2008. augusztus 24. vasárnap

aug. 24
0:15
Férfi vízilabda: verekedés közben törhetett el Sapics lába (She)
Mint hírül adtuk, a szerb férfi vízilabda-válogatott klasszisa, Alekszandar Sapics szárkapocscsontját törte pénteken, és már szombaton Belgrádba utazott, hogy hamarosan megműtsék
aug. 24
2:57
Program: zárásként férfi vízilabdadöntő és a többiek (She)
aug. 24
3:15
Atlétika, férfi maratoni: féltávnál Yonas Kifle vezet (She)
A férfi maratoni futás felénél az eritreai Yonas Kifle vezette a mezőnyt egy ötfős csoport élén haladva, a 21 kilométert 1:02.34 óra alatt tette meg. Közvetlen üldözőik 15 másodperc távolságból követték őket.
aug. 24
3:33
Férfi kézilabda: Dánia legázolta Dél-Koreát és a hetedik lett (She)
Megkezdődött az olimpiai férfi kézilabda-torna helyosztó mérkőzéseinek sora, elsőként a 7. hely sorsát döntötték el. A Dánia–Dél-Korea találkozót 15–13 dán félidei vezetés után az európaiak 37–26-ra győztek, így megszerezték a hetedik helyet. A dánoknál Mikkel Hansen 8, Lars Roslyng Christainsen és Hans Ottar Lindberg 7-7 gólt dobtak, miközben a koreaiaknál Kjung-szo Ko 10 alkalommal volt…
aug. 24
3:51
Atlétika, férfi maratoni: a kenyai Samuel Wansiru győzött (She)
Végig az élbolyban haladva, az utolsó öt kilométeren riválisait lerázva, magabiztos futással a kenyai Samuel Wansiru nyerte a férfi maratoni futást. A Madárfészek Stadionban felállított befutónál több mint 20 000 néző fogadta a célba érkező versenyzőket.
aug. 24
4:45
Tenisz, New Haven: horvát győzelem született a férfiaknál (She)
A horvát Marin Cilic nyerte meg a férfiak versenyét a New Haven-i tenisztornán, miután a döntőben három játszmában legyőzte az amerikai Mardy Fisht.
aug. 24
5:39
Férfi röplabda: az oroszok szerezték meg a bronzot (She)
Az orosz válogatott szerezte meg a bronzérmet a pekingi olimpia férfi röplabdatornáján. A harmadik helyért vívott meccsen az oroszok fölényesen legyőzték az olasz válogatottat.
aug. 24
6:15
Férfi vízilabda: Görögország lett a hetedik helyezett (She)
Az olimpiai vízilabdatorna hetedik helyéért lejátszott mérkőzés hatalmas izgalmakat hozott. Ausztrália és Görögország a harmadik harmad végéig fej-fej mellett haladt, ám az utolsó játékrészt a görögök nyerték meg 2–1-re, így megszerezték a 7. helyet.
aug. 24
6:21
Fölényes orosz győzelem (Behaviour)
Az orosz válogatott szerezte meg a bronzérmet a pekingi olimpia férfi röplabdatornáján.
aug. 24
6:39
Olimpiai csúcs a maratonfutásban (Behaviour)
A kenyai Samuel Wanjiru szenzációs, 2:06:32 órás olimpiai csúccsal nyerte a férfi maratonfutást a pekingi ötkarikás játékokon.
aug. 24
6:51
RG: kéziszercsapatban is orosz siker (She)
Jevgenyija Kanajeva szombati egyéni összetett győzelme után a sportág másik lehetséges aranyérmét is begyűjtötték az orosz ritmikus gimnasztikázók, megnyerve a kéziszercsapatok versenyét.
aug. 24
6:57
Schröder: az amerikai vizilabdacsapatot nehéz megverni (Behaviour)
Az amerikai férfi vízilabda-válogatott fantasztikus fozünkrmában van, nehéz megverni - nyilatkozott Terry Schröder szövetségi kapitány a The New York Timesnak szombaton.
aug. 24
7:45
Atlétika: visszavonul Athén férfi maratoni bajnoka (She)
A 12. helyen zárta a férfi maratonit a pekingi játékokon a négy éve, Athénban olimpiai bajnoki címet szerző Stefano Baldini.
aug. 24
7:47
Ökölvívás, 48 kg: kínai aranyérem Cou Si-ming révén (She)
A kínai Cou Si-ming szerezte meg az aranyérmet az ökölvívók 48 kilogrammos súlycsoportjában, miután a döntőben legyőzte a mongol Serdamba Purevdorjt.
aug. 24
7:51
Az olimpia értékelése a záró sajtótájékoztatón (Behaviour)
Kifogástalan rendezés, nagyszerű versenyek - jellemezte vasárnap a pekingi olimpia záró sajtótájékoztatóján a játékokat Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke.
aug. 24
7:53
Kilencedszer is (Behaviour)
Jaromir Jagr lett a 2007/08-as idény legjobb cseh jégkorongozója.
aug. 24
8:21
Aranypáros! (Blikk)
Megvédte olimpiai bajnoki címét a két kajakos
aug. 24
8:21
Férfi röplabda: 1988 után ismét az Egyesült Államoké az arany (She)
A szenzációsan játszó Clayton Stanley vezette amerikai válogatott veretlenül nyerte meg a pekingi olimpia férfi röplabdatornáját, miután 3:1-re verte a fináléban a címvédő brazilokat.
aug. 24
8:23
Sírva búcsúztak a kézisek (Blikk)
Hiába játszott jól, negyedik lett az olimpián a női válogatott
aug. 24
8:25
Triplázásra készülnek a pólósok (Blikk)
Triplázásra készülnek a pólósok
aug. 24
8:27
Massa száguldott Valencia utcáin (Blikk)
A Ferrari brazil pilótája indulhat az első rajtkockából
aug. 24
8:39
Ökölvívás, 54 kg: mongol arany, újabb kubai bukta (She)
Hamar feledtette a Serdamba Purevdorj sérülése és döntőbeli veresége miatt mongol bánatot Badar-Uugan Enkbat, a belső-ázsiai ország bunyósa az 54 kilogrammos súlycsoport döntőjében meggyőző teljesítménnyel verte meg a kubai Yaniel León Alarcónt.
aug. 24
8:57
Peking 2008: kedd hajnalban érkezik a magyar csapat (She)
Kedden hajnalban érkezik haza Pekingből a magyar olimpiai csapat utolsó nagy csoportja, több mint 160 versenyző, edző, sportvezető.
aug. 24
9:15
Schmitt: Csalódott vagyok, többet vártam (Infostart)
Magyarország a nemzetek rangsorában a 20. vagy 25. helyen végez a pekingi olimpián - a férfi vízilabda-válogatott döntőbeli eredményétől függően. Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke csalódott a szereplést illetően, mert szerinte a háromszor hat érem benne volt a csapatban.
aug. 24
9:33
A NOB elnökének tetszett az olimpia (Infostart)
Kifogástalan rendezés, nagyszerű versenyek - jellemezte vasárnap a pekingi olimpia záró sajtótájékoztatóján a játékokat Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke.
aug. 24
9:33
Vízilabda: Szerbia szerezte meg a harmadik helyet (She)
Szerbia férfi vízilabda-válogatottja nyerte a bronzérmet az olimpiai tornán, miután a 3. helyért zajló csatában 6–4-re legyőzte a rivális Montengrót, amely ezen a mérkőzésen nem tudta megismételni a málagai Európa-bajnokság döntőjében mutatott Pazar játékot és csodát.
aug. 24
9:51
Férfi vízilabda: megy a döntő, kövesse élőben az NSO-n (She)
Megkezdődött a férfi vízilabdatorna fináléja, a Magyarország–Egyesült Államok mérkőzést kövesse ön is figyelemmel online közvetítésünkben!
aug. 24
9:57
Elkezdődött a vízilabda döntő! (Behaviour)
Ezekben a percekben zajlik pekingben a vízilabda döntő. Magyarország-Egyesült Államok: 3-3.
aug. 24
10:09
Magyarázkodik a kínai sportvezetés (Infostart)
Adminisztrációs hibának tulajdonította az egyik olimpiai aranyérmes kínai tornászlány kora körüli félreértéseket az ország sportminiszter-helyettese és hangsúlyozta: a tornászcsapat valamennyi tagjának életkora megfelel az olimpiai előírásoknak.
aug. 24
10:09
Ökölvívás, 69 kg: kubai kudarc, negyedik döntősük is kikapott (She)
A kazah Bahit Szarszekbajev szerezte meg az aranyérmet az ökölvívók 69 kilogrammos súlycsoportjában az olimpián.
aug. 24
10:27
Férfi kézilabda: hat döntős az All Star-csapatban (She)
Három francia és három izlandi játékos került a férfi kézilabdázók olimpiai All Star-csapatába, rajtuk kívül csak a spanyol Albert Rocas lett tagja a hetesnek.
aug. 24
10:29
Ökölvívás, 81 kg: itt az újabb kínai arany (She)
Nem kellett sokat várni a második kínai ökölvívó-aranyéremre. Cuo Si-ming szerezte meg az ország történetének első bunyós aranyát, és alig egy órával később Csang Hsziao-ping nyerte a másodikat.
aug. 24
10:45
Jegy nélkül maradtak a magyar vízilabda-szurkolók (Infostart)
Több tucat magyar szurkoló maradt jegy nélkül a férfi vízilabdadöntő előtt. A meccs előtt csaknem ötvenen vártak arra, hogy a szabadon maradt helyekre beengedjék őket.
aug. 24
10:51
Férfi vízilabda döntő (Behaviour)
A magyar csapat másodjára védi olimpiai bajnoki címét.
aug. 24
11:03
Harmadszor ért csúcsra a magyar Dream Team (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott sorozatban harmadszor lett olimpiai bajnok, miután megvédte címét a pekingi játékokon. Kemény Dénes szövetségi kapitány együttese a döntőben 14-10-re győzött az Egyesült Államok ellen.
aug. 24
11:03
FÉRFI VÍZILABDA: OLIMPIAI BAJNOK MAGYARORSZÁG! (She)
Sporttörténelmet írva zsinórban harmadik olimpiai bajnoki címét szerezte meg a magyar férfi vízilabda-válogatott! A magyar pólósok az Egyesült Államokkal játszották a finálét, és parádésan játszva 14–10-re verték az amerikaiakat.
aug. 24
11:09
Nyertek a magyar vízilabdázók! (Behaviour)
14-10 -re nyert zsinórban harmadszor a vítzilabda válogatott!
aug. 24
11:21
Férfi kézilabda: Franciaországé az olimpia utolsó aranya (She)
Franciaország férfi kézilabda-válogatottja nyerte a XXIX. Nyári Olimpiai Játékok utolsó aranyérmét, miután a döntőben 28–23-ra legyőzte a pekingi meglepetéscsapatot, Izlandot.
aug. 24
11:39
Vízilabda: a mostani siker a magyar sport 160. aranyérme (She)
A férfi vízilabda-válogatott az Egyesült Államok legyőzésével nemcsak a pekingi harmadik elsőséget, hanem a magyar sport 160. ötkarikás aranyérmét is megszerezte.
aug. 24
11:45
Francia aranyérem férfi kézilabdában (Behaviour)
A francia válogatott nyerte a pekingi olimpia férfi kézilabdatornáját, miután a döntőben öt góllal nyert az izlandi gárda ellen.
aug. 24
11:57
Magyarország - Egyesült Államok - a meccs online tudósítása (Infostart)
Remek játékkal győzött a magyar válogatott a pekingi olimpia vízilabdatornájának döntőjében: Kemény Dénes tanítványai 14-10-re verték az Amerikai Egyesült Államok csapatát. Az InfoRádió online közvetítése.
aug. 24
11:57
Vízilabda: Kemény négygólos előnynél megnyugodott (She)
Az olimpiai bajnok címet szerző magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya az eredményhirdetésre menet nyilatkozott a Magyar Távirati Iroda pekingi tudósítójának.
aug. 24
12:03
Az ökölvívó nagyhatalomnak számító Kuba győzelem nélkül (Behaviour)
Az elmúlt évtizedekben sportági nagyhatalomnak számító Kuba egyetlen aranyérmet sem nyert a pekingi olimpia ökölvívótornáján.
aug. 24
12:39
Kemény Dénes nyilatkozata (Behaviour)
A magyar férfi vízilabda-válogatott négy góllal legyőzte az Egyesült Államok legjobbjait a pekingi olimpia döntőjében, ezzel sorozatban harmadik ötkarikás aranyérmét nyerte meg.
aug. 24
13:09
Ökölvívás: Lomacsenko a legjobb bokszoló az olimpián (She)
Az ukrán Vaszil Lomacsenko kapta meg az olimpiai torna legjobb, legstílusosabb ökölvívójának járó Val Barker-trófeát.
aug. 24
13:15
Lemondott:"nyugodtabb életre vágyik" (Behaviour)
Lemondott a Nemzetközi Olimpiai Bizottságbeli (NOB) tagságáról Hein Verbruggen, aki 2001 óta a testület pekingi koordinációs bizottságát vezette.
aug. 24
13:27
Schmitt: Mostantól a pontszerzőket is meg kell becsülni (Infostart)
Három arany-, öt ezüst- és két bronzéremmel zárta a magyar küldöttség a pekingi olimpiát. Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke korábban háromszor hat érmet várt.
aug. 24
13:27
Férfi vízilabda: két magyar az All Star-csapatban (She)
A sorozatban harmadszor olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai közül ketten is bekerültek az ötkarikás torna All Star-csapatába.
aug. 24
13:29
Férfi vízilabda: lehet, hogy Birosnak ínszakadása van (She)
A magyar–amerikai vízilabdafinálé nagyszünetében az orvosok által kezelésbe vett Biros Péter elmondta a mérkőzés után, lehetséges, hogy elszakadt a térdina.
aug. 24
13:33
"Ria-Ria Hungária!, Szép volt fiúk!, Bajnokcsapat!" (Behaviour)
Több mint ezren énekelték az aranyérmes férfi vízilabda-válogatott tiszteletére felhangzott magyar himnuszt a Jingtung uszodában a pekingi olimpián. A lelkes szurkolók megvárták az eredményhirdetést, amelyen Kemény Dénes játékosai Schmitt Páltól, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökétől, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjától vehették át a medálokat. A ceremónián közreműködött a másik magyar NOB-…

Keresés