Kozmann György

MOB: Boczkó Gábor és Cseh László is fair play díjat kapott
2011 április 19.   She
A Magyar Olimpiai Bizottság fair play díjban részesítette többek között Cseh László úszót, Boczkó Gábor vívót és Kozmann György kenust.
Kozmann György mesebeli Afrikája
2011 március 6.   Blikk
Port Edward - A Paradicsomban készül a visszatérésére Kozmann György (32). A világ- és Európa-bajnok, olimpiai bronzérmes kenus – a 2008-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt Kolonics György (+36) korábbi párostársa
„Legyél különleges, legyél rendszeres véradó!”
2011 január 25.   HírTV
A véradást népszerűsítő televíziós és rádiós kampány indult hétfőn. Az idén 130 éves Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat közös kampányának arcai Kozmann György olimpikon kenus, Novák Péter kultúrmunkás, Bombera Krisztina műsorvezető és Lola.
"Legyél különleges, legyél rendszeres véradó" - népszerűsítő kampány indult Magyarországon!
2011 január 25.   hirado.hu
Az idén 130 éves Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat közös kampányának arcai Kozmann György olimpikon kenus, Novák Péter kultúrmunkás, Bombera Krisztina műsorvezető és az énekesnő Lola lett
Kajak-kenu: Ludasi Róbert örül Kozmann György visszatérésének
2010 december 13.   She
Kétszeres olimpiai bronzérmes kenusunk, Kozmann György tavaly, a sikertelen válogatókat követően döntött úgy: befejezi élversenyzői pályafutását, és megkezdi a civil életét. Immár egy éve, hogy sportmenedzserként dolgozik, de a napokban döntő elhatározásra szánta el magát: visszatért!
Visszatér a világklasszis kenus
2010 november 26.   HírTV
Kozmann György visszatér. Az olimpiai bronzérmes kenus november elején kezdte el újra az edzéseket. Célja, hogy kiharcolja a részvételt a jövő évi szegedi világbajnokságra, majd a 2012-es londoni olimpiára.
Kozmann György visszatér
2010 november 26.   Blikk
A kétszeres olimpiai bronzérmes kenus, Kozmann György egy év pihenés után újra edzésbe állt, és versenyezni szeretne a jövő évi, szegedi kvalifikációs világbajnokságon, valamint a 2012-es londoni ötkarikás játékokon.
Kozmann György visszatér!
2010 november 26.   Infostart
November eleje óta újra edz Kozmann György, és feltett szándéka, hogy részt vesz a jövő évi, szegedi kvalifikációs világbajnokságon, aztán pedig a 2012-es londoni olimpián. A kétszeres olimpiai bronzérmes kenus legszívesebben párosban versenyezne, de még nem tudja, ki lesz a partnere.
Jótékonyság: élő videós közvetítés a Bajnokok Csapatának váltójáról
2010 október 21.   She
A Vajda Attila (olimpiai- és világbajnok kenus), Kozmann György (olimpiai bronzérmes, világbajnok kenus), Csabai Edvin (tizenhétszeres világbajnok maratoni kenus), Boronkay Péter (világ és Európa-bajnok paratriatlonista), Lindenmayer János (ironman) és Ipacs Endre (vb bronzérmes kenus) alkotta Bajnokok Csapata a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére teljesíti a Bécs-Budapest…
Kajak-kenu: olimpiai bajnokok is segítenek a vörösiszap károsultjainak
2010 október 12.   She
Kozmann György, Horváth Csaba, Vajda Attila és Csabai Edvin az idén is rajthoz áll a Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaratonon, amely három országon és 44 településen halad át október 19. és 23. között.
Kajak-kenu: Vajda, Csabai, Kozmann és Paksy a csepeli szezonzárón
2010 október 8.   She
Október 9-én, Csepelen szabadidős kupával egybekötött országos bajnoksággal zárul a Magyar Kajak-Kenu Szövetség idei sárkányhajós szezonja. A nevezési lista nagy csatákkal kecsegtet: a rajtvonalon ott találjuk majd többek között Vajda Attilát, Csabai Edvint, Kozmann Györgyöt és Paksy Tímeát.
Függetlenként indul a magyar világbajnok kenus
2010 augusztus 31.   Alternatív Energia
Kozmann György kétszeres olimpiai bronzérmes, többszörös világ- és Európa-bajnok kenus polgármesterjelöltként elindul az október 3-i választáson - jelentették be kedden sajtótájékoztatón.
Nagy sportválasztó: Janics, Vajda és Molnár is népszerűsíti a sportágakat
2010 április 23.   She
A nagy sikerre való tekintettel 2010-ben az ország több nagyvárosában is rendeznek Nagy Sportágválasztót, nemcsak a fővárosban. A szegedi szervezők – két nagyszerű és rendkívül eredményes, a versenysporttól már visszavonult kenus, Kozmann György és Csabai Edvin csapata – ötven sportágat és több nagy bajnokot is felvonultat majd május 7-8-án, az országossá nőtt rendezvény első idei állomásán.
Kajak-kenu: Kozmann György fájós lábbal utazik a New York-i maratonira
2009 október 27.   She
A Bécs–Budapest szupermaratoni teljesítése után nem kisebb fába vágja a fejszéjét Kozmann György, kétszeres olimpiai bronzérmes kenusunk, mint hogy a hétvégén teljesíti a sportágban legendásnak számító New York-i maratonit. A sportoló azonban nem teljesen egészségesen kel útra.
Kozmann György, a matróz
2009 október 19.   Blikk
BIOGRAD – Nagyhajóra váltott Kozmann György (31). Az ötszörös világbajnok kenus, aki a 2008-as pekingi olimpián Kiss Tamással (22) bronzérmet nyert 1000 méteren, egy vitorlás fedélzetén „teljesített szolgálatot”. A sportoló az Adriai-tengeren szelte a habokat a Dumaszínház tagjaival a tengeri nagyhajós bajnokságon. A csapat a hatodik helyet szerezte meg a Bavaria 47C hajóosztályban.
Tehetséggondozás: Kozmann György új vizekre evezett
2009 október 6.   She
A kétszeres olimpiai bronzérmes kenus, Kozmann György szakértő csapatával létrehozta a Starline tehetséggondozó és sportrendezvény-szervező irodát.
Nem tervezi a visszatérést Kozmann György
2009 szeptember 25.   Infostart
Nem fontolgatja a visszatérést az egy éve visszavonult Kozmann György. A kétszeres olimpiai bronzérmes kenus a sporttól azért nem szakadt el, októberben sokszoros világ- és Európa-bajnok társaival váltóban részt vesz a 20. Bécs-Pozsony-Budapest szupermaratoni futóversenyen.
Kozmann György nem indul több kenuversenyen
2009 szeptember 20.   Blikk
Világjátékok: Kozmann György is indul a tajvani seregszemlén
2009 április 23.   She
A sárkányhajó számít a legnépesebb sportágnak a Világjátékokra utazó magyar csapatban. A 26 fős legénységben helyet kap több korábbi olimpikon, köztük a kenus Kozmann György is, aki kétszer végzett a harmadik helyen ötkarikás játékokon. Ezt a Nemzeti Sportszövetség adta hírül.
Kozmann tanul a kenuzás helyett
2009 március 13.   BorsOnline
Nem utazott el a kajak-kenu válogatott sevillai edzőtáborába Kozmann György. A világbajnok és olimpiai bronzérmes kenus, a fiatalon elhunyt Kolonics György egykori párostársa tartja magát ahhoz az elképzeléshez, hogy idén már kevesebb időt fordít az élsportra. Inkább tanul, amit egyre jobban élvez.