2008. augusztus 26. kedd

aug. 26
17:57
Mélyponton, de a szomszédok előtt - 2. rész (Infostart)
A pekingi olimpia lezárultával érdemes számvetést készíteni: nemcsak arról, hogyan szerepeltek a magyarok, hanem arról is, milyen változáson ment át egyes országok sportélete. Ezúttal a Magyarországtól északra, délre és keletre fekvő volt szocialista államok olimpikonjainak elmúlt húsz évben elért eredményeit vizsgáljuk.
aug. 26
18:15
Magyar válogatott: megvan Erwin Koeman bő, 24 fős kerete is (She)
Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 24 fős keretét a dánok és a svédek elleni világbajnoki selejtezőkre. A szakvezető pénteken szűkíti tovább a névsort.
aug. 26
18:17
NB II: a szezon végéig Róth Antal lett a pécsi edző (She)
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, menesztették Nagy Tamást, az NB II Nyugati csoportjában szereplő PMFC vezetőedzőjét. A klub vezetősége már meg is találta a távozó szakember utódját, a korábbi U21-es válogatott edző, Róth Antal személyében.
aug. 26
18:19
Spanyolország: Cazorlát „sokkolta” a Real Madrid érdeklődése (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Real Madrid szeretné átigazolni Santiago Cazorlát, a Villarreal támadó középpályását.
aug. 26
18:51
US Open: Szávay Ági két szettben győzött és továbbjutott (She)
A tavalyi amerikai nyílt teniszbajnokságon a legjobb nyolc közé jutott Szávay Ágnes idén is elindult a New York-i tornán. Az első körben a hazai közönség előtt szereplő 17 éves amerikai Gail Brodsky volt az ellenfele, akit a viadal 13. kiemeltje, Szávay két szettben 7:5, 6:3-ra legyőzött, és továbblépett a legjobb 64 közé.
aug. 26
19:09
Olaszország: a Roma a bajnoki címvédőtől igazolhat támadót (She)
Olasz források szerint a Roma az Internazionalétól igazolhat támadót, és az ügylet akár kedden este létrejöhet.
aug. 26
19:27
NB II: az MLSZ fegyelmi bizottsága pályabezárásokról döntött (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén arra kötelezte az ESMTK-t, hogy soron következő két hazai bajnoki mérkőzését az NB II Keleti csoportjában zárt kapuk mögött rendezze meg.
aug. 26
19:30
Szávay túljutott az első fordulón (Behaviour)
A 13. helyen kiemelt Szávay Ágnes két játszmában nyert a világranglista 393. helyén álló 17 éves, hazai közönség előtt szereplő Gail Brodsky ellen az amerikai nyílt teniszbajnokság nyitókörében.
aug. 26
20:03
NBA: kínai játékost szerződtetett a Los Angeles Lakers (She)
A tavalyi játékosbörze második körös kiválasztottja, a kínai Szun Csüe az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Los Angeles Lakers csapatában folytatja pályafutását.
aug. 26
20:05
Siófok: Edouard Ndjodo, Habi Ronald és Takács Marcell a csapatnál (She)
Nem állítjuk, hogy jól kezdte a Siófok a bajnokságot, főleg, miután Détári Lajos csapata öt forduló után egy győzelemmel és mindössze egy rúgott góllal a tabella utolsó helyén áll.
aug. 26
20:21
Sakk: Lékó gyors remije Gelfanddal a moszkvai szupertornán (She)
Alig két és fél órát ült az asztalnál Lékó Péter és Borisz Gelfand a moszkvai Mihail Tal-emlékverseny nyolcadik fordulójában, és máris kiegyeztek a döntetlenben.
aug. 26
20:24
A sportvezető 16 versenyszámban érzett aranyesélyt (Behaviour)
Elbert Gábornak hiányérzete van a magyar sportolók pekingi olimpiai szereplése kapcsán, az Önkormányzati Minisztérium szeptemberben leköszönő sportszakállamtitkára a Baross Étterem hagyományos keddi talkshow-jában, a SportFogadóban értékelte a játékokat.
aug. 26
21:15
UEFA-kupa: fordított és főtáblára jutott a Nordsjaelland (She)
A dán Nordsjaelland 2–1-re legyőzte a skót Queen of the South-t, így összesítésben 4–2-es eredménnyel bejutott az UEFA-kupa főtáblájára.
aug. 26
21:17
Tenisz: idén nem rendezik meg a bangalore-i ATP-tornát (She)
A férfiak profi tenisz-szövetsége úgy döntött, hogy biztonsági okokból kifolyólag nem rendezi meg idén az indiai Bangalore városba kiírt 416 ezer dollár összdíjazású tornát. Az egy hetesre tervezett viadal szeptember 29-én kezdődött volna, ám miután a várost a múlt hónapban egy halálos áldozatot követelő bombatámadás ért a szervezők a törlés mellett döntöttek.
aug. 26
23:03
Bajnokok Ligája: továbbjutott a Barcelona és a Juventus (She)
A Barcelona és a Juventus is bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára, annak ellenére, hogy az olasz csapat döntetlent játszott, míg a katalán együttes kikapott a harmadik selejtezőkör visszavágóján.

Keresés