2008. augusztus 25. hétfő

aug. 25
20:59
NB II: 6–1-re verte a Békéscsabát a Ferencváros (She)
Az NB II Keleti csoportjában a 3. forduló utolsó mérkőzésén a hazai pályán szereplő Ferencváros 6–1-re legyőzte a Békéscsabát. A vendégek kapusát, Máthé Gábort a 7. percben kiállította a játékvezető, Ferenczi István, a zöld-fehérek támadója négy gólt lőtt.
aug. 25
21:15
Átigazolás: Rivaldo Üzbegisztánban folytatja karrierjét! (She)
A 2002-es világbajnok brazil válogatott középpályása Rivaldo az üzbég élvonalban szereplő FC Bunyodkor csapatához igazolt. Az 1999-ben a FIFA Év Játékosa szavazásán élen végző Rivaldo a görög AEK Athén csapatától igazolt az üzbég gárdához.
aug. 25
22:12
Fölényes ferencvárosi győzelem (Behaviour)
A Ferencváros a négy gólt szerző Ferenczi István vezérletével 6-1-re nyert a Békéscsaba ellen a labdarúgó NB II. 3. fordulójában a Keleti csoportban.
aug. 25
22:27
Bundesliga 2: a Kaiserslautern nyerte a régi nagyok csatáját (She)
A Bundesliga 2 zárómérkőzésén hagyományos élvonalbeli rangadót rendeztek: az 1. FC Kaiserslautern és az 1. FC Nürnberg az első osztályban már 50 alkalommal találkozott, de a második vonalban még sosem csapott össze. A hétfői meccs után a „vörös ördögök” drukkerei mehettek haza elégedettebben, csapatuk ugyanis 2–1-re győzött.
aug. 25
22:45
Manchester City: kiengedték Micah Richardsot a kórházból (She)
Kiengedték a kórházból a Manchester City és az angol válogatott védőjét, Micah Richardsot, miután csapata vasárnapi, West Ham elleni mérkőzésén eszméletlenül terült a gyepen, miután összefejelt csapattársával, Tal Ben Haimmal. Richardsról az alapos orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy agyrázkódást szenvedett és nincs komoly baja.
aug. 25
23:03
Premier League: győzelemmel javított a rossz rajt után a MU (She)
A Manchester United csapata Darren Fletcher góljának köszönhetően 1–0-s győzelmet aratott a Portsmouth ellen a Fratton Parkban, a forduló zárómérkőzésén.

Keresés