2007. április 18. szerda

ápr. 18
19:33
Eva Herzigova elégedett a testével (origo.hu)
Eva Herzigova, a cseh származású amerikai topmodell, egy brit magazinnak elmondta: bár a hetedik hónapban jár, teljesen elégedett a testével. Ezt bizonyítandó, hat hónapos terhesen, félmeztelenül pózolt egy olasz magazin címlapján és továbbra is miniszoknyát hord.

2007. április 19. csütörtök

ápr. 19
9:00
Heti anyukák és babáik horoszkóp április 12-től 18-ig (HarmoNet)
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
ápr. 19
10:12
Tonhalas burgonyafasírt (origo.hu)
Ezt az érdekes ízkombinációjú ételt akkor élvezhetjük a legjobban, ha egy könnyú salátával tálaljuk.
ápr. 19
12:22
Csütörtöki horoszkóp (origo.hu)
A Hold ma még a Bika csillagjegyben halad. Vigyázzunk a torkunkra és a fülünkre: ne tartózkodjunk huzatos helyen és ne igyunk jéghideg italokat.
ápr. 19
14:00
A nap fotója: rock-nagypapák csúcsformában (origo.hu)
ápr. 19
15:13
Lindsay Lohan: nem vagyok alkoholista! (origo.hu)
Lindsay Lohan, bár egy hónapot töltött egy rehabilitációs intézetben, nem tartja magát szenvedélybetegnek. Egy amerikai magazinnak elmondta: eredeti terveiben csak egy egynapos szanatóriumi lárogatás szerepelt, de mivel nagyon jól érezte magát, végül úgy döntött: marad egy teljes hónapig.
ápr. 19
18:44
Orlando Bloom elfáradt (origo.hu)
Orlando Bloom, angol színész elfáradt: úgy döntött egy kis megálljt parancsolva magának, rövid időre elvonul a világ zajától, hogy a buddhizmusnak és a meditációnak szentelve magát, új energiákkal töltődjön fel.

2007. április 20. péntek

ápr. 20
0:20
Pénteki horoszkóp (origo.hu)
A Hold ma már az Ikrekben jár, a Vénusszal együtt, a Marssal kvadrátban áll. Ápoljuk, óvjuk kezeinket, de a manikűrollóval bánjuk óvatosan: ma  nagyobb eséllyel sebesítjük meg magunkat bármilyen éles tárggyal.
ápr. 20
7:07
Anyák napja a Ringatón (HarmoNet)
A Fonó Budai Zeneházban 2007. május 3-án (csütörökön), 10-13 óráig Ringató anyák napja lesz, a 0-3 éves korú babáknak és édesanyjuknak-édesapjuknak.
ápr. 20
9:00
Heti szexhoroszkóp április 20-tól 26-ig (HarmoNet)
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
ápr. 20
9:00
Pénteki horoszkóp 2007-04-20 (HarmoNet)
Ma a Hold az Ikrek csillagjegyben halad. Érdemes a mai napon jobban vigyáznunk kezeinkre. Ma a Hold együtt áll a Vénusszal, ám kvadrátban a Marssal. Vigyázzunk arra, hogy az ilyen konstellációnál nagyon könnyű belemenni szenvedélyes, érzéki, de ugyanakkor méltatlan helyzetekbe.
ápr. 20
9:27
Barackos-diós fonott kalács (origo.hu)
Ezt a finom süteményt tálaljuk fel a vasárnapi ebéd után - igazi meglepetés lehet a családtagjainknak!
ápr. 20
10:53
A nap fotója: Malajzia legszebbjei (origo.hu)
ápr. 20
13:29
Másszunk ki a szeméthegyből - csináljunk komposztot! (HarmoNet)
Az egész országot elönti a szemét! Persze ez nem csak ronda, hanem komoly környezeti, egészségügyi kára is van. Kevés a lerakóhely, és újak telepítésekor senki sem szeretne lakóhelye közelében egy hulladék-lerakóban gyönyörködni. Valamint az is probléma, hogy a már meglévő telepek üzemeltetése egyre drágább, az újak létesítéséről nem is beszélve.
ápr. 20
13:42
Környezetvédelmi játszóház (HarmoNet)
Vasárnap, a Föld Napján a Sándor Palotánál a környezetvédelmi játszóházat szerveznek iskolás gyermekek részére.
ápr. 20
14:16
Kövér gyerek, éhes gyerek - súlyporblémás kiskamaszok (HarmoNet)
A magyar iskolások csaknem fele küzd súlyproblémákkal (túlsúlyos vagy sovány) - derült ki egy közelmúltban végzett kutatásból. A felmérés azt is vizsgálta, hogy mit esznek a gyerekek, és hogy van-e összefüggés a reggeli és az iskolai teljesítőképesség között. Egyedülálló felmérés készült az iskolások étkezési szokásairól
ápr. 20
14:56
Katie Holmes katolikusnak nevelné Surit (origo.hu)
Amikor Tom Cruise színésszel házasságot kötött, Katie Holmes áttért a szcientológus hitre - ám most úgy hírlik, mégsem adta át magát teljesen új vallásának: gyermekük, Suri neveléséről egy katolikus pappal konzultál, és ha eljön az ideje, katolikus iskolába szeretné iratni a kislányt.
ápr. 20
15:44
Láthatatlan kiállítás (HarmoNet)
a Láthatatlan Kiállítás, mely interaktív kalandozás nem kevesebbre vállalkozik, mint vak vezetők segítségével bemutatni azt, hogy 'látják' nem látó társaink a világot.

2007. április 21. szombat

ápr. 21
1:20
Szombati horoszkóp (origo.hu)
A Hold ma még az Ikrekben halad, szextilben áll a Nappal. Kössük le szellemi energiáinkat - ma nagyobb hatásfokkal tanulhatunk!
ápr. 21
8:39
Sorozatos orgazmus elérése - hölgyek, figyelem! (HarmoNet)
A sorozatos - vagy elnyújtott - női orgazmus. Nők és férfiak álma. Tudta, hogy a nővérkék sokkal fogékonyabbak rá? Eláruljuk miért, és a titkot is, hogy léphetünk nyomdokaikba! A legtöbb nő persze annak is örül, ha legalább egyszer össze tud hozni egy igazi orgazmust, ám ha egyszer rákap az ízére, akkor semmi akadálya nem lesz annak, hogy muli-orgazmusa legyen.
ápr. 21
8:58
Női orgazmus teszt csak fiúknak! (HarmoNet)
Figyeld meg, megszólal-e a kedves az ágyban? És ha igen, mit mond? A szerelem hangjai közben elsuttogott, vagy elsikoltozott mondatokból már az első éjszakán kikövetkeztetheted, vajon milyen típusba tartozik a leányzó, és érdemes-e folytatnod vele a kapcsolatot.
ápr. 21
9:00
Heti Style-Art-Party horoszkóp április 21-től 27-ig (HarmoNet)
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
ápr. 21
9:00
Szombati horoszkóp 2007-04-21 (HarmoNet)
Ma - a nap nagy részében - a Hold még mindig az Ikrek jegyében halad. Végtagjainkat óvjuk, lehetőség szerint vigyázzunk a konyhai munkálatok során. Este a Hold már szextilben áll a Nappal, s ennek köszönhetően javulhat párkapcsolatunk minősége.
ápr. 21
10:10
3 maximális orgazmust adó szex játékszer (18+) (HarmoNet)
Ne kattints ide, ha még nem múltál el 18! 4 olyan szexjátékszert mutatunk be, amit garantáltan nem paplan alatt, a sötét szobában, misszonárius pózban lezajló szeretkezéshez találtak ki. Tegyük színesebbé együttléteinket, csak arra vigyázzunk, nehogy anyósunk, vagy kiskorú sarjaink megtalálják (netán kölcsönvegyék) kis csillogó-villogó szexjátékszereinket.
ápr. 21
12:52
Málnás lepény (origo.hu)
Szakácsunk mai desszert ajánlata már a nyarat idézi.
ápr. 21
21:07
Baldwin hangüzenetben szapulta a lányát (origo.hu)
Alec Baldwin, amerikai színész egy napokban nyilvánosságra hozott hangfelvételen "undorító, ostoba kis disznónak" titulálta 11 éves lányát, amiért az nem vette fel a telefont. A színész ma portálján bocsánatot kért, és az évek óta húzódó gyermekláthatás körüli herce-hurcát okolja az egészért.

2007. április 22. vasárnap

ápr. 22
0:42
Vasárnapi horoszkóp (origo.hu)
A Hold ma már a Rákban halad, és trigonban áll a Marssal. Próbáljuk meg elkerülni a túlzott aggodalmaskodást és adjunk teret az intuícióinknak - érdemes!
ápr. 22
9:00
Heti szexhoroszkóp április 20-tól 26-ig (HarmoNet)
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
ápr. 22
9:00
Vasárnapi horoszkóp 2007-04-22 (HarmoNet)
Ma a Hold a Rák csillagjegyben halad. Éppen ezért mellkasunk kerül előtérbe, s nagyon jól tesszük, ha néhány órát friss levegőn tartózkodunk. Ma a Hold trigonban áll a Marssal, ezért sokkal öntudatosabban fordulunk a világ felé.
ápr. 22
23:51
Millió forintos esküvő (origo.hu)
A nők az esküvőjük napját onnantól kezdik el tervezni, hogy először menyasszonyost jászanak egy fejükre tűzött csipketerítővel. A terv - és talán a vőlegény személye is - persze évről-évre  változhat, de egy biztos: ennek a napnak tökéletesnek kell lennie. Ehhez persze rengeteg előkészület, idő és nem utolsósorban igen sok pénz szükséges - és ezek egyikének híján, talán egy profi szervező sem árt.

2007. április 23. hétfő

ápr. 23
0:54
Hétfői horoszkóp (origo.hu)
A Hold ma még a Rákban járja útját, és kvadrátban áll a Merkúrral. Igyekezzünk uralkodni szélsőséges hangulatainkon, és ne tegyünk meggondolatlan megjegyzéseket, mert könnyen megbánthatunk másokat.
ápr. 23
9:00
Heti munka horoszkóp április 23-tól 29-ig (HarmoNet)
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
ápr. 23
9:00
Hétfői horoszkóp 2007-04-23 (HarmoNet)
Ma a Hold már a Rák csillagjegyben halad, ezért jobban kell ügyelnünk arra, hogy könnyű, ám tápláló ételeket együnk. Ma a Hold kvadrátban áll a Merkúrral. Ezért előfordulhat, hogy kéretlenül is, és nem a legszebb stílusban nyilvánítjuk ki a véleményünket.
ápr. 23
10:02
Kismamák vándorlása (origo.hu)
Az idén áprilisban szülő kismamákon az átlagosnál is nagyobb a teher: a szülészetek bezárása miatt, sokaknak elképzelése sincs arról, ki, hol és mennyiért vágja majd el a köldökzsinórt. Maguk az orvosok sincsenek könnyű helyzetben: van akinek még nem sikerült átszerződnie másik kórházba, és a tervezhetetlen jövőtől tart. A minisztérium szerint számos a félreértés: a kismamáknak a pontosabb…
ápr. 23
10:37
A nap fotója: Beyoncé a színpadon (origo.hu)
ápr. 23
11:33
Heti horoszkóp április 23-tól 29-ig (origo.hu)
ápr. 23
12:12
Kecsketúrós sztrapacska (origo.hu)
A sztrapacska hagyományosan juhtúróval készül - szakácsunk, Kaldeneker György ma egy igazán különleges változatát mutatja be ennek az ételnek.
ápr. 23
13:30
Narancsbőr stop (femina.hu)
Ha még a kötőszöveted nem lazult meg túlságosan, vagyis a narancsbőr csak a problémás területek összenyomásával, és erős fénynél érzékelhető, akkor nincs semmi baj. Tanácsaink segítenek, hogy nyárra tükörsima, feszes legyen a bőröd.
ápr. 23
14:35
Pitt és Jolie között dúl a szerelem (origo.hu)
Bár korábban egymás után jelentek meg azok a pletykák, melyek szerint tönkrement Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata, a két színész köszöni, jól van: "nagyon boldogok együtt, a kapcsolatuk pedig nem is lehetne erősebb" - nyilatkozták a pár szóvivői.
ápr. 23
15:03
Karrierhoroszkóp április 23-tól 29-ig (origo.hu)

2007. április 24. kedd

ápr. 24
1:15
Keddi horoszkóp (origo.hu)
A Hold ma már az Oroszlán jegyében jár, kvadrátban áll a Nappal. Figyeljünk oda egy kicsit jobban a szívünkre: nemcsak egészségügyi, de érzelmi értelemeben is.
ápr. 24
4:30
Aqua-fitness: az ideális mozgás túlsúlyosoknak (femina.hu)
A vízben végzett mozgás minden szempontból egészséges. Átmozgatja az egész tested, nem terheli meg izomzatodat és szívedet. Nincs korhoz kötve, és az év bármely szakában végezheted! Viszont erősíti állóképességed és fogyaszt!
ápr. 24
5:00
Víz helyett (femina.hu)
Inni, inni, inni! Mindenhol ezt hallod, de nem bírod lenyomni a napi két és fél liter ásványvizet? Folyadékra pedig neked is szükséged van, és nem az ásványvíz az egyetlen lehetőség. Finom italaink nem csupán egészségesek, de finomak is, így könnyedén lecsúsznak majd a torkodon.
ápr. 24
5:30
Húszéves fiú udvarol Karsai Zitának (storyonline)
Húszéves udvarlója akadt Karsai Zitának. A fiú gyönyörű leveleket ír a táncoslánynak, aki bevallotta: imponálnak neki a kedveskedő szavak.
ápr. 24
5:30
Bolondokházába kerül BB Évi? (storyonline)
Valóban elmegyógyintézetben végzi az egykor ünnepelt sztár? A bíróság elrendelte Évi elmeszakértői vizsgálatát - a lány most retteghet az eredményre várva.
ápr. 24
5:49
Bochkor Gábor egy másik kórházba menekítette gyermekét és párját (ma.hu)
A fotósok nem hagyták békén most született kislányát és szerelmét, Várkonyi Andreát, ezért a rádiós úgy döntött átmennek egy másik kórházba. Nyugalomra van most szükségük.
ápr. 24
6:00
A nap képe - 2007.04.24. (Habostorta)
Érdekes 10.
ápr. 24
6:00
Bazi nagy film (Habostorta)
Epic Movie - 2007 Színes, feliratos amerikai filmvígjáték, 92 perc
ápr. 24
6:10
Szoptatási tanfolyam férfiaknak (ma.hu)
Szoptatási tanfolyamra küld egy csapat férfit egy brit város, pedig nincs is tejük.
ápr. 24
6:11
Tanulj meg élvezni! (femina.hu)
A nők többnyire nehezebben jutnak el a csúcsra, mint a férfiak. Ez teljesen természetes, hiszen más a testfelépítése a férfiaknak, és más a nőknek. A csúcspont elérése gyakran hosszú tanulási folyamatot jelent egy nő számára.

Keresés