2009. november 13. péntek

nov. 13
20:00
U21-es Eb-selejtező: Casiraghi szerint sok helyzetük volt a magyarok ellen (She)
Pierluigi Casiraghi szerint rengeteg helyzetet hagyott ki az olasz válogatott Magyarország ellen. A Győrben rendezett U21-es Európa-bajnoki selejtezőn a magyar csapat 2–0-ra nyert.
nov. 13
20:02
Tenisz: Verdasco is ott lehet a londoni Mesterek Tornáján (She)
Utolsóként Fernando Verdasco is kvalifikálta magát a másfél hét múlva kezdődő londoni Mesterek Kupájára.
nov. 13
20:04
Férfi kézilabda: döntetlent játszott egymással a Debrecen és a Kecskemét (She)
A férfi kézilabda NB I 11. fordulójának mérkőzésén a Debrecen a Kecskemétet fogadta, és a két csapat 26–26-os döntetlent játszott. A Tatabánya egy góllal legyőzte hazai pályán a Balatonfüredet.
nov. 13
20:18
U21-es Eb-selejtező: Lecsó tudta, hogy középre kell tennie a labdát (She)
Lencse Lászlót meglepte, hogy a találkozó elején be kellett állnia a sérült Németh Krisztián helyére a magyar válogatottba az olaszok elleni U21-es Európa-bajnoki selejtezőn. Az MTK támadója azonban rendkívül boldog, hogy gólpasszt adott a 2–0-ra megnyert összecsapáson.
nov. 13
20:20
Ökölvívás: Erdei Zsolt már nem a WBO világbajnoka (She)
Az Universum Box Promotion hivatalosan is bejelentette, hogy mostantól az eddigi interim bajnok Jürgen Brähmer a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világelsője, miután Erdei Zsolt november 21-én a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnokával, Giacobbe Fragomenivel bokszol. A magyar öklöző maga mondott le a 2004-ben megszerzett, tizenegyszer megvédett vb-övről.
nov. 13
20:36
Egervári: A töretlen győzni akarás viszi előre a csapatot (Infostart)
Megérdemelten nyert a magyar U21-es labdarúgó-válogatott az olaszok ellen - mondta Egervári Sándor. A szövetségi edző szerint jól összeszoktak a régiek és újak, az olaszok pedig nem számítottak arra, hogy ilyen okosan játszik majd a magyar együttes.
nov. 13
20:36
Jégkorong, Mol-liga: nyert a Dab.Docler és a Vasas Bp. Stars (She)
A jégkorong Mol-liga mai játéknapján a Vasas Bp. Stars idegenben 3–1-re legyőzte az Újpestet, míg az éllovas Dab.Docler hazai pályán 5–2-re legyőzte a Miskolci Jegesmedvéket.
nov. 13
20:38
Női kézilabda: harminc góllal verte meg a Békéscsaba a Kiskunhalast (She)
Kiütéses győzelmet aratott a Békéscsaba a női kézilabda-bajnokság 10. fordulójában. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány csapata harminc góllal, 42–12-re verte meg az Éles József irányította Kiskunhalast.
nov. 13
20:54
Női kosárlabda: a Cegléd 58 ponttal kapott ki Szekszárdon (She)
Megsemmisítő vereséget szenvedett Szekszárdon a Cegléd a női kosárlabda NB I-ben: az Atomerőmű 125–67-re győzte le a vendég együttest.
nov. 13
20:56
Férfi kosárlabda NB I: hosszabbítás után nyert a Kaposvár a Falco ellen (She)
A Falco remekül tartotta magát Kaposváron a férfi kosárlabda NB I hetedik fordulójának nyitó mérkőzésén, így nem bírt egymással a két csapat a rendes játékidőben, és hosszabbítás következett. A ráadásban a Falco nem tudta tartani a lépést a hazai együttessel, így a Kaposvár 106–92-re nyert.
nov. 13
21:12
Videó: nézze meg Németh és Koman olaszverő gólját! (She)
Németh Krisztián és Koman Vladimir góljával magabiztosan vertük meg 2–0-ra a remek erőkből álló olasz válogatottat a Győrött rendezett U21-es Eb-selejtezőn. Nézze meg a találkozó legfontosabb jeleneteit videón!
nov. 13
21:14
Soproni Liga: nem bírt egymással a Fradi és a Honvéd (She)
A Soproni Liga 15. fordulójának nyitó mérkőzésén az Ferencváros zárt kapuk mögött fogadta a Honvédot. A mérkőzésen Ferenczi István került legközelebb a gólszerzéshez, a 60. percben azonban büntetőt hibázott a hazai csatár, így gól nélküli döntetlennel zárult a mérkőzés.
nov. 13
21:16
Női röplabda: az Újpest, a Gödöllő, a Vasas és a BSE is simán nyert (She)
Négy mérkőzést is rendeztek pénteken a női röplabda Extraligában: az Újpest, a Gödöllő és a Vasas hazai pályán, míg a BSE Nyíregyházán tudott győzni.
nov. 13
21:18
Soproni Liga: Short elégedetlen, Morales szerint megérdemelték a pontot (She)
A 0–0-s döntetlennel végződő Ferencváros– Bp. Honvéd bajnoki találkozó után a hazaiak mestere, Craig Short nem volt elégedett a megszerzett egy ponttal, ellentétben Massimo Morales kispesti vezetőedzővel.
nov. 13
21:30
Ferenczi kihagyott tizenegyese miatt nem nyert a Fradi (Infostart)
A Budapest Honvéd gólnélküli döntetlent ért el a Ferencváros vendégeként a labdarúgó NB I 15., utolsó őszi fordulójának pénteki mérkőzésén.
nov. 13
21:30
Torna: Berki Krisztián bejutott a stuttgarti vk-viadal döntőjébe (She)
Harmadik helyen, 15.800 ponttal került a lólengés fináléjába Berki Krisztián a stuttgarti világkupaversenyen, miután csuklósérülése miatt a selejtezőben egy könnyített, 6.4-es kiindulópontszámú gyakorlatot mutatott be.
nov. 13
21:30
Se néző, se gól az Üllői úton (Metropol)
A labdarúgó Soproni Liga 15. fordulójának pénteki mérkőzésén a Ferencváros az Üllői úton 0-0-ás döntetlent játszott a Budapest Honvéd csapatával. A zöld fehérek a második félidőben büntetőt hibázzak.
nov. 13
21:48
Jégkorong, EBEL: remekül játszva nyert a Volán a Zagreb ellen (She)
A Sapa Fehérvár AV19 hazai pályán 6–2-re legyőzte a Medvescak Zagrebet az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) 21. fordulójában.
nov. 13
21:48
Százheten a Polgár-lányok ellen (Metropol)
Polgár Zsuzsa 38 mérkőzéséből csak egyet veszített el a Magyar Telekom székházában pénteken megrendezett III. Aquaprofit Polgár Sakknapon, amelyen testvéreivel - Judittal és Zsófiával - összesen 107 partit játszottak szimultánban.
nov. 13
22:06
Sakk: Zsuzsa volt a nővérek legjobbja a Polgár Sakknapon (She)
Polgár Zsuzsa 38 mérkőzéséből csak egyet veszített el a Magyar Telekom székházában pénteken megrendezett III. Aquaprofit Polgár Sakknapon, amelyen testvéreivel – Judittal és Zsófiával – összesen 107 partit játszottak szimultánban.
nov. 13
22:08
Ökölvívás: Pacquiao a Cotto elleni mérkőzés után énekelne (She)
A sokak által a súlycsoportoktól független ranglisták éllovasának tartott ökölvívó, Manny Pacquiao szombaton két produkcióval is el kívánja kápráztatni az MGM Grand Garden Aréna nézőit.
nov. 13
22:24
Felkészülés: Bulgária nem bírt a Sahtarral, Katar megverte Paraguayt (She)
Három felkészülési mérkőzést is rendezetek péntek este, amelyen válogatottak voltak érdekeltek. Szaúd-Arábia 2–1-re legyőzte Fehéroroszországot, míg Katar 2–0-ra nyert Paraguay ellen. Bulgária az UEFA-kupa-győztes ukrán Sahtar Doneck együttesével játszott gól nélküli döntetlent.
nov. 13
22:26
Tenisz: Balázs Attila első kiemeltet verve jutott fináléba (She)
A világranglista 419. helyén álló Balázs Attila a nála majd' kétszáz hellyel (224.) előrébb rangsorolt olasz Riccardo Ghedint verte meg 6:4, 4:6, 6:3-ra az Iránban, Kish szigetén zajló ITF-Future tenisztornán, és bejutott a fináléba.
nov. 13
22:28
U21-es Eb-selejtezők: a mai mérkőzések eredményei (She)
A mai napon rendezett U21-es Európa-bajnoki selejtezőkön Spanyolország 1–0-ra legyőzte Finnországot, Ukrajna pedig idegenben verte meg 2–0-ra Belgiumot.
nov. 13
22:42
Tenisz: Monfils a harmadik elődöntős Párizsban (She)
Gaël Monfils bejutott az elődöntőbe a Párizsban zajló, 2.75 millió euró összdíjazású férfi mesterversenyen, miután három játszmában diadalmaskodott Marin Cilic ellen.
nov. 13
22:44
Palermo: Fábio Simplício három évvel meghosszabbítja szerződését (She)
A brazil Fábio Simplício meghosszabbítja három évvel nyáron lejáró szerződését az olasz élvonalbeli Palermónál.
nov. 13
23:00
Brazília: Ronaldo szándékai szerint 2010-ben befejezi a pályafutását (She)
Meglepő kijelentést tett Ronaldo, a Corinthians kétszeres világbajnok labdarúgója: a támadó kijelentette, hogy szándékai szerint 2010-ben végleg szögre akasztja stoplisát.
nov. 13
23:36
Tenisz: utolsóként Stepánek jutott a párizsi torna elődöntőjébe (She)
Negyedikként Radek Stepánek jutott a négy közé a párizsi Bércy csarnokban zajló kemény pályás férfi tenisztornán. A cseh teniszező a US Open-győztes Juan Martín del Potro ellen jutott tovább, miután az argentin játékos Stepánek 4:0-s vezetésénél, az első játszmában sérülés miatt feladta az összecsapást. Stepánek a döntőbe jutásért a hazai pályán játszó Gaël Monfilsszal mérkőzik, a másik ágon Novak…

Keresés