Mohamed Aida

Vívás: Mohamed Aida a 11. lett a torinói Grand Prix-n
2016 december 3.   She
A magyar vívók közül a legjobb eredményt elérve Mohamed Aida a 11. helyen végzett a torinói női tőr Grand Prix-n.
Férjhez ment
2016 augusztus 26.   Habostorta
A csinos magyar vívó az olimpia előtt mondta ki az igent   KnapekEdina tőrvívó olimpikon ugyan nem szerzett érmet a riói olimpián, a 2016-osötkarikás játékok mégis emlékezetes marad számára, hiszen egy héttel előttement férjhez. Áprilisban szerették volna kimondani a boldogító igent, de mivela párja - aki egyben az edzője is - portugál állampolgár, rengeteg engedélyre voltszükségük.  …
Alig takarítottak! Káoszba fulladt a magyar vívó szerint az olimpia - Videó!
2016 augusztus 17.   Blikk
Budapest - A világbajnoki ezüstérmes és Európa-bajnok magyar vívó, Mohamed Aida (40) volt a vendége szerda reggel az ATV Start Plusz című műsornak.
Vívó Eb: nyolcadik helyen végzett Mohamed Aida
2016 június 21.   She
A riói induló Mohamed Aida – legjobb magyarként – bejutott a negyeddöntőbe, s a nyolcadik helyen végzett női tőrben a lengyelországi vívó Európa-bajnokság keddi versenynapján, Torunban.
Anglia: főnyeremény – a Hull City jutott fel a PL-be
2016 május 28.   She
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) élvonalba jutásért vívott rájátszásának döntőjében a Hull City Mohamed Diamé bombagóljával 1–0-ra legyőzte a Sheffield Wednesdayt, így a Burnleyhez és a Middlesbrough-hoz társulva feljutott a Premier League-be.
Korán búcsúztak a női tőrözők Algírban
2016 február 6.   Infostart
Nem jutott magyar vívó a legjobb 32 közé az algíri női tőr világkupaversenyen, ezzel együtt - a szövetség honlapjának beszámolója szerint - az utolsó, havannai olimpiai kvalifikációs vk-forduló előtt Mohamed Aida és Knapek Edina továbbra is riói kvótát érő helyen áll a ranglistán.
Vívó vk: búcsúztak a női tőrözők, de még van esély a kvótára
2016 február 6.   She
Nem jutott magyar vívó a legjobb 32 közé az algíri női tőr világkupaversenyen, ezzel együtt – a szövetség honlapjának beszámolója szerint – az utolsó, havannai olimpiai kvalifikációs vk-forduló előtt Mohamed Aida és Knapek Edina továbbra is riói kvótát érő helyen áll a ranglistán.
Vívó-vk: Mohamed Aida ötödik lett Gdanskban
2016 január 16.   She
A tőrvívó Mohamed Aida az ötödik helyen végzett a lengyelországi Gdanskban rendezett világkupaversenyen.
Vívó-vk - Egyelőre olimpiai kvótás helyen két női tőröző
2015 november 7.   Infostart
Négy magyar került be a legjobb 64 közé a női tőrözők franciaországi világkupaversenyén, Saint-Maurban, de közülük csak Mohamed Aida tudott asszót nyerni a főtáblán.
Egyiptomi járőrhajót támadott az Iszlám Állam
2015 július 16.   ATV
Kigyulladt az egyiptomi parti őrség egyik hajója a Sínai-félsziget északkeleti részén tevékenykedő szélsőségesekkel vívott tűzharcban - jelentette Mohamed Szamír hadseregszóvivő csütörtökön. A támadás végrehajtójaként az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet egyiptomi ága jelentkezett.
Jógával készült a vébére Mohamed
2015 július 14.   Blikk
Moszkva — Különleges edzésprogrammal hangolt a vívó-világbajnokságra Mohamed Aida (39). Az Európa-bajnok tőröző, aki a legutóbbi Eb-n egyéni bronzérmet szerzett, remek formában van.
Vívó Eb - Ráadástussal kaptak ki Mohamedék a negyeddöntőben
2015 június 11.   Infostart
A magyar női tőrcsapat nem jutott be a legjobb négy közé a montreux-i vívó Európa-bajnokság csütörtöki zárónapján, miután ráadástussal kikapott a német válogatottól.
Mohamed Aida bronzérmes a vívó Eb-n
2015 június 8.   Metropol
Az elődöntőben azzal a Larissza Korobejnyikovával találkozott, aki egy fordulóval korábban Varga Gabriellát búcsúztatta.
Mohamed Aida bronzérmes
2015 június 8.   Alternatív Energia
Mohamed az elején nagyon jól vívott, az első három percben szép akciókkal előnyre tett szert.
Vívó Eb - Mohamed Aida bronzérmes
2015 június 8.   Infostart
Bronzérmet nyert a tőröző Mohamed Aida a montreux-i vívó Európa-bajnokságon.
Vívó Eb - Mohamed és Varga negyeddöntős
2015 június 8.   Infostart
Varga Gabriella és Mohamed Aida is bejutott a legjobb nyolc közé női tőrben a montreux-i vívó Európa-bajnokság hétfői versenynapján.
Vívó Eb - Mohamed Aida már biztosan érmes
2015 június 8.   Infostart
Mohamed Aida a hatszoros olimpiai bajnok Valentina Vezzali legyőzésével bejutott a legjobb négy közé női tőrben, ezzel már biztosan érmes a montreux-i vívó Európa-bajnokságon. A hétfői versenynapon Varga Gabriella kikapott a negyeddöntőben.
Vívó Eb - Három magyar is nyolcaddöntős női tőrben
2015 június 8.   Infostart
Varga Gabriella, Knapek Edina és Mohamed Aida is bejutott a legjobb 16 közé női tőrben a montreux-i vívó Európa-bajnokság hétfői versenynapján.
Olimpiai rekordra hajt Kammerer és Mohamed
2015 június 2.   Blikk
Budapest — Olimpiai rekordra hajt Mohamed Aida (39) és Kammerer Zoltán (37). Az Európa-bajnok, világbajnoki második vívó és a háromszoros ötkarikás aranyérmes kajakos hatodik olimpiájára szeretne kijutni.
Hatodszor is ötkarika
2015 június 2.   Blikk
Budapest — Olimpiai rekordra hajt Mohamed Aida (39) és Kammerer Zoltán (37). Az Európa-bajnok, világbajnoki második vívó és a háromszoros ötkarikás aranyérmes kajakos hatodik olimpiájára szeretne kijutni.