2008. július 25. péntek

júl. 25
0:42
Kézilabda: fölényes győzelem Szlovénia ellen a női junior vb-n (She)
Magabiztos győzelmet aratott a női junior kézilabda-válogatott a Macedóniában zajló világbajnokság negyedik játéknapján.
júl. 25
4:21
Az egyik főtámogató nem tartja méltónak a sportolót az indulásra (Behaviour)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) illetékes testülete úgy döntött, hogy nincs jogi akadálya a diszkoszvető Fazekas Róbert nevezésének, azaz a sportoló részt vehet a pekingi játékokon. Noha sokan örültek a MOB állásfoglalásának, vannak olyanok, akik méltatlannak tartják az olimpiai szereplésre Fazekast.
júl. 25
5:27
Gyurcsány Ferenc is ott lesz Kolonics György temetésén (Infostart)
Pénteken délután helyezik örök nyugalomra Kolonics Györgyöt a Farkasréti temetőben. A múlt kedden elhunyt kétszeres olimpiai bajnok kenus az ötödik olimpiájára készült.
júl. 25
6:06
Húszmilliós sikerdíj (Blikk)
Sisa a 18 játékos között osztaná szét az EB-prémiumot
júl. 25
6:08
Németh elbukta a fogadást (Blikk)
A csatár három gólt ígért a Blikknek, de csak egyet szerzett
júl. 25
6:10
Szuper Hajnal! (Blikk)
Bombagólt lőtt a magyar focista a Bayern München ellen
júl. 25
6:12
Lampardé lesz a csúcsgázsi (Blikk)
Heti 44 millió forintért focizik majd a Chelsea-ben
júl. 25
6:14
Így vigasztaló- dik Ronaldo exkedvese (Blikk)
Így töltődik fel Cristiano Ronaldo exkedvese
júl. 25
6:16
Fazekas Pekingben, háborog a szponzor (Blikk)
A főtámogató "erős erkölcsi aggályát fejezte ki"
júl. 25
7:00
Tenisz: Czink Melinda nem bírt a trónkövetelő Jankoviccsal (She)
Nem sikerült az újabb bravúr Czink Melindának, a magyar teniszezőnő két játszmában vereséget szenvedett az első helyen kiemelt szerb Jelena Jankovicstól a Los Angeles-i női tenisztorna harmadik fordulójában.
júl. 25
7:33
Királynő volt Magyarországon az első női sakkozó (Infostart)
Augusztus 22-től Visegrádon rendezik meg a Beatrix Királyné Emlékversenyt a Reneszánsz Év eseményeként. A nyolcnapos viadalon indul a kétszeres olimpiai bajnok Mádl Ildikó is.
júl. 25
7:36
NBA: az Olimpiakoszhoz szerződött az Atlanta Hawks sztárja (She)
júl. 25
8:12
Oroszország: hárommillió eurós prémiumot kapott Guus Hiddink (She)
Hárommillió eurós prémiumot kapott Guus Hiddink, az Európa-bajnokságon bronzérmet szerző orosz válogatott holland szövetségi kapitánya.
júl. 25
8:14
Peking 2008: Filippo Magnini is a ?csodadresszt? akarja (She)
Filippo Magnini, az olaszok klasszis úszója felbontotta szerződését az Arenával, mivel szerinte a sportszergyártó cég által készített dressz nem képes felvenni a versenyt a rivális Speedo által kifejlesztett, Laser Race elnevezésű ruhával.
júl. 25
8:30
Tenisz: Rafael Nadal tovább menetel a torontói viadalon (She)
Rafael Nadal két játszmában legyőzte az orosz Igor Andrejevet, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a 2,615 millió dollár összdíjazású keménypályás torontói férfi tenisztornán, amely a Mestersorozat hatodik állomása.
júl. 25
8:48
Kerékpár: az LPR Brakes együttese bemutatta Alessandro Petacchit (She)
A LPR Brakes együttese sajtótájékoztató keretében mutatta be Alessandro Petacchit, a gárda új versenyzőjét.
júl. 25
9:06
Formula?1: a Magyar Nagydíjon mutatkozhat be a McLaren új orra (She)
Már a Magyar Nagydíjon bemutatkozhat a Formula?1-es McLaren-Mercedes új orrkonstrukciója.
júl. 25
9:45
Ma délután búcsúztatják Kolonics Györgyöt (Behaviour)
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is részt vesz Kolonics György temetésén, amelyre ma 14:30 órakor kerül sor a Farkasréti temetőben.
júl. 25
10:00
Atlétika: húszfős magyar csapat a pekingi olimpián (She)
Bár az olimpiai nevezési szintet 25 atlétánk teljesítette, a szabályok szerint közülük csak 21-et indíthatnánk Pekingben.
júl. 25
10:18
Peking 2008: erősen kérdéses Liu Hsziang indulása a játékokon (She)
Egy ország aggódik Liu Hsziangért, a 110 méteres gátfutás címvédőjéért, hisz a kínai atléta indulása erősen kétséges a két hét múlva kezdődő olimpiai játékokon.
júl. 25
10:20
Formula?1: Sébastien Buemi nagyra törő álmai a Toro Rossóról (She)
Sébastien Buemi, a Red Bull svájci tesztpilótája a GP2-es szereplésénél is fontosabbnak tartja, hogy jövőre a Toro Rosso pilótája legyen az ?A-csapathoz" igazoló Sebastian Vettel helyén.
júl. 25
10:36
Peking 2008: 220 ezer dollár az első Fülöp-szigeteki aranyért (She)
A Fülöp-szigeteki kormány átszámítva 220 ezer dollárt (33 millió forint) ajánlott fel annak a sportolónak, aki Pekingben megszerzi az ország első olimpiai aranyérmét.
júl. 25
10:54
Litvánia: szövetségi kapitányból politikussá válik Liubinskas (She)
Öt év után lemondott posztjáról Algimantas Liubinskas szövetségi kapitány, és tervei szerint a jövőben litván parlamenti képviselőként keresi a kenyerét.
júl. 25
11:27
Új idény, változatlan esélyesek az NB I-ben (Infostart)
Kaposváron péntek este megkezdődik a magyar labdarúgó-bajnokság 2008-2009-es idénye. A jelek szerint semmilyen tendencia nem változik: ugyanazok a csapatok várhatóak az élmezőnybe, mint amelyek tavasszal ott voltak. Örvendetes ellenben, hogy az átlagnézőszám növekedhet.
júl. 25
11:48
Sakk: az esztendő legerősebb hazai szupertornája Pakson (She)
Az esztendő legerősebb hazai szupertornája kezdődik pénteken és tart több mint egy héten át Pakson. A Marx György-emlékversenyt immár hatodik alkalommal rendezik meg, az elmúlt évekhez hasonlóan ismét parádés mezőnnyel.
júl. 25
12:06
Ausztria: Karel Brückner lesz a futballválogatott új kapitánya (She)
Karel Brückner lesz az osztrák labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya - értesült megbízható szövetségi forrásból a helyi hírügynökség, az APA.
júl. 25
12:08
Olaszország: rablótámadás érte Philip Mexést és családját (She)
Megtámadták az AS Roma hátvédjét, Philip Mexést csütörtök éjjel. A labdarúgó egy kellemes vacsorát követően tért haza családjával Róma luxusnegyedében található házába, amikor 23 óra 50 perckor két állarcos támadt rájuk.
júl. 25
12:24
Formula?1: hatalmas pókerláz tombol a versenyzők között (She)
Bernie Ecclestone Hockenheimben azon kapta a Force India motorhome-jában Fernando Alonsót, Rubens Barrichellót, Adrian Sutilt és Michael Schumachert, hogy pókereznek.
júl. 25
12:42
Nigéria: szörnyű balesetben elhunyt Obafemi Martins édesanyja (She)
Elhunyt a Newcastle United támadója, Obafemi Martins édesanyja. A 62 éves asszony kocsijának benzintankja lángra kapott lagosi otthonának közelében, és a labdarúgó édesanyja már nem tudott kiszabadulni a járműből.
júl. 25
12:44
Everton: Phil Neville négyéves szerződést kötött a klubbal (She)
Phil Neville újabb négyéves szerződést kötött az Evertonnal, így a kiváló játékos nagy valószínűséggel a liverpooli csapatnál fejezi be pályafutását.
júl. 25
13:00
Rali: tizenkét neves pilóta és ralishow a repülőtéren (She)
Tizenkét neves pilóta, két tökéletesen egyforma versenygép, és egy két kilométeres pálya ? ezek a kellékei a hét végi szentkirályszabadjai Castrol Edge ralishow-nak, amely a szabályait és lebonyolítását tekintve leginkább a méltán népszerű Bajnokok Tornájához hasonlít, s amely valódi ?Csillagok háborúját? ígér.
júl. 25
13:36
Peking 2008: nem feltűnősködhetnek a nigériai futballisták (She)
Samson Siasia, az olimpián szereplő nigériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya megfelelő ruházkodást és hajviseletet vár el játékosaitól a pekingi játékok idején.
júl. 25
14:12
Tereprali ob: péntek délután rajtol a bajnokság hatodik futama (She)
Péntek délután egy szuperspeciális szakasszal elrajtol a nyolcfutamos tereprali országos bajnokság hatodik állomása, a Prohun 500 elnevezésű viadal. A gyulai sajtótájékoztatón, melyet a start előtt rendeztek meg, elhangzott: a 16:45-kor kezdődő versenyen a pénteki első mért szakaszon 5.7 km-t tesznek meg a pilóták, majd szombaton és vasárnap további nyolc szelektív szakaszt bonyolítanak le, melyek…
júl. 25
14:30
Labdarúgás: Rosberg is labdába rúg, Erdei Zsolt lesz a kapitány (She)
Erdei Zsolt lesz a magyar All Star-csapat kapitánya a szerdai mérkőzésen, amelyen hírességeink a pilótaválogatott ellen lépnek pályára az Albert-stadionban.
júl. 25
14:32
Tenisz: Patrick Rafter Grazban térhet vissza a pályára (She)
Hatéves szünet után a jövő héten ismét versenyez Patrick Rafter: az ausztrál teniszező egy korábbi világsztárok részvételével sorra kerülő grazi viadalon ragad ütőt.
júl. 25
14:45
Fülöpöt végül elengedte a Sunderland (Infostart)
Fülöp Márton a Stoke City labdarúgó-csapatához igazolhat, miután az angol Premier Leauge újonca megegyezett az átigazolási összegről a Sunderlanddel.
júl. 25
14:48
Románia: visszatért a Dinamo Bucuresti-be a válogatott támadó (She)
Hét év légióskodás után visszatért a Dinamo Bucuresti csapatába Marius Niculae, a román válogatott támadója.
júl. 25
14:50
Peking 2008: kis híján botrányba fulladt az utolsó belépők eladása (She)
Kaotikus szituációkat idézett elő Pekingben az utolsó olimpiai belépők árusítása: kínai szurkolók ezrei várakoztak sok esetben egy napnál is többet, de az elképesztő tömegjelenetek közepette sokan lemaradtak a jegyszerzésről.
júl. 25
15:03
Szeptember 20-án lesz a gyorsasági motoros Magyar Nagydíj (Infostart)
A Nemzetközi Motorsport Szövetség közzétette a 2009-es gyorsaságimotoros-világbajnokság ideiglenes programját: a műsorban szeptember 20-i dátummal szerepel a magyar futam.
júl. 25
15:24
NBA: Moszkvába szerződik a Toronto világbajnok spanyolja (She)
Meglepetésre az orosz Himki Moszkvához igazolt Jorge Garbajosa, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Toronto Raptors spanyol világbajnoka.
júl. 25
16:00
Pécsi MFC: három évre írt alá a ?Manchester-ölő? a Mecsekalján (She)
A Pécsi MFC hivatalos honlapja szerint hároméves szerződést kötött az NB II Nyugati csoportjában szereplő csapattal a ZTE-nél szabadlistára tett Koplárovics Béla.
júl. 25
16:02
Serie B: Parmába igazolt a másik Lucarelli fivér (She)
Mindkét Lucarelli fivér az AC Parmában kezdi meg a 2008?09-es szezont, Alessandro Lucarelli ugyanis hároméves szerződést írt alá a másodosztályba kiesett csapattal.
júl. 25
16:33
Végső búcsú Kolonics Györgytől - képekkel (Infostart)
Több ezer gyászoló jelenlétében pénteken, a Farkasréti temetőben örök nyugalomra helyezték Kolonics Györgyöt. A temetésen részt vett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök.
júl. 25
16:54
Kajak-kenu: végső nyugalomra helyezték Kolonics Györgyöt (She)
Több ezer gyászoló jelenlétében pénteken a Farkasréti temetőben örök nyugalomra helyezték Kolonics Györgyöt. A temetésen részt vett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök.
júl. 25
16:54
Eltemették Kolót (Blikk)
Kenus társai vitték az olimpiai bajnok koporsóját
júl. 25
17:12
Peking 2008: a kosárlabdázó Andrej Kirilenko viszi az orosz zászlót (She)
Andrej Kirilenko, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Utah Jazz játékosa viszi az orosz zászlót a pekingi olimpia augusztus 8-i nyitó ünnepségén.
júl. 25
17:15
Végső búcsú Kolonics Györgytől (Metropol)
Több ezer gyászoló jelenlétében pénteken, a Farkasréti temetőben örök nyugalomra helyezték Kolonics Györgyöt. A temetésen részt vett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is.
júl. 25
17:30
Tour de France: Sylvain Chavanel győzelmével zárult a 19. szakasz (She)
Két francia különversenyét hozta a Tour de France mai, 19. szakaszának befutója. Végül 200 méterrel a vége előtt robbantottak a sprinterek, és a hajrá Sylvain Chavanel győzelmével zárult, míg a második helyen Jérémy Roy végzett.
júl. 25
18:06
Peking 2008: a hágai bírósághoz fordulnak a kizárt irakiak (She)
Irak nem fogadja el, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) nem engedi elindulni az ország sportolóit a pekingi játékokon, ezért a hágai bírósághoz fordul.
júl. 25
18:24
Kosárlabda: kikapott Ukrajnától a magyar női válogatott (She)
A magyar női kosárlabda-válogatott ötpontos vereséget szenvedett az ukrán csapattól a Törökországban zajló Európa-bajnoki felkészülési torna első mérkőzésén.

Keresés