Lontay Balázs

Vívó-vb, férfi kard: aranyérmes a magyar csapat
2007 október 6.   Behaviour
A Nemcsik Zsolt, Lontay Balázs, Szilágyi Áron, Decsi Tamás összeállítású magyar férfi kardcsapat aranyérmet szerzett a szentpétervári vívó-világbajnokságon, miután a döntőben 45-43-ra nyert a francia válogatott ellen.
Vívó-vb, férfi kard: negyeddöntőben a magyarok
2007 október 6.   Behaviour
A női párbajtőrözők után a férfi kardozók is bekerültek a negyeddöntőbe a szentpétervári vívó-világbajnokságon.A Nemcsik Zsolt, Lontay Balázs, Szilágyi Áron, Decsi Tamás összeállítású együttes az első fordulóban, azaz a 32 között nem vívott. A dél-koreaiak elleni csata azonban mindjárt éles volt, nagy küzdelemben dőlt el a továbbjutás. A mindössze 17 éves Szilágyi 0-5-tel kezdett, aztán Nemcsik és…
Férfi kardozóink sem szereztek érmet a vb-n
2007 október 2.   HírTV
Egyetlen magyar férfi kardozó sem jutott be a legjobb nyolc közé a szentpétervári vívó vb-n. A 64-es főtáblán még mind a négy magyar induló részt vett, itt azonban Decsi Tamás és Szilágyi Áron is búcsúzni kényszerült. Lontay Balázs még eljutott a legjobb 32-be, az amerikai Smart Keeth azonban egyetlen tussal jobbnak bizonyult nála. A 16 között már csak Nemcsik Zsolt vívhatott, akit végül a német…
Vívó-vb, Szentpétervár, férfi kard: Nemcsik Zsolt a 16 között
2007 október 2.   She
Nemcsik Zsolt bejutott a legjobb 16 közé a szentpétervári vívó-világbajnokságon a férfi kardozók versenyében, Lontay Balázs kiesett.
Nemcsik már a 16 között van
2007 október 2.   Metropol
Nemcsik Zsolt bejutott a legjobb 16 közé a szentpétervári vívó-világbajnokságon a férfi kardozók versenyében, Lontay Balázs kiesett.
Vívó-vb, férfi kard: Nemcsik és Lontay már a harminckettőben
2007 október 2.   She
A négyből két magyar került be a legjobb 32 közé a szentpétervári vívó-világbajnokság férfi kard versenyében: Nemcsik Zsolt és Lontay Balázs nyert, Decsi Tamás és Szilágyi Áron kikapott az első fordulóban.
Hatodik lett férfi kardcsapatunk az Eb-n
2007 július 5.   HírTV
Hatodik helyen végzett a magyar férfi kardcsapat a genti vívó Európa-bajnokságon szerdán. A Nemcsik Zsolt, Decsi Tamás, Lontay Balázs, Lengyel Balázs összeállítású négyes az első, Lengyelország elleni mérkőzést még sikerrel hozta, az ukránok viszont 45-42-re legyőzték Nemcsikéket.
Vívó-Eb: az ötödik helyért mérkőzhet a férfi kardcsapat
2007 július 5.   She
A magyar férfi kardcsapat fölényesen legyőzte Németország legjobbjait, s ezzel az ötödik helyért mérkőzhet a genti vívó Európa-bajnokságon. A Nemcsik Zsolt, Lontay Balázs, Decsi Tamás, Lengyel Balázs összeállítású magyar gárdában ezúttal utóbbi nem jutott szóhoz.