2008. augusztus 7. csütörtök

aug. 7
0:09
Barátságos mérkőzés: hátrányból fordított az Arsenal (She)
Az Arsenal 2?1-es győzelmet aratott a Hudderfield Town ellen.
aug. 7
6:09
Görbicz nélkül nem megy (Blikk)
Két napon belül kétszer is kikaptak a női kézisek Pekingben
aug. 7
6:11
Péter együtt edzett az öttusázókkal (Blikk)
Győztesünk a tatai edzőtáborban tréningezhetett bajnokainkkal
aug. 7
6:13
Nem adják el Némethet (Blikk)
A csatárt számos klub csábítaná, de nem engedik el
aug. 7
7:03
Wolves: Rósa Dénes élt a lehetőséggel, gólt rúgott (She)
Hosszú idő után újra lehetőséget kapott a Wolverhamptonban Rósa Dénes, az angol sajtó által is elfeledettként emlegetett középpályás.
aug. 7
7:39
"A pekingi a kínai kormány PR-olimpiája lesz" (Infostart)
Az olimpia általában többet hoz, mint amennyibe megrendezése kerül, és az azonnali jelentős bevételek mellett a rendezvény hosszú távon is hasznot hajt a rendező ország számára - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Dénes Ferenc. A sportközgazdász szerint a pekingi olimpia javít Kína megítélésén.
aug. 7
8:15
Kézilabda: pénteken kezdődik az U18-as Európa-bajnokság (She)
A csehországi Brno városában pénteken kezdődik és jövő vasárnapig tart a férfi ifjúsági kézilabda Európa-bajnokság.
aug. 7
8:15
Gigantikus showműsorra készülnek (Behaviour)
A helyi meteorológusok szerint beigazolódnak a pekingi olimpia szervezőinek félelmei, ugyanis éppen a péntek esti nyitóünnepség előtt ered majd el az eső.
aug. 7
8:33
Átigazolás: Békéscsabáról igazolhat játékost a Liverpool (She)
A hír6.hu Békés megyei portál információi szerint a Békéscsabai Utánpótlás FC játékosa, Otigba Kenneth a Liverpool játékosa lehet. Az U17-es magyar válogatott csapatkapitánya iránt Hollandiából is érdeklődnek.
aug. 7
8:33
Kiütötték az MTK-t (Blikk)
Semih kivégezte a magyar bajnokot a BL-selejtezőben
aug. 7
8:33
Megérkeztek Pekingbe a kajakosok és Szávay Ágnesék (Behaviour)
Helyi idő szerint csütörtök hajnalban megérkeztek Pekingbe a magyar kajak-kenu válogatott tagjai, illetve a pénteken kezdődő olimpián szereplő két teniszező, Szávay Ágnes és Arn Gréta is.
aug. 7
8:35
FTC: a Sheffield bevételeket vár magyar érdekeltségétől (She)
A Sheffield Unitednél új sportmarketing-vezetőt neveztek ki, aki az angol klub külföldi érdekeltségeinek pénzügyi eredményességéért lesz felelős ? adta hírül a klub hivatalos honlapja.
aug. 7
8:51
Scolari: még ötven év, és a Chelsea lesz a világ legjobbja (Infostart)
Valósággal sokkolta a Chelsea rajongóit a klub új menedzsere, a Big Philnek becézett Luiz Felipe Scolari, amikor kijelentette: még ötven évbe beletelhet, mire sikerül elütniük a Manchester Unitedet a világ első számú focicsapatának címétől.
aug. 7
8:51
Anglia: Kovács új csapatában a negyedosztály legjobb védője lehet (She)
Az angol negyedosztályú Lincoln City 17 500 fontért megvette a Chesterfield magyar védőjét, Kovács Jánost.
aug. 7
8:51
Rengeteg a lebukott sportoló (Behaviour)
A lassan ipari méreteket öltő doppingolás miatt szinte lehetetlen megmondani, az olimpiára készülő sportolók közül hányan buktak meg az ellenőrzéseken.
aug. 7
9:27
Tenisz: Szávay wimbledoni legyőzője ellen kezd (She)
Szávay Ágnes wimbledoni legyőzője, a kínai Csie Cseng (Jie Zheng) ellen lép pályára a pekingi olimpia női tenisztornájának első fordulójában, a legjobb 32 közé jutásért.
aug. 7
10:03
Anglia: Tímár az első bajnokin még nem lesz kezdő a Plymouthban (She)
Úgy tűnik, Tímár Krisztián, a Plymouth Argyle magyar légiósa csapata első bajnokiján, szombaton még nem kerül be a kezdőcsapatba.
aug. 7
10:05
A kajak-kenu csapat és Szávay Ágnes is megérkezett (She)
Helyi idő szerint csütörtök hajnalban megérkeztek Pekingbe a magyar kajak-kenu válogatott tagjai, illetve a pénteken kezdődő olimpián szereplő két teniszező, Szávay Ágnes és Arn Gréta is.
aug. 7
10:21
Szávay éremért utazott Pekingbe (Infostart)
Az elmúlt hónapokban nem tudott együtt készülni a pekingi olimpia páros teniszversenyére Szávay Ágnes és Arn Gréta, de előbbi szerint így is jó teljesítményre lesznek képesek. A világranglistán 14. magyar versenyző egyéniben szeretne érmet nyerni.
aug. 7
10:21
Bőcs: a Maldív-szigetekről érkezik erősítés szeptemberben (She)
A Maldív-szigetekről szerződtetett labdarúgót a Bőcs KSC, de az új fiú, Elek Norbert csak szeptember közepén csatlakozik az NB II Keleti csoportjában szereplő klubhoz.
aug. 7
10:23
Arsenal: Emmanuel Adebayor négy évvel hosszabbított (She)
Az angol Daily Telegraph című lap értesülései szerint Emmanuel Adebayor négy évvel meghosszabbította szerződését az Arsenal csapatával.
aug. 7
10:39
Portsmouth: Nwankwo Kanu egy évig még biztosan marad (She)
Hónapokig tartó egyeztetések után Nwankwo Kanu meghosszabbította szerződését a Portsmouth együttesével.
aug. 7
10:39
Nagy a mellénye Alain Bernardnek (Behaviour)
A klasszikus táv francia világcsúcstartója (47.50 mp) biztos benne, hogy Pekingben olimpiai bajnok lesz 100 méteres férfi gyorsúszásban.
aug. 7
10:41
Női kard: Nagy Orsolya világbajnokkal kezd (She)
Anne-Lise Touyával, a franciák 2001-es és 2005-ös világbajnok kardozójával találkozik szombaton a 32 között Nagy Orsolya, a Pekingben elsőként pástra lépő magyar vívó.
aug. 7
11:33
Megnyitó: Jao Ming viszi a házigazda zászlaját (She)
Jao Ming, a kínai kosárlabda legnagyobb sztárja viszi hazája zászlaját a pekingi olimpia pénteki megnyitó ünnepségén.
aug. 7
11:51
Tenisz: Marat Szafin a harmadik körbe jutott L. A.-ben (She)
Az ötödik helyen kiemelt orosz Marat Szafin második mérkőzésén is könnyedén győzött a 475 ezer dollár összdíjazású, Los Angeles-i kemény pályás férfi tenisztornán.
aug. 7
11:51
Peches ökölvívó - nem indulhat az olimpián (Behaviour)
Súlyproblémák miatt nem indul a pekingi olimpián Frankie Gavin brit ökölvívó, a 60 kg-os súlycsoport első számú esélyese.
aug. 7
12:09
Ökölvívás: nem indul a 60 kilós súlycsoport brit sztárja (She)
Súlyproblémák miatt nem indul a pekingi olimpián Frankie Gavin brit ökölvívó, a 60 kg-os súlycsoport első számú esélyese.
aug. 7
12:09
Még több büntetés (Behaviour)
Az eredetileg 2011-ig eltiltott Luciano Moggi, a Juventus labdarúgócsapatának volt főigazgatója 14 hónapos plusz büntetést kapott, miután a vizsgálatok folyamán kiderült, hogy svájci SIM-kártyákat használt egy titkos mobiltelefonos hálózat működtetésére.
aug. 7
12:11
Evezés: Hirlingék egy futamban a világbajnokkal (She)
A tavaly és tavalyelőtt is világbajnok dán egységgel került egy előfutamba a dobogóra igyekvő Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpár a pekingi olimpia evezősversenyeinek csütörtöki sorsolásán.
aug. 7
12:27
Deportivo: Coloccini a Newcastle Unitedhez igazolt (She)
A Newcastle United szerződtette a Deportivo La Coruna argentin labdarúgóját, Fabricio Coloccinit ? olvasható a spanyol első osztályban szereplő klub weboldalán.
aug. 7
13:03
Atlétika: Pars jó eredménnyel melegített Pekingre (She)
Pars Krisztián kalapácsvető elégedett a pekingi elutazása előtti utolsó állapotfelmérő versenyen elért 79,77 méteres eredményével.
aug. 7
13:05
Labdarúgás: a brazilok egy góllal nyertek Belgium ellen (She)
A brazil olimpiai labdarúgócsapat 1?0-ra legyőzte a pekingi férfitorna első fordulójában Belgiumot.
aug. 7
13:07
Soproni Liga: elhalasztották a Kecskemét?Győr meccset (She)
Az eredetileg augusztus 9-ére, szombatra kiírt Kecskeméti TE-Ereco?Győri ETO FC Soproni Liga-mérkőzést csütörtök délelőtti ülésén elhalasztotta az MLSZ versenybizottsága. A találkozó új időpontja: szeptember 7., vasárnap, 20 óra.
aug. 7
13:09
Kerékpár: Lance Armstrong hegyikerékpáros viadalon indul (She)
A korábbi hétszeres Tour de France-győztes amerikai Lance Armstrong rajthoz áll Coloradóban a Leadville Trail 100 elnevezésű, százmérföldes (161 kilométer) hegyikerékpáros viadalon.
aug. 7
13:21
Hányás és hasmenés miatt halasztják el a meccset (Behaviour)
A győri futballisták betegsége miatt elhalasztotta az eredetileg szombatra kiírt Kecskeméti TE-ERECO - Győri ETO FC Soproni Liga-mérkőzést a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága.
aug. 7
13:23
Egymás ellen játszhatnak Pekingben a magyar testvérek (Behaviour)
Nem mindennapi jeleneteknek lehetnek szemtanúi a pekingi olimpia női vízilabdatornájának nézői, már ha a magyar és az olasz csapat szembekerül egymással: a piros-fehér-zöld gárdát erősítő Valkay Ágnes ellenfele ugyanis nővére, Valkay Erzsébet lehet a túloldalon.
aug. 7
13:25
Garami csalódott-"Nagy hibákat követtünk el" (Behaviour)
Garami József, az MTK Budapest szakmai igazgatója csalódott volt csapata teljesítménye miatt a szerdai, Fenerbahce elleni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágón, amelyet a törökök 5-0-ra nyertek meg a Szusza Ferenc Stadionban.
aug. 7
13:39
Peking 2008: nézze meg a brazilok gyönyörű gólját videón! (She)
Mint arról már beszámoltunk, egy nappal a pekingi olimpia megnyitója előtt elkezdődött az ötkarikás játékok férfi labdarúgótornája. A Rafinhával, Ronaldinhóval és Diegóval megerősített brazil fiatalok 1?0- ra nyertek Belgium ellen.
aug. 7
13:39
Talán egyszer teljesül Ronaldo álma (Behaviour)
Cristiano Ronaldo kijelentette, hogy még legalább egy évig a Manchester United labdarúgója marad, de továbbra is nagy álma, hogy később a Real Madrid csapatában futballozzon.
aug. 7
13:41
Olaszország: újabb büntetést kapott a korábbi Juve-vezér (She)
Az eredetileg 2011-ig eltiltott Luciano Moggi, a Juventus labdarúgócsapatának volt főigazgatója plusz 14 hónapos eltiltást kapott a 2006-os bundabotrány folyományaként.
aug. 7
13:57
Fulham: Andy Johnson csatlakozott Gera Zoltán csapatához (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Fulham tárgyalásokat folytatott az Everton futballistájával, Andy Johnsonnal, aki csütörtökön alá is írta szerződését Gera Zoltán csapatához.
aug. 7
13:59
Labdarúgás: Messi a kezdőben Elefántcsontpart ellen (She)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) szerdai döntése után kétségessé vált, ám csütörtökön eldőlt, hogy pályára léphet a pekingi olimpián Lionel Messi, az FC Barcelona argentin labdarúgója.
aug. 7
14:15
Az olimpia főszervezője a világ egyik legbefolyásosabb embere (Infostart)
Liu Csi, a Pekingi Olimpia Szervezőbizottságának elnöke minden valószínűség szerint nagy befolyásra tesz szert a játékok megrendezésével. A mérnöki végzettségű pártilletékes korábban a kínai főváros polgármestere is volt.
aug. 7
14:15
Anglia: magyarul a Público exkluzív sztorija ? Ronaldo vallomása (She)
Vége a nyár nagy átigazolási szappanoperájának, Cristiano Ronaldo ugyanis a portugál Público című lapnak adott interjújában bejelentette, hogy marad a Manchester Unitednél, nem igazol a Real Madridhoz.
aug. 7
14:17
Kézilabda: Görbicz edzett, és akár játszhat is szombaton (She)
Görbicz Anita egy héttel ezelőtt szenvedett égési sérüléseket a lábfején, és akkor az orvosok minimum két hét pihenőt jósoltak neki. Ehhez képest az irányító csütörtökön már edzett, és ha vállalja, játszhat is szombaton Svédország ellen. Erről Sinka László, a szövetség főtitkára tájékoztatta az MTI-t.
aug. 7
14:33
Torna: nem indulhat az éremesélyes olasz tornásznő (She)
Nem épült fel az olimpiára, így nem indulhat a pekingi tornaversenyeken Vanessa Ferrari, az olaszok éremesélyesnek tartott versenyzője.
aug. 7
14:33
Vajon meddig leget az élvonalban sportolni? (Behaviour)
Jeannie Longo kerékpáros 49 éves, Dara Torres úszónő 41 éves, James Tomkins evezős 43 éves: valamennyien éremesélyesek a pekingi olimpián. Számos kutató szerint hosszú sportkarrierjük mindenekelőtt edzésük minőségének és eltökéltségüknek köszönhető, és ezt fontosabbnak tartják fizikai adottságaiknál.
aug. 7
14:35
Kajak-kenu, szlalom: harmadik aranyukért lapátolnak a fivérek (She)
Peter és Pavol Hochschorner a szlovák olimpiai csapat két vezéregyénisége.
aug. 7
14:51
Torna: Morgan Hamm sérülése miatt nem indul az olimpián (She)
Mégsem indul az olimpián Morgan Hamm, az amerikai tornászcsapat tagja, mert nem jött rendbe bal bokájának sérülése.

Keresés