2008. augusztus 5. kedd

aug. 5
17:17
Kerékpár: fellebbez a Rabobank Rasmussen ügyében (She)
A Rabobank holland kerékpároscsapat fellebbezést nyújtott be az utrechti bíróság július 2-i ítélete ellen, amelyben 715 ezer eurós (172 millió forint) kártérítést ítéltek meg a gárda korábbi versenyzőjének, a dán Michael Rasmussennek.
aug. 5
17:19
Egyiptom: visszahívta a kapitány Midót a válogatottba (She)
Majdnem egyéves szünet után hívta vissza Midót az egyiptomi labdarúgó-válogatottba Hasszan Sehata szövetségi kapitány.
aug. 5
17:33
Peking 2008: négy évre is eltilthatják az orosz atlétanőket (She)
Akár négyéves eltiltást is kaphat az a hét orosz atlétanő, akiknek versenyzési jogát múlt csütörtökön azért függesztette fel a nemzetközi szövetség (IAAF), mert a doppingmintáik DNS-egyezést mutatnak.
aug. 5
17:51
Peking 2008: allergia miatt nem indul a portugál kerékpáros (She)
Allergiás panaszok miatt kihagyja a pekingi olimpiát Sergio Paulinho, aki négy éve Athénban ezüstérmet nyert az országúti egyéni mezőnyversenyben.
aug. 5
18:09
Megérkezett az olimpiai láng (Behaviour)
Az olimpiai láng tüntetésektől és különböző incidensektől övezett nemzetközi, illetve a már sokkal nyugodtabb hazai útja után kedden megérkezett a pénteken kezdődő játékok helyszínére, Pekingbe.
aug. 5
18:27
Debrecen: a nigériai Duduval négyéves szerződést kötöttek (She)
Újabb támadóval erősítette meg keretét a Debrecen. A klub honlapja arról számolt be, hogy a DVSC vezetői négyéves szerződést kötöttek a nigériai Dudu MacPherlin Omagbemivel.
aug. 5
18:45
Haladás: Tóth Norbert a vártnál gyorsabban felépülhet (She)
A Szombathelyi Haladás középpályása, Tóth Norbert még a felkészülési időszakban szenvedett külső- és belső részleges bokaszalag szakadást. Az első diagnózis szerint minimum két hónapot kellene kihagynia a középpályásnak, de úgy tűnik előbb visszatérhet ? adta hírül a haladasfc.nyugat.hu internetes portál.
aug. 5
18:47
Peking 2008: Kővágó Zoltán az idei legjobbját dobta (She)
Kővágó Zoltán 68,17 méteres dobással nyerte a Bp. Honvéd formaellenőrző diszkoszversenyét, melyet a Tüzér utcai pályán rendeztek.
aug. 5
19:03
Peking 2008: kemény meccsen nyert a ?lusta? Team USA (She)
Eddigi legkeményebb felkészülési mérkőzésén van túl az amerikai férfi kosárlabda-válogatott: a Team USA 87?76-ra verte az ausztrál csapatot Sanghajban.
aug. 5
19:05
U18-as női vízilabda Eb: magyar vereség az olaszoktól (She)
Két győzelem után az olaszok elleni harmadik mérkőzését elveszítette a magyar válogatott a Győrben zajló U18-as női vízilabda Európa-bajnokságon.
aug. 5
19:21
Bajnokok Ligája: a Brann Bergen játszhat a Marseille ellen (She)
A norvég Brann Bergen csapata idegenben lőtt góljának köszönhetően továbbjutott a lett Ventspilsszel szemben a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében. A norvég csapat ellenfele az Olympique Marseille lesz a következő fordulóban.
aug. 5
19:21
Eltiltották a kecskeméti edzőt (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága két bajnoki mérkőzéstől eltiltotta Tmislav Savicot, a Kecskemét vezetőedzőjét.
aug. 5
19:23
Peking 2008: Julien Dunkley a doppingoló jamaikai atléta (She)
Julien Dunkley beismerte, ő az a jamaicai atléta, akinek pozitív lett a doppingtesztje a júniusi országos bajnokságon.
aug. 5
19:39
MLSZ: Tomiszlav Szivics kétmeccses eltiltást kapott (She)
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén kétmeccses eltiltással büntette a Kecskemét vezetőedzőjét, Tomiszlav Szivicset, akit Király Krisztián játékvezető a Zalaegerszeg elleni bajnokin küldött el a kispadról ? adta hírül az mlsz.hu.
aug. 5
19:57
MLSZ: írásbeli figyelmeztetések szurkolói rendzavarások miatt (She)
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága szurkolói rendzavarások miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítette a Vasast, a Fehérvárt és a Haladást ? közölte az mlsz.hu.
aug. 5
19:57
Újabb olasz kerekes bukott le (Metropol)
Emanuele Sella olasz országúti kerékpárosnak pozitív lett egy versenyen kívül levett doppingtesztje. A helyi sportági szövetség szerint az ellenőrzést a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) munkatársai végezték el, de arról nem adott tájékoztatást, hogy milyen tiltott anyagot találtak a 27 éves versenyző szervezetében.
aug. 5
19:57
Mennyi pénzt kapnak az olimpiai helyezésekért? (Behaviour)
Az olimpiai versenyzők attól függően hogy egyénileg, vagy csapatban érnek el jó helyezést különböző pénzjutalomban részesülnek.
aug. 5
19:59
Kerékpár: újabb olasz kerekes bukott meg doppingvizsgálaton (She)
Emanuele Sella olasz országúti kerékpárosnak pozitív lett egy versenyen kívül levett doppingtesztje.
aug. 5
19:59
Garami aktívabb támadójátékot ígér (Behaviour)
Garami József, az MTK Budapest szakmai igazgatója szerint csapata támadóbb szellemben játszik majd a szerdai, Fenerbahce elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóján, mint Isztambulban, az első összecsapáson.
aug. 5
20:15
Liverpool: Németh Krisztián a kispadon, Gerrard megsérült (She)
Az ezekben a percekben is zajló Valernega?Liverpool mérkőzést Németh Krisztián a kispadon kezdte. Steven Gerrard az első félidő 25. percében megsérült, ezért le kellett cserélni.
aug. 5
20:33
Vége a Ronaldo sagának - egy évig marad még Manchesterben (Infostart)
Befejeződött a Cristiano Ronaldo átigazolása körüli cirkusz, a portugál játékos marad a Manchester Unitednél - közölte a klub menedzsere, Sir Alex Ferguson. A Real Madrid is jelezte: Rafael van der Vaart leigazolásával vége a Ronaldo utáni hajszának.
aug. 5
20:51
Rogge dicsérte Kínát a NOB-ülésen (Infostart)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) 120. ülésének pekingi Operaházban tartott ünnepélyes megnyitóján Jacques Rogge elnök beszéde során méltatta Kína erőfeszítéseit, s köszönetet mondott az előkészületek terén végzett nagy munkáért.
aug. 5
20:51
Peking 2008: négy kerékpáros légzőmaszkban érkezett (She)
Megérkezéskor légzőmaszkot viselt négy amerikai kerékpáros olimpikon a pekingi repülőtéren, kijelentvén, hogy saját akciójukról van szó.
aug. 5
21:09
Felkészülés: sima Pool-siker Norvégiában, Németh csere volt (She)
Háromgólos győzelmet aratott a norvég első osztályban szereplő Valerenga elleni felkészülési mérkőzésen a Liverpool.
aug. 5
21:11
Bajnokok Ligája: meglepetésre kiesett az UEFA-kupa-döntős (She)
Kiesett a Bajnokok Ligája második selejtezőköréből a 2007?08-as UEFA-kupa skót döntőse, a Rangers a litván Kaunastól elszenvedett 2?1-es vereséggel.
aug. 5
21:45
Aston Villa: O'Neill 30 millió fontért is igazolhat új játékost (She)
Az Aston Villa amerikai tulajdonosa, Randy Lerner támogatja a csapat menedzserét, Martin O?Neillt erősítési terveiben, és állítólag 30 millió fontot is kész költeni új játékosok szerződtetésére. Erről a tulajdonos jobbkeze, Charles Krulak nyilatkozott
aug. 5
22:03
Felkészülés: kínlódik a Werder, gól nélküli iksz a Levszkivel (She)
Aggódhatnak a Werder Bremen szurkolói, a Bundesliga előző szezonjának ezüstérmese ugyanis igencsak szenved a felkészülési meccsek utolsó szakaszában.
aug. 5
22:03
Magyarok az olimpiai faluban (Behaviour)
A tornászok közül Gál Róbert gyorsan alkalmazkodott a pekingi körülményekhez, az élete első olimpiájára készülő Böczögő Dorinának ez tovább tartott
aug. 5
22:05
Olaszország: Koman Vladimir kölcsönbe az Avellinóhoz került (She)
Koman Vladimir kölcsönben az olasz másodosztályú Avellinóban folytatja pályafutását ? jelentette be hivatalosan a klub internetes oldala.
aug. 5
22:57
Peking 2008: indiai súlyemelőnő bukott le, nem indulhat az olimpián (She)
Doppingolt, így nem indulhat a pekingi olimpián Monica Devi, az indiai női súlyemelő-válogatott tagja.
aug. 5
23:33
Videó: nézze meg Mancini Bayern ellen szerzett gólját! (She)
Az olasz bajnok Internazionale nyerte meg a Franz Beckenbauer-kupát a Bundesliga-győztes Bayern München legyőzésével. A mérkőzés egyetlen gólját Mancini lőtte.

Keresés