2009. november 8. vasárnap

nov. 8
0:12
Videó: Bodor győzelmet érő, pazar szabadrúgás gólja (She)
Mint már beszámoltunk róla, Bodor Boldizsár szabadrúgásból szerzett góljával győzte le a Roda idegenben 2–1-re a Sparta Rotterdamot a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában. Nézze meg a találkozó összefoglalóját, benne Bodor találatát! (A magyar középpályás szabadrúgása 0.55-nél látható a videón.)
nov. 8
0:16
Ökölvívás: Haye pontozással szerezte meg a világbajnoki címet Valujevtől (She)
A brit David Haye megszerezte a Bokszvilágszövetség (WBA) nehézsúlyú világbajnoki övét a nürnbergi gálán, miután a 12 menetes csatában pontozással legyőzte a címvédő Nyikolaj Valujevet.
nov. 8
0:20
Primera División: későn ébredt az Atlético, 3-2-re nyert a Real Madrid (She)
A Real Madrid 3–2-re győzött idegenben az Atlético Madrid elleni városi rangadón a Primera División 10. fordulójában. A „blancók” már az 5. percben megszerezték a vezetést Kaká révén, majd Marcelo és Higuaín góljával 3–0-ra is vezettek. Az utolsó 25 percet emberelőnyben játszó hazaiak három perc alatt egygólosra csökkentették hátrányukat, egyenlíteniük viszont nem sikerült.
nov. 8
0:48
Barcelona: Ibrahimovicra sérülés miatt egy hét pihenő vár (She)
Egy hét pihenő vár a Barcelonát erősítő Zlatan Ibrahimovicra, aki a Mallorca elleni szombat esti bajnokin (4–2) szenvedett combsérülést, amikor kiharcolta a csapata negyedik gólját eredményező tizenegyest.
nov. 8
0:52
Tenisz: Murray és Juzsnij játssza a döntőt a valenciai tornán (She)
Az első helyen kiemelt skót Andy Murray és az orosz Mihail Juzsnij jutott be a Valenciában zajló tenisztorna döntőjébe.
nov. 8
1:06
Portugália: Guimaraesben szenvedte el első vereségét a listavezető Braga (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a listavezető Braga 1–0-ra kikapott a Vitoria Guimaraes otthonában, ezzel első vereségét szenvedte el a bajnokságban.
nov. 8
1:24
Férfi kézilabda BL: a Ciudad Real öt góllal nyert a Zagreb ellen (She)
A címvédő Ciudad Real hazai pályán 32–27-re győzött a Croatia Zagreb ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája C-csoportjában, a Kiel viszont nem tudott nyerni a dán Kolding otthonában. A D-csoportban a sérült Nagy Lászlót nélkülöző Barcelona 28–22-re verte meg a Leónt.
nov. 8
7:24
NBA: gyorsan javított a Boston, pontzuhatag Atlantában és Dallasban (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 12. játéknapján hét találkozót rendeztek, az előző napon szezonbeli első vereségét elszenvedő Boston Celtics gyorsan kijavította botlását, miután tíz ponttal jobbnak bizonyult vendéglátójánál, a New Jersey Netsnél.
nov. 8
7:26
NHL: a San Jose alaposan elhúzta a bajnok Pittsburgh nótáját (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság alapszakaszának 34. játéknapján a címvédő Pittsburgh Penguins igen csúnya, ötgólos vereségbe szaladt bele a San José Sharks vendégeként. Hasonlóan járt az előző kiírásban döntős Detroit is, ők Torontóban kapták meg a magukét.
nov. 8
7:42
MLS: a Chicago Fire kétgólos győzelmével bejutott az elődöntőbe (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) a Chicago Fire hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a New England Revolution ellen, így 3–2-es összesítéssel bejutott a sorozat elődöntőjébe.
nov. 8
8:36
Rögbi: befektetőket keresnek az új-zélandi bajnoksághoz (She)
Befektetőket keresnek az új-zélandi rögbibajnoksághoz. A sportág helyi fajsúlyára jellemző, hogy a kormány is foglalkozik az elitbajnokság, valamint az abban érdekelt csapatok jövőjével.
nov. 8
8:54
Rövidpályás gyorskorcsolya vk: Huszár Erika hetedik 500 méteren (She)
Huszár Erika a hetedik helyen végzett 500 méteren a montreali rövid pályás gyorskorcsolya világkupa-viadal szombati napján.
nov. 8
8:54
Győzött a Real és a Barcelona (Metropol)
Hiába szerzett a hajrában - emberelőnyben - két gólt is az Atlético Madrid, így is kikapott hazai pályán a Real Madridtól a spanyol labdarúgó-bajnokság 10.fordulójának szombati utolsó mérkőzésén.
nov. 8
9:48
Labdarúgás: a Soproni Liga és a topligák vasárnapi programja (She)
Tekintse meg a labdarúgó Soproni Liga és az európai topligák vasárnapi programját. A magyar bajnoki találkozóról természetesen élő, szöveges tudósítással jelentkezünk, az olasz, spanyol, német, illetve angol élvonalbeli meccseket pedig livescore-formátumban követheti figyelemmel! Kivéve a két rangadót, mert a Chelsea–Manchester United angol és az Internazionale–AS Roma olasz derbiről ugyancsak…
nov. 8
10:06
Rögbi: Anglia és Ausztrália került a Négy Nemzet torna döntőjébe (She)
Anglia és Ausztrália rögbiválogatottja jutott be a Gillette Négy Nemzet torna fináléjába, miután a csoportkör utolsó, harmadik fordulójában a társrendezők Új-Zélandot győzték le, míg Ausztrália Párizsban lépte le Franciaországot.
nov. 8
10:24
MLSZ: az U20-as fiatalok pénzt, kitüntetéseket és elismeréseket kapnak (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a saját honlapján arról adott tájékoztatást, hogy hétfőn Telkiben hivatalosan is köszöntik az októberi egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző magyar korosztályos válogatottat.
nov. 8
10:42
Profi ökölvívás: Chad Dawson maradt a félnehézsúly királya (She)
Ezúttal semmi kétség nem maradt, hogy Chad Dawson a legjobb félnehézsúlyú bunyós a világon. Az amerikai klasszis másodszorra nagyon meggyőzően verte meg Glen Johnsont a Connecticutban rendezett bokszgálán.
nov. 8
10:42
Haye pontozással elhódította Valujev vb-címét (Metropol)
Pontozással legyőzte Nyikolaj Valujevet, a jelenlegi világbajnokot David Haye szombat éjjeli meccsükön, elhódítva tőle a WBO nehézsúlyú vb-címét.
nov. 8
11:18
Labdarúgás: az NB II vasárnapi mérkőzéseinek teljes programja (She)
Öt másodosztályú labdarúgó-mérkőzést rendeznek szombaton a 13. fordulóban, ebből négyet a Keleti, míg a fennmaradó egyet a Nyugati csoportban. Előbbiben az éllovas REAC és a második helyen álló DVSC-DEAC is hazai pályán fogadja soros riválisát. A hajdúságiakra vár a nehezebb feladat, hiszen ők a negyedik váciakat látják vendégül. „Első osztályú" lesz a leosztás a Nyugati csoportban, bár a Bp.…
nov. 8
11:36
Profi ökölvívás: Valujevnek olyan volt a gála, mintha maratonit futott volna (She)
A szombat esti nürnbergi gálán David Haye pontozással legyőzte a világbajnok Nyikolaj Valujevet, s ezzel elhódította tőle a WBA (Bokszvilágszövetség) nehézsúlyú vb-címét.
nov. 8
11:38
Tenisz: Bartoli feladta a döntőt, így Rezai nyert Balin (She)
A 10. helyen kiemelt Aravane Rezai nyerte meg a Bali szigetén rendezett 600 ezer dollár összdíjazású tenisz Bajnokok Tornáját, miután honfitársa, Marion Bartoli feladta ellene a döntőt.
nov. 8
12:30
Torna: Gombás Laura a negyedik helyen végzett az eszéki vk-n (She)
Négy magyar versenyző összesen hat szeren mutatta be gyakorlatát a tornászok eszéki világkupaversenye fináléinak első napján.
nov. 8
12:48
Férfi vízilabda LEN-kupa: nyert és továbbjutott a Ferencváros (She)
A férfi vízilabdázók LEN-kupájában a második selejtezőkörből is továbblépett a Ferencváros, amely a nagyváradi négyes torna utolsó fordulójában egy góllal legyőzte a vendéglátó csapatot. A népligeteik nyerő embere az öt találatot szerző Balatoni Máté volt.
nov. 8
12:50
MotoGP: Simón nyerte az utolsó futamot a nyolcadlitereseknél (She)
A spanyol Julián Simón diadalmaskodott a gyorsaságimotoros-világbajnokság Valenciai Nagydíján a 125 köbcentis géposztályban. A második helyet Bradley Smith szerezte meg, a harmadik pedig Pol Espargaró lett.
nov. 8
13:06
Férfi vízilabda LEN-kupa: harmadik meccsét is megnyerte a Szeged (She)
A férfi vízilabda LEN-kupa második selejtezőkörében a harmadik mérkőzését is megnyerte a Szeged, így a torna házigazdája pontveszteség nélkül végzett a csoport első helyén, és jutott be a legjobb tizenhat közé.
nov. 8
13:24
MotoGP: Aojama az utolsó világbajnok a 250-eseknél, Németh pontot szerzett (She)
A japán Aojama Hirosi lett a negyedliteres géposztály utolsó világbajnoka, miután a gyorsaságimotoros-világbajnokság Valenciai Nagydíján a hetedik helyen végzett, miközben egyetlen, rá még veszélyes riválisa, Marco Simoncelli kiesett.
nov. 8
13:26
Tenisz: Flavia Pennetta elintézte, olasz siker a Fed-kupában (She)
A női tenisz Fed-kupa világcsoportjának Reggio di Calabria-i döntőjében Flavia Pennetta vasárnap két játszmában legyőzte Melanie Oudint, így a házigazda olaszok 3–0-ra elhúztak az Egyesült Államokkal szemben, azaz behozhatatlan előnyre szert téve megnyerték a viadalt.
nov. 8
13:42
Női kosárlabda NB I: négypontos BEAC-győzelem a Cegléd otthonában (She)
A női kosárlabda NB I 7. fordulójának záró mérkőzésén a BEAC idegenben négy ponttal, 70–66-ra legyőzte a Ceglédet.
nov. 8
14:18
Saját magának tette nehézzé a madridi derbit a Real - videókkal (Infostart)
Mintha két Real Madrid lett volna a pályán az Atlético elleni városi rangadón. Sergio Ramos kiállításáig, a 66. percig a legjobb teljesítményét produkálta azóta, amióta Cristiano Ronaldo a sérülése miatt hiányzik a csapatból. Utána viszont örülhetett, hogy megúszta a kiegyenlítést.
nov. 8
14:18
Aojama a világbajnok a 250-eseknél (Metropol)
Aojama Hirosi szerezte meg a világbajnoki címet a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-es géposztályában.
nov. 8
14:36
Ökölvívás: Vitalij Klicsko szerint ő bármikor kiütné Haye-t (She)
Vitalij Klicsko, a Bokszvilágtanács (WBC) bajnoka gratulált a Nyikolaj Valujevet tegnap legyőző és ezzel a Bokszvilágszövetség (WBA) vb-övét megszerző David Haye-nek, de szerinte ő bármikor kiütné a brit bunyóst.
nov. 8
14:54
Ferencváros: elnézést kért a pápai játékosnak sérülést okozó védő (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, mentővel kellett kórházba szállítani a Lombard Pápa–Ferencváros mérkőzésen 15 perce pályán lévő lett utánpótlás-válogatott labdarúgót, Vadims Zulevst, miután ütközött a vendégek játékosával, Rafe Wolfe-fal. Azóta kiderült, hogy nem tört el Zulevs lába, de így is több hetes pihenőre kényszerül, miután kb. 30 cm hosszan felszakadt a bőr. Wolfe a mérkőzés után…
nov. 8
14:56
Eredivisie: Fehér Csabáék kiütötték a Willem II-t (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában Fehér Csaba együttese, a NAC Breda 4–0-ra győzött a Willem II ellen. A magyar játékos végigjátszotta a találkozót.
nov. 8
14:58
Kajak-kenu: Nagy Gábor és Havas Eszter a Nagy Hideg-hegy futóbajnoka (She)
Hiába a kedvezőtlen időjárás, a kajak-kenusok szervezésében mintegy nyolcszázan vettek részt szombaton a sportág immár hagyományos Nagy Hideg-hegy-i futóversenyén.
nov. 8
15:12
MotoGP: Pedrosa nyert Valenciában, Talmácsi a tizenhatodik (She)
Dani Pedrosa nyerte meg a Valenciai Nagydíjat a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában, Talmácsi Gábor pedig a tizenhatodik helyen végzett.
nov. 8
15:48
Bundesliga 2.: a Cottbus büntetőből lőtt góllal nyert Királyék ellen (She)
Egy büntető döntött a Cottbus–1860 München mérkőzésen a hazaiak javára a Bundesliga 2. 12. fordulójának vasárnapi játéknapján. A vendégek kapuját végig Király Gábor védte.
nov. 8
15:50
Premjer-liga: három pont hiányzik a Rubinnak a címvédéshez (She)
A Rubin Kazany 2–0-ra nyert a CSZKA Moszkva otthonában az orosz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában, így két körrel a vége előtt négy pont az előnye a második helyen álló Szpartak Moszkvával szemben. Ez azt jelenti, hogy ha a hátralévő két mérkőzéséből legalább egyet megnyer a tatárföldi gárda, akkor megvédi a címét.
nov. 8
16:06
Talmácsi tizenhatodik az év utolsó futamán (Infostart)
Talmácsi Gábor a 16. helyen végzett a MotoGP kategóriában a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei utolsó versenyén, a vasárnapi Valenciai Nagydíjon.
nov. 8
16:06
NB II, Keleti csoport: a Vác kiütésével élre állt a DVSC-DEAC (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 14. fordulójában a DVSC-DEAC hazai pályán 4–0-ra győzött a Vác ellen, így a tabella élére állt, bár a 17 órakor játszó REAC átveheti tőle a vezetést, ha megveri a Hajdúböszörményt.
nov. 8
16:06
Pedrosa nyert, Talmácsi tizenhatodik Valenciában (Metropol)
Talmácsi Gábor a 16. helyen végzett a MotoGP kategóriában a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei utolsó versenyén, a vasárnapi Valenciai Nagydíjon.
nov. 8
16:08
Pápa: Bíró Péter nem hagyja, hogy büntetlenül ússza meg Wolfe (She)
A Lombard Pápa tulajdonosa nem hagyja, hogy Rafa Wolfe büntetlenül megússza a Ferencváros elleni tegnapi bajnokin Vadims Zulevs ellen elkövetett szabálytalanságot, amelynek következtében a lett játékost kórházba kellett szállítani, mert harminc centi hosszan felszakadt a lábán a bőr. Ezért Bíró az MLSZ fegyelmi bizottságához fordul.
nov. 8
16:10
NB II Nyugati csoport: második győzelmét aratta a ZTE II (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 13. fordulójában a ZTE II 2–0-ra nyert a Bp. Honvéd II otthonában, s ezzel a bajnokság során a második győzelmét könyvelhette el.
nov. 8
16:24
Bayern München: Lahm és Toni is súlyos büntetést kapott (She)
A Bayern München közlése szerint Philipp Lahm és Luca Toni is súlyos büntetést kapott (konkrét összeget viszont nem említettek), mivel megszegte a klub szabályzatát.
nov. 8
16:42
Norvégia: az Aalesund megszerezte történelme első kupagyőzelmét (She)
Az Aalesund hódította el a labdarúgó Norvég Kupát, miután a döntőben 2–2-es döntetlen után tizenegyesekkel legyőzte a Moldét.
nov. 8
16:44
Premier League: a hosszabbításban csikarta ki a győzelmet a Hull City (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójában a hosszabbításban csikarta ki a győzelmet a Stoke City ellen a Halmosi Pétert a keretbe sem nevező Hull City.
nov. 8
17:00
Eredivisie: Dzsudzsák gólpasszal járult hozzá a PSV sima győzelméhez (She)
A PSV 5–1-re győzött idegenben az ADO Den Haag ellen a holland labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában. A svéd Ola Toivonen szerezte az eindhoveniek első három gólját – aztán a végén negyedszer is beköszönt –, ésa másodikat a mérkőzést végigjátszó Dzsudzsák Balázs készítette elő.
nov. 8
17:02
Női kézilabda EHF-kupa: kettős vereséggel búcsúzott az FTC (She)
Kettős vereséggel búcsúzott az FTC-RightPhone a női kézilabda EHF-kupától, miután vasárnap is kikapott a Randerstől. A házigazda dán csapat a második félidő elején lépett el a Fraditól, és az ekkor megszerzett előnyét megtartotta a mérkőzés végéig.
nov. 8
17:04
Tenisz: Babos Tímea a második felnőtt tornagyőzelmét aratta (She)
Babos Tímea a döntőben sem vesztett szettet a sunderlandi ITF-tornán, amely még csak az ötödik felnőtt teniszversenye volt a 16 éves soproni lánynak, és ebből immár másodszor lett az övé a végső győzelem.
nov. 8
17:06
Premjer-liga: a sérült Huszti Szabolcs nélkül nyert a Zenit (She)
A Zenit 2–0-ra nyert hazai pályán a Tyerek Groznij ellen az orosz labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. A szentpétervári csapatban vállsérülése miatt nem lépett pályára Huszti Szabolcs.
nov. 8
17:08
Serie A: a Milan idegenben győzte le a Laziót, Koman nem játszott (She)
Az AC Milan 2–1-re nyert Rómában a Lazio ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában.

Keresés