2008. augusztus 11. hétfő

aug. 11
11:51
Peking 2008: hat magyar sportolót ellenőriztek vasárnap (She)
Hat magyar olimpikonnál jelentkeztek a doppingellenőrök vasárnap Pekingben. Tállay Andrásnak, az egészségügyi csoport vezetőjének a mob.hu internetes oldalon olvasható beszámolója szerint Pars Krisztián kalapácsvetőt, Máté Gábor és Fazekas Róbert diszkoszvetőket, Böczögő Dorina tornásznőt, Kiss Gergely vízilabdázót és a 400 m vegyesen ezüstérmes úszót, Cseh Lászlót invitálták a doppinglaborba.
aug. 11
12:09
Bundesliga: Ailton visszatérne egykori sikerei helyszínére (She)
A Werder Bremen korábbi csatára, a brazil Ailton bejelentette, hogy nagyon szívesen visszatérne a zöld-fehérekhez.
aug. 11
12:11
Tenisz: Szávay Ági megnyerte az első szettet Cseng ellen (She)
A világranglista 38. helyén álló kínai Cseng Csie ellen 6:4-re megnyerte az első szettet az olimpia női tenisztornájának 11. kiemeltje, Szávay Ágnes. A magyar lány kétszer elvette az őt Wimbledonban legyőző Cseng adogatását, míg a kínai ezt csak egyszer tette meg a magyarral szemben.
aug. 11
12:27
Cselgáncs: Baczkó Bernadett kikapott, oda az éremesély (She)
Baczkó Bernadett a vigaszágon vereséget szenvedett a francia Barbara Hareltől a női cselgáncsozók 57 kg-os súlycsoportjában, így a hetedik helyen végzett.
aug. 11
12:29
Női kosárlabda: fehérorosz győzelem a lettek felett (She)
Fehéroroszország legyőzte Lettországot az olimpiai női kosárlabdatorna A-csoportjában.
aug. 11
12:45
Női vízilabda: majdnem meglepetést okozott a rendező (She)
Remekül tartotta magát a világbajnok Egyesült Államok ellen Kína női vízilabda-válogatottja az olimpiai torna A-csoportjának első fordulójában. A házigazda mindössze egyetlen góllal kapott ki a jóval esélyesebb amerikai együttestől.
aug. 11
12:47
Íjászat: a férfi csapatoknál is dél-koreai címvédés (She)
Nem született meglepetés a férfi íjászcsapatok versenyszámában a pekingi olimpián, a dél-koreai csapat két ponttal győzte le Olaszországot a döntőben.
aug. 11
12:49
Tenisz: eső miatt áll a játék Szávay meccsén (She)
aug. 11
12:51
Éremtáblázat: 30 szám után erőteljes a kínai fölény (She)
Harminc versenyszám után erőteljes kínai fölény tapasztalható az olimpiai éremtáblázaton, a házigazda már nyolc arany-, három ezüst- és egy bronzéremnél tart.
aug. 11
13:03
Róth: Rendkívül tompán játszottak a magyarok (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott döntetlennel folytatta szereplését a pekingi olimpián: Hajdú János szövetségi kapitány együttese Brazília ellen végzett 28-28-ra. Róth Kálmán szerint szerencséje volt a magyar csapatnak, hogy az utolsó másodpercben sikerült egyenlíteni; szerinte a brazilok egységesebbek és talán lelkesebbek voltak.
aug. 11
13:03
Tenisz: újra játszik Szávay és Cseng, már 1–1 (She)
Rövid esőszünet után folytatódik Szávay Ágnes és Cseng Csie első fordulós mérkőzése a pekingi olimpián.
aug. 11
13:21
Úszás: Mutina Ágnes ötödik idővel a középdöntőben (She)
Hétfő délután úszásban három versenyszámban rendeznek előfutamokat, mindháromban magyar érdekeltséggel. Elsőként Mutina Ágnesért szoríthattunk női 200 gyorson.
aug. 11
13:21
Feszítővágóval mentették ki a tűzoltók (Behaviour)
Villanyoszlopnak rohant egy személygépkocsi hétfőn Siófokon, vezetője súlyosan megsérült - közölte Antalicz Lóránd, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese az MTI-vel.
aug. 11
13:23
Asztalitenisz: nehéz ellenfelek várnak a mieinkre (She)
Jakab János a párosban ötkarikás bronzérmes francia Patrick Chila ellen játszik, Póta Georginára pedig a sydneyi ötkarikás bajnok kínai Vang Nan várhat a pekingi olimpia asztalitenisz-tornájának jövő hétfőn kezdődő egyéni küzdelmeiben.
aug. 11
13:25
Cselgáncs: olasz győzelem a nők 57 kg-os versenyében (She)
Az olasz Giulia Quintavalle nyerte a nők 57 kg-os cselgáncsversenyét, miután a döntőben felülmúlta a holland Deborah Gravenstijnt. A Baczkó Bernadettet legyőző két dzsúdós, az ausztrál színekben versenyző Pekli Mária és a francia Barbara Harel egyaránt az ötödik helyen végzett.
aug. 11
13:39
Úszás: Cseh bombaformában, országos csúcsot úszott (She)
Cseh László új országos csúccsal megnyerte saját előfutamát 200 pillangón, és ezzel második helyen jutott a középdöntőbe.
aug. 11
13:39
Országos csúccsal elődöntős Mutina Ágnes (Behaviour)
Mutina Ágnes 200 m gyorson 1:57.25 perces országos csúccsal futamában a harmadik lett, így ötödikként bejutott a keddi elődöntőbe a pekingi olimpián.
aug. 11
13:41
Cselgáncs: Elnur Mammadli nyerte a férfiak 73 kg-os versenyét (She)
Az azeri Elnur Mammadli nyerte a férfiak 73 kg-os cselgáncsversenyét, miután a döntőben legyőzte a koreai Kicsun Wangot.
aug. 11
13:41
Cselgáncsban olasz olimpiai bajnok (Behaviour)
Az olasz Giulia Quintavalle nyerte a női 57 kg-os súlycsoport küzdelmét a pekingi olimpia cselgáncstornáján, miután a döntőben egy jukóval felülmúlta a holland Deborah Gravenstijnt.
aug. 11
14:00
Cseh, Mutina és Verrasztó országos rekorddal elődöntős (Infostart)
Cseh László a második legjobb idővel bejutott 200 méteres pillangóúszásban a keddi elődöntőbe a pekingi olimpián, Kerékjártó Tamás viszont búcsúzott. Verrasztó Evelyn 200 méteres vegyesúszásban ugyancsak döntős, míg Hosszú Katinka kiesett.
aug. 11
14:00
Svájc: új vezetőedzője van a Loki kupaellenfelének (She)
Új vezetőedzője van a DVSC-TEVA UEFA-kupás ellenfelének, a svájci Young Boysnak, a berni csapat kétéves szerződést kötött Vladimir Petkoviccsal.
aug. 11
14:02
Blog: Fábián László olimpiai élményei Pekingben (She)
Olimpiai bajnok öttusázónk, Fábián László naponta jelentkezik a fanzone.hu blogján, hogy megossza a szurkolókkal Pekingben szerzett élményeit.
aug. 11
14:18
Szávay már az első körben kiesett (Infostart)
Szávay Ágnes három szettben kikapott a kínai Cseng Csiétől a pekingi olimpiai tenisztorna első fordulójában, így kiesett.
aug. 11
14:18
Női tőr: döntőben van a Knapeket búcsúztató Vezzali (She)
A Knapek Edinát búcsúztató olasz Valentina Vezzali és a dél-koreai Nam Hjun Hi vívja majd a női tőr döntőjét Pekingben.
aug. 11
14:18
Szávayt drámai csatában győzte le a kínai (Behaviour)
2:50 perc játék után Cseng nyert
aug. 11
14:20
Tenisz: Szávay Ágnes az első fordulóban búcsúzott (She)
Búcsúzott Szávay Ágnes a pekingi teniszverseny küzdelmeitől, miután három játszmában, 4:6, 6:3, 7:5-re kikapott a kínai Cseng Csiétől.
aug. 11
14:20
Cseh országos csúccsal elődöntős (Behaviour)
Cseh László a második legjobb idővel bejutott 200 m pillangón a keddi elődöntőbe a pekingi olimpián, Kerékjártó Tamás viszont búcsúzott.
aug. 11
14:36
Úszás: Verrasztó Evelyn 11. helyen középdöntős (She)
Női 200 vegyesen Verrasztó Evelyn új országos csúccsal középdöntőbe jutott, Hosszú Katinka viszont nem jutott tovább előfutamából.
aug. 11
14:36
Verrasztó országos csúcsot úszott! (Behaviour)
Verrasztó Evelyn a 200 m vegyesúszásban 2:12.52 perces országos csúccsal, összesítésben a 11. helyen bejutott a keddi 16-os elődöntőbe a pekingi olimpián, Hosszú Katinka kiesett.
aug. 11
14:38
Debrecen: dán bírói hármas vezeti a Yong Boys elleni meccset (She)
A kazah Sahtyor elleni, debreceni mérkőzés után ismét dán játékvezetői hármas dirigál majd a csütörtökön 19.30-kor kezdődő Young Boys – DVSC-TEVA UEFA-kupa selejtezőmérkőzésen.
aug. 11
14:40
Átigazolás: Vadócz az Osasunánál folytatja pályafutását (She)
Vadócz Krisztián a spanyol első osztályban szereplő Osasuna csatához igazolt a holland NEC Nijmegentől. A spanyol együttes 950 ezer eurót, azaz 220 millió forintot fizetett a középpályásért.
aug. 11
14:42
Női kézilabda: Románia elgázolta Kínát (She)
A román női kézilabda-válogatott 34–20-ra legyőzte Kínát az olimpiai torna második fordulójában.
aug. 11
14:54
Súlyemelés: kínai arany a 62 kg-os férfiak versenyében (She)
A kínai Csang Sziang Sziang nyerte a 62 kg-os súlycsoport súlyemelőversenyét, miután szakításban és lökésben is a legnagyobb súlyt emelte föl. Második helyen a kolumbiai Diego Salazar, harmadikon az indonéz Triyatno végzett.
aug. 11
14:57
Cseh László: Egy tizedre vagyok az Európa-csúcstól! (Behaviour)
Cseh László 200 m pillangón a második, Mutina Ágnes 200 m gyorson az ötödik, Verrasztó Evelyn 200 m vegyesen a 11. idővel jutott be az elődöntőbe a pekingi olimpián - mindhárman országos csúccsal. Kerékjártó Tamás (200 pillangó) és Hosszú Katinka (200 vegyes) kiesett.
aug. 11
15:30
Női tőr: Valentina Vezzali nyerte az ötkarikás játékokat (She)
A Knapek Edinát búcsúztató Valentina Vezzali nyerte a női tőr versenyeit a pekingi ötkarikás játékokon, s ezzel már a harmadik olimpiai aranyát szerezte egyéniben. Az olasz vívóhölgy hatalmas csatában 6–5-re győzte le dél-koreai Nam Hjun Hit.
aug. 11
15:32
Birkózás: elképesztő sorsolás kötöttfogásban (She)
Holnap megkezdődnek az olimpiai birkózóversenyek, megvolt a mérlegelés és a sorsolás a kötöttfogás első két súlycsoportjában. Az 55 kg-ban Módos Péter kényszerű távolmaradása miatt csak 19 versenyző lép szőnyegre. Az abszolút esélyes, az Athén óta megrendezett mindhárom vb aranyérmese, az iráni Hamid Szorjan Reihanpur a bolgár Eb-ezüstérmes Venelin Venkov ellen kezd.
aug. 11
15:34
Magyar válogatott: megvan az ellenfél, Montenegró kerete (She)
A jövő szerdán 18 órakor kezdődő Magyarország–Montenegró barátságos labdarúgó-mérkőzésre a vendégcsapat szövetségi kapitánya, Zoran Filipovics kijelölte 20 fős keretét, amelyben mindössze egyetlen hazai klubban játszó futballista kapott helyet. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a montenegróiak kedden érkeznek, s este a másnapi találkozó színhelyén, a Puskás-stadionban tartanak…
aug. 11
15:48
Női kosárlabda: az amerikaiak oktatták a kínaiakat (She)
Az Egyesült Államok női kosárlabdacsapata – akárcsak a férfiak – kiütéses győzelmet aratott a házigazda válogatott felett.
aug. 11
16:06
Peking 2008: ötszázadik érmüket nyerték az olaszok (She)
Olaszország 500. olimpiai érmét nyerte a pekingi ötkarikás játékok férfi íjász csapatversenyében második helyen végző itáliai trió.
aug. 11
16:24
Női röplabda: a házigazda megverte Lengyelországot (She)
Kína női röplabda-válogatottja négy szettben győzött Lengyelország ellen az olimpiai torna A-csoportjában.
aug. 11
16:26
Blog: Martinek pulzusa az egekben kézilabdázóink miatt (She)
Az olimpiai bajnok öttusázó újabb blogbejegyzéssel jelentkezett, amelyben arról ír, hogy délelőtt ott volt női kézilabdázóink mérkőzésén, amelyen alaposan felhúzta magát.
aug. 11
16:28
Női kézilabda: orosz győzelem a magyar csoportban (She)
Oroszország női kézilabda-válogatottja négy góllal legyőzte Svédországot az olimpiai torna második fordulójában.
aug. 11
16:42
Ökölvívás: Varga Miklós számára is véget ért az olimpia (She)
Varga Miklós nem jutott a legjobb tizenhat közé a pekingi ökölvívótorna 60 kilósainak mezőnyében, miután sima, 12:3-as vereséget szenvedett a kazah Merej Aksalovtól.
aug. 11
17:18
Bp. Honvéd: Hercegfalvi Zoltán 2012-ig Kispesten marad (She)
A Diósgyőr ellen 3 gólt szerző Hercegfalvi Zoltánnal szerződést hosszabbított a Bp. Honvéd együttese – adta hírül a kispesti csapat hivatalos honlapja, a honvedfc.hu.
aug. 11
17:20
Gyeplabda: nagy arányú ausztrál és holland győzelem (She)
A végső győzelemre is esélyes Hollandia és Ausztrália nagyarányú győzelemmel kezdte a férfi gyeplabdázók olimpiai tornáját.
aug. 11
17:36
FIFA: Londonban már nem lesznek túlkoros focisták? (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke hétfőn azt javasolta, hogy a 2012-es londoni nyári olimpián kizárólag U23-as válogatottak szerepeljenek a férfiak futballtornáján.
aug. 11
17:38
Anglia: 4.5 milliós kártérítést kapott az egykori MU-játékos (She)
A londoni Legfelsőbb Bíróság 4.5 millió fontos kártérítést ítélt meg Ben Collettnek, a Manchester United egykori játékosának, akit a Middlesbroughban játszó Gary Smith tett labdarúgásra alkalmatlanná.
aug. 11
18:12
Németország: a rendőrség a klubokra hárítaná a költségeket (She)
Az egyesületekkel fizettetné meg a futballmérkőzések rendőri biztosításának szezononként több tízmillió euróra rúgó összegét a német rendőrszakszervezet.
aug. 11
18:48
Röplabda: Japán simán verte Venezuelát a nőknél (She)
Japán női röplabdacsapata sima három szettben legyőzte Venezuela együttesét a pekingi olimpia torna A-csoportjának második fordulójában.
aug. 11
19:06
Primera División: Vadócz menedzsere cáfolja a pamplonai szerződést (She)
Vadócz Krisztián menedzsere cáfolta azt az információt, amely a spanyol élvonalbeli Osasuna honlapján jelent meg és a NEC Nijmegen magyar válogatott labdarúgójának leigazolásáról számolt be.

Keresés