalifikációs versenyén, ezzel lemaradt a két kvótáról, amelyet végül a győztes holland egység szerzett meg.
Tovább küzdhet a kvótáért a női kajak kettes
2024 május 8.   Sportal
A Csikós Zsóka, Kőhalmi Emese kajak kettes megnyerte a középfutamát 500 méteren a kajak-kenusok szegedi európai olimpiai pótkvalifikációs versenyén, így készülhet a délutáni döntőre, amelynek győztese két párizsi kvótát szerez az országának - írta az Mti.
A középfutamban folytatja a női kajak kettes
2024 május 8.   Sportal
A Csikós Zsóka, Kőhalmi Emese kajak kettes negyedik lett az előfutamában 500 méteren a kajak-kenusok szegedi európai olimpiai pótkvalifikációs versenyén, így a középfutamból harcolhatja ki a délutáni döntőbe jutást. A fináléban a győztes egység párizsi kvótát szerez az országának.